ELLEN CONINX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELLEN CONINX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.023.609

Publication

20/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 13.08.2014 14422-0109-009
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 30.08.2012 12519-0520-009
12/04/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla

" 11055099"

r

0 3, 3

Benaming : ELLEN CONINX

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Anne Ruttenstraat 25

3500 Hasselt

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit een akte verleden voor Jan Stoel, geassocieerd notaris te Merksplas op 30 maart 2011,;' i neergelegd voor registratie conform artikel 173, 10 bis van het Wetboek Registratierechten.

1. OPRICHTER

Mevrouw CONINX Ellen, ongehuwd, geboren te Hasselt op 07 mei 1978, wonende te 3500 Hasselt, Anne;;

Ruttenstraat 25.

2. RECHTSVORM - NAAM

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met.

de benaming ELLEN CONINX

3. ZETEL

3500 Hasselt, Anne Ruttenstraat 25

4. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van activiteiten van advocaat, die handelt in naam en voor;; rekening van de vennootschap, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat. De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te: vergemakkelijken. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle roerende en;j onroerende verrichtingen kan stellen die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, kunnen bijdragen;; tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel zoals bijvoorbeeld het publiceren van artikels, boeken, het:; geven van voordrachten of cursussen voor algemene, beroeps- of technische vorming.

Voor dit doel kan de vennootschap alle onroerende gebouwde en ongebouwde gemeubelde en niet-gemeubelde goederen aankopen, verkopen, huren en verhuren, alsook het laten uitvoeren van alle bouw- en, verbouwingswerken en aanverwante activiteiten. Teneinde het aldus omschreven doel te verwezenlijken kan de .` vennootschap alle financiële, industriële of commerciële, roerende en onroerende handelingen stellen die;', hiermede verband houden of van aard zijn haar doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken:; zowel in België als in het buitenland. De vennootschap mag onder meer haar beschikbare gelden of middelen;; beleggen of investeren in roerende of onroerende goederen en die in roerend of onroerend vermogen beheren: op de wijze die de vennootschap het meest geschikt acht. Voor eigen rekening, het beheer van onroerend vermogen, het aankopen, verkopen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel; verband houden en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen. De vennootschap zal bij het uitoefenen van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals vastgesteld door de bevoegde instanties, eerbiedigen. De vennootschap kan individuele samenwerkingsverbanden tot stand brengen met individuele advocaten, advocatenkantoren, advocatenassociaties en mag belangen nemen en aanhouden, op welke wijze dan ook, in andere bestaande of'; op te richten vennootschappen waarvan het maatschappelijk doel analoog is met het doel van de; vennootschap.

5. DUUR

Onbepaald.

6. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt 18.600 euro en is vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, met een gelijke;

fractiewaarde.

7. VOLSTORTING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 a03e ME

HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Mevrouw CONINX Ellen heeft het kapitaal volledig g geplaatst door inbreng in geld en volgestort ten belope van ¬ 12.400,00. Zij ontvangt alle 186 aandelen. Het nog door haar te volstorten kapitaal bedraagt derhalve ¬ 6.200,00.

De notaris stelde vast dat het bedrag van het kapitaal, de plaatsing en volstorting van het kapitaal voldoen aan : de wettelijke vereisten. De volstorting gebeurde op een rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door Dexia Bank, in bewaring gegeven aan de notaris.

8. BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vennoten, zaakvoerders genoemd, benoemd door de algemene vergadering die in hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alleen en in alle omstandigheden alle handelingen en verrichtingen uit te voeren of toe te laten, die nodig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel, behoudens die welke door de wet zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer = zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder die individueel kan optreden.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden voor de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloogd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder ingeval van overdreven volmacht.

9. ZAAKVOERDER

Werd tot statutaire zaakvoerder benoemd en dit voor onbepaalde duur: mevrouw CONINX Ellen, geboren te

Hasselt op 07 mei 1978, met woonplaats te 3500 Hasselt, Anne Ruttenstraat 25.

Haar mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

10. JAARVERGADERING

De jaarvergadering heeft plaats de eerste maandag van de maand juni om 20.00 uur en voor de eerste maal in

het jaar 2012.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de oproeping

vermeld.

Er werden geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering bepaald.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

11. BOEKJAAR

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2011.

11bis. De vennootschap neemt alle verbintenissen over aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 01 januari 2011 onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt zoals bepaald in artikel 2 van het Wetboek van Vennootschappen. 12.RESERVE-WINST-VEREFFENINGSPROVENU

Het batig saldo aangegeven door de jaarlijkse resultatenrekening na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorbehouden tot de vorming van een wettelijk reservefonds. Deze afhouding zal niet meer worden vereist zo het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, doch moet steeds tot dit bedrag hernomen worden, indien om één of andere reden de reserves worden aangetast.

Het saldo van de winst zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s).

i Het netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tevens neergelegd:

afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e ".:'i" " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ELLEN CONINX

Adresse
ANNE RUTTENSTRAAT 25 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande