ENERGIE-PLUS, AFGEKORT : E-PLUS

Société en commandite simple


Dénomination : ENERGIE-PLUS, AFGEKORT : E-PLUS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 886.684.027

Publication

25/02/2015
ÿþ Mad POF 11.1

Ll I I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

"1503081

fiai[, ~rC,n

_

Rijlagen billet Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0886.664.027

Benaming (voluit) : Energie-plus

(verkort) :

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Rekemerstraat 38, 3621 Rekem, België

(volledig adres)

Ondernverp(en1 akte Wijziging statuten -vennootschapsvorm -doel -boekjaar Tekst :

Statutenwijziging Energie-plens afgekort" E-plus"

Op heden 6 februari 2015 zijn de partijen:

1, Engelen Peter , geboren te Bree op 20/06/1969, wonende te Rekem, Rekemerstraat 38 (690620-161-51) gehuwd met Druwé Mieke, hierna genoemd.

2. Druwé Mieke, geboren te Nieuwpoort op 29/09/1970, wonende te Rekem, ,

Rekemerstraat 38 (700929-344-28) gehuwd met Engelen Peter, voornoemd

bijeengekomen in de buitengewone algemene vergadering van de Gewone commanditaire vennootschap Energie-plus met zetel te 3621 Rekem, Rekemerstraat 38; ingeschreven in het RPR Tongeren met ondernemingsnummer 0886.684.027,

De vennootschap werd opgericht blijkens onderhandse akte dd 19/01/2007, bij

uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen tot het BS van 01/02/2007 onder het nummer 07020402 en de statuten zijn sindsdien niet meer aangepast.

Alle vennoten, zowel beherende vennoot als stille vennoot, zijn aanwezig, zodat het bewijs van de nakoming van de vormvereisten met betrekking tot hun oproeping niet moet worden voorgelegd.

De vennoten voornoemd verklaren samen het volledige maatschappelijke kapitaal in volle eigendom te hebben, De echtgenoten ENGELEN - DRUWE verklaren getrouwd te zijn te Koksijde op 18/9/1993 met huwelijkscontract met scheiding der goederen verleden bij Notaris Delwaide Rekem.

Ook de zaakvoerder Engelen Peter, voornoemd,die overeenkomstig het Wetboek der

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

betoogd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,

!. ',( i_ - vervolg Mod POF 11.1

, Vpor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

vennootschappen aanwezig is.

Overeenkomstig art 779 van het Wb Venn zijn aan de vennoten en de zaakvoerder de stukken, die hen krachtens voormeld Wetboek moeten ter beschikking worden gesteld, ter beschikking gesteld. De vennoten verklaren uitdrukkelijk afstand te doen van de termijnen voorgeschreven door vermeld artikel.

Op de agenda staan :

1 Omzetting in Vennootschap onder Firma

Verslagen :

- Verslag van het bestuursorgaan, waarin de voorgestelde omzetting in de

rechtsvorm van een Vennootschap onder Firma wordt toegelicht , opgemaakt in

uitvoering van art 778 van het Wb Venn , met in bijlage een staat van activa en passiva

van de vennootschap op 30/11/2014.

-Verslag van de Accountant BVBA BRUNINX (BE 0421230913), aangewezen door het bestuursorgaan, over deze staat en waarin inzonderheid wordt vermeld of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, opgemaakt in uitvoering van art 777 van het Wb Venn.

De besluiten van het verslag van de accountant opgesteld op 25 januari 2015 luiden als volgt :

Op voormelde verslagen wordt er noch door de vennoten noch door de zaakvoerder enige opmerking gemaakt en ze warden met éénparigheid van stemmen

goedgekeurd.

De vergadering besluit de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen en deze van een vennootschap onder firma aan te nemen. Overeenkomstig art 775 van het Wb Venn blijft de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap onveranderd voorbestaan in haar nieuwe rechtsvorm. Tevens wordt er ook een aanpassing van het doel goedgekeurd.

De omzetting geschiedt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 30/11/2014, niets uitgezonderd noch voorbehouden. Alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de GCV, worden geacht verricht te zijn voor de vennootschap onder firma.

AI de lopende verbintenissen van welke aard ook zullen ten laste of ten bate zijn van de vennootschap onder firma.

Het kapitaal en de reserves blijven van dezelfde zoals vermeld in de staat van activa en passiva van de vennootschap, alsmede alle activa en passiva , de afschrijvingen, de waardeverminderingen en - vermeerderingen; de vennootschap onder firma zal de boekhouding en de boeken die door de GCV werden gehouden voortzetten.

Op de laatste, blz. van Lui': B vermelden : Recto ; faam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordinen

Verso : Naam en handtekening

Itijlagen hij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

r- -vervOlg Mod PDF 11.1

De vennootschap onder firma behoudt het ondernemingsnummer waaronder de GCV ingeshreven was in het RPR te TONGEREN en waaronder deze bekend was op het BTW-kantoor, eveneens om het even welke machtigingen en erkenningen welke aard aan de GCV door eender welke administratie werden verleend.

Het kapitaal zal omgezet worden in elf aandelen zonder nominale waarde. Er wordt één aandeel toegekend per honderd euro van het initiëel ingebracht kapitaal. Ingevolge deze toekenning van aandelen aan de vennoten, is de GCV omgezet in een vennootschap onder firma, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan. Het maatschappelijk jaar zal voortaan eindigen op 31 december.

Er wordt éénparig beslist om de bestaande statuten te vervangen door de volgende,

, e Voorr behouden aan het telgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge HOOFDSTUK I - BENAMING, ZETEL, DUUR

Art. 1 Naam en zetel

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma, met als naam Energie-plus afgekort "E-plus"

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3621 Rekem, Rekemerstraat 38

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door een beslissing van de zaakvoerder. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

Art. 2 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39, 30-5° W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing

HOOFDSTUK I1 - DOEL

Art. 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. Geven van opleidingen in opleidingscentra en aan privé-personen

2. Geven van bijlessen, maken van cursussen en boeken. Het uitgeven van deze boeken of cursussen.

3. Verlenen van advies over energie- en klimaatbeheersing in privé- en openbare gebouwen

4. De uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake economische, handels-, fiscale, financiële, juridische en sociale aangelegenheden

5. Optreden als energieverslaggever

6. Optreden als veiligheidscoördinator

7. Uitvoer van technische keuringen

Zij kan daartoe samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naarm en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtetteníng.

, Noors behouden aan het Belgisch Staatsblad ,gil -vervolg

Mod PUF 11.1

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit van stemmen.

HOOFDSTUK III - VENNOTEN, KAPITAAL EN AANDELEN

Art. 4 Vennoten

De vennoten zijn:

Engelen Peter geboren te Bree op 20/06/1969, wonende te Rekem, Rekemerstraat 38 (690620-161-51) gehuwd met Druwé Mieke, hierna genoemd Druwé Mieke, geboren te Nieuwpoort op 29/09/1970, wonende te Rekem, , Rekemerstraat 38 (700929-344-28) gehuwd met Engelen Peter, voornoemd

Zij zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

De vennoten verbinden zich ertoe geen zelfstandige activiteiten uit te oefenen die op

enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge Art. 5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 1.100,00 euro.

Art. 6 Aandelen

Het kapitaal is vertegenwoordigd door elf aandelen zonder vermelding van de nomina-

le waarde. Elk aandeel moet steeds volledig volstort zijn.

Art. 7 Aandelenregister

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Een aandelenregister wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap, dit register bevat:

- de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;

- de gedane stortingen;

- de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Het eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

Overdrachten en overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister. Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en het vermeldt het aantal aandelen dat een vennoot in de vennootschap heeft.

Art. 8 Rekening-courant

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegernroordigen'

Verso : Naam en handtekening.

!_ - vervolg Mod PDF 11.1

geven op een interest berekend tegen de wettelijke rentevoet, betaalbaar om de zes maanden.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren

Art. 9 Overdracht van aandelen

Buiten de toestemming van aile medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

HOOFDSTUK IV - BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Art. 10 Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoot dienen te zijn van de vennootschap. Tot zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd:

Engelen Peter

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet wordt getroffen door enige maatregel die zich hiertegen zou verzetten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Art. 11 Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Uitzondering wordt gemaakt voor die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij: elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan ook gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Hij mag enkel bijzondere én beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen toekennen.

HOOFDSTUK V - TOEZICHT

Art. 12 Controle

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap. Dit houdt in dat hij inzage mag nemen in al de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

yorso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

. voor"

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

,_ , i - vervolg Mod PDF 11.1

HOOFDSTUK VI - ALGEMENE VERGADERING

Art. 13 Bijeenroeping en agenda

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de tweede dinsdag van de maand juni, om 18 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder (s).

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief en wordt toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering..

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Art. 14 Besluitvorming

Er wordt gestemd per aandeel, waarbij elk aandeel recht geeft op één stem .

Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of in geval van ontbinding is de unanimiteit van de stemmen vereist.

HOOFDSTUK VII - BOEKJAAR, JAARREKENING

Art. 15 Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot éénendertig december

van ieder jaar In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op 1/9/2014 en eindigt het op 31/12/2015.

Art. 16 Jaarrekening

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

Art. 1.7 Winstverdeling

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Bij beslissing van de vennoten met tweederde-meerderheid kan aan iedere vennoot

Op de laatste blz. van Luit, B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Yerl4is ModPDF 11.1

bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in'dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

HOOFDSTUK VIII - ONTBINDING EN VEREFFENING

Art. 18 Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit van' de stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen anders besluit.

Het nettovermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten á rate van het aantal aandelen.

Artikel 19 Overlijden van een vennoot

In geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in het voorkomende geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde.

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, weduwnaar of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Rekem , 6 februari 2015

Engelen Peter Druwé Mieke

Gelijktijdig neergelegd :

-verslag van accountant en van de zaakvoerder

" VOOS. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bis. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegentroordigen

Verso : Naam en handteken!no

Coordonnées
ENERGIE-PLUS, AFGEKORT : E-PLUS

Adresse
REKEMERSTRAAT 38 3621 REKEM

Code postal : 3621
Localité : Rekem
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande