ECO HUIS DE GROENE KACHEL

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ECO HUIS DE GROENE KACHEL
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 500.504.756

Publication

04/12/2014
ÿþOr? ,

(3LrI0E1C1Lr7

aan il:!

a~t~=àcl;

Staatsblad

Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'19217517*

Qndernerningsnr : 0500504756

Benaming

va tsrtl ECO Huis de groene kache'

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN. afdeling HASSELT

2 5 NOV. 2014

Griffie

fr~rk: R z

Rachtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel Lutlommel 115 A, 3920 Lommel

(voileaig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging

Uit hetproces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 23 oktober 2014

j g 9 g

blijkt dat met éénparigheid van stemmen volgende beslissing wordt genomen: 14

e

Eerste beslissing: Bij artikel 1 de benaming van de vennootschap veranderen in: - Ecohuis Lommel vof

e

cBranders Nathalie Jansen Sonja

zaakvoerder zaakvoerder

rl

Tegelijk met dit uittreksel wordt neergelegd: de gecodrdineerde tekst van de statuten.

rn

-i-b

Op ce os 1rs 1,7 v sr Lu. B vermelden . Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening.

13/11/2012
ÿþMod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behotiden

aan het

Belgisch

Staatsblee

+12184535*

RECHTBANK VAN.K00PHANDBL

31-10-.2012

HASSELT

taYi'r~ie

Ondernerningsnr Beraming

(voluit) ECO Huis de groene kachel

Rechtsvorm Vennootschap onder firma

Zetel . Lutlommei 115 A, 3920 Lommel

Onderwerp akte Oprichting

Tussen de ondergetekenden; (1) mevrouw Jansen Sonja Marleen, geboren op 08/08/1974, wonende te= Lorkstraat 7, 3920 Lommel, en (2) mevrouw Branders Nathalie, geboren op 1611211982, wonende te Smisstraat 9, 3920 Lommel wordt heden, 25/10/2012 een vennootschap onder firma opgericht, waarvan de statuten als' volgt worden opgesteld. De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van eenvennootschap onder firma onder de naam ECO Huis de groene kachel vof. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3920 Lommel,. Lutlommel 115 A. De vennootschap kan zonder statutenwijziging, door beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats binnen het grondgebied Vlaanderen.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland;

-Het verkopen, plaatsen en het onderhouden van kachels of andere verwarmingsapparaten zowel op elektriciteit als vaste, vloeibare en gasvormige brandstof.

-Verkoop en plaatsing van warmte- en geluidswerende isolatie

-Verkoop en plaatsing van zonneboilers, zonnepanelen en aanverwante.

-Verkoop van energiezuinige of energiebesparende oplossingen.

-Het uitvoeren van elektriciteit-, sanitair- en veriuchtingswerkzaamheden.

-Verhuur en uitbating van automaten incl. voor drank en voeding.

-Verkoop en plaatsing van klimatisatie-, koel- en vriestoestellen.

-Het advies verlenen in hoger vermelde sectoren.

-De vennootschap kan aandelen verwerven in andere vennootschappen.

-De vennootschap kan eveneens leningen toestaan aan haar zaakvoerders en/of vennoten.

-De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als door een vertegenwoordiging, deelneming, associaties, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening en risico voor derden.

-Voor eigen rekening het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van :een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de: huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen,; onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de. vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door onderaannemers.

-Voor eigen rekening het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle; verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door; inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en, ondernemingen.

-De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, burgerlijke verrichtingen,

-nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening ais voor; rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zovaei in Mg% ais in buitenband.

-Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van het product te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of de overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze dan ook.

-Zij kan ook functies van bestuurders, zaakvoerder of vereffenaars van andere vennootschappen: uitoefenen.

Op de hitste biz van f.dilU vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : t4aarn en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

Het geplaatst kapitaal bedraagt '1.000,00 euro,

Dit kapitaal is op volgende wijze volstort:

Op 50 aandelen voor comparant 1: 500,00 euro

Op 50 aandelen voor comparant 2: 500,00 euro

Het kapitaal is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam.

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van de andere vennoten. Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

1.aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

2.aan de bloedverwanten in de rechte neerdalende lijn van de overdrager of erflater voor zover laatstgenoemde personen de nodige beroepsbekwaamheid bezitten.

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden : onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten zoals hoger omschreven, dan zullen de zaakvoerders, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtsverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen om zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten. In geval van weigering van de goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van een waardering opgemaakt door twee specialisten, zijnde accountant of revisor waarvan één zal worden aangeduid door de overdragende partij (en) en één door de overnemende partij (en). Indien deze twee specialisten niet tot een akkoord komen dan zal er een gemiddelde gemaakt worden van de twee waarderingen. De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn aangekocht overeenkomstig wat hier vooraf ging, worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over de op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor de algemene vergadering bevoegd is. ln geval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De toestemming van alle zaakvoerders is vereist, op straffe van een schadevergoeding van 250000¬ te betalen aan de benadeelde zaakvoerder door de zaakvoerder-overtreder, voor:

a.het verkrijgen en verstrekken van geldleningen, daaronder begrepen het openen en verhogen van kredieten bij bankinstellingen,

b.het aannemen of anders dan in geval van dringende redenen- ontslaan van personeel, alsmede het wijzigen van de arbeidsvoorwaarden van bedoeld personeel,

c.het voeren van procedures, zowel eisend als werend, het opdragen van geschillen aan de beslissing van scheidslieden, één en ander met uitzondering van het nemen van conservatoir maatregelen en het aangaan van dadingen,

d.het huren, verhuren, verkrijgen of vervreemden van onroerende zaken,

e.het bezwaren, daaronder begrepen het overdragen tot zekerheid van roerende en onroerende zaken, f.het verhuren of vervreemden van het bedrijf der zaakvoerders of van wezenlijke onderdelen daarvan, g.het aangaan van borgtochten en andere garantieovereenkomsten,

h.en in het algemeen voor die handelingen waarvan het bedrag voor de zaak een bedrag van duizend euro te boven gaan.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht overdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

De vennootschap wordt slechts geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of verweerder door het gezamenlijk optreden van alle zaakvoerders,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Elk jaar op de eerste vrijdag van de maand juni om 20:00 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in Vlaanderen, aangeduid in de bijeenroeping,Elk aandeel geeft recht op één stem, De vennoot die niet persoonlijk aanwezig kan zijn op een algemene vergadering mag zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

De notulen ven de algemene vergadering zullen worden ondertekend door de vóorzitter, de leden van het bureau en de aandeelhouders die zulks verlangen.

Het maatschappelijk boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar, Elk jaar wordt er een inventaris opgemaakt. De zaakvoerders stellen hun jaarverslag op waarin zij ondermeer rekenschap geven over zijn gevoerd beleid, De algemene vergadering beslist over de verdeling van de winst, Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31112/2013.

~~..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

~,

*~ , a ' N

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door d'e zaakvoerders, tenzij' de

algemene vergadering hiertoe opdracht geeft aan één of meer vereffenaars met 'gewone meerderheid van

' stemmen. Het voorstel tot ontbinding dient te worden voorafgegaan door een verslag van de zaakvoerders.

Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het maatschappelijk

vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal deelbewijzen dat zij bezitten.

Tot zaakvoerder wordt benoemd:

Mevr. Branders Nathalie, geboren op 16/12/1982 (NN 8212.16-106.56)

Mevr. Jansen Sonja Marleen, geboren op 08/08/1974 (NN 74.08.08-038-71)

De zaakvoerdermandaten zijn bezoldigd tot de algemene vergadering hierover een andere beslissing

neemt. "

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen, vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van

onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Opgemaakt te Lommel, op 25/10/2012, in drie exemplaren, waarvan één exemplaar voor de registratie bestemd is, de overige voor de vennoten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Branders Nathalie Jansen Sonja

Oprichter zaakvoerder Oprichter zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd : Vol. akte + bankattest

Op de i i.tsp, .31: van Luik B vernieidpn Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ECO HUIS DE GROENE KACHEL

Adresse
LUTLOMMEL 115 A 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande