FHEMACO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FHEMACO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 565.941.550

Publication

29/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

4. De participatie onder welke vorm het ook zij in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inschrijving of aankoop, verhandeling of op een andere wijze van aandelen, certificaten, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

5. Zij kan door middel van inbreng, inschrijving, gehele of gedeeltelijke fusie of op andere wijze, een belang nemen in alle nieuwe of reeds bestaande Belgische of buitenlandse ondernemingen; waarvan de belangen overeenkomen of verbonden zijn met de hare, indien dit gunstig is voor het bereiken van het doel of indien dit de verwezenlijking daarvan vergemakkelijkt.

6. Trading, bemiddeling en tussenpersoon in de handel; het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen in de ruimste zin; de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

7. Het geven van opleidingen; het geven van presentaties en lezingen en dit in rapporten en publicaties uitschrijven.

8. Projectmanagement;

9. De organisatie van of het deelnemen aan congressen en beurzen en evenementen,

10. Het toestaan van leningen en kredietopnemingen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij ook borg stellen of aval verlenen en in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan banken, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Zij mag haar onroerende goederen bijgevolg in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopnemingen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als van alle derden.

B. Voor eigen rekening:

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; projectontwikkeling; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemers;

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden of effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

Algemene bepalingen:

Bovenstaande opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Dit alles in de meest ruime zin.

In algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als van commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Art. 4 : Duur : de vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Art. 5 : geplaatste kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 75.000,00). Het kapitaal werd volledig volstort door beide oprichters, ieder voor de helft en de bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BELFIUS BANK te Brussel, geopend ten name van de naamloze vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 17 oktober 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Art. 6 : aandelen: Het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, en die allen stemrecht hebben. Al deze aandelen luiden op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap. Van deze inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Het bestuursorgaan is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, een register in elektronische vorm te creëren.

Art 9 : raad van bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die de maximumduur voorzien in de wet niet mag overschrijden. Hun ambt eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

Evenwel indien voldaan is aan de voorwaarden inzake het aantal oprichters en/of aandeelhouders opgelegd door de wet, kan de raad van bestuur samengesteld zijn uit twee leden.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar. Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

Art. 15 : bevoegdheden.

1. De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet of onderhavige statuten.

2. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

ARTIKEL 16: directiecomité  adviserend comité

1. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

2. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, mag de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, met uitzondering van de bepaling van het algemeen beleid, de beslissingen die door de wet specifiek aan de raad van bestuur worden voorbehouden en het toezicht op dit directiecomité. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. Het directiecomité oefent haar bevoegdheden uit onder toezicht van de raad van bestuur, voor dewelke het comité verantwoording moet afleggen over zijn handelingen en verslag moet uitbrengen. De aanstelling van het directiecomité en de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de directieleden is slechts tegenwerpelijk aan derden vanaf de dag van de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad, behoudens indien de vennootschap bewijst dat deze derden er voordien kennis van hadden. De beperkingen aan de bestuursbevoegdheid van het directiecomité, noch de eventuele interne taakverdeling, is aan derden tegenwerpelijk.

Indien een rechtspersoon wordt benoemd als directeur, dient deze overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen een natuurlijke persoon als  vaste vertegenwoordiger te benoemen, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon...

Art. 17: vertegenwoordiging.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door:

1. hetzij twee bestuurders, die gezamenlijk optreden;

2. hetzij door de gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt;

3. hetzij, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur: uit de openbaarmaking van hun benoeming moet in ieder geval blijken of de personen, die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden;

4. hetzij, indien de raad van bestuur een directiecomité heeft aangesteld en daarbij de

vertegenwoordigingsbevoegdheid heeft voorzien voor een bepaald directielid, door dit aangeduid directielid;

5. hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden. Indien deze personen die de vennootschap vertegenwoordigen rechtspersonen zijn, dienen zij, zoals

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

voormeld in het Wetboek van vennootschappen, op hun beurt vertegenwoordigd te worden door de aangestelde  vaste vertegenwoordiger .

Art. 20: toezicht: Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften der vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant of bedrijfsrevisor, zoals wettelijk voorzien. Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

Art. 21 : algemene vergadering.

Elk jaar op de derde vrijdag van de maand juni om 19 uur, en indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangeduid in de bijeenroeping.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in de maand juni 2016.

Art 22 : bijeenroepingen.

De raad van bestuur mag buitengewone en/of bijzondere algemene vergaderingen bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap het vergt; hij wordt hiertoe verplicht op de eerste schriftelijke aanvraag van één of meer aandeelhouders die samen tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal bezitten.

De buitengewone en/of bijzondere algemene vergaderingen zullen gehouden worden in de plaats, op dag en uur aangeduid in de oproepingsberichten.

De bijeenroepingen geschieden bij een door de wet voorzien communicatiemiddel, tenminste vijftien dagen vooraf en vermelden de dagorde, plaats, dag en uur waarop de vergadering zal plaatshebben; indien de oproeping gebeurt op een andere wijze dan per aangetekende zending, dient de bestemmeling daartoe indivi-dueel, uitdrukkelijk en schriftelijk zijn toestemming gegeven te hebben. Art. 30 : boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2015.

Art. 34: ontbinding - vereffening

De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals voor een statutenwijziging, en mits te voldoen aan de formaliteiten opgenomen in de desbetreffende bepalingen van de wet.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt. De vereffenaars treden pas in functie nadat de recht-bank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een

aanvullende opvraging van stortingen. Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overzenden aan de griffie van de rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede vereffeningsjaar moet deze omstandige staat nog slechts jaarlijks aan de griffie worden overgezonden. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars of de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten die de wet hun toekent zonder nieuwe beslissing van de algemene vergadering in de voorgeschreven gevallen, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders besluit met gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng.

Benoeming bestuurders: Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee en worden benoemd tot deze functies:

1. De heer ORHAN Fatin Bilal, voornoemde oprichter sub 1.

2. De heer ETLIK Eren, voornoemde oprichter sub 2.

En vervolgens zijn de hiervoor aangestelde bestuurders onmiddellijk samengekomen, elkander uitdrukkelijk ontslaande van het vervullen van formaliteiten van oproeping, en hebben met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

- worden aangesteld als gedelegeerd-bestuurders (en dagelijks bestuurders): de heer ORHAN Fatin, voornoemde aangestelde bestuurder sub 1, en de heer ETLIK Eren, voornoemde aangestelde bestuurder sub 2, die beiden verklaren te aanvaarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Opgemaakt op 21 oktober 2014

Notaris Bert Vrancken

standplaats te As

14/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

NperosÎa-e fcr gafo dar rochtbmk

V. koophandel Antwerpen. Afd. fiQngeran

0 3 -G7- 2015

De grigrr!ffie

Ondernemingsnr : 0565941550 Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3600 Genk, Boxbergstraat 50 (volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER

Er blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 1 juni 2015 dat deze bijzondere algemene vergadering unaniem besloten heeft een bijkomende derde bestuurder te benoemen voor een periode van zes jaar:

- de heer MERSINLIOGLU Hakan, geboren te Maaseik op 25 mei 1979, wonende te 3630 Maasmechelen, Koninginnelaan 35.

De raad van bestuur bestaat nu uit de volgende drie bestuurders:

1)- de heer ORHAN Fatin, geboren te Diest op 6 februari 1979, wonende te 3600 Genk,

2)- de heer ETLIK Eren, geboren te Acipinar op 1 april 1970, wonende 3600 Genk.

3)- de heer MERSINLIOGLU Hakan, geboren te Maaseik op 25 mei 1979, wonende te 3630 Maasmechelen De personen 1 en 2 zijn tevens gedelegeerd bestuurder en dagelijks bestuurder,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd

- notulen van het besluit van bijzondere algemene vergadering

Orhan Fatin

gedelegeerd bestuurder

Eltik Eren

gedelegeerd bestuurder

FHEMACO

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 15.07.2016 16322-0206-013

Coordonnées
FHEMACO

Adresse
BINNENVAARTSTRAAT 13 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande