EUROSTEELFRAMING BELGIE, AFGEKORT : ESF BELGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EUROSTEELFRAMING BELGIE, AFGEKORT : ESF BELGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.061.270

Publication

20/05/2014
ÿþMod Word i1.1

[Lillik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iJ l

11111111111311111111

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 8 MEI 2014

Griffie

Ondememingsnr : 0808.061.270

Benaming (voluit) : Design Pools

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Nijverheidsstraat 3 - 3990 Peer

Onderwerp(en) akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING EN DOEL. BENOEMING VAN TWEEDE ZAAKVOERDER.

Uit een akte verleden voor Meester JAN CLOET, geassocieerd notaris te Peer op 28 maart 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders volgende besluiten heeft genomen:

I. WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING.

De vergadering besluit de benaming te wijzigen in EUROSTEELFraming België, afgekort ESF België. Artikel één van de statuten wordt hieraan aangepast.

II. WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL.

De vergadering besluit artikel drie van de statuten volledig op te heffen en te vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

De productie van en de handel in alle soorten metaal en metaalproducten, alsmede het verrichten van al hetgeen met vorenstaande direct of indirect verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn, een en ander in de ruimste zin van het woord.

De fabricage van sloten en klein ijzerwerk.

- De fabricage en montage van werktuigmachines voor metaalbewerking en voor andere;

- De fabricage van vaten, zware metalen verpakkingen en, containers.

- De fabricage van gegalvaniseerd, verlood en vertind plaatijzer en van blik.

- De fabricage van artikelen van plaatijzer voor niet-industrieel gebruik en van niet elektrische huishoudelijke toestellen.

- De fabricage en bewerking van edelmetalen zoals roestvrij

staal, messing.

De fabricage van gereedschap.

De fabricage van machinetoebehoren.

Zelfstandige werkplaats voor algemene mechaniek.

Het organiseren van evenementen aanleunend bij gemotoriseerde

sporten.

De vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en

gebinten voor de bouw.

- De vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken, voor industriële uitrusting (bijvoorbeeld voor hoogovens, hijsen hefwerktuigen, enzoverder).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen, overwegend van metaal: bouwketens, modulaire tentoonstellingselementen, telefooncellen, enzoverder.

Vervaardiging van metaalschrijnwerk: deuren, vensters en kozijnen, luiken, verplaatsbare wanden, hekken, garagepoorten, enzoverder.

De vervaardiging en de montage van gesmede werkstukken voor de bouw: trapleuningen, borstweringen, enzoverder.

De montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichting, enzoverder.

De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzoverder in metaal.

De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzoverder in metaal.

De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal.

De montage van serres, veranda's enzoverder in metaal.

De studie en planning van constructies en inrichtingen in de bouwnijverheid in de meest ruime betekenis van het begrip. Hierin wordt onder meer begrepen, de studie, het ontwerpen, het ontwikkelen, het adviseren, het berekenen en tekenen van constructies alsmede de organisatie en begeleiding van werken in de bouwsector, de afwerking van gebouwen en de inrichting van gebouwen. Deze opsomming geldt tevens voor alles wat met stofferende huisraad en meubilair te maken heeft.

Het verlenen van diensten in de meest ruime betekenis aan derden, zowel fysische personen, rechtspersonen als verenigingen, door bijvoorbeeld management, bestuursmandaten, publicaties, voordrachten, advies en begeleiding inzake kwaliteit bevorderende maatregelen naar cliënteel toe, inzake organisatie en structurering van verkooporganisaties, inzake de studie en planning van publiciteitsbudgetten.

Onderneming te zijn in roerende en onroerende goederen, welke onder meer bevat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie. Alle investeringen en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan banken en tussenpersonen inzake financiële verrichtingen. De vennootschap mag zich tevens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen aan derden.

Het uitvoeren en/of coordineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen.

Het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk. Algemene bouwwerkzaamheden, omvattende de bedrijvigheden welke betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen.

41.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De coordinatie van alle onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel- en betonwerken, dakwerken, terrassen en patio' s, timmerwerken, leveren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren,

alle dakbedekkingwerken, vloer- en tegelwerken,

plafonneringswerken en cementeringswerken, beglazingswerken, sanitaire installaties in onderhoudswerken. Warmteinstallaties, koude installaties, installaties voor afstandsverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of elektriciteit.

- De studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk.

De onderneming voor betoncentrales en cementagglomeraten.

- Gevelreinigingswerken, leveren en plaatsen van alle soorten ramen, deuren, rolluiken en zonneweringen.

Restauratie van monumenten, geklasseerde gebouwen. Waterbouwkundige werken zoals de eigenlijke zee- en stroomwerken waaronder het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen en technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en de regeling van de waterlopen, de uitbaggering.

Bijzondere grondwerken zoals baringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, damplanken en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes.

Onderneming voor alle vormen van bodemsanering.

Draineringswerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden.

Alle andere grondwerken die niet elders worden vernoemd.

Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tanken, afrasteringen en sporthallen

- Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerken en siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen, voor alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport- en amusementsinrichtingen, als hospitalen en ziekenhuizen, zowel in de privé als in de publieke sector, uit te voeren in alle beroepssectoren, gespecialiseerd of niet.

- Wegenbouw, zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden., van vliegvelden en startbanen, van niet metalen kunstwerken zoals bruggen en viaducten, wegen en

spoorwegtunnels, watertorens, silo's, zwembaden,

kolenopslagplaatsen, askuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren enzoverder, eveneens rioleringswerken.

Het leggen van kabels en diverse leidingen met onder meer de lokalisatie van hoogspanningslijnen en pijpen, de leidingen voor water- en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels.

Het bouwen, aanleggen van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen, dit

~4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen. Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, het plaatsen van kasseien voor wegen, terrassen en opritten.

Groot- en kleinhandel van alle soorten bouwmaterialen en roerende goederen.

Het aanleggen en het onderhouden van verkeerssignalisatie en de wegmarkeringen.

Schoorsteen- en ovenbouw, onder andere het optrekken van

fabrieksschouwen, nijverheidsovens, en andere soortgelijke werken evenals het metselwerk van ovens en het plaatsen van

alle vuurvaste producten.

Slopingswerken en het slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals het effenen en het wegruimen.

Voegwerken, stukadoorswerken, plafonneer-, cementeer- en andere pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes, gips- en staffwerken en ornamenten.

Het leggen van industriële vloeren en polieren, het leggen van vloerdeklagen en bekleding van industriële vloeren. Het leggen van vloerbeschermingslagen, de vloerbedekkingen met monolistisch karakter op basis van asfalt en synthetische producten of van natuur- of synthetische mortel, industriële kunstharsdekking met inbegrip van muuroverlappingen.

Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid en het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen en platen in asbestcement en non-ferro metalen. Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, onder meer het bedekken met asfalt- of met koolwaterstofhoudende producten, eventueel gecombineerd met metalen. Het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt.

Het plaatsen van alle soorten dakgoten, het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen; het bedekken van daken in non-ferro metalen en het plaatsen van zinken dakvensters,evenals de herstellings- en onderhoudswerken.

Het plaatsen van alle soorten glas, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton.

Thermische- en geluidsisolatie.

Het plaatsen van gyprocwanden.

Vloerbekleding en muurbekleding, het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van vloeren.

Het saneren, het in stand houden of het in zijn oorspronkelijke toestand herstellen van onder meer orgels, beeldhouwwerken,

monumentale horloges, historische wand- en

plafondschilderingen, fresco's, schilderijen, glas in lood en brandglasramen, klokken en beiaards, historische textiele wandbekledingen, historisch gecoupeerd stucwerk, historische schrijnwerken en meubelen, kunstsmeedwerk, historische parketvloeren, water- en windmolenmechanismen.

Arduin- en marmerwerken, restauratiewerken.

Het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen en wassen van gevels en monumenten.

Het plaatsen van alle soorten versieringen, schoorsteenmantels en dergelijke in marmer of steen.

Alle soorten timmerwerk en metalen schrijnwerk. Het timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

ijzerwerken voor bouwwerken, het plaatsen van houten en plastiekdeuren en plinten. Het plaatsen van houten en plastiek vensterluiken.

Het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk evenals het plaatsen van roosters, ramen en deuren, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken.

Het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren. Het plaatsen van valse schutsels en valse zolderingen in hout.

Het plaatsen van aanbouwkeukens en badkamers.

Alle schilderwerk, evenals industrieel schilderwerk. Het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk.

Het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van alle andere synthetische bedekkingen van vloeren, onder meer plastiek.

Metaalconstructies, montage- en demontagewerken, buis- en andere soortgelijke constructies.

Het plaatsen van alle uitrustingen van kunstwerken en van industriële mechanica en hydromechanische installaties.

Het plaatsen van pompstations en turbines, van elektromechanische installaties van kunstwerken en nijverheidsinrichtingen en elektrische buiteninstallaties, uitrustingen voor afstandsbediening, afstandsmeting en afstandscontrole.

Het plaatsen van woonunits.

Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties.

Het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen. Het plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerk, installatie van waterverzachters. Het vervaardigen, verkopen en/of installeren van alle soorten filterinstallaties voor lucht, water, gas, olie en dergelijke.

Het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders.

Het optreden als brandtechnicus.

Alle elektriciteitswerken zowel in privé gebouwen als in openbare gebouwen, evenals het plaatsen van bliksemafleiders, elektrische signalisatie voor allerhande voor wegen, spoorwegen, rivieren, zee- en luchtwegen.

Het plaatsen en inrichten onderhouden en herstellen van

speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken,

werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties en

waterzuiveringsinstallaties.

Alle schattingen en alle arbitrage, van welke aard ook op tegenspraak of niet, evenals alle verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en alle handelingen en werken behorende tot het beroep van landmeter, van architect en van expert in onroerende goederen. Ze zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale of andere schattingen mogen doen.

Alle regelingen uitvoeren met betrekking tot rampen en onheilen, inzake brand, diefstal, verlies van winsten, schade door oorlogsfeiten of andere, zowel voor haar rekening als voor rekening van derden, ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen als technisch raadgever.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ti

" "

"

Luik B - VRrvnin

De verkoop, de verhuring en het ontlenen van alle werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening.

- Te promoveren door investering, financiering of lening, alle installaties van materiaal en alle grondstoffen, producten, systemen, ideeën en brevetten die betrekking hebben op de technieken nodig voor hun werking en hun uitbating.

Te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties die worden uitgebaat, beheerd, of onderhouden, ontwerpen en inrichten van beurzen in binnen- en buitenland.

het transporteren van alle vaste, vloeibare en gasvormige stoffen en producten en brandstoffen, van bouw- en installatiematerialen.

Het transporteren van levensmiddelen, vlees, vis, fruit, bieten, witloof en andere landbouwproducten, bloemen, planten.

- Koudtrekken van staven.

Koudwalsen van bandstaal.

Vervaardiging van al dan niet beklede gewalste platte staalproducten, opgerold of rechte stroken niet breder dan 600 mm door het koud herwalsen van warmgewalste platte producten of stalen draad.

- Koudvervormen of koudfelsen.

Deze opsomming is enkel aanduidend en geenszins beperkend.

Zij mag alle bewerkingen doen van een commerciële, roerende of

onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen

bijdragen tot het verwezenlijken, het uitbreiden of het

vergemakkelijken van haar maatschappelijk doel."

III. BENOEMING VAN TWEEDE ZAAKVOERDER.

De vergadering beslist als tweede zaakvoerder te benoemen met ingang

van heden: de heer KNOOPS Davy, wonend te 3990 Peer, Markt 16 bus 3.

Voor analytisch uittreksel,

Jan Cloet & Nico Vanhout

Geassocieerde notarissen

Steenweg Wijchmaal 49 B - 3990 PEER

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte;

-verslag van het bestuursorgaan;

-coordinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 21.08.2014 14438-0384-014
02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 28.08.2013 13472-0593-016
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 22.06.2012 12195-0080-014
28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 25.07.2011 11332-0095-010
05/03/2015
ÿþ Mod Word 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatslbiad

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, aiderhg HASSELT

2 3 FEB, 2015

Griffie

1

Ondernerningsnr : 0808.061.270

Benaming

(voluit) : ESF BELGIË

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nijverheidsstraat 3, 3990 Peer

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag

11111111

1 03 139

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 22 januari 2015 blijkt

1. Er wordt beslist de heer Davy Knoops, wonende te 3990 Peer, Markt 16 bus 3, te ontslaan als zaakvoerder vanaf heden.

Ronny Mouling

Zaakvoerder

.4pde.iaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 19.07.2010 10310-0386-010

Coordonnées
EUROSTEELFRAMING BELGIE, AFGEKORT : ESF BELG…

Adresse
NIJVERHEIDSSTRAAT 3 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande