EMDEKA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EMDEKA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.944.612

Publication

13/01/2014
ÿþ1

NIM Nice 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergolcgd ter griffie der rechtbank v koophandel te TONGEREN

ONITEUR L ELGE

0 7 -01- 2014

BELGISCH STAF,TSDLAÇ

24-12-2013

De Hoofdgrii'itriffie

Ondernemingsnr : 0846.944.612

Benaming

(voluit) : EMDEKA

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 3870 Heers, Molenstraat 42/A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - Afsluiting Vereffening

EMDEKA

3870 Heers, Molenstraat 42/A

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Ondernemingsnummer 0846.944.612

ONTBINDING - AFSLUITING VEREFFENING

Heden, deze twintig december van het jaar tweeduizend dertien,

Voor mij, meester Frank Wilsens, geassocieerd notaris, vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid '9NILSENS & CLEEREN", met zetel te 3830 Wellen, Volmolen steeg 1, is gehouden :

Een buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EMDEKA", met maatschappelijke zetel te 3870 Heers, Molenstraat 42/A, opgericht bij authentieke akte verleden voor notaris Nadine CLEEREN te Wellen op 22 juni 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tien juli volgende onder nummer 2012-07-10/0121502, waarvan de statuten nadien niet meer gewijzigd werden.

Ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0846.944.612,

Aanwezig is:

Mevrouw WALBOURGH Marjan, kantoordirecteur, geboren te Sint-Truiden op tweeëntwintig november negentienhonderd tweeënzeventig, echtgenote van de heer DE KEERSMAECKER Bart Christian Arnold Edmond, geboren te Hasselt op negen september negentienhonderd negenenzestig, wonende te 3870 Heers - Heks, Motenstraat(Heks) 421A,

Gehuwd te Heers op eenentwintig mei tweeduizend en vier onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract.

Dit huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparant ongewijzigd gebleven.

Houder van honderd zesentachtig (186) aandelen,

TOTAAL : honderd zesentachtig (186) aandelen.

Mevrouw Walbourgh is benoemd tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap en bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen krachtens de betreffende artikelen van de statuten.

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de mevrouw Walbourgh, voornoemd, om elf uur dertig.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER:

I. De voorzitter deelt mee dat er thans honderd zesentachtig (186) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen; andere maatschappelijke effecten bestaan.

II. De voorzitter stelt vast dat er op heden honderd zesentachtig (186) aandelen aanwezig zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

III. De vergadering van vandaag de volgende agenda heeft:

1. Ontslag van formaliteiten tot bijeenroeping;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

2, a) Toelichting van het voorstel tot ontbinding in het verslag van de zaakvoerder, samen met een staat van activa en passiva;

b) Verslag van de bedrijfsrevisor;

c) Vervroegde ontbinding van de vennootschap;

3. Ontslag van de zaakvoerder,

4. Afgifte van de maatschappelijke goederen;

5. Kwijting aan de zaakvoerder;

6. Sluiting van de vereffening;

7, Bewaarplaats van de boeken;

8. Benoeming bijzondere gevolmachtigde.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend.

CONTROLE NOTARIS

Om te voldoen aan artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende

notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe

de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is, met name na

gemelde verslagen:

- verslag van de zaakvoerder;

- de staat van activa en passiva;

- het verslag van de bedrijfsrevisor.

BESLISSINGEN

I. AFSTAND VAN DE FORMALITEITEN TOT BIJEENROEPING.

Vennoten:

De enige hier aanwezige vennoot en zaakvoerder, mevrouw Walbourgh Marjan, doet afstand van de

formaliteiten tot bijeenroeping zoals voorzien in de artikelen 268 en 269 van het Wetboek van

vennootschappen.

11. VERSLAGEN

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van:

a) het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder de dato twintig december tweeduizend dertien, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op achttien december tweeduizend dertien, gehecht;

b) verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Stefan Molenaers, optredend voor de BV CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, kantoor houdend te 3500 Hasselt, Prins Bisschopssingel 36/3, de dato twintig december tweeduizend dertien, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Diens besluiten luiden als volgt: "In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA EMDEKA met zetel te 3870 Heers, Molenstraat 42 A, een boekhoudkundige staat afgesloten op 18 december 2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 38.807,80EIJR en een netto-actief (eigen vermogen) van 32.107,80 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit,

De boekhoudkundige staat afgesloten op 18 december 2013 bevat geen passiva tegenover derden, behoudens de kosten die verbonden zijn aan de ontbinding en de vereffening (erelonen en kosten van notaris, boekhouder/accountant en bedrijfsrevisor), zodat beroep kan worden gedaan op de vereenvoudigde procedure van ontbinding en sluiting vereffening in één akte.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 18 december 2013 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA EMDEKA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt." c)Beslissing tot vervroegde ontbinding:

Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden en te vereffenen met toepassing van artikel 184 § 5 Wetboek Vennootschappen,

I I I.ONTSLAG

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van de enige zaakvoerder.

IV. AFGIFTE VAN DE MAATSCHAPPELIJKE GOEDEREN.

De enige vennoot is door de uitoefening van haar rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen van deze vennootschap te ontvangen. Zij verklaart bijgevolg over te gaan tot terugname van het resterend actief, hetgeen zij verklaart te aanvaarden.

De vennoot verklaart dat er geen passiva meer zijn luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 Wetboek Vennootschappen,

Er werden geen schulden gebudgetteerd voor de in vereffeningstelling en uiteindelijke vereffening, waarvoor mevrouw Walbourgh, voornoemd, verklaart persoonlijk gehouden te zijn. Mevrouw Walbourgh, voornoemd,

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

verklaart eveneens persoonlijk gehouden te zijn voor eventuele fiscale en/of sociaalrechtelijke schulden van de BVBA "EMDEKA" voornoemd, die na heden zouden ontstaan of opeisbaar zouden worden.

V. KWIJTING.

De vergadering treedt de besluiten van dit verslag bij, keurt de rekeningen van de vereffening goed en geeft zonder enig voorbehoud algehele kwijting aan de mevrouw Watbourgh, voormeld, voor haar beheer als zaakvoerder van de vennootschap.

VI. SLUITING VAN DE VEREFFENING.

Gezien de afgifte van de goederen aan de vennoot en gezien er geen passiva meer zijn luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 Wetboek Vennootschappen verklaart de vergadering der aandeelhouders de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EMDEKA" definitief opgehouden heeft te bestaan.

VII, BEWAARPLAATS VAN DE BOEKEN VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 3870 Heers, Molenstraat 421A,

VIII. BENOEMING BIJZONDERE GEVOLMACHTIGDE.

De algemene vergadering stelt als bijzondere gevolmachtigde aan teneinde de formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en/of administratieve en fiscale diensten, de heer Meekers David, optredende voor de BV BVBA Meekers Accountants, ondernemingsnummer 0447.819.702, met zetel te 3830 Wellen, Broekstraat lb, en al zijn aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend om elk afzonderlijk alle formaliteiten te vervullen, zowel naar aanleiding van deze als vroegere ais toekomstige akten.

STEMMING

De beslissingen worden achtereenvolgens en afzonderlijk met éénparigheid van stemmen genomen. WAARNA DE ALGEMENE VERGADERING WORDT GEHEVEN.

BEVESTIGING IDENTITEIT:

De notaris bevestigt overeenkomstig de geldende wettelijke bepalingen, de naam, voornamen, plaats en datum van geboorte van de verschijner in deze,

De partijen van wie het rijksregisternummer in deze akte werd opgenomen verklaren zich hiermee akkoord. ONTSLAG VAN AMBTSHALVE INSCHRIJVING

De hypotheekbewaarder wordt ontslagen van het nemen van een ambtshalve inschrijving bij de overschrijving van deze akte.

ARTIKEL 9 VENTOSEWET

De comparanten erkennen dat de werkende notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9 § I alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van duidelijk onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet mededelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman.

De comparant heeft hierop verklaard dat zich hier volgens hem geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat hij aile bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houdt en deze aanvaardt. RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht op geschriften bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00).

WAARVAN AKTE

Na toelichting van de akte en een integrale voorlezing, werd de akte dan verleden te Wellen op het kantoor van de notaris.

Vervolgens hebben de partijen en ik, notaris, getekend.

Gelijkertijd neergelegd:

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TONGEREN

- expeditie

- 2 verslagen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2012
ÿþMM Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eergologd ter griffie der rechtbank v, koophendel te TONGEREN

z 8 -06- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

I tutu 11111 111fl 111(1 111fl I~~i NIWN

*iziaisoz*

Ondernemingsnr : U46-

Benaming

(voluit) : EMDEKA

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 3870 Heers, Molenstraat 421A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

EMDEKA

3870 Heers, Molenstraat 42/A

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

OPRICHTING

I- VERSCHIJNING VAN PARTIJ, OPRICHTING EN INBRENGEN.

A. Verschijning van partij en verklaring van oprichting.

Het jaar tweeduizend en twaalf, op deze tweeëntwintig juni,

Voor mij, meester Nadine Cleeren, geassocieerd notaris, vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder

vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'WILSENS & CLEEREN", met zetel te

3830 Wellen, Volmolensteeg 1,

is verschenen:

Mevrouw WALBOURGH Marjan, geboren te Sint-Truiden op tweeëntwintig november negentienhonderd

tweeënzeventig, echtgenote van de heer DE KEERSMAECKER Bart Christian Arnold Edmond, geboren te

Hasselt op negen september negentienhonderd negenenzestig, wonende te 3870 Heers - Heks, Molenstraat

421A.

Gehuwd te Heers op eenentwintig mei tweeduizend en vier onder het wettelijk stelsel met een

huwelijkscontract verleden voor Notaris Herbert Houben te Genk,

Dit huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparant ongewijzigd gebleven.

De comparante verzoekt mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid die zij opricht onder de naam "EMDEKA", met maatschappelijke zetel te 3870

Heers, Molenstraat 42/A, waarvan het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd

(¬ 18.600,00) euro bedraagt en verdeeld is in honderd zesentachtig (186) aandelen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en zal haar activiteit beginnen na neerlegging van de

uitgifte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

B, Financieel plan.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte en na uitleg verkregen te hebben over de eis van toereikend

kapitaal, heeft de oprichter mij een financieel plan overhandigd, ondertekend door de oprichter of haar

gevolmachtigden, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoordt.

Dit stuk wordt door mij, notaris, bewaard, overeenkomstig de voorschriften van artikel 215 van het wetboek

der vennootschappen.

C. Inschrijving voor het kapitaal en storting.

De comparante verklaart dat het kapitaal van de vennootschap, groot achttienduizend zeshonderd (¬

18.600,00) euro, volledig is geplaatst.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde,

Il- STATUTEN

A- IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAP

1. Naam:

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met als naam "EMDEKA",

2, Duur,

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

3. Zetel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is gevestigd te 3870 Heers, Molenstraat 42/A.

4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België, voor eigen rekening

- het optreden als gevolmachtigd agent van Forfis Bank NV voor bank- en verzekeringsactiviteiten.

- Zij kan alle verrichtingen uitvoeren die dienstig zijn om haar maatschappelijk doel rechtstreeks of

onrechtstreeks te bevorderen.

- De vennootschap mag, voor eigen rekening, alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende

zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

- Handelingen als vastgoedmakefaar zijn uitgesloten.

B-KAPITAAL - VOLSTORTING - WINSTVERDELING

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00) euro. Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één honderd zesentachtig (11186)-ste van het kapitaal.

C- BESTUUR VENNOOTSCHAP-MACHTEN ZAAKVOERDERS

8. Omvang bevoegdheden zaakvoerders

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

D- BOEKJAAR - ALGEMENE VERGADERING

9. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar

10, Jaarlijkse algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden.

F-BESTUURSORGAAN

25. Statuut van de zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. De zaakvoerders die door de vennoten zonder beperking van duur zijn benoemd in de akte van oprichting (en enkel in die akte), worden geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij statutenwijzigingen ofwel met een gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen.

De aanstelling van een rechtspersoon als zaakvoerder is niet toegelaten. De zaakvoerders moeten bijgevolg natuurlijke personen zijn, en vennoten.

ledere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of ais er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering. Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De omvang van de bevoegdheden van de zaakvoerders is geregeld bij artikel 8 van onderhavige statuten. III- OVERGANG- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend dertien,

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni tweeduizend veertien om twintig uur.

2, Overname van verbintenissen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap In oprichting zijn aangegaan sinds éénentwintig mei tweeduizend en twaalf door mevrouw Walbourgh.

Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

3. Volmacht voor administratieve handelingen na de oprichting.

Partijen geven volmacht aan Meekers Accountants, Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid, ondernemingsnummer 0447.819.702, met zetel te 3830 Wellen, Broekstraat 1b, of een in de plaats gestelde, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de verschillende overheidsdiensten, zoals onder meer kamer van ambachten en neringen, handelsregister, diensten van de B.T.W., om de vennootschap na de oprichting in te schrijven en administratieve vergunningen te verkrijgen.

Ondergetekende notaris bevestigt de namen, voornamen en woonplaats van de comparanten onder meer door het zien van hun identiteitskaarten.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht op geschriften van vijfennegentig (¬ 95,00) euro werd betaald op aangifte door mevrouw Walbourgh Marjan, verschijner in deze.

r'

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

WAARVAN AKTE

Na toelichting van de akte en een integrale voorlezing, met aile eventuele aanpassingen op heden aan het

eerder overgemaakte ontwerp, werd de akte dan verleden te Wellen op het kantoor van de notaris.

Vervolgens hebben de partijen en ik, notaris, getekend.

Gelijkertijd neergelegd:

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TONGEREN

- expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EMDEKA

Adresse
MOLENSTRAAT 42 A 3870 HEERS

Code postal : 3870
Localité : HEERS
Commune : HEERS
Province : Limbourg
Région : Région flamande