EVRO & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EVRO & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.328.485

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 17.07.2014 14318-0591-015
25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 22.07.2013 13333-0184-015
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 03.07.2012 12252-0581-012
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 28.06.2011 11222-0220-012
01/04/2011
ÿþ ~~ " . .,~,,~ Mai 2.1



i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 0822.328.485

Benaming

(voluit) : EVRO & CO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3950 BOCHOLT, Reppelerweg 239

Onderwerp akte : DOELUITBREIDING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EVRO & CO, met zetel te 3950 Bocholt, Reppelerweg 239 opgemaakt door notaris Hilde ENGELS te Bocholt op 18 maart 2011, neergelegd ter registratie dat onder meer volgende beslissingen werden genomen : I. ONTSLAG VAN DE FORMALITEITEN TOT'. BIJEENROEPING:De aanwezige aandeelhouder doet afstand van de formaliteiten tot bijeenroeping. De voorzitter verklaart dat de zaakvoerder werd uitgenodigd, dat hij kennis heeft genomen van de' agenda en dat hij verzaakt heeft aan de oproepingsformaliteiten en de termijnen voorzien in artikel: 533 van het Wetboek van Vennootschappen alsook aan het ter beschikking stellen van de stukken'. zoals voorzien in artikel 535 van het Wetboek van Vennootschappen en aan de nietigheidsgrond als, bedoeld in artikel 64,9° van hetzelfde wetboek.II. VOORLEGGING VAAiI STAAT VAN ACTIEF EN' PASSIEF EN BIJZONDER VERSLAG ZAAKVOERDERDe voorzitter legt aan de vergadering de, staat van actief en passief van de vennootschap voor. Deze werd opgesteld per éénendertig: december tweeduizend en tien.Vervolgens legt de voorzitter het verslag van de zaakvoerder voor', aan de vergadering, waarin de voorgestelde doelwijziging wordt toegelicht en gemotiveerd. 11k,, DOELUITBREIDING.Na inzage genomen te hebben van voormelde staat van actief en passief alsook van het verslag van de zaakvoerder beslist de aanwezige aandeelhouder het doel van de vennootschap te wijzigen. Hij beslist aan het huidige doel de volgende activiteiten toe te voegen:; Reinigen van gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden;Dakwerkzaamheden;De bouw. van daken;Het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal;Het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen;Waterdichtingswerken van muren;Waterdicht maken van daken en

dakterrassen; Behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende

producten;Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzo.;Loodgieterwerk,Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: - thermisch isolatiemateriaal, - Isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen,Isolatiewerkzaamheden, Bouwrijp maken van terreinen,Bouwen van spoorwegen: aanleggen van de bedding, plaatsen van de rails, uitvoeren en herstellingswerken,Bouw van autowegen en andere wegen,Aanleggen en onderhouden; van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden,Groothandel in bouwmaterialen: zand,: grind, cement, bakstenen, enz.,Onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief: heien,Snoeien van fruitbomen en wijnstokken,Voorbereidende behandeling van de gewassen in functie van primaire markten: wassen, afsnijden, sorteren, desinfecteren,Snóeien van bomen en heggen,Ontwerpen van tuinen en parken, enz,Kleinhandel in zaden, kunstmeststoffen, sproeistoffen, enz,Kleinhandel in kunstbloemen en decoratieartikelen en van kunstbloemen,Kleinhandel in een: uitgebreid gamma van tuinbouwproducten en tuinbouwbenodigdheden voor particulier gebruik, in gespecialiseerde tuincentra,Verven, graveren en bedrukken van metaal,Vervaardiging van machines. en apparaten voor de klimaatregeling in besloten ruimten (airconditioning),Vervaardiging van warmtewisselaars,Vervaardiging van ventilatoren voor niet-huishoudelijk gebruik,Bouw van, autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers (inclusief hete plaatsen van vangrails),Aanleg van telecommunicatielijnen en netten,Uitvoeren van baggerwerken, -Ruimen van waterlopen, sloten, enz.,Grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven,Ruimen van bouwterreinen,Onderneming voor de installatie van de bedrading van; telefooninstallaties en computersystemen,lsolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen,Isolatie van koelkamers en pakhuizen,lnstallaties van stores en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111

,1104971B1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Neergefega ;er ar~,ie ûèr

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 7. -03- 2091

Da Hoofdgriffier, Griffie

Y e_ 1

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

zonneschermen,Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken,Onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden,Personenvervoer te land binnen steden of voorsteden,Exploitatie van taxi's,Overig vervoer van personen met autobussen, zonder dienstregeling: chartervervoer, busreizen, toeristische excursies, enz.,Vervoer van personen met door dieren getrokken voertuigen,Goederenvervoer over de weg, m.u.v. verhuisbedrijven,Goederenvervoer langs de weg: vervoer van boomstammen, vee, auto's, afval, vervoer met koelwagens, zwaar internationaal vervoer, vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer in tankwagens,Vervoer van stortklare beton die niet door de eenheid zelf werd vervaardigd,Verhuizing van het meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken,Levering van meubels en huishoudapparaten,Uitvoeren van studies en verlenen van advies i.v.m. stedenbouwkundige planning en Iandschaparchitectuur,Algemene klusjesdienst.IV. WIJZIGING VAN ARTIKEL 4 VAN DE STATUTEN.De aanwezige aandeelhouder beslist de tekst van artikel 4 van de statuten te vervangen door de navolgende tekst: " De vennootschap heeft tot doel:

a) de onderneming in onroerende en roerende goederen, welke ondermeer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, het huren en het verhuren, de verkaveling, het doen bouwen of verbouwen, de handel in onroerende en roerende goederen, in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing.

b) het optreden bij onderhandelingen bij gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, dit in de ruimste zin van het woord. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investeringen.

c) het oprichten, het besturen, het begeleiden, het deelnemen, het adviseren en directie voeren over ondernemingen en vennootschappen.

d) het toestaan van leningen, zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren;

e) het verstrekken van inlichtingen en adviezen verbandhoudende met het beheer, de mobiliën en immobilliën voor eigen rekening, dit in de ruimste zin van het woord.

Voorgaande verrichtingen onder a) tot en met e) betreffen enkel eigen vermogens en in geen enkel opzicht het beheer in ruime in van het woord van vermogens toebehorende aan derden en/of het beleggingsadvies aan derden;

Voorgaande verrichtingen betreffen evenmin handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

f) het uitvoeren van studies en het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen bestuur.

g) handelsbemiddeling in machines en machineonderdelen voor bouwnijverheid;

h) handelsbemiddeling in machines, tractoren, werktuigen en toebehoren en onderdelen voor de land bouw.

i) handel in bouwmaterialen;

j) handel in klein gerief;

De vennootschap kan alle om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de

verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen

uitoefenen.

Reinigen van gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden;

Dakwerkzaamheden;

De bouw van daken;

Het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal;

Het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen;

Waterdichtingswerken van muren;

- Waterdicht maken van daken en dakterrassen;

Behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten;

Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzo.;

Loodgieterwerk,

Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: - thermisch isolatiemateriaal, -

Isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen,

Isolatiewerkzaamheden,

Bouwrijp maken van terreinen,

Bouwen van spoorwegen: aanleggen van de bedding, plaatsen van de rails, uitvoeren

en herstellingswerken,

Bouw van autowegen en andere wegen,

w e °

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

.....____ ._........_.__ ...........................__...__.._..._......._.__............_ _........._.._....---....,..---...... _.......... __....._.._..,_..._ ...__..___..__.

Aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden,

Groothandel in bouwmaterialen: zand, grind, cement, bakstenen, enz.,

Onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien,

Snoeien van fruitbomen en wijnstokken,

Voorbereidende behandeling van de gewassen in functie van primaire markten: wassen,

afsnijden, sorteren, desinfecteren,

Snoeien van bomen en heggen,

Ontwerpen van tuinen en parken, enz,

Kleinhandel in zaden, kunstmeststoffen, sproeistoffen, enz,

Kleinhandel in kunstbloemen en decoratieartikelen en van kunstbloemen,

Kleinhandel in een uitgebreid gamma van tuinbouwproducten en

tuinbouwbenodigdheden voor particulier gebruik, in gespecialiseerde tuincentra,

Verven, graveren en bedrukken van metaal,

Vervaardiging van machines en apparaten voor de klimaatregeling in besloten ruimten

(airconditioning),

Vervaardiging van warmtewisselaars,

Vervaardiging van ventilatoren voor niet-huishoudelijk gebruik,

Bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en

voetgangers (inclusief het plaatsen van vangrails),

Aanleg van telecommunicatielijnen en netten,

Uitvoeren van baggerwerken,

Ruimen van waterlopen, sloten, enz.,

Grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van

sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven,

Ruimen van bouwterreinen,

Onderneming voor de installatie van de bedrading van telefooninstallaties en

computersystemen,

Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen,

Isolatie van koelkamers en pakhuizen,

Installaties van stores en zonneschermen,

Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken,

Onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van

derden,

Personenvervoer te land binnen steden of voorsteden,

Exploitatie van taxi's,

Overig vervoer van personen met autobussen, zonder dienstregeling: chartervervoer,

busreizen, toeristische excursies, enz.,

Vervoer van personen met door dieren getrokken voertuigen,

Goederenvervoer over de weg, m.u.v. verhuisbedrijven,

Goederenvervoer langs de weg: vervoer van boomstammen, vee, auto's, afval, vervoer

met koelwagens, zwaar internationaal vervoer, vervoer van bulkgoederen, inclusief

vervoer in tankwagens,

Vervoer van stortklare beton die niet door de eenheid zelf werd vervaardigd,

Verhuizing van het meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken,

Levering van meubels en huishoudapparaten,

Uitvoeren van studies en verlenen van advies i.v.m. stedenbouwkundige planning en

landschaparch itectu ur,

- Algemene klusjesdienst.

IV MACHTEN AAN DE ZAAKVOERDER.

De aanwezige aandeelhouder geeft aan de zaakvoerder alle machten noodzakelijk om de genomen

beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van de akte  gecoördineerde statuten 

Meester Hilde ENGELS

Notaris te Bocholt

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van

_.. de instrumenterende

_._ .... .......... . ....., hetzij

g v instrumenterende notaris, het van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 22.06.2016 16208-0126-011

Coordonnées
EVRO & CO

Adresse
REPPELERWEG 239 3950 BOCHOLT

Code postal : 3950
Localité : Reppel
Commune : BOCHOLT
Province : Limbourg
Région : Région flamande