EXINEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXINEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.589.843

Publication

12/03/2014
ÿþMod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Necegciegu lcisi díiu Jc, rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 8 -02- 2014

in

*19061018*

De Hoofdgriífibriffie

Ondernem ingsnr : b .5 ~º% 7, 5 8 9. 8 4 5

Benaming

(voluit) : EXINEL

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3665 As, Oostlaan 34

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van meester Dirk VANDERSTRAETEN, notaris met standplaats te Opglabbeek, op 27 februari 2014, blijkt dat door :

de heer VAN REEMPTS Tom Maria Jean, geboren te Genk op 21 september 1976, rijksregistemummer 76.09.21 123-33, wonende te 3665 As, Oostlaan 34, ongehuwd;

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd, met als maatschappelijke benaming "EXINEL" met zetel te 3665 As, Oostlaan 34 en waarvan het kapitaal ¬ 18.600,00 bedraagt, verdeeld in 186 gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Voornoemde heer VAN REEMPTS Tom, oprichter, verklaart in te schrijven op alle honderd zesentachtig (186) aandelen, tegen de prijs van honderd euro nul cent (¬ 100,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00).

Als vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan de heer VAN REEMPTS Tom, oprichter, die verklaart te aanvaarden, de honderdzesentachtig (186) aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, toegekend.

De oprichter stelt vast en verklaart dat de aandelen waarop door voornoemde heer VAN REEMPTS Tom, oprichter, werd ingeschreven, volstort werd ten belope van twee derden, hetzij voor twaalfduizend vierhonderd euro nul cent (¬ 12.400,00).

Het gemelde bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij AXA Bank Europe NV, met zetel te 1170 Brussel, Boulevard du Souverain 25 , op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting. Het "bankattest, afgeleverd door voomoemde financiële instelling op 26 februari 2014, wordt door de oprichter aan ondergetekende notaris Dirk Vanderstraeten overhandigd die het zal bewaren.

Door de heer VAN REEMPTS Tom moet bijgevolg nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) volstort worden.

De oprichter stelt de statuten van de vennootschap vast zoals hierna volgt (bij uittreksel).

* De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "EXINEL".

* De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3665 As, Oostlaan 34.

* De vennootschap heeft tot doel:

-Optreden als schade- en risico-expert, het uitbaten van één of meerdere expertisebureaus. De expertise en tegenexpertise (in de meeste uitgebreide zin): de begroting van schade, de verdediging, de waardebepaling, de analyse, het advies, het onderzoek: waarheidsonderzoek en aansprakelijkheidsonderzoek, de ondervraging, de controle;

-Het onderzoeken van de oorzaak van schadegevallen bij de schadeleider ter plaatse. Het onderzoeken van de aanleiding, de oorzaak en de omstandigheden van het schadegeval. Het ramen van het bedrag van de schade (fysiek, materieel, economisch, etc.) en het vaststellen van een schadevergoeding voor aan de betrokkenen partijen (slachtoffers, verzekerden, etc.) volgens de verzekeringsreglementering en de garanties in de onderschreven contracten.

-Het uitoefenen van diensten en handelingen die betrekking hebben op de bevordering, de studie en de controle van de veiligheid en de technische kwaliteit van materialen en producten, machines en installaties, gebouwen en kunstwerken, wat hun ontwerp, hun constructie, hun vervaardiging, hun werking, hun gebruik en hun gedrag op zich en hun omgeving betreft;

-Expertise van roerende en onroerende goederen, vastgoed ten behoeve van verzekeringsmaatschappijen, rechtbanken en private personen;

-Beheer van technische installaties in de meest ruime zijn;

-Bureau voor de expertise van goederen en materieel ;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Onderneming voor het uitoefenen van elektrotechnische installatie- en herstelwerken, alsook elektrische installaties aan gebouwen;

-Uitwerken en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enz.

-De groot- en kleinhandel, de handelsbemiddeling in aile elektriciteit, gas- en verlichtingsartikelen, elektrische materialen en elektrische toestellen, huishoudelijke toestellen, keuken en aanverwante artikelen en toebehoren, radio-, televisie- en andere toestellen;

-De aan- en verkoop, klein- en groothandel, de in-stallatie en uitbating van goederen bestemd voor de productie, verhandeling, transport van energie, onder meer de aan- en verkoop, klein- en groothandel in fotovoltaïsche zonnecelpanelen en andere energiebe-sparende toestellen.

-Handelsbemiddeling in de aan- en verkoop van goederen bestemd voor de productie, verhandeling, transport van energie.

-Het aanleggen of herstellen van allerlei verwarmingsinstallaties voor gebouwen waarvan de energiebron elektriciteit is, geleverd door de netten van de elektriciteitsvoorziening.

-De installatie van elektrische bedrading en toebe-horen in de meest ruime zin. Meer in het bijzonder het aanleggen, wijzigen of herstellen van sterkstroominstallaties (tussen 50 en 500 volt of waarbij het totale potentiële vermogen meer dan 100 Watt bedraagt);

-Het bedrijfsklaar monteren of wikkelen, wijzigen of herstellen van elektrotechnische verbruikstoestellen, zowel statische als roterende;

-De installatie van de bedrading van telefoonin-stallaties en computersystemen in de meest ruime zin, In het bijzonder het aanleggen, wijzigen of herstellen van installaties voor binnenhuistelefonie en  signalisatie; -Het aanleggen of herstellen van buizen voor elektriciteitsleidingen;

-De installatie van hulpvoedingssystemen (generator agregaten).

Het nemen en het beheren van belangen en participaties in ondernemingen, vennootschappen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings en belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan en zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovenstaand doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goedèren, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij zelf er belang bij heeft.

Het beheer en bestuur van een roerend en onroerend vermogen in de meest ruime zin van het woord, zowel in België als in het buitenland, alsmede alle handelingen die rechtstreeks en onrechtstreeks in verband staan daarmee, en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen. Binnen de perken van dit beheer zal de vennootschap aile roerende en onroerende goederen kunnen kopen, vervreemden, huren en verhuren.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

* De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

* Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en is volledig geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

* De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering.

* Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Zijn er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie dan vormen zij samen de zaakvoerdersraad. De besluiten van deze zaakvoerdersraad worden genomen met de gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

* De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

* De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

* Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van

hetzelfde jaar.

*Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste één/twintigste voorafgenomen om de

wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de

algemene vergadering.

De oprichter verklaart :

If



Voor- 1.dat bil wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op heden, 27 februari 2014 en eindigt op 31 december 2015 met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sedert 1 februari 2014 voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan en dit bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dat alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd ;

behouden aan het Belgisch 2.dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni 2016.

Staatsblad De oprichter verklaart tot niet-statutaire zaakvoerder te benoemen voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden, 27 februari 2014: voomoemde heer VAN REEMPTS Tom Maria Jean, geboren te Genk op 21 september 1976, rijksregisternummer 76.09.21 123-33, wonende te 3665 As, Oostlaan 34

Tegelijk hiermee neergelegd :

* uitgifte akte.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EXINEL

Adresse
OOSTLAAN 34 3665 AS

Code postal : 3665
Localité : AS
Commune : AS
Province : Limbourg
Région : Région flamande