FLANDERS CLASSIC TOURIST TROPHY, AFGEKORT : FCTT

Association sans but lucratif


Dénomination : FLANDERS CLASSIC TOURIST TROPHY, AFGEKORT : FCTT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 508.833.096

Publication

24/01/2013
ÿþ ?: ~ ~}~ :`~.' ~._" .~<- ~'fi 1 Man 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

V.Z.W. FLANDERS CLASSIC =le TROMP - afgekort bC13. ' í

1.De Vereniging Zonder Winstoogmerk is Flanders Classic Tourist Trophy genaamd, afgekort FCTT, en is opgericht voor onbepaalde duur..Zij wordt opgericht door Sophie Perspons, secretaris ( 67022517016) en door Frank Hahn (61080235351) penningmeester en door Patrick Degryse (55123023705) voorzitter. De maatschappelijke zetel is gelegen in Leopoldplein 33 te 3500 Hasselt. Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur kan de maatschappelijke zetel gewijzigd worden.

2. Het maatschappelijke doel van FCTT is het bevorderen van de motorsport in het algemeen; de deelname aan en het organiseren van motorsportevenementen zowel in het binnenland als in het.buitenland, en dit voor gemotoriseerde voertuigen van alle types, alsook het betrekken van personaliteiten en verzamelaars bij deze organisaties.

3. Om lid te worden dient men voorgedragen te worden door twee leden van de algemene vergadering en" aanvaard te worden bij anonieme stemming van alle stemgerechtigde leden, één anonieme stem tegen (" black: ball") betekent de uitsluiting van de kandidaat. Het jaarlijkse lidmaatschap is betaalbaar op 30 oktober of bij nieuwe leden bij hun toetreding tot FCTT, Ontslag: het niet voldoen van het lidgeld wordt beschouwd als ontslag, een lid kan zelf zijn ontslag indienen bij gewone brief aan de algemene vergadering. Voor deelname( aan de algemene vergadering moeten de leden aan alle hogervermelde voorwaarden voldoen. Het bedrag van het lidgeld wordt jaarlijks bepaald door de algemene vergadering.

4. De raad van bestuur bestaat uit tenminste twee leden, de eerste voorzitter van FCT1" wordt gekozen uit de stichtende leden. De vzw FCTT wordt bestuurd door de voorzitter van de raad van bestuur, en bij verhindering van deze, door een door hem aangeduide persoon. De leden van de raad van bestuur worden gekozen uit de leden van de_algemene vergadering. De kandidaten-bestuursleden dienen zich 5 werkdagen: voor de algemene vergadering bij brief aan deze kenbaar te maken. De kandidatuur dient gesteund te worden: door een bestuurder die al minstens twee jaar lid is van de raad van bestuur.

5. De raad van bestuur kiest uit zijn leden pen voorzitter, een secretaris en een penningmeester. De functies van secretaris en penningmeester zijn verenigbaar. De vzw wordt naar buiten uit vertegenwoordigd door Patrick Degryse, de voorzitter.

6. Het boekjaar eindigt op 30 oktober; op die datum zal de penningmeester aile openstaande rekeningen van FCTT vereffenen, de dag eropvolgend alle lid-en andere gelden innen, hij legt dan ook de balans en de winst-en verliesrekeningen, evenals het voorziene budget voor het nieuwe boekjaar voor aan de algemene vergadering. De winst-en verliesrekening worden voor akkoord ondertekend door de voorzitter, of bij afwezigheid van deze door de overige leden van de raad van bestuur.

7. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of twee bestuurders. De raad van bestuur', beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien door de wet, ondermeer de bepaling van de', vergoeding van haar leden evenals van de door haar aangeduide personen die een tijdelijke functie uitoefenen binnen FCTT. Om geldig te vergaderen dienen 2/3 van de leden van de raad van bestuur aanwezig te zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid, bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter', doorslaggevend.

(verkort) : FCTT

Rechtsvorm : VZW

Zetel : LEOPOLDPLEIN 33 3500 HASSELT

Onderwerp akte :

1111111111)111!1111,1111111)111111111111

BELGE

Rechtbank van koophandel

L

- 2013 0 2 JAtL 2013

TAATSBLAD te HPeSELT

MONITEU

16 -01 ELG1SCH S

Ondememingsnr O e D .5C

Benaming

(voluit) : Fi=ANDEEiS CLAMTC TG[]RIST T130P.(" iY

t

Vol

behoi aan Delg

Staat:

~ ~.

'~

Luik B - Vervolg



8. Elk jaar dient de algemene vergadering te worden bijeengeroepen en dit binnen de 30 dagen volgend op het afsluiten van de jaarrekeningen. De algemene vergadering beslist als enige over de statuten, de verkiezing en uitsluiting van de leden van de raad van bestuur, de goedkeuring van de rekeningen, de uitsluiting van een lid. De aktes van de beslissingen van de algemene vergadering worden ter beschikking gehouden van de leden evenals van derden op hun verzoek.

9. Het reglement van interne orde wordt opgesteld door de raad van bestuur. Door lid te worden van FCTT wordt men geacht dit reglement te kennen en te respecteren.

10, Bij ontbinding van FCTf en na vereffening van alle rekeningen zal het actief door de algemene vergadering toegewezen worden aan een instelling waarvan het maatschappelijke doel verenigbaar is met dat van FCTf,

11. Ingevolge de verkiezing van de nieuwe raad van bestuur worden vanaf heden belast met de verantwoordelijkheid van : - voorzitter/oprichter: Patrick Degryse met rijksregisternr: 81080235351) en oprichter/oprichter Sophie Persoons (met rijksregisternr 67022517016) en penningmeester, Frank Hahn, (met rijksregisternr: 61080235351).

Gedaan te Hasselt op datum 31/12/2012

Frank Hahn

Patrick Degryse

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Moo 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
FLANDERS CLASSIC TOURIST TROPHY, AFGEKORT : …

Adresse
LEOPOLDPLEIN 33 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande