EMNI

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EMNI
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.531.787

Publication

02/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13307288*

Neergelegd

28-11-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0542531787

Benaming (voluit): EmNi

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3582 Beringen, Hubert Droogmansstraat 10

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Paul Boesmans te Beringen (Koersel) op zevenentwintig november tweeduizend dertien, nog te registreren, blijkt dat:

** oprichters : 1. De heer GEURTS Stijn, geboren te Bilzen op vierentwintig december duizend negenhonderdvierenzeventig, wonende te 3582 Beringen, Hubert Droogmansstraat 10, ingeschreven heeft op vijfennegentig (95) aandelen voor een bedrag van zeventienduizend zeshonderdzeventig euro (17.670 EUR), en deze volstort heeft ten belope van vijfduizend achthonderdnegentig euro (5.890 EUR), zodat hij nog elfduizend zevenhonderdtachtig euro (11.780 EUR) moet volstorten.

2. Mevrouw CARMANS Jessy, geboren te Koersel op vijf februari duizend negenhonderddrieënzeventig, wonende te 3582 Beringen, Hubert Droogmansstraat 10, ingeschreven heeft op vijf (5) aandelen voor een bedrag van negenhonderddertig euro (930 EUR), en deze volstort heeft ten belope van driehonderd en tien euro (310 EUR), zodat zij nog zeshonderdtwintig euro (620 EUR) moet volstorten.

-- een handelsvennootschap hebben opgericht met volgende kenmerken:

** rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA);

** naam : EmNi;

** zetel : 3582 Beringen, Hubert Droogmansstraat 10;

** doel: De vennootschap heeft tot doel :

- het beoefenen van het beroep van boekhouder;

- de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekeningen in de door de wet bepaalde vorm;

- het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingsaangelegen-heden;

- studie-, organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;

- juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen en verenigingen;

- optreden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen.

- Het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een onroerend vermogen, door onder meer de aan- en verkoop, het onderhoud, de verbouwing, de ontwikkeling, de oprichting de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan door personen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het genot zouden hebben of verkrijgen van deze onroerende goederen, met uitzondering van verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedmakelaar zouden geven. Het uitvoeren van werken in onroerende staat in coördinatie met onderaannemers.

- Het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een roerend vermogen dat kan bestaan uit onder meer waardepapieren, opties, kunstwerken, staatsfondsen, aandelen, obligaties, kasbons, vastrentende en niet vastrentende effecten, vastgoedcertificaten, certificaten van gemeenschappelijke onderhandse leningen, edelmetalen, edelstenen, antiek en andere materiële en immateriële activa welke voor een belegging in aanmerking kunnen komen.

Deze opsomming is indicatief en niet beperkend.

Zij mag overgaan tot alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van financiële, roerende of onroerende aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of nastreven.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

** kapitaal : het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen. Het kapitaal werd ten belope van zesduizend tweehonderd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

euro (6.200 EUR) voorafgaand de oprichting gestort in geld op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij het BNP Paribas Fortis kantoor te Beringen.

** boekjaar : van 01 januari tot 31 december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van de expeditie van deze oprichtingsakte tot en met 31 december 2014;

** jaarvergadering : elke tweede donderdag van de maand juni om 18.00 uur, en voor het eerst in het jaar 2015;

** reserves, winstverdeling : Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van de vennootschap, waarop jaarlijks tenminste één/twintigste wordt voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de beperkingen voorzien in het wetboek van vennootschappen.

** zaakvoerders : de oprichters benoemen tot gewone of niet-statutaire zaakvoerder, voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid:

- De heer GEURTS Stijn, voornoemd;

- Mevrouw CARMANS Jessy, voornoemd;

Zij hebben bevestigd dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is en verklaarden de hen verleende opdracht te aanvaarden.

** externe vertegenwoordigingsbevoegdheid : De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Paul Boesmans te Koersel

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 28.09.2015 15627-0596-010

Coordonnées
EMNI

Adresse
HUBERT DROOGMANSSTRAAT 10 3582 KOERSEL

Code postal : 3582
Localité : Koersel
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande