ESTHEDENTALPLUS MAASREGIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ESTHEDENTALPLUS MAASREGIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.652.435

Publication

10/01/2014
ÿþMod 2,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~ +L~e 's i

BELGtc Neergelegd ter griffie der rechtbank y, koophandel te TONGEREN

MONITEUR

0 6 -01- 2014 LGISCH ST \ATSB

2 3 w12 2013

An

De Hooldgriffler, Griffie

11111 1z.

11111111

BE





Ondernemingsnr : j 5 4 3- 6 5 2. 4 3 5

Benaming

(voluit) : ESTHEDENTALPLUS MAASREGIO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3630 Maasmechelen, Sint-Barbarastraat 20

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van meester Dirk VANDERSTRAETEN, notaris met standplaats te Opglabbeek, op 28 november 2013, blijkt dat door :

1. De heer SCHREURS Ronald Lambert Dominique, geboren te Bree op 16 juli 1963, rijksregistemummer 63.07.16 217-93, wonende te 3660 Opglabbeek, Weg naar Opoeteren 54, echtgenoot van mevrouw VAN HEMELEN Martine, hierna genoemd.

2. Mevrouw VAN HEMELEN Martine, geboren te Geel op 16 mei 1963, rijksregistemummer 63.05.16 31875, wonende te 3660 Opglabbeek, Weg naar Opoeteren 54, echtgenote van de heer SCHREURS Ronald Lambert Dominique, hiervoor genoemd.

een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd, met als maatschappelijke benaming "ESTHEDENTALPLUS MARSREGIO" met zetel te 3630 Maasmechelen, Sint Barbarastraat 20 en waarvan het kapitaal ¬ 20.000,00 bedraagt, verdeeld in 100 gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

* Voornoemde heer SCHREURS Ronald, oprichter genoemd onder 1., verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen, tegen de prijs van tweehonderd euro nul cent (¬ 200,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van tienduizend euro nul cent (¬ 10.000,00).

* Voornoemde mevrouw VAN HEMELEN Martine, oprichter genoemd onder 2., verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen, tegen de prijs van tweehonderd euro nul cent (¬ 200,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van tienduizend euro nul cent (¬ 10.000,00).

* Als vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan de heer SCHREURS Ronald, oprichter genoemd onder 1., die verklaart te aanvaarden, de vijftig (50) aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, toegekend,

* Als vergoeding voor haar inbreng in geldspeciën worden aan mevrouw VAN HEMELEN Martine, oprichter genoemd onder 2., die verklaart te aanvaarden, de vijftig (50) aandelen, waarop zij heeft ingeschreven, toegekend.

De oprichters stellen vast en verklaren dat ;

-de aandelen, waarop door voornoemde heer SCHREURS Ronald, oprichter genoemd onder 1., werd ingeschreven, volledig volstort werden.

-de aandelen, waarop door voomoemde mevrouw VAN HEMELEN Martine, oprichter genoemd onder 2., werd ingeschreven, volledig volstort werden.

De gemelde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij Belfius Bank, met zetel te Pachecolaan 44, 1000 Brussel, op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting. Het "bankattest", afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 15 november 2013, wordt door de oprichters aan ondergetekende notaris Dirk Vanderstraeten overhandigd die het zal bewaren.

De oprichter stelt de statuten van de vennootschap vast zoals hierna volgt (bij uittreksel).

* De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "ESTHEDENTALPLUS MAASREGIO",

* De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Sint-Barbarastraat 20.

* De vennootschap heeft tot doel

- De uitoefening van de tandheelkunde en alle deelgebieden ervan, zoals orthodontie, paradonthologie, implantologie en prothetische tandheelkunde, in naam en voor rekening van de vennootschap, door haar vennoten die houder zijn van een wettelijk getuigschrift dat de beoefening van de tandheelkunde, orthodontie, paradonthologie, implantologie of prothetische tandheelkunde toelaat. De eigenlijke tandartsgeneeskunde zal enkel door de tandarts-vennoot uitgeoefend worden en geenszins door de vennootschap. De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door de vennootschap voor eigen rekening en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de tandartsen.

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

- De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

- Het aanleggen van reserves ten einde alle nodige apparatuur en gebouwen, aan te schaffen.

- De mogelijkheden scheppen om de tandarts-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

- het organiseren van lessen, opleidingen, symposla en congressen in verband met voornoemde disciplines; - het uitgeven van boeken en publicaties in verband met voornoemde disciplines.

De vennootschap kan beleggen of herbeleggen in aandelen, obligaties en andere roerende beleggingsinstrumenten van welke aard ook, voor eigen rekening.

De vennootschap mag voor eigen rekening alle onroerende en roerende verrichtingen in verband met deze doelstellingen uitvoeren en op om het even welke wijzen deelnemen aan verenigingen en vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven, of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel,

De vennootschap kan voor eigen rekening alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend,

* De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

* Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro nul cent (E 20.000,00) en is volledig

geplaatst. Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

* De zaakvoerder(s) isfzijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

* Iedere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen,

* De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste donderdag van de maand juni om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

* Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

* Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, die zal besluiten op voostel van de zaakvoerder(s).

De oprichters verklaren

1.dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op heden, 28 november 2013 en eindigt op 31 december 2014, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sedert 1 oktober 2013 voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan en dit bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd;

2. dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni 2015.

De oprichters verklaren tot niet-statutaire zaakvoerders te benoemen voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden, 28 november 2013 :

- voornoemde heer SCHREURS Ronald Lambert Dominique, geboren te Bree op 16 juli 1963, wonende te 3660 Opglabbeek, Weg naar Opoeteren 54; zijn mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden tenzij anders bepaald door de algemene vergadering;

- voornoemde mevrouw VAN HEMELEN Martine, geboren te Geel op 16 mei 1963, wonende te 3660 Opglabbeek, Weg naar Opoeteren 54; haar mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden tenzij anders bepaald door de algemene vergadering;

Tegelijk hiermee neergelegd

* uitgifte akte.

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.07.2015 15370-0201-015
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16515-0548-015

Coordonnées
ESTHEDENTALPLUS MAASREGIO

Adresse
SINT-BARBARASTRAAT 20 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande