ELIA ANNA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ELIA ANNA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 546.754.653

Publication

28/02/2014
ÿþ(Pn\ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergeiega ier en e der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

19 -02- 2014

De HooidgriffirGriffie

IIII031 1111

bef ae Be Sta

Ç« C53

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) ELIA ANNA

Rechtsvorm: Vennootschap onder firme

Zetel; Stationsstraat 220, 3620 Lanaken

Onderwerp aide Oprichtingsakte VOF ELIA ANNA

1-1het jaar 2014 op 18 lebruari zijn verschenen:

- de heer Habib Wadalla, geboren op 16 oktober 1966, wonende te 3620 Lanaken, Stationsstraat 220

- mevrouw Myta Anna, geboren op 15 juli 1957, wonende te 3620 Lanaken, Stationsstraat 220

- de heer Patishanov Milko, geboren op 24 maart 1967, wonende te 3620 Lanaken, Koning Albertlaan 6 bus 21

- mevrouw Patishanova Hristinka, geboren op 21 augustus 1971, wonende te 3620 Lanaken, Koning Albertlaan 6 bus 21

1 Comparanten die de akte opstellen van de statuten van een vennootschap onder firma die zij als volgt verklaren op te richten:

Artikel 1

Bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onder firma (V0F) opgericht onder de benaming ELIA ' ANNA.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3620 Lanaken, Stationsstraat 220.

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als In het buitenland op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

- hotels en dergelijke accomodaties

- restaurant van het traditionele type

- restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, etc

- verkoop van maaitijden aan boord van schepen en restauratiewagens

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden; Recto Naam en hoedanIgheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- restaurants met beperkt aantal kamers (max. 5) ten behoeve van de eigen klanten

- verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken: snelbuffetten (snackbars, sandwichbars, etc)

verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken: frietkramen, hotdagstalletjes, enz

- verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken: croissanteries, crêperies en warmewafelkramen

- verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken; tearooms, ijssalons, enz

- verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken: cafetaria's

- verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken: drive-in restaurants

- verkoop aan de toog of via telefoon, fax, Internet van eetwaren en dranken: pizzeria's

- klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels

- organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz

overige eetgelegenheden

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en dadens stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen..

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van 3 maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5

Er wordt niets ingebracht in de vennootschap.

Artikel 6

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen het wettelijk tarief, jaarlijks gepubliceerd in het Belgisch staatsblad. Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan warden, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7

Buiten de toestemming van alle medewerkers mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap de heer Habib Wadalla

Artikel 9

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootsohap duurt, zullen zij zich onthouden van elk rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of niiverheidsonderneming van dezelfde aard of ander aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op heden en zal eindigen op 31 december 2015, leder jaar op 31 december zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 11

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld als volgt:

-aan de heer Habib Wadalla 501100

- aan mevrouw Myta Anna 201100

-aan mevrouw Patishanova Hristinka 15/100

- aan de heer Patishanov Milko 15/100

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van de stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgelopen jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12

Bij beslissing van de vennoten met twee derden meerderheid kan aan iedere vennoot, bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gérekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 13

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 14

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Habib Wadalla of, in haar afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel,

Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking yan stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zij van meer dan één mandaat.

Artikel 15

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen. ln dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door een deel van het uitvoerende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 16 hierna,

Artikel 16

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot voor de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 4.

Artikel 17

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenaam van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap mogen verhinderen op welke wijze ook.

Artikel 18

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook langdurig verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging voor de bijzonder functies die hem waren toevertrouwd.De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 16.

Artikel 19

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan Habib Wadalla, vereffenaar aangesteld overeenkomstig artikelen 183 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld.

Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 20

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de verhoudingen bepaald in de artikelen 11 en 12.

Waarvan akte, verleden te Lanaken op 18 februari 2014. Nadat de akte integraal werd voorgelezen en werd toegelicht, ondertekenden comparanten,

Habib Wadalla, Myta Anna, Patishanova Hristinka & Patishanov Milko

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

`Voor-

«behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
ELIA ANNA

Adresse
STATIONSSTRAAT 220 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande