E.F.B. TRANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : E.F.B. TRANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.453.949

Publication

09/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

EURO (¬ 18.600,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig art. 224 W. Venn. vóór deze op een bijzondere rekening met nummer BE12 7390 1173 6492 (KREDBEBB) geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank.

Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal door ondergetekende notaris bewaard worden in zijn dossier.

STATUTEN (UITTREKSEL).

Artikel één - NAAM.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt  E.F.B. Trans .

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel twee - ZETEL.

De zetel is gevestigd te  3600 Genk, Slingerweg 20 .

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Vlaams Gewest of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland. Artikel drie - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden:

1. Goederenvervoer over de weg, per kanaal, zee- of luchtvracht en alle werkzaamheden die met het voorgaande verband houden of eruit voortvloeien;

2. Huur, verhuur en leasing van transportmaterieel, bedrijfsvoertuigen, aanhangwagens en opleggers; al dan niet met personeel;

3. Het, onder haar gezag, leiding en toezicht, ter beschikking stellen van chauffeurs met in acht neming van de bepalingen van de wet van 24 juli 1987 inzake de ter beschikking stelling van werknemers;

4. Het huren en verhuren alsook het ter beschikking stellen van opslagplaatsen, magazijnen, bergruimten, kantoren en terreinen;

5. De op- en overslag van goederen voor transport te land, ter zee en in de lucht; het uitoefenen van een expeditiebedrijf, optreden als vervoerscommissionair, vervoersmakelaar, commissionair en expediteur;

6. Het uitvoeren van studies, het verlenen van diensten en adviezen op het vlak van logistieke ondersteuning en activiteiten;

7. Vrachtbehandeling evenals expeditie en verzending, bewaring en opslag van goederen in de meest uitgebreide zin, zowel nationaal als internationaal;

8. Het vervoer, de verhuur, import en export van vervoerscontainers (zeecontainers en andere) voor rekening van derden;

9. Goederenbehandeling omvattende het laden, lossen, controle, wegen en verpakken van allerhande goederen, afgewerkte producten en materialen;

10. Het verzekeren van distributiediensten, het verpakken, verzenden en conditioneren van goederen.

11. Alle commerciële verrichtingen met betrekking tot vrachtexpeditie, het versturen van expressdocumenten en pakketten;

12. Het optreden als vervoerscommissionair en het verlenen van consulting en adviezen op het gebied van expeditie en douane, verscheping en douaneagentuur, bevrachting van zee- en binnenschepen en andere vervoermiddelen;

13. Zich verbinden tot het uitvoeren van allerhande vervoer, alsmede de import van machines, industrieel en technisch materieel alsmede de commercialisering ervan;

14. Alle diensten inzake bevrachting, charteren van schepen en vliegtuigen alsook alle mogelijke dienstverlening inzake intermodaal transport.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van die aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag tevens deelnemingen en participaties nemen in andere vennootschappen met een gelijkaardig of verschillend doel. Zij kan mits aanduiding van een vaste vertegenwoordiger ook de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, of lid van het directiecomité van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap zal bovenvermelde activiteiten die enige vergunningsplicht, attest of bijzondere toelating tot uitoefening vereisen, niet uitoefenen tot de vereiste vergunningen, attesten of toelatingen hiertoe zijn bekomen.

Artikel vier - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel vijf - KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een (eventueel elektronisch) register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Artikel tien - BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Een zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

De zaakvoerders kunnen op elk moment ongevraagd worden ontslagen, zonder opgave van reden en zonder dat zulks ontslag aanleiding kan geven tot enige schadevergoeding in hoofde van de betrokken zaakvoerder(s).

Elke zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering van vennoten.

Artikel twaalf  EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Onverminderd de eventuele volmachten zoals bepaald in artikel 13 van onderhavige statuten gelden volgende bepalingen inzake externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Indien er slechts één zaakvoerder is aangesteld, vertegenwoordigt deze individueel handelend de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn aangesteld, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden en aan wie volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

In alle akten die de vennootschap verbinden zal de handtekening van de zaakvoerder altijd voorafgegaan zijn of gevolgd worden door de hoedanigheid krachtens welke hij handelt.

Artikel vijftien - ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede donderdag van de maand mei om 16 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel negentien - BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel twintig - VERDELING.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag echter geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van art. 320 W. Venn.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2015.

PRO FISCO begint het eerste boekjaar op heden.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016, overeenkomstig de statuten.

Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd.

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van art. 60 W. Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van deze akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van deze oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig art. 60 W. Venn. te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. SLOTBEPALINGEN.

- De comparanten hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op 3.

b. te benoemen tot de functie van niet-statutaire zaakvoerder:

- de commanditaire vennootschap op aandelen  Warson Holding , gevestigd 3600 Genk, Slingerweg 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen afdeling Tongeren onder nummer 0878.896.808, hier vertegenwoordigd door de Heer WARSON Marc, N.N. 71.08.24 325-17), 3600 Genk, Dirigentenhof 6, benoemd en optredend als vaste vertegenwoordiger.

- de heer SEGERS Vital, N.N. 720203 171-04, wonend te 3680 Maaseik, Scholtisplein 9 bus 2.

- Mevrouw YZERMANS Suzanne, N.N. 431205 238-17, wonend te 3630 Maasmechelen, Geloeslaan 35.

die verklaren het mandaat te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet, met uitzondering van voornoemde heer Vital SEGERS en voornoemde mevrouw Suzanne YZERMANS, die hun mandaat stilzwijgend zullen aanvaarden, door het stellen van (rechts)handelingen in naam en voor rekening van de vennootschap.

c. het mandaat van de zaakvoerders vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. de algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Is het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met een eenvoudige meerderheid van stemmen, ofwel de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Ondergetekenden verlenen bijzondere volmacht, mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de Burg. CVBA Cynex Tax & Accounting, Kempische steenweg 305 bus 5, B-3500 Hasselt, vertegenwoordigd door de heer Wesley CLEMENS of de heer Kris VERHEES, teneinde de vervulling te verzekeren van de registratieformaliteiten met betrekking tot deze overeenkomst, evenals de formaliteiten van neerlegging van deze overeenkomst bij de griffie van de rechtbank van koophandel en de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
E.F.B. TRANS

Adresse
SLINGERWEG 20 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande