FIDEGRO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIDEGRO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.657.077

Publication

13/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.10.2013, NGL 12.12.2013 13681-0579-010
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.10.2012, NGL 07.01.2013 13003-0213-010
03/05/2011
ÿþmod 2.1

beell"r:len 111111 111 UNI

Staatsblad " 11066954"

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTSANK VAN KOOPHANDEL

2 0 -04- 20U

HT

Ondernemingsnr : 3 S S'

Benaming : FIDEGRO

(voluit)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gerard Mercatorstraat 83

3920 Lommel

Onderwerp akte :OPRICHTING-STATUTEN-BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor meester Philippe Crolla, geassocieerde notaris, te Lommel, Kerkplein 20-22 op 12 april 2011, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat er een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HORECA TOTAAL BRUGGE, met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Sint-Pietersgroenestraat 8-10, ondernemingsnummer 0898.196.343, RPR Brugge.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt te Brugge op 22 mei 2008, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 5 juni 2008, onder nummer 08082387; waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt te Brugge op 27 november 2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 december nadien, onder nummer 08194059.

;; 2. De naamloze vennootschap HORECA VAN ZON, met maatschappelijke zetel te 3930 Hamont-Achel, Middenweg 9, ondememingsnummer 0419.131.456, RPR Hasselt.

Opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming Van Zon, bij akte verleden voor notaris Paul Eyben te Hamont op 25 januari 1979, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 februari nadien, onder nummer 315-19;

waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Peter Berben te Neerpelt op 14 mei 2002, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 augustus nadien, onder nummer 20020802-518.

3. De naamloze vennootschap Z.B. CENTRALE BRUGGE, met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Sint-Pieterszuidstraat 65, ondernemingsnummer 0443.854.776, RPR Brugge.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Robert Vrielynck te Brugge (Sint Kruis) op 9 april 1991, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 mei nadien, onder nummer i. 910501-265;

waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt te Brugge op 25 september 2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 oktober nadien, onder nummer 08165159.

STATUTEN

Benaminq : De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "F1DEGRO".

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te Gerard Mercatorstraat 83, 3920 Lommel

Doel : De vennootschap heeft als doel :

1 Specifieke activiteiten

- Het verbeteren van de aankoopcondities als objectief voor alle leden

- Het bespreken, verkrijgen en beheren van alle kantoorcourtages, budgetten (voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

kortingen, palletkortingen, actiekortingen,...), en bonussen (zoals groeibonussen) bij leveranciers en fabricanten die omzet realiseren bij de leden.

Het onderhandelen, centraliseren en plaatsen van groeps- en volume aankopen.

Het bekomen van folderbudgetten en het uitwerken van de folders (opvolging lay-out, druk)

Het bekomen van beursbudgetten en het uitwerken van de beurzen waar de groep zich toe engageert.

De in- en uitvoer, de aan- en verkoop in het groot van Horecawaren, voedingswaren en aanverwante artikelen, alsook het vergemakkelijken van de bevoorrading van haar leden.

U Voor eigen rekening

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

1!! Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische en commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen

!V Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zijn het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het bedrag van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR). Het is volledig onderschreven en wordt volgestort ten belope van minimum zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR). Het is verdeeld in achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen op naam, waarvan negenduizend tweehonderd vijfenzeventig (9.275) klasse A aandelen met een nominale waarde van negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (9.275,00 EUR) en negenduizend tweehonderd vijfenzeventig (9.275) klasse B aandelen met een nominale waarde van negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (9.275,00 EUR).

De raad van bestuur stelt de modaliteiten vast voor het onderschrijven van de aandelen en bepaalt de verhouding waarin de maatschappelijke aandelen moeten worden volgestort en de tijdstippen waarop de stortingen kunnen worden opgevraagd.

Bestuur van de vennootschap - Bevoegdheden Raad van Bestuur- Vertegenwoordiging De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit minstens 2 leden al dan niet vennoten, door deze statuten of door de algemene vergadering van vennoten benoemd. De houders van A en B aandelen hebben elk het recht om 1 bestuurder te benoemen.

De termijn van het mandaat van de bestuurders bedraagt zes jaar, die van het mandaat van de controlerende vennoten of van de commissaris bedraagt drie jaar; ze zijn herkiesbaar.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Om geldig te kunnen besluiten moeten bestuurders gezamenlijk naar buiten treden, telkens vertegenwoordigd door een bestuurder van de A aandeelhouders en een bestuurder van de B aandeelhouders.

De raad van bestuur is met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Zo kan hij, onder meer :

Alle sommen en waarden ontvangen. Alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren en met hypotheek bezwaren. Leningen met hypothecaire en andere waarborgen opnemen. Leningen toestaan, alle borgstellingen en hypotheken met of zonder dadelijke uitwinning

aanvaarden; verzaken aan alle zakelijke of andere rechten en waarborgen, voorrechten, hypotheken, doorhalingen toestaan, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen, randmeldingen, verzet of beslag,

vrijstellen van ambtshalve te nemen inschrijvingen, betalingen met of zonder subrogatie doen of toestaan; in alle gevallen afstand doen, verzaken of bewilligen, zelfs dadingen aangaan, beroep doen op scheidsgerecht en scheidsrechterlijke

bedingen aanvaarden, gebeurlijke teruggave toekennen. Personeel in dienst nemen, schorsen of ontzetten, hun bevoegdheid en hun bezoldiging bepalen.

Afgezien van de bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in en bulten rechte geldig vertegenwoordigd als volgt:

Door het gezamenlijk optreden van een bestuurder benoemd door de A aandeelhouders en een bestuurder van de B aandeelhouders.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op twaalf april tweeduizend en elf en eindigt op dertig juni tweeduizend en twaalf

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

Algemene vergadering : De algemene vergadering moet éénmaal per jaar worden gehouden op de laatste dinsdag van oktober om achttien uur. Als die dag een wettelijke feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in tweeduizend en twaalf In de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Winstverdeling :

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met !nachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto actief moet worden verstaan; het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier vastgesteld door het bestuursorgaan en na goedkeuring van de algemene vergadering.

Ontbinding en vereffening :

De vennootschap is ontbonden ondermeer wanneer het aantal vennoten minder dan het wettelijk minimum bedraagt en wanneer het kapitaal beneden het statutair minimum daalt. Zij kan ook worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering volgens de voorwaarden voorzien inzake statutenwijzigingen.

In geval van ontbinding ofwel vrijwillige, ofwel verplichte, stelt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan. Zij bepaalt hun bevoegdheden, de wijze van vereffening en de vergoeding die hun toekomt.

Zolang er geen vereffenaars zijn aangesteld, is de raad van bestuur van rechtswege met de vereffening belast.

De vereffenaar(s) treedt(en)pas in functie na bevestiging van hun benoeming door de rechtbank van koophandel.De bevoegde rechtbank is deze van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

De vereffenaars maken in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor elke vereffening wordt ter griffie een dossier bijgehouden overeenkomstig artikel 195bis W. Venn.

De vereffening kan niet afgesloten worden zonder het akkoord van de bevoegde rechtbank van koophandel op voorlegging van het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers.

Zaakvoerders. - de heer D'Hoore Roderik Walter Martha, geboren te Oostburg (Nederland), op 6 januari 1970, wonende te 8000 Brugge, Sint-Pietersgroenestraat 8-10, die aanvaardt, benoemd door de A aandeelhouders;

- de heer Szücs Imre Simon Laurent, geboren te Genk op 8 december 1972, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Don Boscostraat 20, die aanvaardt, benoemd door de B aandeelhouders.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de BVBA Zandecki Accountants BVBA, te 3550 Heusden-Zolder, Guido Gezellelaan 113, vertegenwoordigd door de heer Frank Zandecki om op te treden als fiscale vertegenwoordiger van de vennootschap voor zowel de directe als de indirecte belastingen, alsook voor het vervullen van de formaliteiten bij het ondernemingsloket.

Deze volmacht wordt verleend met recht van in de plaatsstelling.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte met volmacht en 2) uittreksel van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 27.10.2015, NGL 26.11.2015 15673-0010-011

Coordonnées
FIDEGRO

Adresse
GERARD MERCATORSTRAAT 83 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande