ELPO-CUISINEX G.H.G.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ELPO-CUISINEX G.H.G.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 431.238.739

Publication

23/06/2014
ÿþOndernemingsnr : 0431.238.739

Benaming

(voluit) : ELPO-CUISINEX G.H.G.

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 3500 Hasselt, Bedrijfsstraat 18 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte Statutenwijziging - Kapitaalverhoging in uitvoering van artikel 537 WIB - Vaststelling van de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ELPO-CUISINEX G.H.G.", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Bedrijfsstraat 18 bus 2, BTW BE 0431.238.739 RPR Hasselt, opgemaakt door Notaris Ernst van Soest te Hasselt op zevenentwintig maart tweeduizend veertien, met volgende registratievermelding: "Geregistreerd op het lat Kant. Reg. Hasselt 1 op 7 april 2014, Bladen: vijf, Verzendingen: zonder. Register 5 Boek 810 Blad 01 Vak 20. Ontvangen registratierechten: vijftig euro (50,00 EUR). De ontvanger, (getekend) K. BLONDEEL, Adviseur."

Blijkt dat de vergadering volgende beslissingen genomen heeft met eenparigheid van stemmen:

- Eerste beslissing: Kapitaalverhoging.

a) Er werd voorgesteld het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfhonderdveertigduizend euro (540.000,00 EUR) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) op zeshonderd en twee duizend euro (602.000,00 EUR), door inbreng door de actuele aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit.

Deze inbreng, ten belope van het bedrag van de kapitaalverhoging, wordt volledig geplaatst en volstort door inbreng in geld, afkomstig van de dividenduitkering door de vennootschap, waartoe werd besloten door de buitengewone algemene vergadering van 30 december 2013 en waarbij alle aandeelhouders in uitvoering van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting zich er uitdrukkelijk hebben toe verbonden het uitgekeerde dividend (een bedrag van ln totaal zeshonderdduizend euro (600.000,00 EUR), hetzij vierhonderdveertigduizend euro (440.000,00 EUR) toegekend aan de Heer LEYSSENS Eddy, wonende te 3520 Zonhoven, Sint Kwintens-heideweg 27, zesenzeventigduizend vijfhonderd euro (76.500,00 EUR) toegekend aan Mevrouw DE BOCK Anne-Marie, wonende te 3520 Zonhoven, Sint Kwintens-heideweg 27, vijfenveertigduizend zevenhonderdvijftig euro (45.750,00 EUR) toegekend aan Mevrouw LEYSSENS Mia, wonende te 3500 Hasselt, Korte Breestraat 156, éénendertigduizend vijfhonderd euro (31.500,00 EUR) toegekend aan Mevrouw LEYSSENS Annie, wonende te 3500 Hasselt, Blijde-Inkomststraat 33 en tweeduizend tweehonderdvijftig euro (2.250,00 EUR) toegekend aan de Heer MOTMANS Guido,wonende te 3500 Hasselt, Plantenstraat 36 bus 1) na aftrek en doorstorting aan de FOD Financiën van de daarop verschuldigde roerende voorheffing (een bedrag van in totaal zestigduizend euro (60.000,00 EUR), hetzij vierenveertigduizend euro (44.000,00 EUR) voor de Heer LEYSSENS Eddy, zevenduizend zeshonderdvijftig euro (7.650,00 EUR) voor Mevrouw DE BOCK Anne-Marie, vierduizend vijfhonderdvijfenzeventig euro (4.575 EUR) voor Mevrouw LEYSSENS Mia, drieduizend honderdvijftig euro (3.150,00 EUR) voor Mevrouw LEYSSENS Annie en tweehonderdvijfentwintig euro (225,00 EUR) voor de Heer MOTMANS Guido), blijft vijfhonderdveertigduizend euro (540.000,00 EUR), hetzij driehonderdnegenennegentigduizend zeshonderd euro (399.600,00 EUR) voor de Heer LEYSSENS Eddy, achtenzestigduizend achthonderdvijftig euro (68.850,00 EUR) voor Mevrouw DE BOCK Anne-Marie, éénenveertigduizend honderdvijfenzeventig euro (41.175,00 EUR) voor Mevrouw LEYSSENS Mia, achtentwintigduizend driehonderdvijftig euro (28.350,00 EUR) voor Mevrouw LEYSSENS Annie en tweeduizend vijfentwintig euro (2.025,00 EUR) voor de Heer MOTMANS Guido), in het kapitaal van de vennootschap in te brengen.

Na uiteenzetting van het voorgaande heeft de vergadering met eenparigheid van stemmen besloten om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfhonderdveertigduizend euro (540.000,00 EUR) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) op zeshonderd en twee duizend euro (602.000,00 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen.

Op deze kapitaalverhoging werd ingetekend door de Heer LEYSSENS Eddy, Mevrouw DE BOCK Anne-Marie, Mevrouw LEYSSENS Mia, Mevrouw LEYSSENS Annie en de Heer MOTMANS Guido, allen voornoemd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1-fflt

In de bij lagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 111

11

Vo beha aan BeI Staat

!IIM1.11111

RECHTBANK van KOOPHA te ANTWERPEN

12 JUNI 2014

afdelirQieffe

TifilagenbilEetSétiséli-Staatsblad -23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

en enige aandeelhouders, die verklaarden volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de -' statuten van de vennootschap.

b) Aangezien er vijf aandeelhouders zijn, te weten de Heer LEYSSENS Eddy, Mevrouw DE BOCK Anne-Marie, Mevrouw LEYSSENS Mia, Mevrouw Leyssens Annie en de Heer MOTMANS Guido, allen voornoemd, die zelf intekenen op de voorgestelde kapitaalverhoging in verhouding tot hun aandelenbezit, werd het voorkeurrecht gerespecteerd.

c) Het bedrag van vijfhonderdveertigduizend euro (540.000100 EUR), werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen op naam van de vennootschap bij Bank J.Van Breda & C°. Aile voornoemde aandeelhouders hebben uitdrukkelijk bevestigd dat de ingebrachte gelden voortkomen van het door hen ontvangen dividend, ingevolge beslissing van de algemene vergadering van 30 december 2013.

De vergadering heeft kennis genomen van het attest afgeleverd overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van Vennootschappen, dat in het dossier van de notaris zal bewaard worden.

De instrumentrende Notaris heeft bevestigd dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

d) Na kennisname van het voorgaande heeft de algemene vergadering vastgesteld dat de kapitaalverhoging

gerealiseerd werd, en dat de inbreng volledig werd volstort.

- Tweede beslissing: Aanpassing van de statuten.

De vergadering heeft beslist artikel vijf van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en te

wijzigen als volgt:

"Net geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd en twee duizend euro (602.000,00

EUR)."

- Derde beslissing: Aanpassing van de statuten aan de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen

op naam.

De vergadering heeft kennis genomen van:

De beslissing van de raad van bestuur van 26 december 2011, die volgens de notulen van de raad van

bestuur van 26 december 2011 letterlijk luidt als volgt:

"1. Afstand oproepingstermijn en formaliteiten.

De raad van bestuur stelt vast dat aile bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur beslist met eenparigheid af te zien van de wettelijke en statutaire oproepingstermijnen

en  formaliteiten.

2. Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam en inschrijving in het aandelenregister.

De raad van bestuur heeft een schriftelijk verzoek ontvangen van de volgende aandeelhouders om hun aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Aandeelhouder Leyssens Eddy biedt zich aan met een participatie van 1184 aandelen aan toonder, Aandeelhouder De Bock Anne-Marie biedt zich aan met een participatie van 204 aandelen aan toonder. Aandeelhouder Leyssens Mia biedt zich aan met een participatie van 122 aandelen aan toonder. Aandeelhouder Leyssens An biedt zich aan met een participatie van 84 aandelen aan toonder. Aandeelhouder Motmans Guy biedt zich aan met een participatie van 6 aandelen aan toonder. Hiermee zijn aile 1.600 aandelen aan toonder aanwezig.

De raad van bestuur beslist met eenparigheid over te gaan tot omzetting van de hierboven vernielde aandelen.

De raad van bestuur gaat over tot de opmaak van het aandelenregister, met vermelding van de hierboven vermelde participaties.

3. Vernietiging aandelen aan toonder.

De raad van bestuur beslist met eenparigheid om met onmiddellijke ingang over te gaan tot de vernietiging van de aangeboden aandelen."

Voormelde notulen van de raad van bestuur van 26 december 2011 werden geregistreerd op het registratiekantoor Hasselt 1, met volgend registratierelaas: "Geregistreerd twee bladen zonder verzendingen te Hasselt 1 ste, de 27 december 2011, boek 6/148, bled 37, vak 16. Ontvangen: vijfentwintig euro (25E). Voor de E.a. Inspecteur, (getekend) R. Ivere"

De vergadering heeft beslist voornoemde beslissingen voor zoveel als nodig te bekrachtigen, heeft vastgesteld dat de aandelen aan toonder vernietigd zijn door het aanbrengen van de tekst 'VERNIETIGD" en werden vervangen door een inschrijving op naam in het register van aandelen van de vennootschap en heeft beslist artikel zeven van de statuten dienovereenkomstig aan te passen en te vervangen door volgende tekst:

"Artikel zeven

Het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door duizend zeshonderd (1.600) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in een register van aandelen dat in de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Dat register bevat onder meer: 1) de nauwkeurige aanwijzing van elke aandeelhouder met opgave van het getal van zijn aandelen; 2) de vermelding van de gedane stortingen; 3) de overgangen of overdrachten met hun datum en de omzetting van aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen, indien de statuten het toelaten.

De overdracht van aandelen op naam wordt ingeschreven in het register van aandelen, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun gevolmachtigde in geval van overdracht onder levenden, en door de raad van bestuur en door de rechthebbenden in geval van overgang bij overlijden. De

Bijlagen bij liéflielgisa Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

ev C I. i odt ,..

.ie behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Op de Laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwbordlgen

Verso : Naam en handtekening

t . %

T,

.i.... m f

-i

behouden aan het Belgisch raad van bestuur kan een overdracht erkennen en in het register inschrijven wanneer die blijkt uit brieven of un'

Staatsblad andere bescheiden, waarbij de toestemming van de overdrager en de overnemer wordt vastgesteld.

 Een register wordt bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties.

Aan de houders van effecten worden, naar aanleiding van de inschrijving in het register, certificaten als

bewijs hiervan overhandigd,

Aile effecten dragen een volgnummer!'

- Vierde beslissing: Machtiging Notaris,

De vergadering heeft de instrumenterende Notaris gemachtigd om de statuten te coördineren en de

volledige tekst neer te leggen op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

- RAAD VAN BESTUUR:

De Heer LEYSSENS Eddy, Mevrouw DE BOCK Anne-Marie, Mevrouw LEYSSENS Annie, de Heer

MOTMANS Guido, allen voornoemd, en de Heer LEYSSENS Jorden, wonende te 3511 Hasselt, Bosvijverstraat

25, bestuurders van de vennootschap, in raad verenigd, hebben beslist aan te stellen:

- tot Voorzitter van de Raad van Bestuur de Heer LEYSSENS Eddy, voornoemd;

- tot Gedelegeerd-bestuurder de Heer LEYSSENS Eddy, voornoemd.

De Heer LEYSSENS Eddy verklaarde zijn mandaat te aanvaarden,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Ernst van Soest,

Notaris te Hasselt

Tegelijk hiermee neergelegd:

- de expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 27 maart 2014,

- de gecoördineerde tekst der statuten met de lijst der publicatiedata,





Ilijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge









,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2013 : HA068040
04/07/2012 : HA068040
06/07/2011 : HA068040
14/06/2010 : HA068040
09/07/2009 : HA068040
03/07/2008 : HA068040
22/06/2007 : HA068040
07/12/2006 : HA068040
30/06/2006 : HA068040
21/06/2005 : HA068040
02/07/2004 : HA068040
12/08/2003 : HA068040
20/09/2002 : HA068040
20/07/2001 : HA068040
17/07/1999 : HA068040
11/06/1999 : HA068040
02/09/2016 : HA068040
16/09/2016 : HA068040

Coordonnées
ELPO-CUISINEX G.H.G.

Adresse
BEDRIJFSSTRAAT 18, BUS 2 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande