EDG CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : EDG CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 871.969.820

Publication

01/04/2014
ÿþMad Word i tt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

i na neerlegging ter griffie van de akte

dreriele d ter griilie der

V

beh aa Bel

stag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0871969820

Benaming

(vOtuit) : "EDG CONSULTING"

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Willy Mindersstraat 50, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbindIngl in-vereffeningstelling van de vennootschap

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 10 maart 2014 dat volgende beslissingen zijn genomen:

1. Op voorstel van de voorzitter beslist de vergadering eenparig om de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen,

2. De balans per 5 maart 2014 wordt voorgelegd waaruit blijkt dat er geen vastliggend actief meer aanwezig is in de vennootschap.Met éénparigheid van stemmen beslist de vergadering om het resterend actief, na betaling van de resterende schulden, te verdelen onder de vennoten.

3, De terugname van het resterend actief zal gebeuren door de vennoten zelf. Alle voorwaaeden zijn vervuld die volgens artikel 184 paragraaf 5 van het Wetboek van Vennootschappen moeten nageleefd worden om de ontbinding en de vereffening van de vennootschap in één akte mogelijk te maken.Met éénparigheid van stemmen beslist de vergadering om van deze mogelijkheid gebruik te maken.

4. Met éériparigheid van stemmen stelt de vergadering vast dat de vereffening van de vennootschap de facto bewerkstelligd werd en thans ais volledig vereffend dient beschouwd te worden.De werkzaamheden van de vennootschap zijn geëindigd en de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

5. De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat alle boeken, bescheiden, gegevens en documenten van de vennootschap gedurende minstens vijf jaar in bewaring zullen blijven te 3600 Genk, Willy Mindersstraat 50.

6. De vergadering geeft volmacht aan de h. Erik De Groote om bij de bevoegde instanties alle dienstige verklaringen to doen inzake de huidige ontbinding/in-vereffeningstelling en daartoe alle documenten te tekenen. DE GROOTE Erik, zaakvoerder.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij ven de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
EDG CONSULTING

Adresse
WILLY MINDERSSTRAAT 50 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande