ENZIAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENZIAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 401.328.788

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 17.07.2014 14312-0574-012
16/09/2014
ÿþ11.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0401.328.788 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: IJr. Willemsstraat 5 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte statutenwijziging (omvorming naar BVBA)

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 30 juli 2014, geregistreerd op het 1ste registratiekantoor Tongeren 2 op 4 augustus 2014, referentie 5, boek 551, bled 26, vak 12, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ENZIAN, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Dr. Willemsstraat 5 bus 1, RPR Antwerpen, afdeling Hasselt, ondememingsnummer 0401.328.788, volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering bevestigt het besluit genomen door de bijzondere algemene vergadering de dato 15 maart 2010 tot zetelvenplaatsing. De zetel wordt geacht vanaf 15 maart 2010 verplaatst te zijn naar 3500 Hasselt, Dr. Willemsstraat 5 bus 1,

TWEEDE BESLUIT

In overeenstemming met artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen geeft de voorzitter van de vergadering lezing van het verslag van de raad van bestuur dat werd opgesteld op 30 juni 2014 en waarin het voorstel tot omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, wordt toegelicht. Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd betreffende het actief en passief van de vennootschap op 31 mei 2014. Tevens wordt lezing gegeven van het verslag, dat overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, omtrent deze samenvattende staat werd opgemaakt op 30 juni 2014 door bedrijfsrevisor Benny Wouters, te 3500 Hasselt, Generaal Lemanstraat 16, aan-ige-isteid door de raad van bestuur, en waarin wordt vermeld of deze staat de toestand van de vennootschap op volledige, nauwkeurige en juiste wijze weergeeft.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek met betrekking tot de voorgenomen omzetting van de Naamloze Vennootschap "ENZIAN", in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid kan werden besloten dat:

De staat van activa en passive van de Naamloze Vennootschap "ENZIAN" waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 3500 Hasselt, Dr. Willemsstraat 5 bus 1, afgesloten per 31 mei 2014, zijnde minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuur.

De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedresrovisoren.

Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31 mei 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Bij mijn werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van 321.079,99 EUR is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal opgenomen in de staat van activa en passive en eveneens niet kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Hasselt, 30 juni 2014

Benny WOUTERS

bedrijfsrevisor

Het originele exemplaar van dit verslag met de integrale tekst zal samen met het bijzonder verslag van de

raad van bestuur en een uitgifte van deze akte, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen, afdeling Hasselt neergelegd worden.

De aandeelhouders erkennen dat zij van deze beide verslagen hebben kunnen kennis nemen, op de wijze als bepaald in de tweede alinea van artikel 779 van het Wetboek van Vennootschappen. Op de laatste blz. van iij.B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

RECHTBANK van KOOPHANDE1

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

05 SEP. 2014

Griffie

ENZIAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rekening houdend met de huidige kapitaalstructuur en de toekomstperspectieven van de vennootschap wordt voorgesteld om de naamloze vennootschap om te vormen naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Vervolgens besluit de vergadering om de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen met behoud van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde als deze die voorkomen op de staat van activa en passiva van de oorspronkelijke vennootschap, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid mag het nummer 0401.328.788, waaronder de naamloze vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen, behouden.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passive van de oorspronkelijke vennootschap.

Alle verrichtingen die werden gedaan door de naamloze vennootschap, worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de jaarrekening.

DERDE BESLUIT

- De algemene vergadering besluit dat door de omzetting van een naamloze vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de huidige bestuurders automatisch zaakvoerders worden en het mandaat van gedelegeerd bestuurder wegvalt, met ingang vanaf heden, 30 juli 2014.

- De algemene vergadering aanvaardt het ontslag te rekenen vanaf heden, 30 juli 2014, van de hierna volgende "bestuurders", die ingevolge de omvorming naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "zaakvoerders" genoemd worden, en geeft hen kwijting over hun mandaat:

-voornoemde mevrouw VANDEBOSCH Maria;

-voomoemde mevrouw VANDEBROEK Veronique;

-voornoemde heer VANDEBROEK Olivier;

-voornoemde heer VANDEBROEK Paul

- Er wordt bovendien kwijting verleend voor het mandaat van "gedelegeerd bestuurder" dat door de heer VANDEBROEK Paul werd uitgeoefend tot en met 30 juli 2014.

- De algemene vergadering besluit vervolgens voornoemde heer VANDEBROEK Paul te benoemen tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap, zodat hij de enige zaakvoerder van de vennootschap is vanaf heden. De heer VANDEBROEK Paul verklaart uitdrukkelijk zijn mandaat, dat voor onbepaalde duur uitgeoefend wordt, te aanvaarden met ingang vanaf heden, 30 juif 2014.

VIERDE BESLUIT

Rekening houdend met de hiervoor genomen besluiten, beslist de algemene vergadering de bestaande tekst der statuten te schrappen en te vervangen door een nieuwe tekst, die rekening houdt met de nieuw aangenomen rechtsvorm en die hierna volgt en die tegelijkertijd ais gecoördineerde tekst der statuten dient beschouwd te worden (bij uittreksel)

 De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "ENZIAN",

 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Dokter Willem sstraat 5 bus 1.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, dcor een besluit van de zaakvoerder of van de zaakvoerders overgebracht worden naar elke andere plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest,

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

De enige zaakvoerder, of aile zaakvoerders samen, mogen ook bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

 De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1)1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en in het algemeen aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het produktief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2)I-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, en in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

3)Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten

industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobillënvennootschappen of

ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen verrnogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

;

activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de

beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken..

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,  De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

 Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achttienduizend euro nul cent (E 118.000,00) en is volledig geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door vierduizend zevenhonderd eenenveertig (4.741) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

--De aandelen zijn steeds op naam.

 De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Op 30 juli 2014 werd tot statutaire zaakvoerder benoemd zonder beperking van duur : de heer VANDEBROEK Paul Marie Guillaume Cyprienne Ghislaine Henri Edouard, geboren te Hasselt op 18 mei 1948, rijksregister nummer 48.05.18 263-46, wonende te 3500 Hasselt, Villerspark 3 bus 4, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden.

---ledere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen,

 De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste donderdag van de maand april om 16.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

 Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van

hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de

inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

--Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste één/twintigste voorafgenomen om de

wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt

De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de

algemene vergadering, die zal besluiten op voostel van de zaakvoerder(s).

VIJFDE EN LAATSTE BESLUIT

Door de algemene vergadering wordt aan de statutaire zaakvoerder opdracht gegeven tot uitvoering van de

genomen besluiten.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

* uitgifte akte

* een verslag van de raad van bestuur dd. 30/06/2014 met staat van actief en passief per 31/05/2014

* een verslag van de bedrijfsrevisor dd. 30/06/2014

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 09.07.2012 12275-0523-013
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 26.07.2011 11335-0534-013
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 24.08.2010 10437-0248-013
28/04/2010 : HA037959
07/10/2009 : HA037959
26/05/2009 : HA037959
30/06/2008 : HA037959
06/05/2008 : HA037959
10/05/2007 : HA037959
10/05/2005 : HA037959
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 23.07.2015 15333-0324-011
15/06/2004 : HA037959
04/11/2003 : HA037959
25/07/2003 : HA037959
06/03/2003 : HA037959
18/07/2002 : HA037959
08/01/2002 : HA037959
01/09/1999 : HA037959
04/04/1992 : HA37959
10/02/1990 : HA37959
11/02/1987 : HA37959
01/01/1986 : HA37959
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.07.2016, NGL 31.08.2016 16566-0059-011

Coordonnées
ENZIAN

Adresse
DR. WILLEMSSTRAAT 5, BUS 1 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande