FABIMMO

Divers


Dénomination : FABIMMO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 442.950.302

Publication

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 11.12.2013, NGL 11.02.2014 14033-0512-012
11/12/2014
ÿþMod Waidil.l

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behour

aan h

Belgis Staatsb

Ondernemingsnr: 0442950302

Benaming

(voluit) : FABIMMO

(verkort) :

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 2 DEC, 2014

Griffie

Rechtsvorm : BV NV

Zetel : Tessenderlosesteenweg 245, 3583 Paal

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 28 Augustus 2014 blijkt dat:

Verfey BVBA met ais ondememingsnummer 0415 100711 en maatschappelijk zetel Plantijn moretuslei 192, 2018 Antwerpen en als vaste vertegenwoordiger Peter Vandueren ontslag krijgt als bestuurder en dit met onmiddelijke ingang.

Tot nieuwe bestuurder wordt benoemd De Heer Guido Vandueren wonende te Tessenderlosesteenweg 245, Paan en dit onbezoldigd.

Bestuurder,

Guido Vandueren

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2013
ÿþ,e.

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

B

A

Rechtbank van koophandel

0 7 JUNI 2013

te HAS Griffie

u

*13092101

Voor-

behouden

aan het

Belgisch _

Staatsblad

u

Ondernemingsnr : 0442.950.302

Benaming

(voluit) : FABIMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Tessenderlosesteenweg 245, 3583 Beringen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en aanstelling bestuurder

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 09/04/2013 blijkt dat

- Dhr. Vanderstraeten Jos, NN 420723 185 56 en wonende Hekstraat 78 te 3580 Beringen ontslag krijgt als bestuurder, met ingang van 09/04/2013.

- De vennootschap VERFEY BVBA, ond.nr, 0415.100.711, met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Vandueren Peter NN 700424 173 23 en wonende Tessenderlosesteenweg 245 te 3583 Beringen aangesteld wordt als bijkomend bestuurder met ingang van 09104/2013,

Vandueren Peter

Bestuurder

Verfey bvba,

bestuurder,

vast vertegenwoordigt door Vandueren Peter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 12.12.2012, NGL 20.02.2013 13043-0439-012
09/01/2013
ÿþOndernemingsnr : 0442.950.302

Benaming

(voluit) : FABIMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Generaal Wahislaan 268 bus 4 te 1030 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Philip Vertessen, te Tessenderlo, Markt 12, op 17` december 2012, nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie, zijnde een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "FABIMMO", met maatschappelijke zetel te 1030 Brussel, Generaal Wahislaan 268 bus 4, IPR Brussel, met ondernemingsnummer 0442.950.302 en op welke buitengewone algemene vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besliste de eerste zin in artikel 2 der statuten aan te passen aan de zetelverplaatsing waartoe besloten werd, zodat deze zin luidt als volgt: "De zetel is gevestigd te 3583 Beringen, Tessenderlosesteenweg 245"

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besliste:

tot definitieve omzetting van de aandelen aan toonder naar aandelen op naam;

- tot het invoeren van de mogelijkheid om de aandelen op naam om te zetten in gedematerialiseerde aandelen en omgekeerd, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel zeven van de statuten luidt voortaan als volgt :

"Alle aandelen zijn op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen,"

Omzetting

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk gebeuren. De raad van bestuur of zijn: aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffenings-instelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting' vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk gebeuren. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, volgens de opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van aandelen op naam in gedematerialiseerde effecten of omgekeerd en om omwisselingen praktisch te realiseren .

Terstond worden de aandelen aan toonder vernietigd en wordt het aandelenbezit ingeschreven in het aandelenregister en behoorlijk ondertekend door de aandeelhouders.

DERDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)" bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mort Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L

' ss

-,11111-,111112 7 DEC. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

r ._1Joer-

behouden

aan het

Belgisch

5taatsblpd

De algemene vergadering besliste, gezien de nieuwe aandelenstructuur tot aanpassing van de eerste en j tweede alinea van artikel 18 der statuten omtrent de oproeping tot de algemene vergadering, zodat dit artikel, wat betreft de oude alinea één en alinea twee, voortaan luidt als volgt

"De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen te worden opgeroepen, worden per aangetekende brief, ten minste vijftien kalenderdagen vôôr de vergadering, uitgenodigd De brief vermeldt de agenda, De oproeping kan per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek geschieden indien de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hiermee hebben ingestemd.

Samen met de oproepingsbrief wordt een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens de wet worden ter beschikking gesteld.

Zijn er gedematerialiseerde aandelen, dan wordt de oproeping gedaan door middel van een aankondiging in het Belgisch Staatsblad, ten minste vijftien dagen voor de vergadering.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van de aandelen op naam, ten minste drie werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste drie werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn voor de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Voor de berekening van de bovenstaande termijnen wordt de zaterdag beschouwd als een werkdag." Alinea drie van artikel 18 blijft behouden.

VIERDE BESLUIT :

De algemene vergadering besliste tot aanpassing van de externe vertegenwoordigingsmacht van de vennootschap, aangezien voortaan iedere bestuurder afzonderlijk de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigen.

Artikel 15 der statuten luidt voortaan als volgt

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door iedere bestuurder, afzonderlijk optredend.

VIJFDE BESLUIT~

De algemene vergadering besliste tot het ontslag van de volgende bestuurders:

-De naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht "S.A. PROPERTY & DEVELOPMENT", met zetel te L9227, Diekirch Luxemburg, Esplanade 50;

-Mevrouw VANDERSTRAETEN An, wonende te Beringen, Nijverheidsstraat 33,

Ingaande vanaf heden. Er werd hen kwijting en décharge verleend zonder enig voorbehoud

De algemene vergadering besliste hierop over te gaan tot herbenoeming van de huidige bestuurder, de heer VANDERSTRAETEN Jozef Marie Amandus, wonende te 3580 Beringen, Hekstraat 78 en stelt aan als nieuwe bestuurders, allen voor de duur van zes jaar

-De heer VANDUEREN Peter Virginie Eduard, wonende te 3583 Beringen (Paal), Tessenderlosesteenweg 245;

-Mevrouw MARIEN Francine Lucienne Maria Louisa, wonende te 3583 Beringen (Paal), Tessenderlosesteenweg 245/KANG;

Het mandaat van bestuurder blijft onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Met éénparigheid der stemmen werd de heer Vandueren Peter voornoemd, benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur.

ZESDE BESLUIT :

De vergadering machtigde de bestuurders om de beslissingen die hierboven genomen werden aangaande de voormelde punten, uit te voeren, en machtigde de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren. VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Notaris Philip Vertessen te Tessenderlo

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van het proces-verbaal en de gecoördineerde statuten









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 14.12.2011, NGL 25.02.2012 12049-0487-012
22/04/2011
ÿþ Moa zo

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

*110619{5'

Voc behot aan Belgi Staat~

131:011M

Griffie 1 1AVR.

lip

Ondernemingsnr : 0442.950.302

Benaming

(voluit) : FABIMMO

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Generaal Wahislaan 268 bus 4 1030 Brussel

Onderwerp akte : Wijziging Bestuurders en Afgevaardigd Bestuurder

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 10/02/2011 blijkt dat:

- SHINVEST BVBA, Trommelaar 35 3583 Beringen - Ondememingsnummer 0434.165.268, met als vaste. vertegenwoordiger dhr Ake Amouts, NN 820918 157 21 en wonende Trommelaar 35 te 3583 Beringen, ontslag' krijgt als Afgevaardigd Bestuurder en bestuurder, met ingang van 10/0212011.

- S.A. Property and Development, Esplanade 50 L-9227 Diekirch (Luxemburg), met als vaste' vertegenwoordiger dhr Servranckx Filip, geboren te Tienen op 30/01/1967 en wonende Shoenfels 25 A te 8151 Bridel (Luxemburg) aangesteld wordt als bestuurder, met ingang van 10/0212011.

- Dhr Vanderstraeten Jos, NN 420723 185 56 en wonende Hekstraat 78 te 3580 Beringen aangesteld wordt. als bestuurder, met ingang van 10/02/2011.

- Dhr Vanderstraeten Jos, NN 420723 185 56 en wonende Hekstraat 78 te 3580 Beringen aangesteld wordt als Afgevaardigd Bestuurder, met ingang van 10/02/2011.

Vanderstraeten Jos

Afgevaardigd Bestuurder

Bijlagen bij liët Bëlgisdi Si àtslilàd --2-2-f04/10-II - Annexes dü Moniteur belgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 08.12.2010, NGL 15.02.2011 11035-0378-013
05/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 09.12.2009, NGL 30.04.2010 10105-0597-014
19/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 22.01.2009, NGL 10.05.2009 09143-0272-012
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 28.02.2008, NGL 11.06.2008 08214-0268-014
20/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 15.01.2007, NGL 14.02.2007 07050-0107-013
15/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 21.12.2005, NGL 06.02.2006 06044-2712-012
20/10/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 28.01.2005, NGL 13.10.2005 05825-0824-012
20/10/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2003, GGK 10.01.2004, NGL 13.10.2005 05825-0812-012
13/10/2005 : HAT000275
01/07/2005 : HAT000275
17/10/2003 : HAT000275
22/01/2002 : HAT000275
15/07/2000 : HAT000275
22/05/1991 : HAT275

Coordonnées
FABIMMO

Adresse
TESSENDERLOSESTEENWEG 245 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande