F.C.A. INVESTMENT VILLAGRONDEN ARDENNEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : F.C.A. INVESTMENT VILLAGRONDEN ARDENNEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.558.574

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 25.08.2014 14452-0113-011
02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 28.06.2013 13226-0061-011
15/07/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 5 -07- 2011

HG4T

IIIl JIll llhI III ll11 1111 1III fl111 J111 111

" 11108239*

Vc behc

aar

Belt Staal

Ondernemingsnr :

Benaming : F.C.A. VILLAGRONDEN ARDENNEN

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luikersteenweg 380

3920 Lommel

Onderwerp akte :OPRICHTING-STATUTEN-BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Meester Paul G E E B EL E N, geassocieerde notaris, te Lommel, Kerkplein 20/21/22 op 4 juli 2011, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk werd opgericht door:

De Heer Ceustermans, Alfons Franciscus Stephanie, niet gehuwd, geboren te Lommel op vierentwintig maart negentienhonderd drieënzestig, wonende te 3920 Lommel, Kolken 47.

S T,4 TU TEN

Benaming: De vennootschap is opgericht als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "F.C.A. VILLAGRONDEN ARDENNEN".

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3920 Lommel, Luikersteenweg 380.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als daarbuiten:

Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat:

De verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het bouwen en doen bouwen en verbouwen, de procuratie, bouwpromotie, projectontwikkeling, onroerende leasing en roerende leasing

Optreden als beroepsoprichter van gebouwen

Tussenhandelaar, de makelarij evenals welk danige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

Het verlenen aan ondernemingen waarin zij deelneemt of niet deelneemt, al dan niet bezoldigd van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, het verstrekken van adviezen en verlenen van diensten inzake studie, administratie, organisatie en handels aangelegenheden, het opnemen van bestuurdersmandaten in de meest ruime zin genomen, aan derden. Managementactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz.

Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie. Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie

Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers

Lease van intellectuele eigendom en vergelijkbare producten, met uitzondering van werken onder auteursrecht

Onderneming voor het verstrekken van organisatieontwikkeling begeleiding en directie coaching. Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en eigen vermogens.

De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van aile ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving,' koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Uitoefenen van bestuursmandaten in binnen en buitenlandse vennootschappen, al dan niet dochtervennootschappen.

De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2 1

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen : in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.

Dit doel dient zo ruim mogelijk geïnterpreteerd te worden.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf 4 juli 2011.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijftigduizend euro

(250.000,00 EUR).

Het is verdeeld in tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur - Machten - Toezicht

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke  of rechtspersonen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alleen en in alle omstandigheden alle handelingen en verrichtingen uit te voeren of toe te laten, die nodig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doe!, behoudens die welke door de wet zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

Derhalve worden alle akten, die de vennootschap verbinden, alsmede alle volmachten betreffende deze akten, geldig ondertekend door de zaakvoerder. !n het bijzonder geldt de naamtekening van de zaakvoerder voor aile verrichtingen van bank, post en postcheque.

De zaakvoerder kan bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmacht beperkt zal zijn tot een of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als etser zowel als verweerder.

Wordt er geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Boekjaar: Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van vier juli tweeduizend en elf tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Gewone algemene vergadering : De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om 18.00 uur in de maatschappelijke zetel; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in het jaar tweeduizend en dertien.

Zaakvoerder: De Heer Ceustermans, Alfons, voormeld.

Het ambt van zaakvoerder is onbezoldigd; tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Paul Geebelen,

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.

d' " VDOr-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/04/2015
ÿþi

i 1UIIuuiiiiiluii~uu

*150 9339*

mati 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 4 MAART 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0837.558.574 RPR Antwerpen, afdeling Hasselt.

Benaming (voluit) : F.C.A. Villagronden Ardennen

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luikersteenweg 380

3920 Lommel

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester Barbara VAN HEK, handelend in de hoedanigheidi van vaste vertegenwoordiger van "VAN HEK Barbara", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Lommel, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE BACKERE & VAN= HEK - Geassocieerde notarissen", met zetel te Lommel op 9 maart 2015, geregistreerd,i blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met, beperkte aansprakelijkheid "F.C.A. VILLAGRONDEN ARDENNEN", met zetel te 3920 Lommel, Luikersteenweg 380, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigingen in "F.C.A.' INVESTMENT VILLAGRONDEN ARDENNEN".

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het genomen besluit, zoals hierna; nader bepaald onder de "tweede beslissing". Tweede beslissing - Wijziging van de statuten

- De vergadering beslist om het artikel 1 van de statuten aan te passen aan het genomen; besluit.

Artikel 1 van de statuten luidt voortaan als volgt :

`ARTIKEL 1. - Naam

De vennootschap is opgericht als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "F.CA. INVESTMENT VILLA GRONDENARDENNEN:

-De vergadering besluit om, ingevolge de sedert de oprichting gewijzigde alsook de! nieuwe vennootschapswetgeving, de hierna volgende aanpassingen te doen:

- De vergadering beslist om de volgende zin toe te voegen aan artikel 2 van de statuten: "De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels,; administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in. België of het buitenlane oprichten."

Artikel 2 van de statuten luidt voortaan als volgt:

`ARTIKEL 2. - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3920 Lommel, Luikersteenweg 380. r. Deze zetel mag naar een andere plaats in hetzelfde taalgebied in België worden overgebrachtii bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekend te maken.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels,;,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten." -De vergadering beslist om de volgende tekst toe te voegen aan artikel 7 van de statuten: "Aandelen in onverdeeldheid of bezwaard met vruchtgebruik

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort:

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)."

Artikel 7 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"ARTIKEL 7. - Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam en ondeelbaar. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen, gehouden in de zetel van de vennootschap waar elke belanghebbende het kan inzien.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Aandelen in onverdeeldheid of bezwaard met vruchtgebruik

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)."

-De vergadering beslist om de eerste alinea van artikel 12 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Behoudens ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels: In geval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform artikel 309 van het Wetboek van Vennootschappen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet lager zijn dan vijftien dagen, te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend, wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten."

Artikel 12 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"ARTIKEL 12. Voorkeurrecht aan de aandeelhouders.

Behoudens ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels: In geval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform artikel 309 van het Wetboek van Vennootschappen.

.De_ termijn iyaarin_.dit_ voerkeurs_echt_wordt_ uitgeoefend_ zaLdoor_ _ de_ elgemene_ vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan (flet Belgisch Staatsblad

mod 11.1

worden bepaald, maar mag niet lager zin dan vijftien dagen, te rekenen vanaf de dag van de' openstelling van de inschrijving.

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend, wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten.

Bij kapitaalverhoging door inbreng in natura zijn dezelfde regels van toepassing indien alle vennoten aan zodanige kapitaalverhoging kunnen deelnemen."

-De vergadering beslist om na de eerste alinea van artikel 16 van de statuten de volgende tekst toe te voegen:

"Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan moet het rondschrijven minstens twintig dagen vé r de datum van de jaarvergadering worden verstuurd"

Artikel 16 van de statuten luidt voortaan als volgt:

ARTIKEL 16. - Jaarlijkse vergadering

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om 18.00 uur in de maatschappelijke zetel; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan moet het rondschrijven minstens twintig dagen véér de datum van de jaarvergadering worden verstuurd

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslist bijgehouden.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen. De bij wet bepaalde stukken worden vijftien dagen voor de vergadering toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproepingsbrief," de buitengewone algemene vergaderingen waar ook in België."

-De vergadering beslist om de volgende clausule toe te voegen aan artikel 17 van de statuten:

"Schriftelijke procedure.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termin van twintig dagen _na..ontvangstvan.hetxondschrijven.nli.coxrecte manier_ getekend terug testuren_naar_elezetel

Op de laatste blz. van LUI< B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan-het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden aan`het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn."

Artikel 17 van de statuten Iuidt voortaan als volgt:

"ARTIKEL 17. - Besluiten - Beslissingen

Behoudens voor het geval de vennootschap slechts één vennoot telt die tevens zaakvoerder is kan de gewone algemene vergadering niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin niet expliciet zijn vervat

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe een eenparigheid van stemmen bekomen wordt De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

De gewone algemene vergadering beslist bij gewone meerderheid van stemmen welke ook de stand is van liet vertegenwoordigd kapitaal

Voor wijzigingen aan de statuten kan de buitengewone algemene vergadering slechts geldig beraadslagen, wanneer de aanwezige vennoten ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, zoniet moet een nieuwe vergadering bijeengeroepen worden, die rechtsgeldig kan beraadslagen, ongeacht het alsdan vertegenwoordigd kapitaal

Het bestuursorgaan heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Statutenwijzigingen kunnen slechts aangenomen worden met drie/vierden van de geldig uitgebrachte stemmen.

Schriftelijke procedure.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondsclzrifven, hetzij per brief fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn."

-De vergadering besluit om na artikel 17 van de statuten de volgende tekst toe te voegen als nieuw artikel van de statuten:

"ARTIKEL 18. - Stemrecht  vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen."

- De vergadering beslist om het artikel 21 van de huidige statuten aan te passen aan de opeenvolgende wetswijzigingen inhoudend het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 21 van de huidige statuten luidt voortaan als volgt

ARiliEL21

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Ontbinding en vereffening

Voor zover de statuten niet anders bepalen, wordt de wijze van vereffening bepaald en worden de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar(s) eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s), een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van de laatste een aanvullende oproeping van kapitaaL"

-De vergadering beslist op basis van de genomen besluiten de artikels van de statuten te hernummeren.

Derde beslissing

Volmacht_ wer_d verleend_aan . B&A Accountants" BV MM_ te_flverpelt,. Leopoldlaan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aançtlet Belgisch Staatsblad

mod 11.1

100, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het' Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Vierde beslissing  Machtiging

De vergadering machtigt de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen en geeft opdracht aan ondergetekende notaris tot coordinatie van de statuten.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Barbara van Hek.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte; 2) uittreksel van de akte en 3) coördinatie der statuten.

Voor-

behouden

aart et

Belgisch

Staatsblad

,,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 30.08.2016 16510-0515-012

Coordonnées
F.C.A. INVESTMENT VILLAGRONDEN ARDENNEN

Adresse
LUIKERSTEENWEG 380 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande