ELAN INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELAN INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.538.351

Publication

12/12/2014
ÿþe

l~~,,~~3_~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

D 3 DEC, 2014

Griffie

afdaling HASSELT

Ondememingsnr : 0474.538.351

Benaming

(voluit) : ELAN INVEST

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 13500 Hasselt, Luikersteenweg 516

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  ADRESWIJZIGING DOELSWIJZIGING  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG SCHULDVORDERING » AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit een akte verleden op een december tweeduizend en veertien, voor, Meester Vasmine FAGARD, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen, dat de buitengewone algemene vergadering van boven vernoemde vennootschap, de volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLUIT: ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar "3840 Borgloon, Graethempoort 33.

TWEEDE BESLUIT: ONTSLAG VOORLEZING VERSLAG.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat activa en passiva afgesloten per 30 september 2014.

De vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2014 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder alsmede de staat van activa en passiva, worden samen met onderhavige akte neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

DERDE BESLUIT: DOELSWIJZIGING.

De vergadering beslist om het doel uit te breiden door toevoeging van onderstaande tekst aan artikel 3 van de statuten:

"De handel in, de koop en verkoop van brocanterie en andere antiquiteiten in de meest ruime zin, die hiermee samenhangen."

VIERDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA,

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren,

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 27 november 2014, opgesteld door "Beckers, Loenders & C"" BVBA, gevestigd te 3510 Hasselt, Diestersteenweg 146, hier vertegenwoordigd door de heer Luc Beckers, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, Luc BECKERS, bedrijfsrevisor, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de BV BVBA "BECKERS, LOENDERS & C", bedrijfsrevisoren, met zetel te 3510 KERMT (HASSELT), Diestersteenweg 146, benoemd krachtens verzoekschrift dd. 14 november 2014 van mevrouw Annelies VANDERCAPPELLEN, zaakvoerder van de BVBA "ELAN INVEST', verklaart op basis van zijn controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbreng in natura, verricht naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de BVBA "ELAN INVEST" door inbreng van een schuldvordering eigendom van mevrouw

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Annelies VANDERCAPPELLEN en een schuldvordering eigendom van mevrouw Elke VANDERCAPPELLEN lastens deze vennootschap, dat:

-de beschrijving van de inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal (764) en de fractiewaarde van de nieuw uitgegeven aandelen (100,00 Euro), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbrengen in natura bestaat uit zevenhonderd vierenzestig (764) aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ELAN INVEST", zonder vermelding van nominale waarde.

Wij wensen er op te wijzen dat de berekening van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura met akkoord van aile betrokken partijen stoelt op de fractiewaarde van de bestaande aandelen in plaats van hun intrinsieke waarde welke zelfs negatief is.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kermt, 27 november 2014"

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. VIJFDE BESLUIT: BESLISSING TOT KAPITAALVERHOGING

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering het kapitaal te verhogen met zesenzeventig duizend vierhonderd euro (¬ 76,400,-) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18,600,-) tot vijfennegentig duizend euro (¬ 95.000,-) door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de vennoten hebben lastens deze vennootschap en dit ten belope van zesenzeventig duizend vierhonderd euro (E 76.400,-), door uitgifte van zevenhonderd vierenzestig (764) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen vanaf heden.

ZESDE BESLUIT: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vernield, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, hun respectievelijke schuldvorderingen in de vennootschap in te brengen.

De inbreng gebeurt als volgt:

-Mevrouw VANDERCAPPELLEN Elke, voornoemd, brengt een schuldvordering ten belope van achtendertig duizend tweehonderd euro (¬ 38.200,-);

-Mevrouw VANDERCAPPELLEN Annelies, voornoemd, brengt een schuldvordering ten belope van achtendertig duizend tweehonderd euro (¬ 38.200,-);

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan aile vennoten, die aanvaarden, de zevenhonderd vierenzestig (764) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

-Aan mevrouw VANDERCAPPELLEN Elke, voornoemd, worden driehonderd tweeëntachtig (382) aandelen

toegekend;

-Aan mevrouw VANDERCAPPELLEN Annelies, voornoemd, worden driehonderd tweeëntachtig (382)

aandelen toegekend;

In het totaal werden alzo zevenhonderd vierenzestig (764) aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel

537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere

aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren,

ZEVENDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de voormelde

kapitaalverhoging van zesenzeventig duizend vierhonderd euro (¬ 76.400,-) daadwerkelijk verwezenlijkt werd

en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfennegentig duizend euro (¬ 95.000,-),

vertegenwoordigd door negenhonderd vijftig (950) aandelen zonder nominale waarde.

ACHTSTE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, beslist de vergadering om

artikel 2, 3 en 5 van de statuten aan te passen, Deze artikelen zullen als volgt luiden:

Artikel twee - ZETEL.

De zetel is gevestigd te 3840 Borgloon, Graethempoort 33.

r Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



De zetel kan verplaatst warden naar elke andere plaats in België binnen het Vlaams Gewest of het tweetalig

gebied Brussel-hoofdstad bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking

hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen,

werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel drie - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

-De handel in, de koop en verkoop van brocanterie en andere antiquiteiten in de meest ruime zin, die hiermee samenhangen.

-Patrimoniumvennnootschap;

-Het beheer, de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de uitbating, het onderhoud, de promotie, de

valorisatie van alle onroerende goederen. Alle bouw- en andere projecten.

-Groot en kleinhandel, import en export in menigvuldige goederen;

-Huren, verhuren en leasing van roerende goederen, ondermeer alle vormen van rollend materiaal en

allerhande machines en uitrustingsgoederen;

-Onderneming in onroerende goederen;

-Informatiekantoor;

-Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels, juridische, fiscale of sociale aangelegenheden (uitgezonderd boekhouding en beleggingsadvies);

-Projectontwikkeling alsmede bijstand en advies hieromtrent;

-Engineering en consulting in de ruimste zin van het woord;

-bemiddeling en advies bij aan- en verkoop van onroerende goederen, handelsfondsen en vennootschappen; alsmede alle aandelentransacties, fusies en splitsingen op vennootschapsrechterlijk vlak;

-Fund-management het beheer van een eigen vermogen, zo roerende als onroerende goederen, en daaronder verstaan: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen.

-het uitoefenen van bestuursfuncties in de ruimste zin in andere vennootschappen. Bovendien mag de vennootschap deze handelingen verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming, evenals alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel, of de uitbreiding ervan vergemakkelijken, verrichtingen van industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende aard. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en zij mag alle leningen, van gelijke welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan. Zij raag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in Belgie of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig, of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend. Het deelnemen in, het voeren van beheer en bestuur over, het financieren van en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen van welke aard ook, en het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen op het vlak van management, directie en organisatie. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel, zij mag onder meer zich borg stellen, aval verlenen, voorschriften en kredieten toestaan. hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel vijf - KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt vijfennegentig duizend euro (¬ 95.000,-).

Het is vertegenwoordigd door negenhonderd vijftig (950) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/950ste van het kapitaal 'vertegenwoordigen."

NEGENDE BESLUIT: VOLMACHT COÖRDINATIE

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

NOTARIS PASMINE FAGARD

Tegelijk hiermee neergelegd:

Voor eensluidend afschrift afgeleverd voor registratie

Voor eensluidend beknopt uittreksel.

Verslag zaakvoerder houdende actief/passief mbt doelswijziging

Verslag zaakvoerder mbt kapitaalverhoging

Verslag bedrijfsrevisor

gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rec a : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/09/2013
ÿþR 7 I

nu^ " ~ Mod 2.7

~ ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M

( 'i\

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

04 Ste. 2013

KOOPHANDEL IWIMIHOUT

De griffier

Ondernemingsnr : 0474.538.351

Benaming

(voluit) : BAECK BALLOONING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2260 Westerlo, Bergveld 102

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering - statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden op tweeëntwintig augustus tweeduizend dertien, voor Meester Yasmine

FAGARD, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON&FAGARD, geassocieerde notarissen" met zetel te

Maasmechelen; geregistreerd te Maasmechelen op 26 augustus 2013; boek 2/290, blad 3, vak 19, 7 bladen,

geen verzendingen; ontvangen 50,00 ¬ ; de e.a. Inspecteur get. Voor de ontvanger: l.o. HANOT R.; dat de

buitengewone algemene vergadering van bovenvernoemde vennootschap; de volgende besluiten genomen

heeft:

Voorafgaandelijke verklaring

Ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering dd. 22 februari 2013 werd hetgeen hierna

beslist:

-Ontslag van de zaakvoerder van de vennootschap zijnde de heer BAECK Henricus en décharge voor zijn

beleid;

-benoeming tot nieuwe niet statutaire zaakvoerder zijnde voornoemde mevrouw Annelies'

VAN DERCAPPELLEN;

zetelverplaatsing van 2260 Westerlo, Bergveld 102 naar 3501 Hasselt, Luikersteenweg 516.

Deze beslissing werd nog niet gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad en worden nu met de

hierna volgende beslissingen mee gepubliceerd.

Voor zoveel als nodig worden voormelde beslissingen opnieuw bekrachtigd door de voltallige aanwezige.

vergadering.

EERSTE BESLUIT:

De vergadering beslist de naam van de vennootschap, namelijk "BAECK BALLOONING" te wijzigen in'

"ELAN Invest".

Artikel 1 van de statuten wordt hierna aan deze beslissing aangepast.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering beslist, met verwijzing naar het verslag van de zaakvoerder omtrent deze doelwijziging, en'

de staat van actief en passief van de vennootschap, niet ouder dan drie maanden, het huidig doel te vervangen

met volgende activiteiten:

"De vennootschap heeft tot doek:

- Patrimoniumvennootschap;

- Het beheer, de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de uitbating, het onderhoud, de promotie, de

valorisatie van alle onroerende goederen. Alle bouw- en andere projecten.

-Groot en kleinhandel, import en export in menigvuldige goederen;

- Huren, verhuren en leasing van roerende goederen, ondermeer alle vormen van rollend materiaal en

allerhande machines en uitrustingsgoederen;

- Onderneming in onroerende goederen;

Informatiekantoor;

- Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels, juridische, fiscale of sociale

aangelegenheden (uitgezonderd boekhouding en beleggingsadvies);

- Projectontwikkeling alsmede bijstand en advies hieromtrent;

- Engineering en consulting in de ruimste zin van het woord;

bemiddeling en advies bij aan- en verkoop van onroerende goederen, handelsfondsen en

vennootschappen; alsmede alle aandelentransacties, fusies en splitsingen op vennootschapsrechterlijk vlak;

- Fund-management het beheer van een eigen vermogen, zo roerende als onroerende goederen, en

daaronder verstaan: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en

Op de laatste bie van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

B

1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

' verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals aile welkdanige onroerende transacties en verrichtingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge -het uitoefenen van bestuursfuncties in de ruimste zin in andere vennootschappen. Bovendien mag de vennootschap deze handelingen verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming, evenals alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot bel verwezenlijken van haar doel, of de uitbreiding ervan vergemakkelijken, verrichtingen van industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende aard. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over aile verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en zij mag alle leningen, van gelijke welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan. Zij raag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een, aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig, of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend. Het deelnemen in, het voeren van beheer en bestuur over, het financieren van en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen van welke aard ook, en het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen op het vlak van management, directie en organisatie. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel, zij mag onder meer zich borg stellen, aval verlenen, voorschriften en kredieten toestaan. hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen".

Artikel 3 der statuten van de statuten wordt hierna hieraan aangepast.

DERDE BESLUIT

Hierna besluit de vergadering tot aanpassing van de statuten, aangepast aan de voorgaande besluiten en (formeel) aan het W. Venn. Door het schrappen van de oude statuten en te vervangen door nieuwe.

Ii. STATUTEN (UITTREKSEL).

Artikel één - NAAM.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELAN Invest".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel twee - ZETEL.

De zetel is gevestigd te 3501 Hasselt, Luikersteenweg 516.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Vlaams Gewest of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap han, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel drie - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

- Patrimoniumvennootschap;

- Het beheer, de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de uitbating, het onderhoud, de promotie, de valorisatie van aile onroerende goederen. Alle bouw- en andere projecten.

-Groot en kleinhandel, import en export in menigvuldige goederen;

- Huren, verhuren en leasing van roerende goederen, ondermeer alle vormen van rollend materiaal en allerhande machines en uitrustingsgoederen;

- Onderneming in onroerende goederen;

- Informatiekantoor;

- Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels, juridische, fiscale of sociale aangelegenheden (uitgezonderd boekhouding en beleggingsadvies);

- Projectontwikkeling alsmede bijstand en advies hieromtrent;

Engineering en consulting in de ruimste zin van het woord;

- bemiddeling en advies bij aan- en verkoop van onroerende goederen, handelsfondsen en vennootschappen; alsmede aile aandelentransacties, fusies en splitsingen op vennootschapsrechterlijk vlak;

- Fund-management het beheer van een eigen vermogen, zo roerende als onroerende goederen, en daaronder verstaan: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals aile welkdanige onroerende transacties en verrichtingen.

-het uitoefenen van bestuursfuncties in de ruimste zin in andere vennootschappen. Bovendien mag de vennootschap deze handelingen verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming, evenals alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel, of de uitbreiding ervan vergemakkelijken, verrichtingen van industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende aard. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en zij mag alle

f P. r

0 T " N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

leningen, van gelijke welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan. Zij raag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig, of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend. Het deelnemen in, het voeren van beheer en bestuur over, het financieren van en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen van welke aard ook, en het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen op het vlak van management, directie en organisatie. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel, zij mag onder meer zich borg stellen, aval verlenen, voorschriften en kredieten toestaan. hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen".

Artikel vier - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel vijf - KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een (eventueel elektronisch) register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Artikel negen - BESTUUR.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegd heidsoverdrachten doen.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op eerste vrijdag van de maand juni om 18.30u.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt ais regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING.

Artikel zestien - BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst eenbedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag echter geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto- ' actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift ï van art. 320 W. Venn.

VIERDE BESLUIT :

De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL.

NOTARIS YASMINE FAGARD.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- voor eensluidend afschrift

gecoördineerde statuten

- verslag zaakvoerder, houdende staat activa/passiva

verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 22.02.2013

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voer-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.02.2013, NGL 07.03.2013 13060-0018-011
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 22.08.2012 12457-0418-011
25/07/2011 : AN344498
27/06/2011 : AN344498
01/09/2010 : AN344498
17/07/2009 : AN344498
27/06/2008 : AN344498
02/07/2007 : AN344498
10/06/2005 : AN344498
08/07/2004 : AN344498
14/07/2003 : AN344498
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 26.08.2015 15480-0521-012
02/09/2002 : AN344498

Coordonnées
ELAN INVEST

Adresse
GRAETHEMPOORT 33 3840 BORGLOON

Code postal : 3840
Localité : BORGLOON
Commune : BORGLOON
Province : Limbourg
Région : Région flamande