FIDES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIDES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.636.372

Publication

29/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ke In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Uit een akte verleden voor Meester Bart Drieskens, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op 29 september 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDES", waarvan de zetel gevestigd is te 3520 Zonhoven, Schutenseweg 64 ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0449.636.372., hierna "de vennootschap" genoemd, volgende besluiten niet eenparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt doof voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 augustus 2014.

Op 19 september 2014 heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1 vertegenwoordigd door Nathalie BOGAERTS, beciriFsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"In het kader van de procedure van vereffening, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, hebben de zaakvoerders van de BVBA FIDES, met maatschappelijke zetel te B 3520 Zonhoven, Schutenseweg 64, een staat van actief en passief per 16 september 2014 opgesteld, zijnde minder dan drie maanden voor de Buitengewone Algemene Vergadering, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal weergeeft van 499.407,35 EUR en een netto-actief van 437.708,71 EUR.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, besluiten wij, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles en van de volledigheid van de kosten van de vereffening, dat deze staat een volledig, getrouw en juist beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 16 september 2014.

Op basis van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles, die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald o de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 40.672,20 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van een beslissing tot vereffening door de Algemene Vergadering, niet geconsigneerd werd.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten. Hasselt, 19 september 2014

(getekend)

VAN HAVERMAET GROEN WEGHE BEDRIJFSREVISOREN

BURG. VENN. CVBA

Vertegenwoordigd door Nathalie BOGAERTS

Bedriffsrevisor

TWEEDE BESLISSING Ontbinding

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden,

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van

de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184, §5 van het Wetboek

van Vennootschappen, waarbij tot onmiddellijke sluiting der vereffening (in 1 akte) besloten wordt.

De vergadering beslist dienovereenkomstig geen vereffenaar te benoemen.

In dit kader verklaart de vergadering uitdrukkelijk ten voile op de hoogte te zijn van de gevolgen van artikel 185

Op de laatste blz. van j,jjJBB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

20 OKT. 2014

Griffie

0449.636.372

FIDES

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Schutenseweg 64 - 3520 Zonhoven

Ontbinding - invereffeningstelling

II

II

*14198141*

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit):

(verkort) :

Rechtsvorm:

Zetel (volledig adres) :

Onderwerp(en) akte:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge van het Wetboek van vennootschappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoerders van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten overstaan van derden wordt beschouwd als vereffenaars.

De voorzitter verklaart uitdrukkelijk:

1) alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald zo-als blijkt uit de voormelde conclusies van de aangestelde bedrijfsrevisor.

Voor zoveel als nodig worden thans de betalingsbewijzen voorgelegd van de kosten van onderhavige vereffening (notaris, revisor, accountant) waaruit blijkt dat deze schulden werden voldaan. Aldus stelt de algemene vergadering vast en bevestigt de ondergetekende notaris, conform besluiten van de voornoemde bedrijfsrevisor, dat er aile schulden ten aan-zien van derden zijn terugbetaald.

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

2) dat er geen vereffenaar is benoemd;

3) dat de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten.

De vennoten zijn, door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd om het gehele resterende actief van deze vennootschap te ontvangen, in verhouding tot hun deelname in het kaptitaal, waaronder begrepen (doch niet uitsluitend) aile roerende goe-deren, vorderingen en waarden, hetgeen zij verklaren te aanvaarden. Betreffende de vorderingen wordt voor zoveel als nodig de heer GIELEN Jan, in zijn hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap gemachtigd om de nodige betekeningen en kennisgevingen te verrichten aan de schuldenaar(s) welke aldus enkel nog bevrijdend kunnen betalen op de wijze aangegeven door voornoemde vennoot.

Er wordt vastgesteld dat de vennootschap eigenaar is van het hierna vermeld onroerend goed. De vennoten worden thans, ingevolge de ontbinding en vereffening van de vennootschap, door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd om de navermelde goederen van deze vennootschap te ontvangen, in verhouding tot de deelname in het kapitaal, en verklaren aldus eigenaar te worden van het hierna beschreven onroerend goed:

BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN

Gemeente ZONH OVEN - tweede afdeling

Een woning, op en met grond, gelegen Veennnosstraat 6, gekadastreerd volgens titel en volgens recent kadastraal uittreksel sectie C, nummer 323/C voor een oppervlakte van vijf are vierenzestig centiare (5a 64ca).

Overige verklaringen

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (op heden niet bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer Gielen Jan, wonende te 3520 Zonhoven, Schutenseweg 64 in zijn hoedanigheid van vennoot.

In het bijzonder verleent de algemene vergadering aan de heer Gielen Jan, in zijn hoedanigheid van enige vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende wel kdanige vorderingen ten aanzien van de tonus van welke aard dan ook (al dan niet vermeld op de voormelde staat van activa en passiva - directe en indirecte belastingen van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord - zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap), alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen.

De heer Gien Jan zal hiertoe aile nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en aile documenten ontvangen en ondertekenen namens de thans vereffende vennootschap en zal instaan voor de correcte inning van de ontvangen vordering, onder gehoudenheid de opbrengst te verdelen onder de vennoten volgens deelname in het kapitaal. Vervolgens verklaart de vergadering afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

Rekening gehouden met het voorgaande, keurt de algemene vergadering de rekeningen van de vereffening goed, en geven de vennoten, ingevolge de ondertekening van onderhavig proces-verbaal, kwijting voor aile uitgekeerde bedragen en verklaren dienaangaande voor het overige niets meer te vorderen hebben.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering stelt vast dat aile voorwaarden die zijn opgelegd door bovenvermeld artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen om de vereffening dadelijk te kunnen sluiten vervuld zijn.

De vergadering beslist bijgevolg de vereffening te sluiten en stelt vast dat de vennootschap "FIDES" definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering beslist bovendien dat alle boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste tien jaar zullen worden bewaard te 3520 Zonhoven, Schutenseweg 64.

ZESDE EIESLISSING.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan CVBA Van Havermeet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen,

Luik B  vegvota

inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens aile formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR ONTLEDEND UITEREKSEL.

Bart Drieskens

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering..

- Verslag van het bestuursorgaan;

- Revisoral verslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

là ,r ..« Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



12/06/2013 : HA083108
14/06/2012 : HA083108
16/02/2012 : HA083108
24/06/2011 : HA083108
25/06/2009 : HA083108
01/12/2008 : HA083108
09/07/2007 : HA083108
29/06/2006 : HA083108
29/06/2005 : HA083108
28/06/2004 : HA083108
09/07/2003 : HA083108
04/07/2001 : HA083108
07/07/2000 : HA083108
07/04/1993 : HA83108

Coordonnées
FIDES

Adresse
SCHUTENSEWEG 64 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande