FELIX CLEEREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FELIX CLEEREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.082.086

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 20.08.2014 14441-0213-009
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 28.08.2012 12486-0023-009
22/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303865*

Neergelegd

20-06-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : FELIX CLEEREN

0837082086

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Pietelbeekstraat 100

Onderwerp akte: Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden in het jaar tweeduizend en elf op negen juni voor Meester Marc TOPFF, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

Oprichters

De heer CLEEREN Felix Willy, geboren te Hasselt op dertien februari negentienhonderd zesenveertig, echtgenoot van Mevrouw BYLOIS Maria Francine Lutgarde, wonend te 3500 Hasselt, Pietelbeekstraat 100.

Inschrijving op en volstorting van het kapitaal

De oprichter verklaart dat het kapitaal één miljoen zevenhonderdzesduizend vijfhonderd euro (1.706.500 EUR) bedraagt en dat op ieder aandeel ingeschreven is als volgt:

De heer CLEEREN Felix, voornoemd, verklaart in te schrijven op alle aandelen uitgegeven aan duizend zevenhonderdenzes euro vijftig cent (¬ 1.706,50) per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in natura te doen van de hiernavermelde onroerende goederen voor een bedrag van een miljoen zevenhonderdenzesduizend vijfhonderd euro (¬ 1.706.500,00), onmiddellijk volstort; Totaal : een miljoen zevenhonderdenzesduizend vijfhonderd euro (¬ 1.706.500,00).

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG. VENN. O.V.V. CVBA, gevestigd te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 83, alhier vertegenwoordigd door de heer Rudi Zeelmaekers, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

 BESLUIT

Na onderzoek van het geheel van de bestanddelen, verricht in overeenstemming met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, verklaart ondergetekende, de heer Rudi ZEELMAEKERS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te B - 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 83, en optredend als vennoot en permanent vertegenwoordiger van VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG. VENN. O.V.V. CVBA, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 83, dat naar zijn mening, de inbreng in natura bij de oprichting van FELIX CLEEREN BVBA bestaat uit een inbreng in volle eigendom en voor de onverdeelde helft van onroerende goederen met een inbrengwaarde van 1.706.500,00 EUR . Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

° De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren betreffende inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; ° De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

° Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfs-economisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met fractiewaarde en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in

natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.000 aandelen op naam van FELIX CLEEREN

BVBA, zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 1/1.000ste van het

geplaatst kapitaal van 1.706.500,00 EUR .

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Hasselt

op 3 februari 2011

VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN

BURG. VENN. O.V.V. CVBA

Vertegenwoordigd door

Rudi ZEELMAEKERS

Bedrijfsrevisor  Vennoot.

Overeenkomstig de wet heeft de oprichter eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin hij

uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder

verslag van de oprichter zullen binnen 15 dagen te rekenen vanaf heden ter griffie van de rechtbank

van koophandel neergelegd worden.

Beschrijving van de onroerende goederen:

De onverdeelde helft in volle eigendom van:

STAD HASSELT, vierde afdeling

1. Een perceel grond met alle aanhorigheden, gelegen Het Hollands Veld, volgens titel en thans kadastraal bekend, sectie E, nummer 475/L, met een oppervlakte van tweeëndertig are vierenvijftig centiare (32a 54ca).

2. Een perceel grond met alle aanhorigheden gelegen Het Hollands Veld, volgens titel sectie E, deel van nummers 475/H, 484/B en 476/C, thans kadastraal bekend, sectie E, nummer 476/E, met een oppervlakte van twee hectare drieënnegentig are zevenentwintig centiare (2ha 93a 27ca).

3. Een perceel grond met alle aanhorigheden, gelegen Het Hollands Veld, volgens titel sectie E, deel van nummers 475/H, 484/B en 476/C, thans kadastraal bekend, sectie E, nummer 475/N, met een oppervlakte van tweeëntachtig are eenendertig centiare (82a 31ca). ZEVENHONDERDENZESDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 1.706.500,00), worden aan de heer CLEEREN Felix, voornoemde oprichter, duizend (1.000) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld.

Welke aandelen comparant verklaart te aanvaarden.

Ingevolge deze inbreng bedraagt het geplaatste kapitaal van de vennootschap één miljoen zevenhonderdzesduizend vijfhonderd euro (1.706.500 EUR) en wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde.

Elk aandeel werd volledig onderschreven en volstort zodat een een miljoen

zevenhonderdenzesduizend vijfhonderd euro (¬ 1.706.500,00) kapitaal ter beschikking staat van de vennootschap.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "FELIX CLEEREN".

Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Zetel

De vennootschap heeft haar zetel te 3500 Hasselt, Pietelbeekstraat 100.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandstalig gebied en/of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad, bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

 het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

 het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

 het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen zevenhonderdzesduizend vijfhonderd euro (1.706.500 EUR).

Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt één duizendste/delen van het maatschappelijk kapitaal.

Bestuur en vertegenwoordiging.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni, om zeventien (17) uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel

drieëntwintig van de statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens

twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te

beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die

geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over

enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Plaats van de vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de

zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig

december van hetzelfde jaar.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de

zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen om de

wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige

sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het

evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende

volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die

aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle

vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog

in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte

op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december

tweeduizend elf.

BIJZONDERE VOLMACHT

Volmacht werd verleend aan CVBA Van Havermaet Groenweghe, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Met eenparigheid van stemmen neemt de voltallige algemene vergadering volgende beslissing : Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap

De heer Felix CLEEREN, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet krachtens een veroordeling verboden is, op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die deze opdracht aanvaardt.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter

zake.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (Get. Meester Marc Topff, geass. notaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FELIX CLEEREN

Adresse
PIETELBEEKSTRAAT 100 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande