EBTS PRO ASSIST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EBTS PRO ASSIST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 508.771.532

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 01.04.2014 14081-0057-037
12/11/2014
ÿþ Mol Wmtl 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

le ANTWERPEN, afdeling HASSELT

31 OKT. 2014

Griffie

11111muiu~u190552

1

Voc Q

behol

aan

t:3elgi

StaatE





Ondernemingsnr : 0508.771.532

Benaming

(voluit) : EBTS PRO ASSIST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kiewitstraat 194, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging vaste vertegenwoordiger commissaris

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 19 augustus 2014 blijkt:

De algemene vergadering van 26 december 2012 heeft de BV o.v.v.e. CVBA Foederer DFK Bedrijfsrevisoren (B00466) met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 10, benoemd als commissaris voor een periode van 3 jaar, vertegenwoordigd door de heer Georges Vanbilsen (A00966). Het bestuursorgaan en Foederer DFK Bedrijfsrevisoren wenst te melden dat de heer Georges Vanbilsen zal opgevolgd worden door de heer Pascal Daelemans (A02443) met ingang van heden. Het mandaat eindigt met de algemene vergadering van 2015, zoals door de algemene vergadering in 2012 beslist.

dC2035 Comm VA,

vertegenwoordigd door Dhr. de Condé Roger

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/01/2013
ÿþ mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- iH M ~IIMIN~NIVVII~ VNIflIVII *1300fi430* RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

behoudei 2 8 -12- 2012

aan het H-Cw

Belgisch

Staatsbia









; Ondernemingsnr : c~ e^ ca

Benaming (voluit) : EBTS PRO ASSIST

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KIEWITSTRAAT 194

3500 HASSELT

Onderwerp akte :NV: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jan Boeykens te Antwerpen op 26-12-2012, blijkt dat een vennootschap,; ;: werd opgericht ingevolge partiële splitsing van de naamloze vennootschap "BANDEN DE CONDÉ", met zetel te! ii 3500 Hasselt, Kiewitstraat 194, RPR Hasselt 0401.291.473., met volgende kenmerken:

1! -RECHTSVORM + NAAM: naamloze vennootschap met de naam "EBTS PRO ASSIST". -ZETEL: 3500 Hasselt, Kiewitstraat 194; RPR Hasselt. -DOEL: De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland:

Het optreden en handelen als dienstverlener, als interim-manager enlof als tussenpersoon bij alle vormen;, van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van;; marketing, e-business strategy, planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, informatica, human resources,;; administratie en financiën, publiciteit en reclame, financiële en juridische planning en/of het verschaffen van!; i; informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, alsook het in de

ri

;; ruimste zin van het woord verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van;,

administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

li Het verlenen van diensten op het vlak van netwerkvorming en  gebruik, externe vertegenwoordiging en ir representatie.

ii De vorming en het beheer in de ruimste zin van het woord van een patrimonium van roerende eni; ir onroerende goederen, daaronder begrepen, het vestigen van zakelijke rechten, onroerende leasing, huur,;; Ir verhuring, onderhuur, uitbating, herstelling, verbetering, onderhoud, verbouwing, aankoop, oprichting en elke;; li verwerving en verkoop van onroerende goederen.

Mandel in onroerende goederen, dit in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing,;; ri met uitzondering van de activiteiten welke voorbehouden zijn voor erkende vastgoedmakelaars.

ii'' Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen inzake gehele of gedeeltelijke overname van!,

:; aandelen; alsook, in de ruimste zin van het woord, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en;i ri vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het,;

i; verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalbestuur, l'

li Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de i vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

ii De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen doen met betrekking tot hetri hierboven bepaalde maatschappelijk doel en op alle wijzen die zij het best geschikt acht, en inzonderheid:

ii het opnemen van bestuurders-, vereffenaars-, of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse;; vennootschappen;

het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van aandelen,!; obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse,;:

bestaande of nog op te richten vennootschappen; :1

het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

ii het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even;' ii welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels li en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders;: van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

i De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of,i vennootschappen met eenzelfde gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar;; ;;onderneming te bevorderen of haar klantenbestanduit te breiden_____________________________

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zij mag in België en in het buitenland verder alle commerciële, industriële, financiële, roerende en' onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

.-DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-KAPITAAL: 62.000 euro, volledig geplaatst en volstort, gevormd door inbreng in natura van het afgesplitste vermogen van voormelde partieel gesplitste vennootschap, als uiteengezet in het bijzonder verslag van de oprichters en het controleverslag van de commissaris van de partieel gesplitste vennootschap, waarvan de conclusies luiden:

Ondergetekende, de BV o.v. v.e. CVBA Foederer DFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Georges Vanbilsen, verklaart op grand van de uitgevoerde controles, overeenkomstig de toepasselijke nonnen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, en de gedane vaststellingen in verband met de inbreng in natura in de op te richten NV EBTS PRO ASSIST, dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

2. de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuiteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de nominale waarde of, bij ontstentenis van de nominale waarde, met de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit de toekenning van 1.200 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de nv EBTS PRO ASSIST, waarvan 1.119 aandelen aan de Comm VA dC 2035 en I aandeel aan de huwgemeenschap de Condé-Leuris.

Tenslotte willen wij eraan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting."

Het kapitaal is verdeeld in 1.200 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig volstort.

Deze aandelen werden toegekend aan de aandeelhouders van voormelde partieel gesplitste vennootschap, oprichters van deze nieuwe vennootschap, als volgt:

1. één (1) aandeel aan de heer dE CONDÉ Roger lvon Florent Mathieu, geboren te Hasselt op achttien juli negentienhonderd veertig, en zijn echtgenote mevrouw LEURIS Betty Marie Fernand Jeanine, geboren te Hasselt op acht juni negentienhonderd negenendertig, samen wonende te 3721 Kortessem (Vliermaalroot), Gauwerstraat 95: 2, door $, tot beloop van $ euro (¬ $,00), ter vergoeding waarvan $ één (1) aandeel wordt toegekend.

2. duizend honderd negenennegentig (1.199) aandelen aan de commanditaire vennootschap op aandelen 'dC2035', met zetel te 3500 Hasselt, Kiewitstraat 194, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt met ondememingsnummer 0824.181.878.

-BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, ai dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer op een algemene vergadering van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat er meer dan twee aandeelhouders zijn,

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, voor een duur van maximum zes (6) jaar. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar waarin hun opdracht eindigt.

De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide macht en bevoegdheid om alle handelingen te stellen, noodzakelijk of nuttig voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, ter uitzondering evenwel van die handelingen die de wet uitdrukkelijk voorbehoudt aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. De raad omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Bovendien kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité. Deze overdracht mag echter geen betrekking hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die krachtens de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden van de aanstelling van de leden van dit comité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en hun werkwijze worden bepaald door de raad van bestuur. De instelling van het directiecomité dient te worden bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, met uitdrukkelijke verwijzing naar artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, evenals de vertegenwoordiging van deze vennootschap met betrekking tot dit dagelijks bestuur opdragen en toevertrouwen :

1)hetzij aan één of meer van zijn leden, die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder voeren en afzonderlijk handelen;

2)hetzij aan één of meer leden van het directiecomité, die afzonderlijk handelen.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college en de statutaire bepalingen inzake het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap ten aanzien van derden, rechtsgeldig verbonden

- hetzij door twee bestuurders gezamenlijk optreden, van wie steeds één gedelegeerd bestuurder.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso ; Naam en handtekening

, i'

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



- hetzij, wat het dagelijks bestuur betreft, door de daarmee belaste persoon/personen.

- hetzij, binnen de perken van hun volmacht, door de bijzondere gevolmachtigden.

-BENOEMING EERSTE BESTUURDERS:

Het aantal bestuurders werd vastgesteld op vijf.

Tot eerste bestuurders werden benoemd voor de langst door de wet toegelaten termijn

1) de voormelde commanditaire vennootschap op aandelen `dC2035', met als vaste vertegenwoordiger voornoemde heer dE CONDÉ Roger.

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'CODELCO', met zetel te 3720 Kortessem, Printhagendreef 6, RRP Tongeren 0824.161.983, met als vaste vertegenwoordiger de heer DELMARCHE Reginald, wonende te 3720 Kortessem, Printhagendreef S.

3) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `VPdC', met zetel te 3500 Hasselt, Gebanne-Groezenstraat 91, RPR Hasselt 0824,160.795, met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN PARIJS Frank, wonende te 3500 Hasselt, Gebanne-Groezenstraat 91.

4) de besloten vennootsohap met beperkte aansprakelijkheid 'Beanclau', met zetel te 3721 Kortessem, Gauwerstraat 95, RRP Tongeren 0809.116.887, met als vaste vertegenwoordiger voornoemde mevrouw LEIIRIS Betty.

5) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'FINNIC', met zetel te 3560 Lummen, Gyzevennestraat 35, RPR Hasselt 0838.433.653, met als vaste vertegenwoordiger de heer WUESTENBERGHS Nick, wonende te 3560 Lummen, Gyzevennestraat 35.

Er werd kennis genomen van de beslissing van 24-12-2012 genomen door het bestuursorgaan van voormelde rechtspersonen bestuurders, tot aanduiding van hun voormelde vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van hun mandaat als bestuurder in de bij deze opgerichte naamloze vennootschap, van welke beslissing de notulen werden voorgelegd.

Het mandaat van de bestuurders zal kosteloos uitgeoefend worden.

De bij deze benoemde bestuurders komen aansluitend in raad bijeen om -- onder voorbehoud van verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap - in hun midden aan te duiden als gedelegeerd bestuurder: de voormelde commanditaire vennootschap op aandelen 'dC2035', met als vaste vertegenwoordiger voornoemde heer dE CONDÉ Roger.

-COMMISSARIS: Tot commissaris werd benoemd : de CVBA 'Foederer DFK Bedrijfsrevisoren', te 1000 Brussel, Clovislaan 82, met als vaste vertegenwoordiger de heer Georges Vanbilsen, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, voor de duur van drie jaar,

-GEWONE ALGEMENE VERGADERING: moet elk jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand maart om elf uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping, De buitengewone algemene vergadering wordt gehouden waar dan ook in België.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2014.

VOORWAARDEN TOELATING TOT DE VERGADERING EN UITOEFENING STEMRECHT:

De aandeelhouders kunnen enkel toegelaten worden tot de algemene vergadering indien hun aandelen ingeschreven zijn in het aandelenregister ten minste vijf werkdagen voor de datum der vergadering. Bovendien moeten ze eveneens binnen dezelfde termijn de raad van bestuur per gewone brief inlichten of zij het voornemen hebben de vergadering bij te wonen met aanduiding van het aantal aandelen, waarmee zij aan de stemming zullen deelnemen. De datum van de stempel van de post is voor het naleven van deze verplichting bepalend. Geen enkele overdracht van aandelen op naam zal worden ingeschreven in het aandelenregister van de vennootschap gedurende de vijf werkdagen die deze van de algemene vergadering voorafgaan.

De vervulling van voornoemde formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Bestuurders zijn niet vrijgesteld van deze formaliteiten.

Elk aandeel geeft recht op één stem, Stemmen per brief is niet toegelaten.

-BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 30 september 2013.

-AANLEGGEN RESERVESNERDELING VAN DE WINST: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dit blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en, indien dit hoger is, beneden het bedrag van het opgevraagd kapitaal.

De betaling van dividenden geschiedt jaarlijks in één of in meer malen op de tijdstippen en op de wijze die door de raad van bestuur worden vastgelegd.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interim dividend uit te keren. Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor ' behouden mod 11.1

aan het Belgisch Staatsblad

verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens wettelijke en statutaire bepalingen dienen te worden gevormd.

-VERDELING VAN HET SALDO VAN DE VEREFFENING: Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om het passief te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura voorhanden zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.





Voor ontledend uittreksel

Notaris Jan Boeykens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + controleverslag commissaris + bijzonder verslag oprichters



Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 18.07.2016 16324-0180-036

Coordonnées
EBTS PRO ASSIST

Adresse
KIEWITSTRAAT 194 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande