EVENTS ON THE ROAD, AFGEKORT : EOTR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EVENTS ON THE ROAD, AFGEKORT : EOTR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.672.431

Publication

04/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

29-04-2015

Griffie

*15307360*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0629672431

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

EVENTS ON THE ROAD

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

EOTR

Hortweidenweg 25 3520 Zonhoven

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor Meester Bart Drieskens, geassocieerd notaris te Houthalen op 24 april 2015, blijkt dat de hiernavermelde natuurlijke personen voor zijn ambt een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt:

Oprichters:

De heer KERKHOFS Stefan Joan Marcel Hubert, geboren te Hasselt op zesentwintig juni negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Heidestraat 200.

De heer GHYSELS David Pierre Etienne Renaud, geboren te Elsene op dertien december negentienhonderd vierenzestig, echtgenoot van mevrouw GAUTHIER Nathalie Anne Marie, geboren te Boulogne Billancourt (Frankrijk) op vijfentwintig februari negentienhonderd drieënzestig, wonende te 1630 Linkebeek, Dwersbos 2.

Rechtsvorm - Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "EVENTS ON THE ROAD", afgekort "EOTR" Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3520 Zonhoven, Hortweidenweg 25.

Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

" Organisatie van evenementen en attracties.

" Commercialisatie van speciale attracties.

" Organisatie en ondersteuning van beurzen, feestpartijen en reclamecampagnes.

" Alle activiteiten welke voorgaande activiteiten kunnen ondersteunen.

" Het vervoeren van groepen mensen tegen betaling.

" Bereiden van maaltijden voor gasten tijdens het rijden.

" Aanbieden van een maaltijd en drankjes tijdens het rijden.

" Mogelijkheid tot vergaderingen tijdens het rijden.

" Productpresentaties tijdens het rijden.

" Slapen tijdens het rijden (mobilhome functie / hotel on the road).

" Wellness tijdens het rijden (sauna / massage / lichamelijke verzorging).

" Mobiele beursstand.

" Overig vervoer van personen met autocars of autobussen, zonder dienstregeling.

" Overig personenvervoer te land.

" Organiseren van reizen en excursies van kortere duur.

" Restaurant van het traditionele type.

" Overige zakelijke dienstverlening.

" Hotels en dergelijke accommodatie.

" Overige reserveringsactiviteiten.

" Sauna s, solaria, baden, enz.

" Organisatie van congressen en beurzen.

" Overige recreatie- en ontspanningsactiviteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Publiciteitsonderneming.

" Verhuring van divers materieel voor handels-, industrieel, sportief of cultureel gebruik.

" Onderneming voor het organiseren van tentoonstellingen, kunstgalerijen, sport- en culturele manifestaties.

" Uitbating van paleizen en hallen voor tentoonstellingen, congressen en andere culturele en artistieke manifestaties.

" Uitbating van een horecacentrum. Dit omvat eveneens de bijkomende verkoop van tabakswaren en snacks, de uitbating van restaurants en drankgelegenheden, onderneming voor interieurinrichting van drankgelegenheden en restaurants, klein- en groothandel in alcoholische en niet-alcoholische dranken.

" De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

" Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties, die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

" In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende of onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

" Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

" Het verlenen van managementadvies en bijstand in de ruime zin aan eender wie; worden onder meer bedoeld het verstrekken van adviezen van organisatorische, commerciële, technische, financiële en administratieve aard, alsmede op het vlak van het bedrijfsbeleid;

" Het participeren onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële of financiële, technische, industriële of andere, de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste lening of aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze;

" Onderneming in onroerende goederen voor eigen rekening welke onder meer bevat de verwerving, vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle onroerende verhandelingen in de meest ruime zin, inbegrepen de onroerende leasing;

" Voor eigen rekening : onderneming in roerende financiële goederen in de ruime zin, zoals onder meer kopen en verkopen van aandelen, fondsen, enz...

" De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen of bestuurders of aandeelhouders aangegaan;

" Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandig

handelsvertegenwoordiger, als commissionair en als consignatie;

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de heer KERKHOFS Stefan, voornoemd sub 1), ten belope van vijftig (50) aandelen, door storting van een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR);

- door de heer GHYSELS David, voornoemd sub 2), ten belope van vijftig (50) aandelen, door storting van een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR);

Het kapitaal is volledig volgestort.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE 737350 4086 3660 bij de KBC, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 23 april 2015 afgeleverd bankattest

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart, om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Bestuursorgaan: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bestuursbevoegdheid: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe Vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder voor alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van duizend tweehonderdvijftig euro (1.250,00 EUR) niet overschrijdt.

Voor verbintenissen evenwel boven de som van duizend tweehonderdvijftig euro (1.250,00 EUR) is, indien er meerdere zaakvoerders zijn, de gezamenlijke handtekening van alle zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar. Bestemming van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Benoemingen: Worden benoemd tot eerste niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

De heer KERKHOFS Stefan Joan Marcel Hubert, geboren te Hasselt op zesentwintig juni negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Heidestraat 200.

De heer GHYSELS David Pierre Etienne Renaud, geboren te Elsene op dertien december negentienhonderd vierenzestig, wonende te 1630 Linkebeek, Dwersbos 2.

Bezoldiging: Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op 30 september 2016.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Getekend

Bart Drieskens

Geassocieerd notaris

Coordonnées
EVENTS ON THE ROAD, AFGEKORT : EOTR

Adresse
HORTWEIDENWEG 25 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande