FEMASOL

Société en commandite simple


Dénomination : FEMASOL
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.201.564

Publication

21/03/2014
ÿþ~

Voorbehouden

aan hot

Belgisch Staatsblar

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0836.201.564

Benaming

(voluit) : Femasol

(verkort) :

Neargileprl ter griffie rtnr rechtbank v, koophandel te TONGEREN

1,0 MARI 2014

De Hoofdgriffier,

un fie

111111111~a4~1ma~mum2*1~

1 6519

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 3600 Genk, Spurriestraat 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Omvorming naar BVBA

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Marc Swolfs te Houthalen-Helchteren op 26 februari 2014, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Gewone Commanditaire Vennootschap "Femasol", met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Spurriestraat 10, RPR Tongeren 0836.201.564, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT -- DOELSWIJZIGING

Kennisname van het bijzonder verslag van de zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato vijf februari tweeduizend veertien tot voorgenomen wijziging van het maatschappelijk doel en dat een toelichting bevat bij het voorstel tot doelswijziging.

De voorzitter wordt ontslagen van de verplichting tot voorlezing.

Staat van activa en passiva

De vergadering keurt de staat van activa en passiva afgesloten per éénendertig december tweeduizend dertien ingevoegd bij het verslag tot doelswijziging goed,

De vergadering beslist het maatschappelijk doel uit te breiden met de hiernavolgende bepalingen: -Onderneming voor de vervaardiging van, de verkoop van, de plaatsing van en de handelsbemiddeling in zonneboilers, warmtepompen en zonnepanelen;

-Aanleg van leidingen voor het vervoer distributie van elektrische energie;

-Installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal;

-Installatie van elektrische verwarmingsinstallaties;

-Installatie van lichtreclames en uithangborden;

-Installatie van hulpvoedingssystemen;

-Installatie van elektrische bedrading en toebehoren;

-Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie;

-Onderneming voor het uitvoeren van elektriciteitswerken in de ruimste zin van het woord;

-Het uitoefenen van de functie van veiligheidscoördinator op de bouwwerven;

,.Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering

-Verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven en aan de overheid

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies. Het voeren van het'

dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat:

oorganisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

ohet bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelingen met leveranciers en klanten;

ohet verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie;

-De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting,

ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse,

commerciële, industriële of andere vennootschappen;

Het onderzoek naar de omvang van het markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid

van producten met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten en het

produceren van statistische analyses;

TWEEDE BESLUIT  KAPITAALSVERHOGING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal, thans bepaald op duizend euro (¬ 1.000,00),

vertegenwoordigd door tien (10) gelijke aandelen zonder nominale waarde, te verhogen met zeventienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 17.550,00) om het te brengen op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18,550,00), zonder creatie man nieuwe aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast dat deze kapitaalverhoging ten belope van zeventienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 17,550,00) verwezenlijkt wordt door omzetting van beschikbare reserves, hetgeen aldus het geplaatste kapitaal ten belope van dat bedrag doet volstorten. Na deze transactie bedraagt het kapitaal achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), volledig volstort.

De vergadering beslist dat er aldus geen nieuwe aandelen worden gecreëerd.

Ingevolge de kapitaalsverhoging bekomt de heer ERER tien (10) aandelen, zonder nominale waarde, elk met een gelijke fractiewaarde in het kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

De vergadering stelt derhalve vast dat de kapitaalverhoging van zeventienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 17.550,00) daadwerkelijk werd gerealiseerd en dat het kapitaal effectief werd gebracht op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

DERDE BESLUIT -- OMZETTING VAN DE GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP NAAR EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgesteld door Bedrijfsrevisor Roland Vos te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42 de dato 10 februari 2014 over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per éénendertig december tweeduizend dertien, hetzij minder dan drie maanden tevoren; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Ondergetekende Roland Vos, kantoorhoudende te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42 verklaart In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen op grond van zijn onderzoek, uitgevoerd conform de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren ter zake,

Dat in het kader van de omvorming:

1.Zijn werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief heeft plaats gehad, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

2.Uit zijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen, inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van de vennootschap, niet gebleken is dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaats gehad. Het netto actief volgens deze staat 23.939,73 EUR bedraagt en niet kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal van 1,000,00 EUR. Het huidig maatschappelijk kapitaal is echter kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Hasselt, 10 februari 2014

(get.)

Roland Vos

Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van de verslagen door de zaakvoerders en door de bedrijfsrevisor zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd.

De vergadering beslist in overeenstemming met artikel 777 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen de Gewone commanditaire vennootschap "Femasol" om te zetten in' een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Overeenkomstig artikel 776 van voormeld wetboek dient ingeval van omzetting van een andere vennootschap dan vennootschappen onder firma of coöperatieve vennootschappen met onbeperkte aansprakelijkheid en ingeval het netto-actief kleiner is dan het in de staat opgegeven maatschappelijk kapitaal, de staat te besluiten met de vermelding van het verschil, hetgeen in casu niet het geval is.

De activiteit en het maatschappelijk doel blijven onveranderd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, met uitzondering van de doorgevoerde kapitaalsverhoging met inbreng van vennootschapsmiddelen, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden voortzetten.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zal eveneens alle overeenkomsten, arbeidscontracten, financieringen en financiële engagementen, verplichtingen en verbintenissen van allerlei aard van de Gewone Commanditaire Vennootschap voortzetten,

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0836,201,564 waaronder de gewone commanditaire vennootschap ingeschre-'ven is in het rechtspersonenregister, evenals het B.T.W.-nummer.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per éénendertig december tweeduizend dertien, waarvan een exemplaar gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Iedere vennoot zal voor één aandeel in de Gewone Commanditaire Vennootschap een aandeel in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (BVBA) ontvangen.

Ingevolge de omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft de opdracht van de in functie zijnde beherende vennoot, met name de heer ERER Ibrahim, geboren te Genk op vier november negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 3600 Genk, Spurriestraat 10, echtgenoot van

~ u

Cro mevrouw YILDIRIM Arzu, van rechtswege een einde genomen. Alle vennoten zullen in de nieuwe vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge beperkt aansprakelijk zijn.

De jaarvergadering die de jaarrekening over het lopende boekjaar zal behandelen zal zich tevens dienen uit

te spreken over het verlenen van kwijting aan de aftredende beherende vennoot voor zijn opdracht,

VIERDE BESLUIT  GOEDKEURING VAN DE NIEUWE STATUTEN

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Naam : Femasol

Zetel : 3600 Genk, Spurriestraat 10

Duur : Onbeperkte duur

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met

derden, zowel in België als in het buitenland:

-Onderneming voor de vervaardiging van, de verkoop van, de plaatsing van en de handelsbemiddeling in zonneboilers, warmtepompen en zonnepanelen;

-Onderneming voor de vervaardiging en verkoop van elektrische panelen voor het opvangen van zonneenergie, productie en transmissie van elektriciteit;

-Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding;

-Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de

toepassing van bijbehorende programmatuur (software);

-Verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer en overige zakelijke dienstverlening;

-Het opmaken van energie-certificaten, uitvoeren van algemene audit-activiteiten, advies, opleidingen,

advies voor zonne-systemen;

-De uitwerking van projecten op het gebied van klimaatsbeheersing, koeltechniek, zuivering en voorkomen

van pollutie, akoestiek enz.

-De uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw,

chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enz.

-Het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen;

-Het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enz.)

-Adviesbureau op het gebied van public relations en communicatie;

-Handelsbemiddeling en verkoop van hout, bouwmaterialen, verf en vernis, sanitaire artikelen, zonneboilers,

zonnecollectoren, warmtepompen, elektrische toestellen, meubels, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren;

-Aanleg van leidingen voor het vervoer en distributie van elektrische energie;

-Installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal;

-Installatie van elektrische verwarmingsinstallaties;

-installatie van lichtreclames en uithangborden;

-Installatie van huipvoedingssystemen;

-Installatie van elektrische bedrading en toebehoren;

-Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie;

-Onderneming voor het uitvoeren van elektriciteitswerken in de ruimste zin van het woord;

-Het uitoefenen van de functie van veiligheidscoördinator op de bouwwerven;

-Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering

-Verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven en aan de overheid

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies. Het voeren van het

dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat:

oorganisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

ohet bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelingen met leveranciers en klanten;

ohet verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie;

-De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting,

ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse,

commerciële, industriële of andere vennootschappen;

-Het onderzoek naar de omvang van het markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid

van producten met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten en het

produceren van statistische analyses;

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende daden stellen,

nodig of dienstig voor de verwezenlijking van haar doel, of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De

vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op alle manieren en volgens de

modaliteiten die haar het best schijnen. Voorgaande opsomming is niet beperkend, De vennootschap zal in het

algemeen alle handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of die het

bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn

in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere door het aannemen van

bestuursmandaten ervan.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar

doel, zowel in België als in het buitenland,

Zij kan tevens de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00). Het is verdeeld

in tien (10) aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, al dan niet

vennoot en al dan niet bezoldigd.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Het mandaat van de zaakvoerders of de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende

beslissing van de algemene vergadering.

Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder kan alleen optreden en vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

behoudens eventuele beperkingen daaromtrent in zijn benoemingsbesluit.

Controle

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meerdere commissarissen

opgedragen, tenzij de vennootschap overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen aan de

wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoemen: in dat geval heeft iedere vennoot

individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de

algemene vergadering om toch één of meerdere commissarissen te benoemen.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt jaarlijks gehouden op dertig mei (30/05) om

achttien uur (18u). Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden ,

worden op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

Bestemming winst- reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat -

deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens het besluit van de algemene vergadering.

VIJFDE BESLUIT  ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

Wordt aangesteld tot zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

De heer ERER Ibrahim, geboren te Genk op vier november negentienhonderd negenenzeventig, wonende '

te 3600 Genk, Spurriestraat 10, echtgenoot van mevrouw YILDIRIM Arzu, die het mandaat aanvaardt.

De aldus benoemde zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem':

voor de toekomst geen bezoldiging zal hebben toegekend.

ZESDE BESLUIT MACHTIGING ZAAKVOERDER

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren,

ZEVENDE BESLUIT  MACHTIGING COORDINATIE - VOLMACHT

Machtiging coördinatie

Machtiging wordt verleend aan de instrumenterende notaris om de statuten te coordineren,

Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Boekhoudkantoor Maurice Jacobs BVBA, met zetel te 3520

Zonhoven, Halveweg 12/1 om, gezamenlijk of afzonderlijk handelend en met recht van indeplaatsstelling, alle

formaliteiten te vervullen die tengevolge van de akte zouden nuttig of nodig zijn met betrekking tot de diensten

van ondememingsloketten, kruispuntbank voor ondernemingen en/of BTW.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Marc SWOLFS

Tezelfdertijd neergelegd:

-Verslag van zaakvoerder met bijgevoegde staat van activa-passiva de dato 31/12/2013

-Verslag van bedrijfsrevisor

-Voor eensluidend verklaard afschrift van het proces-verbaal

-Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

29/03/2013
ÿþr.C1 1 I .s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0836201564

liii iii ~oiui nHi

13 5 612'

bek a~ Be sta

1

i 11

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 0 -03- 2013

De Hoofdgrilfier, Griffie

Benaming : Fema Consulting

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

.Zetel : Spurriestraat 10 3600 Genk

Voorwerp akte : Uitbreiding doel van de vennootschap, naamswijziging Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering gehouden op 01 februari 2012

Met eenparigheid van stemmen beslist de bijzondere algemene vergadering om vanaf 01 februari 2012 volgende wijzigingen door te voeren:

De benaming van de vennootschap wordt gewijzigd in Femasol

Het doel van de vennootschap wordt aangevuld met:

Aanleg van leidingen voor het vervoer en distributie van elektrische energie

Installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal

Installatie van elektrische verwarmingsinstallaties

installatie van lichtreclames en uithangborden.

Installatie van hulpvoedingssystemen

Installatie van elektrische bedrading en toebehoren

Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie.

Onderneming voor het uitvoeren van elektriciteitswerken in de ruimste zin van het woord.

Het uitoefenen van de functie van veiligheidscoördinator op de bouwwerven.

Handtekening

Erer Ibrahim

Beherend vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/05/2011
ÿþVoor-

behoudel aan het Belgisch

Staatsbla

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grittie der rechtbank v . koophandel te TONGEREN

1 1 '05- 2011 ,r "

De Hoofdgriffier, Gri#fie



LAM-



Qndernemingsnr 0 8 3 lï " 2 p } 5 6 4

Benaming : Fema Consulting

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Spurriestraat 10 3600 Genk

Voorwerp akte : Oprichting

Op 1 april 2011 werd bij onderhandse akte opgericht tussen:

1. Eret Ibrahim, Belg, geboren te Genk op 04 november 1979, wonende te 3600 Genk,:

Langerloweg 3 BU03, optredend als beherend vennoot;

2. Erer Serkan, Belg, geboren te Genk op l 1 november 1975, wonende te 3600 Genk, Zandoerstraat 21

optredend als stille vennoot; - - _ _ _ _ _-- -_ _ .- _ _ _ _-- - - --- -- - -------

--`

een Gewone Commanditaire Vennootschap

Artikel 1. Doel van de vennootschap.

De vennootschap heeft tot doel, zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming;

met derden.

Onderneming voor de vervaardiging en verkoop van elektrische panelen voor het opvangen van zonne-energie,

productie en transmissie van elektriciteit

Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie,

efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding

Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing;

van bijbehorende programmatuur (software)

Verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer en overige zakelijke dienstverlening.

Het opmaken van energie-certificaten, uitvoeren van algemene audit-activiteiten, advies, opleidingen, advies

voor zonne-systemen.

De uitwerking van projecten op het gebied van klimaatsbeheersing, koeltechniek, zuivering en voorkomen van;

pollutie, akoestiek, enz

De uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie,

machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enz.

Het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen.

Het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enz

Adviesbureau op het gebied van public relations en communicatie.

Handelsbemiddeling en verkoop van hout, bouwmaterialen, verf en vernis, sanitaire artikelen, zonneboilers,

zonnecollectoren, warmtepompen, elektrische toestellen, meubels, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren.

De onderneming mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële

financiële en burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen die haar best lijken om

rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te bereiken of de realisatie ervan te bevorderen of te

vergem akkel ijken.

Artikel 2. Vorm, maatschappelijke naam.

1 De vennootschap neemt de vorm aan van een Gewone Commanditaire Vennootschap , afgekort Cornet V. Haar naam luidt "FEMA CONSULTING". Deze naam zal gebruikt worden in alle akten, facturen,; aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap,; onmiddellijk voorafgaand of gevolgd door de woorden "Comm V.".

Artikel 3.Maatschappelijke zetel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3600 Genk, Spurriestraat 10. De zetel kan zonder statutenwijziging, binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel verplaatst worden bij besluit van de beherende vennoot.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf heden.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal en inbrengen.

I. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is onbeperkt, maar bedraagt minimum 1000 Euro, volledig volstort, vertegenwoordigd door 10 aandelen.

Het wordt als volgt onderschreven:

a. Erer Ibrahim, beherend vennoot, ten belope van 900 Euro, wat 9 aandelen vertegenwoordigt;

b. Erer Serkan, stille vennoot, ten belope van 100 Euro, wat 1 aandeel vertegenwoordigt.

2. Vaststelling van de volstorting

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn.

3. De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zijn voor overdracht vatbaar, mits eenparig akkoord van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Deze overdracht die verplicht zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, zal gebeuren aan de intrinsieke waarde van elk aandeel, rekening houdend met . de eventuele meer- en

_ _

-minderwaarden.

4. De overnemer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap van de rechten en plichten die eraan verbonden zijn.

5. Wanneer een vennoot uittreedt of overlijdt binnen een termijn die korter is dan drie jaar te rekenen van zijn invennootschapstreding, zulten de vennoot of zijn rechtverkrijgenden recht hebben op de waarde van de aandelen van deze vennoot.

Artikel 6. Wijzigen van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in een of meerdere keren, mits eenparige

beslissing van aile vennoten, verenigd in algemene vergaderingen.

Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 7. Aansprakelijkheid van de vennoten

De aansprakelijkheid van de stille vennoot voor de schulden en verliezen van de vennootschap is beperkt tot

het bedrag dat hij beloofde te zullen inbrengen.

Te rekenen vanaf heden zijn de beherende vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk gehouden tot

het maatschappelijk passief.

Artikel S. Aantal, toelating, uittreding en overlijden der vennoten.

1. Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

2. Tot de eventuele toelating van een eventuele nieuwe vennoot, kan beslist worden bij eenparigheid der vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze beslissing zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap.

Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn na publicatie van zijn toetreding.

r

Luik B - Vervolg

3. Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder a

het ~k -oO ord __.

kko van de andere

vennoten, mits een opzegging van zes maanden. Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de vennootschap en van elk der andere vennoten.

De eventuele uittreding van een vennoot zal slechts uitwerking hebben, zowel ten overstaan van de vennootschap als ten overstaan van derden, vanaf de vijftiende dag die volgt op de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de wijziging der statuten en de overdracht van zijn aandelen.

De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan voor de vijftiende dag volgend op de publicatie van zijn vertrek.

4. In geval van uittreding of overlijden van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging.

Artikel 9. Bezoldiging der vennoten.

De stille vennoten hebben geen enkel recht op bezoldiging of vergoeding. De beherende vennoten oefenen hun ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hen voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend. De toegekende bezoldigingen zijn te beschouwen als algemene onkosten.

Artikel 10. Boekjaar - jaarrekeningen van de vennootschap.

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding in overeenstemming met de wet met betrekking tot de " boekhouding in de jaarrekeningen van de ondernemingen en de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen. De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op 31 december afgesloten. De zaakvoerders maken de inventaris, de balans en de winst- en verliesrekeningen op. De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in algemene vergadering, ten, laatste op 30 mei van het jaar dat volgt op de afsluiting van het boekjaar. Voor het opmaken van de jaarrekeningen, begint het boekjaar op 1 januari en eindigt op 3 I december van het jaar. De vennootschap -_ n emt-alle inkomsten en uitgaven -over die door de vennootschap in oprichting zijn verworven sedert 1 januari2011

Artikel 11. Verdeling der winsten en verliezen van de vennootschap.

I. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt netto "

winst uit van de vennootschap.

2 .De vennoten, verenigd in algemene vergadering ten laatste op 30 mei van elk jaar, zullen bij eenparigheid beslissen:

-over de bestemming van het resultaat; "

en/of

-de bestemming van een deel van de netto winst naar een reservefonds.

Artikel 12. Ontbinding van de vennootschap.

Het overlijden, de onbekwaamheid of uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de

vennootschap met zich mee.

Artikel 13. Diversen.

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door de gecoördineerde wetten op de ;handelsvennootschappen.

De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel der onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

Handtekeningen

Erer Ibrahim Erer Serkan

Beherend vennoot StilleVennoot



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

" Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
FEMASOL

Adresse
SPURRIESTRAAT 10 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande