EFGE

Divers


Dénomination : EFGE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 433.367.591

Publication

13/01/2015 : TG063442
23/11/2012 : TG063442
02/09/2011 : TG063442
14/05/2010 : TG063442
26/06/2009 : TG063442
18/08/2008 : TG063442
27/08/2007 : TG063442
17/07/2006 : TG063442
08/06/2005 : TG063442
23/07/2015
ÿþt . mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lr

MO

i

BELGI

Ondernemingsnr: 0433367591

ITEUR 5 -07- 2C r

CH STAAT

1111111011

) NeePeio lerutin, uf f c~~`Y`ti ~ánk

~ . ~~,i V, kotaphnnde Antwpw, eld. Torigzran

^z'

- 1 R07- 2015

De 1i, griffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : EFGE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Meeënweg 22A

3600 Genk

Onderwerp akte :Fusie door overneming

Uit een akte verleden voor GUIDO VAN AENRODE, geassocieerd Notaris, vennoot van de vennootschap 'VAN AENRODE & VAN AENRODE, geassocieerde notarissen", burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Genk op 26 juni 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat gezamenlijk gehouden werden, de buitengewone algemene vergaderingen der aandeelhouders van de hiemagenoemde vennootschappen:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EFGE", met zetel te 3600 Genk, Meeënweg 22A, BTW

6E0433. 367.591, RPR Antwerpen, afdeling Tongeren.

Verder genoemd de overnemende vennootschap.

2) De buitengewone algemene vergadering van de naamtoze vennootschap "LINFO", met zetel te 3600 Genk, Meeënweg 22A, BTW 6E0436.332.328, RPR Antwerpen, afdeling Tongeren.

Verder genoemd de over te nemen vennootschap of de overgenomen vennootschap.

Gezien de vereniging van a14e aandelen van de over te nemen vennootschap LINFO NV in handen van de overnemende vennootschap EFGE BVBA, zoals omschreven in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de bestuursorganen van de beide vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen. Om dezelfde reden werd er evenmin een revisoraal verslag opgesteld.

De bestuursorganen van de beide vennootschappen die bij de fusieverrichting zijn betrokken, hebben er zich van gewist dat tussen de datum van de opstelling van het fusievoorstel en de datum van de huidige algemene vergaderingen er zich in de activa en passiva van de respectievelijke vermogens van de beide vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

dat het fusiebesluit en de daarmee gepaard gaande ontbinding van de over te nemen vennootschap, met een bijzondere meerderheid van drie/vierden van de uitgebrachte stemmen moet worden goedgekeurd en dat de agendapunten die geen statutenwijziging inhouden een gewone meerderheid moeten bekomen om te worden aanvaard.

KENNISNAME EN BESPREKING FUSIEVOORSTEL

De algemene vergaderingen van de ovememende vennootschap en van de over te nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel.

FUSIEBESLUIT

" A. FUSIEVERRICHTINGEN

1. De algemene vergaderingen van LINFO NV, en EFGE BVBA, besluiten over te gaan tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting en keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd door de over te nemen vennootschap LINFO NV ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren op 7 april 2015, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 april 2015, onder nummer 15056387, en door de overnemende vennootschap EFGE BVBA ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren op 2 februari 2015, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 februari daarna, onder nummer 15023683.

2. De algemene vergadering van LINFO NV besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op de voornoemde fusie met EFGE BVBA.

3. De algemene vergadering van EFGE BVBA besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van LINFO

NV.

Tengevolge van de fusie door overneming gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap LINFO NV, zoals

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

M

Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

blijkt uit de jaarrekening en de tussentijdse cijfers per 31 december 2014, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende EFGE BVBA.

4. Vermits de overnemende vennootschap EFGE BVBA houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap LINFO NV, worden er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen geen nieuwe aandelen uitgegeven in de overnemende vennootschap naar aanleiding van de inbreng en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap LINFO NV ingetrokken en vernietigd.

Tevens zullen de zaakvoerders van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overgenomen vennootschap de nodige vermeldingen aanbrengen inzake de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie, met vermelding van het fusiebesluit.

5. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2015, op basis van de boekhoudkundige toestand per 31 december 2014, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor de overnemende vennootschap EFGE BVBA.

B. VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERDRACHT VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNNOOTSCHAP

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed, zoals blijkt uit de jaarrekening en de tussentijdse cijfers per 31 december 2014.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de ovememende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming verbonden met haar handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen ongeacht met wie zij zijn gesloten, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en haar vennoot, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken en de overschrijving van onderhavige akte op het bevoegde hypotheekkantoor.

Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap verbonden aan haar handelszaak.

Beschrijving van onroerend goed  zakelijke rechten

De vergadering verklaart de notaris te acteren dat het vermogen van de huidige vennootschap volgend onroerend goed bevat:

STAD GENK  VIJFDE AFDELING

Art. nr. 11290 kadastrale legaler dd. 1411012014

Een kantoorgebouw op en met grond, gestaan en gelegen Meeënweg 22A, gekadastreerd volgens titel sectie F deel van nummers 13441E15 en 1344/P121 met een oppervlakte van drieëntwintig are zesennegentig centiare (23a 96ca) en volgens huidig kadaster sectie F nummer 1344/W188, met een oppervlakte van drieëntwintig are zesennegentig centiare (23a 96ca).

C. VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap zoals hiervoor omschreven, worden vanaf één januari tweeduizend vijftien, op basis van de boekhoudkundige toestand op datum van eenendertig december tweeduizend veertien, in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie worden ingetrokken en vernietigd.

D. VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de algemene vergaderingen van de beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat aangezien zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

ONTSLAG EN KWIJTING

De vergadering stelt het ontslag vast van de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap ingevolge de fusie.. De goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de ovememende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 januari 2014 en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

VOORLEGGING VAN STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF VAN DE VENNOOTSCHAP, ALSOOK VAN HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDERS OMTRENT DE DOELWIJZIGING IN EFGE BVBA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ma111.1

Aan de vergadering wordt de staat van actief en passief van de vennootschap, opgesteld per eenendertig maart

tweeduizend viiftien voorgelegd, alsmede het verslag van de zaakvoerders waarin de doelwijziging wordt toegelicht en

gemotiveerd.

De vergadering der aandeelhouders neemt kennis van gemelde stukken en ontslaat de voorzitter de voorlezing ervan.

DOEL WIJZ1G1NG EFGE BV13A

De vergadering beslist vervolgens het bestaande doel te vervangen door volgende activiteiten :

"A. Volgende activiteiten:

a) het uitbaten van :

- boekhoudbureau

- bureau voor neverheidsstudien

- kantoor voor mecanografische werken

b) Tussenpersoon in de handel en verzekering

c) groot- en kleinhandel in geassorteerde textielwaren, kleding en schoeisel en fantasiejuwelen

d) groot- en kleinhandel, import en export van decoratie en andere materialen

B. Volgende activiteiten:

- het beheer van beleggingen en vermogens

- het beheer, aankoop en verkoop van roerende en onroerende goederen

- beheer van een eigen roerend onroerend vermogen, omvattende.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met

betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- financiële holdings, beursvennootschappen, portefeuillemaatschappijen, gemeenschappelijke beleggingsfondsen, overige kredietverstrekking;

- de financiële instellingen die specifieke financieringsvormen aanbieden: durfkapitaal, venfurekapitaal, invesfinentbanking, enz.

- het verstrekken van advies inzake beleggingen en het beheer van financiële patrimonia van derden;

-projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen;

- Zrj kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen of andere zekerheden verstrekken, onder meer door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, Inclusief de eigen handelszaak.

Voorgaande verrichtingen onder B betreffen enkel eigen vermogens en in geen enkel opzicht het beheer in de ruime zin van het woord van vermogens toebehorende aan derden en/of het beleggingsadvies aan derden.

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

Voorgaande verrichtingen onder B betreffen evenmin handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

C. Volgende activiteiten:

- het verlenen van advies in verband met beheer en management van ondernemingen;

- management en adviesverlening in de meest uitgebreide zin van het woord

- het beheer of uitbating van ondernemingen in de ruimste zin van het woord

- het verwerven en beheren van belangen in andere maatschappen om hun beheer te controleren of er in deel te

hebben.

- het aanwenden van haar middelen voor oprichting, de reorganisatie of de uitbreiding van vennootschappen

- studie-organisatie en het adviseren inzake financiële-, handels-, fiscale en sociale aangelegenheden

- adviesbureau op het gebied van public relations en communicatie.

- verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie.

- het fungeren als administratiekantoor, omvattende de administratieve verwerking van informatie, de boekhoudkundige

verwerking en de loonadministratie

-Adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer zoals ondermeer:

° het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie,

efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

} "

P

° het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort;

° algemene audit-activiteiten

° het verlenen van adviezen op het gebied van het beheer, zoals de argonomen en landbouweconomen ten behoeve van landbouwbedrijven, enzovoort;

- Managementactiviteiten van holding zoals;

° het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

° Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidenen economische sectoren...

- Hulpbedrijf in verband met financiële instellingen, meer bepaald bemiddeling inzake kredieten en leningen en het verstrekken van advies inzake persoonlijk vermogensbeheer.

- het verlenen van hulp voor een beperkte periode aan jonge bedrijven tijdens hun startperiode zoals ondermeer het Eerbeschikking stellen van een aangepaste bedrijfsruimten, het aanbieden van een gemeenschappelijk dienstenpakket; advies en begeleiding door manager.

- Het waarnemen van mandaten in verenigingen, vennootschappen of andere organisaties met rechtspersoonlijkheid, zowel van Belgische als van buitenlandse nationaliteit

- het nemen van participaties in andere ondernemingen;

D. Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen"

ONTSLAG VAN MEVROUW GELDERS VEERLEALS NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

De vergadering der aandeelhouders beslist het vrijwillig ontslag te aanvaarden van Mevrouw GELDERS Veerle Irma Leons, geboren te Genk op 13 maart 1970, wonende te 3600 Genk, Meeënweg 22A , als niet-statutaire zaakvoerder. BENOEMING VAN MEVROUW GELDERS VEERLE ALS STATUTAIR ZAAKVOERDER

De vergadering der aandeelhouders beslist tot bijkomende statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur te benoemen, Mevrouw GELDERS Veerie Irma Leons, geboren te Genk op 13 maart 1970, wonende te 3600 Genk, Meeënweg 22A, voornoemd, die verklaart haar mandaat te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich daartegen verzet.

AANNEMING VAN VOLLEDIG NIEUWE STATUTEN EFGE BVBA

De vergadering beslist volledig nieuwe statuten aan te nemen in overeenstemming met de te nemen besluiten en actualisering aan het nieuwe wetboek van vennootschappen zonder te raken aan de wezenlijke kenmerken van de vennootschap.

Dientengevolge beslist de vergadering de bestaande statuten te vervangen door volgende nieuwe statuten:

1. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming

"EFGE".

2. Zetel:

De vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Meeënweg 22A.

3. Kapitaal

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op vierhonderd veertigduizend euro (G 440.000,00) en is vertegenwoordigd door

drieduizend negenhonderd zeventien (3.917) aandelen op naam zonder nominale waarde.

4. Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

5. Doel:

De vennootschap heeft tot doel

A. Volgende activiteiten:

a) het uitbaten van :

-boekhoudbureau

- bureau voor nijverheidsstudien

- kantoor voor mecanografische werken

b) Tussenpersoon in de handel en verzekering

c) groot- en kleinhandel in geassorteerde textielwaren, kleding en schoeisel en fantasiejuwelen

d) groot- en kleinhandel, import en export van decoratie en andere materialen

B. Volgende activiteiten:

- het beheer van beleggingen en vermogens

- het beheer, aankoop en verkoop van roerende en onroerende goederen

- beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen, omvattende:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met

betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende

goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen,

prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen,

alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mar! 11.1

opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

- financiële holdings, beursvennootschappen, portefeuillemaatschappijen, gemeenschappelijke beleggingsfondsen, overige kredietverstrekking;

- de financiële instellingen die specifieke financieringsvormen aanbieden: durfkapitaal, venturekapitaal, ïnvestmentbanking, enz.

- het verstrekken van advies inzake beleggingen en het beheer van financiële patrimonia van derden;

- projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen;

- Zij kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen of

andere zekerheden verstrekken, onder meer door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de

eigen handelszaak,

Voorgaande verrichtingen onder B betreffen enkel eigen vermogens en in geen enkel opzicht het beheer in de ruime zin

van het woord van vermogens toebehorende aan derden en/of het beleggingsadvies aan derden.

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank,

spaarkas of spaarbank en om tn eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de

geldende Belgische entof Europese richtlijnen van openbare orde.

Voorgaande verrichtingen onder B betreffen evenmin handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van

vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, tot

bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

C. Volgende activiteiten:

- het verlenen van advies in verband met beheer en management van ondernemingen;

- management en adviesverlening in de meest uitgebreide zin van het woord

- het beheer of uitbating van ondernemingen in de ruimste zin van het woord

- het verwerven en beheren van belangen in andere maatschappijen om hun beheer te controleren of er in deel te

hebben.

- het aanwenden van haar middelen voor de oprichting, de reorganisatie of de uitbreiding van vennootschappen

studie-organisatie en het adviseren inzake financiële-, handels-, fiscale en sociale aangelegenheden

- adviesbureau op het gebied van public relations en communicatie.

- verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie.

- het fungeren als administratiekantoor, omvattende de administratieve verwerking van informatie, de boekhoudkundige

verwerking en de loonadministratie

- Adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer zoals ondermeer:

o het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort;

o het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie,

efficiëntie, enzovoort;

° algemene audit-activiteiten

o het verlenen van adviezen op het gebied van het beheer, zoals de argonomen en landbouweconomen ten behoeve

van landbouwbedrijven, enzovoort;

- Man agementactiviteiten van holding zoals

° het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle

over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

° Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidenen

economische sectoren...

- Hulpbedrijf in verband met financiële instellingen, meer bepaald bemiddeling inzake kredieten en leningen en het

verstrekken van advies inzake persoonlijk vermogensbeheer.

- het verlenen van hulp voor een beperkte periode aan jonge bedrijven tijdens hun startperiode zoals ondermeer het

terbeschikking stellen van een aangepaste bedrijfsruimten, het aanbieden van een gemeenschappelijk dienstenpakket;

advies en begeleiding door manager.

- Het waarnemen van mandaten in verenigingen, vennootschappen of andere organisaties met rechtspersoonlijkheid,

zowel van Belgische als van buitenlandse nationaliteit.

- het nemen van participaties in andere ondernemingen;

D, Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, aile roerende,

onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen, Zij kan ook functies van bestuurder of

vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

6. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Zijn benoemd tot statutaire-zaakvoerders:

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

s

p

mod 11.1

- de heer GELDERS Alfons Jozef Jan, geboren te Genk op 12 april 1942, wonende te 3600 Genk, De Hutten 111. - mevrouw GELDERS Veerle Irma Leone, geboren te Genk op 13 maart 1970, wonende te 3600 Genk, Meeénweg 22A De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handeten in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

7. Controlerecht:

Indien de wet het vereist of, bij gebreke aan een wettelijke verplichting, indien de Algemene Vergadering hiertoe beslist, wordt het toezicht op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren.

8. Algemene vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand mei om tien (10.00) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De Algemene Vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats, vermeld in

de oproepingsberichten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij middel van een aangetekende brief,

toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering,

met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen.

De oproeping kan evenwel met een ander communicatiemiddel gebeuren indien de bestemmeling er individueel,

uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemt.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en

eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken.

Welke ook de op de Algemene Vergadering vertegenwoordigde aandelen wezen, de besluiten worden genomen bij

gewone meerderheid van stemmen behoudens toepassing der wetbepalingen inzake wijziging van de statuten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden,

9. Boeklaar:

Het maatschappelijk jaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van datzelfde jaar.

10. Bestemming van de winst:

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de nettowinst van de vennootschap uit; op deze nettowinst wordt vijf

procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt

heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering.

11. Vereffeningssaldo:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde

zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de

bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van de benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de

aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate

werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de

verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank.

MACHTIGINGEN

De vergadering machtigt de zaakvoerders van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te

voeren, met name:

- de nodige vermeldingen aan te brengen in het register der aandelen van de overgenomen vennootschap aangaande de

intrekking en de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie.

De vergadering machtigt de notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende

vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

WETTIGHEIDSVERKLARINGEN

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 723 van het Wetboek van vennootschappen, verklaart

ondergetekende notaris vastgesteld te hebben dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals deze door de wet zijn

voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de

rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 723, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen.

4 Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

 \F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, * . mod 11.1

w~ Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

4.7



VERKLARINGEN AANGAANDE DE BESLUITVORMING

1. De voorzitter van de vergaderingen van de respectievelijke vennootschappen, samen met ondergetekende notaris, stellen vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat over elke punt van de agenda werd besloten met éénparigheid van stemmen binnen elke algemene vergadering,

2, Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de NV LINFO door de BVBA EFGE verwezenlijkt is en dat de NV LINFO definitief opgehouden heeft te bestaan.

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee (2) maanden na de bekendmaking van de fusie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.











VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Guido Van Aenrode

Geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte

coördinatie der statuten

- staat van actief en passief

- verslag van de zaakvoerders omtrent de doeiswijziging







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2004 : TG063442
26/05/2003 : TG063442
19/05/2001 : TG063442
18/05/2000 : TG063442
01/01/1997 : TG63442
01/01/1993 : TG63442
01/01/1992 : TG63442
26/04/1991 : TG63442
01/01/1989 : TG63442
09/03/1988 : TG63442

Coordonnées
EFGE

Adresse
3600 Genk

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande