EURINVESCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EURINVESCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.074.990

Publication

17/09/2014
ÿþ Mo 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



-

Ondernen-eigsnr 0478.074.990 Benaming

voLuit EURINVESCO

Neerge1,4" J1:1 ter grittle der rer.U.tidanK V. koopher.U1 Antwupon, alci. Yongaten

_ 03 -09- 2014

De -.

grifillgriffie

1111 111*111.1,11111ji

Vo beho

aan

Belg Staat

III

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel 3621 Rekem-Lanaken, Leon Hermanslaan 15 bus 1.1 Onderwerp akte: UITTREKSEL buitengewone algemene vergadering

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Véronique DELILLE, geassocieerd notaris te Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen", met zetel te Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13, ondernemingsnummer 137W BE 0838.588.952, op zevenentwintig augustus tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden; dat er een buitengewone algemene vergadering gehouden werd door de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EURINVESCO", met maatschappelijke zetel te 3621 Rekem-Lanaken, Leon Hermanslaan 15 bus 1.1, ondernemingsnummer MW BE 0478.074.990.

Dat deze vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen:

A. De algemene vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen van

"EURINVESCO" in "ANNAN".

Artikel één van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de naam "ANNAN"."

B. De algemene vergadering beslist tot aanpassing van artikel twee, eerste zin van de statuten aan de zetelverplaatsing waartoe v66r heden reeds werd besloten door de bijzondere algemene vergadering de dato één december tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad op zevenentwintig januari tweeduizend en twaalf onder nummer 12035925,

or> Artikel twee, eerste zin van de statuten luidt voortaan ais volgt:

"De vennootschap is gevestigd te 3621 Rekem-Lanaken, Leon Hermanslaan 15 bus 1.1."

or> C. 1. De vergadering NEEMT KENNIS van de hierna vermelde verslagen opgemaakt in verband met de

r" -" beoogde inbreng van een door de vennootschap aan de vennoot te betalen netto-dividend, zijnde

schuldvordering op de vennootschap of inbreng in nature; de vergadering verklaart deze verslagen zonder voorbehoud GOED TE KEUREN:

et - Revisoraal verslag: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "BOES & Co Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Plein

et 32, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer BOES Joseph-Michel, overeenkomstig artikel 313 van het

et

Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld, heeft een verslag opgesteld betreffende de

inbreng in nature en de waardering ervan, gedateerd op tweeëntwintig augustus tweeduizend veertien, waarvan het besluit luidt als volgt:

"8. Besluit

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging van BVBA EURINVESCO bestaat uit de inbreng van een

P: schuldvordering die zal aangehouden worden door de huwelijksgemeenschap tussen mevrouw An COPS en

mevrouw Fernanda VAN GILS voor een totaal bedrag van 200.000,00 EUR. Deze schuldvordering zal ontstaan naar aanleiding van een dividenduitkering in de zin van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992. De vergoeding van deze inbreng in nature bestaat uit de toename van de fractiewaarde van de huidige 200 aandelen van de vennootschap BVBA EURINVESCO voor een kapitaalwaarde van 200.000,00 EUR. Er zullen geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

et Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

P: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk is voor

de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature evenals voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 °A 2.De beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

-

! LF,



+. 3.Het bestuursorgaan heeft slechts één waarderingsmethode gehanteerd voor de waardering van de in te brengen schuldvordering, met name de nominale waarde, Het bestuursorgaan heeft geopteerd om geen nieuwe aandelen uit te geven voor de inbreng gezien de enige vennoot haar volledige schuldvordering zal inbrengen. Er zal dus geen verschuiving ontstaan binnen het aandeelhouderschap van de vennootschap,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge 4.Rekening houdend met de weerhouden methoden van waardering en in het bijzonder dat er geen verschuivingen kunnen ontstaan in het aandeelhouderschap van de vennootschap, hebben wij louter een analytisch nazicht gedaan van de jaarrekening per 30/09/2013 en de tussentijdse balans per 30/06/2014 van de inbreng genietende vennootschap.

5.In de gegeven omstandigheden zijn weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen aangaande de voorgenomen inbreng in nature bij wijze van kapitaalverhoging van BVBA EURINVESCO in het kader van de toepassing van artikel 537 WIB92 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te goeder trouw

Te Kortrijk, op 22 augustus 2014."

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder; overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder een bijzonder verslag, gedateerd zesentwintig augustus tweeduizend veertien, opgesteld waarin hij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap, ln dit bijzonder verslag wordt niet afgeweken van de conclusies van het voormelde verslag van de Bedrijfsrevisor

- Aanhechting en neerlegging; een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerder zullen aan deze akte worden gehecht en met dezer ter registratie aangeboden worden na door de comparanten en mij notaris "ne varietur" getekend te zijn; zij zullen bovendien ter griffe van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen niet een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

2. De vergadering VERWIJST naar de notulen van de bijzondere algemene vergadering der vennoten, gehouden op elf augustus tweeduizend veertien, in verband met de beoogde inbreng van schuidvordering, zijnde inbreng in nature. Blijkens voormeld proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering werden de volgende besluiten genomen:

"Beraadslaging  Beslissingen en stemming

Na overleg worden met betrekking tot de agendapunten de volgende beslissingen genomen. Alle beslissingen werden afzonderlijk gestemd en unaniem goedgekeurd.

Eerste beslissing: uitkering van een tussentijds dividend

De vennoten nemen kennis van en bespreken het recent ingevoerde artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen. Dit artikel voorziet immers dat, mits naleving van een aantal cumulatieve basisvoorwaarden, belaste reserves (zoals ten laatste op 31 maart 2013 door de vennoten goedgekeurd) kunnen uitgekeerd worden aan een tarief van 10% roerende voorheffing.

Betreffende basisvoorwaarden houden, onder meer, in dat de ontvangen dividenden onmiddellijk moeten worden gebruikt om een kapitaalverhoging door te voeren en dat er gedurende 4 jaar na beslissing tot kapitaalverhoging, geen kapitaalvermindedngen mogen plaatsvinden, tenzij de bijkomende roerende voorheffing wordt betaald, zoals voorzien in voormeld artikel 537 WIB.

Rekening houdend met de belaste reserves ten bedrage van M7.294,87 EUR zoals deze blijken uit de jaarrekening per 30.09.2012 zoals goedgekeurd door de algemene vergadering van 10 maart 2013 en de staat van activa en passive dd 30.06.2014 waaruit blijkt dat de voormelde reserves op heden uitkeerbaar zijn t.b.v. 251,823,49 EUR en de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, beslissen de vennoten om over te gaan tot de uitkering van een tussentijds dividend voor een totaal bruto bedrag van 222.222,22 EUR, zijnde een bruto dividend van 1.111,11 ¬ per aandeel, toe te rekenen op de overgedragen winst t.b.v. 222.222,22 E zoals die blijkt uit de jaarrekening afgesloten per 30.09.2012 en goedgekeurd door de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten gehouden op 10 maart 2013.

In overeenstemming met de door eik van de vennoten gehouden deelneming in de vennootschap, wordt: -een dividend met een bruto bedrag van 222.222,22 EUR toegekend aan de huwelijksgemeenschap VAN GILS - COPS, die een deelneming van 100 % (200/200 aandelen) aanhoudt In de vennootschap.

De vennoten beslissen dat het dividend betaalbaar wordt gesteld op datum van de buitengewone Algemene Vergadering.

Tenslotte aanvaarden de vennoten dat de uitkering van het netto-dividend zal gebeuren door boeking van het tegoed van 200.000,00 E op rekening-courant.

Tweede beslissing: Bevestiging van opname van het ontvangen tussentijds dividend in het kapitaal van de vennootschap

In het kader van de toepassing van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting en het 10% tarief roerende voorheffing, verbinden onderstaande vennoten zich er toe om de netto bedragen van de dividenden, ontvangen overeenkomstig de beslissing onder punt 1, onmiddellijk aan te wenden om een kapitaalverhoging door middel van een inbreng in natura in de vennootschap door te voeren en dit als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

-de huwelijksgemeenschap VAN GILS - COPS zal zijn ontvangen dividend dat netto 200.000,00 EUR bedraagt, inbrengen in het kapitaal van de vennootschap;

De vennoten bevestigen dat de netto bedragen zoals hierboven vernield berekend werden op basis van het 10% tarief roerende voorheffing. Op eventuele gedeeltes van de ontvangen dividenden die niet worden ingebracht in het kapitaal zal 25% roerende voorheffing verschuldigd zijn.

De vennoten nemen kennis van het feit dat in dit verband een buitengewone algemene vergadering van vennoten zal worden samengeroepen, te houden voor notaris, en gaan hiermee akkoord?

De algemene vergadering stelt vast dat de voorgenomen kapitaalsverhoging kadert in de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, zoals ingevoerd door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

De algemene vergadering stelt verder vast dat de voormelde bijzondere algemene vergadering, gehouden op elf augustus tweeduizend veertien, heeft beslist tot de uitkering van een dividend ten belope van TWEEHONDERD TWEEENTWINTIGDUIZEND TWEEHONDERD TWEEËN1WINTIG EURO 1WEEËN1WINTIG EUROCENT  222.222,22 EUR, welk dividend werd onttrokken aan de beschikbare reserves. Deze reserves bedroegen op datum van dertig september tweeduizend en twaalf DRIEHONDERD EN ZEVENDUIZEND TWEEHONDERD VIERENNEGENTIG EURO ZEVENENTACHTIG EUROCENT  307.294,87 EUR en werden goedgekeurd door een algemene vergadering, welke plaats heeft gevonden N'ô& één april tweeduizend dertien. Na .aftrek van de roerende voorheffing ten belope van TWEEËNTWINTIG DUIZEND TWEEHONDERD TWEEENTWINTIG EURO TWEEËNTWINTIG EUROCENT  22.222,22 EUR en in afwachting van onderhavig proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, werd het nettodividend ten belope van TWEEHONDERD DUIZEND EURO  200.000,00 EUR in de boekhouding van de vennootschap geboekt ais uit te keren dividend. De algemene vergadering besluit dat, gelet op het voorgaande, wordt voldaan aan de toepassingsvoorwaarden van de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

3. BESLISSING tot kapitaalsverhoging en wijze en verwezenlijking van de inbreng:

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van TWEEHONDERD DUIZEND EURO  200.000,00 EUR om het kapitaal te brengen van TWINTIGDUIZEND EURO 20.000,00 EUR op TWEEHONDERD TWINTIGDUIZEND EURO  220.000,00 EUR, en dit door middel van de hierna beschreven inbreng in nature.

Is hier tussengekomen, de enige vennoot met name de echtgenoten, mevrouw COPS An Marie Joseph, van Belgische nationaliteit, geboren te Tongeren op vijf juni negentienhonderd negenenzestig, en haar echtgenote, mevrouw VAN GILS Fernanda Coletha Francesca, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Heer (Nederland) op negenentwintig december negentienhonderd vijftig, wonende te 3621 Rekem-Lanaken, Leon Hermanslaan 15 bus 1.1, optredend voor de tussen hen bestaande huwelijksgemeenschap, voornoemd, die verklaren inbreng te doen van de vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering jegens de vennootschap ten bedrage van TWEEHONDERD DUIZEND EURO  200.000,00 EUR. Deze schuldvordering wordt gevormd zoals hierboven vermeld onder sub 2).

4. GOEDKEURING door de algemene vergadering KWIJTING en VERGOEDING.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk de inbreng goed te keuren en te aanvaarden en geeft aan de inbrenger volledig en onherroepelijk kwijting over de inbreng.

De comparanten verklaren volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang de werkelijkheid en de waarde van de hoger beschreven schuldvordering lastens de vennootschap, en die zich van nu af ter beschikking van de vennootschap bevindt. Zij verklaren er geen verdere beschrijving van te verlangen en de optredende notaris te ontslaan van elke rechtvaardiging terzake.

De vergadering beslist als vergoeding voor de inbreng GEEN nieuwe aandelen te creëren of uit te geven; het aantal aandelen blijft gelijk, doch de vergoeding bestaat hierin dat ieder bestaand aandeel een fractie uitmaakt van een hoger kapitaalsbedrag,

5. VASTSTELLING VERWEZENLIJKING van de KAPITAALSVERHOGING.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt en dat dit thans TWEEHONDERD TWINTIGDUIZEND EURO  220.000,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door TWEEHONDERD (200) aandelen, hebbend elk een fractiewaarde van één/tweehonderdste (11200ste) deel van het kapitaal.

6. De vergadering beslist als volgt het ARTIKEL 5 eerste alinea van de STATUTEN te WIJZIGEN om deze in overeenstemming te brengen met de huidige kapitaalsverhoging.

De eerste alinea wordt vervangen door de volgende tekst

"Het geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEHONDERD TWINTIGDUIZEND EURO  220.000,00 EUR, vertegenwoordigd door TWEEHONDERD (200) aandelen, zonder nominale waarde en hebbend eik een fractiewaarde van één/tweehonderdste (1/200ste) deel van het kapitaal."

D. De vergadering machtigt de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren en geeft opdracht aan ondergetekende notaris om, ingevolge huidige statutenwijziging, de gecoördineerde statuten op te stellen en te ondertekenen.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavig proces-verbaal ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de vergadering aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SBB Accountants & Adviseurs", te 3620 Lanaken, Europaplein 43 bus 1 de nodige machten verleend om aile formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de wijziging in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om aile nodige of nuttige formaliteiten te vervullen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

De voorzitter stelt vast dat aile punten van de agenda besproken zijn en hierover telkens een beslissing

werd getroffen met éénparigheid van stemmen.

De vergadering wordt afgesioten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van

Koophandel

Tegelijk hiermee neergelegd: - expeditie buitengewone algemene vergadering met bijzonder verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor; - gecoördineerde statuten..

.4.

behouden ; aan het Belgisch Staatsblad

h z Sepq ,

24/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 10.03.2014, NGL 17.03.2014 14067-0145-012
03/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 10.03.2013, NGL 27.03.2013 13071-0455-013
23/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 10.03.2012, NGL 21.03.2012 12066-0165-015
10/02/2012
ÿþ ~ kRY " .....Dg.__.: Mad Met! 19.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'11111Ji!111111I111,111111111

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 7 -01- 2012

De Hoofdgriffier. Griffie

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0478.074.990

Benaming

(voluit) : EURINVESCO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Verbindingslaan 17, 3620 Lanaken

" (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag mede-zaakvoerder! wijziging maatschappelijke zetel evenals adres van de handelswerkzaamheid

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders, gehouden ten; maatschappelijke zetel op 01.12.2011 :

Eerste besluit

Ontslag van :

" Copslnvest BVBA (O.NR. 0825.967.866), Van Dijcklaan 12, 3500 Hasselt, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, COPS Bernard lrène Marcel, als mede-zaakvoerder van de vennootschap.; Haar mandaat eindigt op 01.12.2011 en er wordt haar decharge verleend over haar gevoerd beleid. Er wordt, 3 niet in haar vervanging voorzien,

De vennootschap "EURINVESCO BVBA" zal vanaf 01.12.2011 aldus vertegenwoordigd zijn door haar enige' zaakvoerder, mevrouw COPS An Marie Joseph, Leon Hermanslaan 15 bus 1.1, 3620 Lanaken.

Zij vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en buiten rechte.

Tweede besluit

Door een beslissing van de zaakvoerder is gebleken dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap: "EURINVESCO BVBA"gewijzigd wordt van 3620 Lanaken, Verbindingslaan 17 naar 3620 Lanaken, Leon: Hermanslaan 15 bus 1.1 evenals het adres van de handelswerkzaamheid en dit vanaf 01.12.2011.

Voor eensluidend uittreksel,

COPS An Marie Joseph,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/12/2011
ÿþ Nad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III" h1 110 III.0I0I5" II

GD

Neergelega ter elle uni

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

De Hoofdgriftier Grue

Ondernemingsnr ; 0478074990

Benaming

(voluit) : EURINVESCO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Verbindingslaan 17, 3620 Lanaken

Onderwerp akte : Ontslag I benoeming mede-zaakvoerder/vaste vertegenwoordiger

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders, gehouden ten maatschappelijke zetel op 11.03.2011 :

Eerste besluit

Ontslag van :

" COPS Bernard Irène Marcel, Van Dijeklaan 12, 3500 Hasselt, als mede-zaakvoerder van de vennootschap. Zijn mandaat eindigt op 11.03.2011 en er wordt hem décharge verleend over zijn gevoerd beleid.

Tweede besluit Benoeming van :

" Copslnvest BVBA (O.NR. : 0825.967.866), Van Dijcklaan 12, 3500 Hasselt als mede-zaakvoerder van de vennootschap voor een periode van drie jaar. Haar mandaat neemt een aanvang op 11.03.2011 om te eindigen; op 11.03.2014.

Derde besluit : benoeming vaste vertegenwoordiger

De zaakvoerder van "Copslnvest BVBA", Van Dijcklaan 12, 3500 Hasselt, ingeschreven in het: rechtspersonenregister te Hasselt onder het nummer 0825.967.866, heeft besloten om voor de uitoefening van; haar hoedanigheid van zaakvoerder in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "EURINVESCO", aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, de heer COPS Bernard: Irène Marcel, Van Dijcklaan 12, 3500 Hasselt, die als vaste vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering; van de opdracht in naam en voor rekening van voornoemde rechtspersoon-zaakvoerder, in toepassing van: artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Zijn mandaat gaat in op 11.03.2011 om te eindigen opi 11.03.2014.

Vanaf 11.03.2011 zal de vennootschap aldus vertegenwoordigd zijn door :

" COPS An Marie Joseph : zaakvoerder

" Copslnvest BVBA, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, COPS Bernard; Irène Marcel : zaakvoerder

Mevrouw COPS An Marie Joseph heeft als zaakvoerder de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met: uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de jaarvergadering bevoegd is. Mevrouw COPS An Marie Joseph vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en buiten rechte.

Er is uitdrukkelijk bedongen dat Copslnvest BVBA, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Cops Bernard Irène Marcel, steeds de goedkeuring en handtekening nodig heeft van COPS An Marie Joseph en dat zij gezamenlijk met haar moet optreden.

Voor eensluidend uittreksel,

COPS An Marie Joseph, zaakvoerder







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 10.03.2011, NGL 29.03.2011 11072-0131-014
22/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 10.03.2010, NGL 19.04.2010 10092-0419-017
24/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 10.03.2009, NGL 23.03.2009 09081-0215-017
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 19.07.2007 07438-0220-016
15/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 31.05.2005, NGL 07.09.2005 05664-0171-015
07/03/2005 : TGA012789
07/07/2004 : TGA012789
08/08/2002 : TGA012789

Coordonnées
EURINVESCO

Adresse
LEON HERMANSLAAN 15, BUS 1.1 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande