FORUM-FUNDAMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FORUM-FUNDAMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.349.027

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.04.2014, NGL 22.05.2014 14132-0035-014
30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.04.2013, NGL 25.04.2013 13097-0529-014
14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.04.2012, NGL 12.06.2012 12164-0306-012
22/05/2012
ÿþ Moa Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ï1111111111t11j1111!111

Rechtbank van koophandel

Q 9 MEI 2012 te teiffeLT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

orldernemingsnr : 0881.349.027

Benaming

(voluit) : FORUM-FUNDAMENT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Truibroek 56 te 3945 Ham

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders d.d. 3010412012. Kapitaalverhoging - inbreng in natura - statutenwijziging.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Michel VRONINKS te Ham op dertig april tweeduizend en twaalf dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FORUM-FUNDAMENT", met maatschappelijke zetel te 3945 Ham, Truibroek 56, ondernemingsnummer 0881.349.027, unaniem volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van het verslag opgesteld met toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door gemelde bedrijfsrevisor VAN HAVERMAET GROENWEGHE BURG. VENN. O,V.V. CVBA de dato 24 april 2012.

Dit verslag vermeldt de geplande inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering van de inbreng en de waarden waartoe deze methoden leiden, en de als tegenprestatie voor de inbreng verstrekte werkelijke vergoeding;

Het besluit van gemeld verslag luidt als volgt:

"BESLUIT

Ondergetekende, VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG. VENN. O.V.V. CVBA, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 83, vertegenwoordigd door de heer Rudi ZEELMAEKERS, bedrijfsrevisor, heeft een onderzoek uitgevoerd omtrent de inbreng in natura ter gelegenheid van de geplande kapitaalverhoging in FORUM-FUNDAMENT BVBA.

De inbreng in natura gebeurt door de heer Filip DEBECKER en bestaat uit één en veertig (41) aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde van LEBECK BVBA voor een bedrag van vijfhonderd zesendertigduizend negenhonderd en vijf euro (536.905,00 EUR).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

° de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren betreffende inbreng in natura.

Het bestuursorgaan van de vennootschap heeft onder haar verantwoordelijkheid de waardering gedaan van de inbreng in natura en heeft de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bepaald;

o de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

o de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering, in het geheel genomen en onder normale omstandigheden, bedrijfseconomisch verantwoord zijn.

De waardebepaiing waartoe deze methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De inbreng in natura is bijgevolg niet overgewaardeerd.

Uit het Bijzonder Verslag van de Zaakvoerders blijkt dat de inbreng in natura door de heer Filip DEBECKER voor een bedrag van 536.905,00 EUR vergoed door uitgifte van 450 nieuwe aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde van FORUM-FUNDAMENT BVBA, waarbij tevens een uitgiftepremie wordt gecreëerd van 424.405,00 EUR.

Ondergetekende wenst te benadrukken dat hij geen uitspraak doet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat het verslag geen "fairness opinion" is."

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van de verslag opgesteld door de zaakvoerders de dato negen april tweeduizend en twaalf zoals vereist overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Venncotschappen naar aanleiding van de kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Een exemplaar van de voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavige akte neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT:

o, L De vergadering beslist tot een kapitaalverhoging met een bedrag van honderd en twaalfduizend vijfhonderd

euro om het kapitaal te brengen van éénendertigduizend vijfhonderd euro naar honderd vierenveertigduizend euro.

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging dient verwezenlijkt te worden door een inbreng in natura van éénenveertig (41) aandelen van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LEBECK, met maatschappelijke zetel te 3945 Ham, Truibroek 62, ondememingsnummer 0453.551.214, RPR Hasselt, en zal gepaard gaan met de uitgifte van vierhonderd vijftig (450) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die In de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging onmiddellijk dient volgestort te worden ten belope van honderd en twaalfdui-zend vijfhonderd euro.

Ter gelegenheid van de kapitaalverhoging zal de inbrenger tot de betaling van een uitgiftepremie dienen over te gaan ten belope van vierhonderd vierentwintigduizend vierhonderd en vijf euro, volledig volgestort. DERDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat de heer Filip Debecker, voormeld, inschrijft op de kapitaalverhoging en onmiddellijk overgaat tot de volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen en van de uitgiftepremie door inbreng in natura van de voile eigendom van: éénenveertig (41) aandelen van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LEBECK, met maatschappelijke zetel te 3945 Ham, Truibroek 62, ondememingsnummer 0453.551.214, RPR Hasselt.

De heer Debecker brengt deze aandelen in onder de gewone waarborgen als naar recht, voor vrij, zuiver en onbelast van alle hoegenaamde schulden, privilegiën en andere welkdanige belemmeringen.

De vennootschap bekomt vanaf heden de volle eigendom en het daarmee samenhangend genot van de ingebrachte aandelen, onder verplichting alle eraan verbonden belastingen en taksen te betalen vanaf heden omtrent dewelke zij in de plaats wordt gesteld van alle rechten en verplichtingen van de inbrenger.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

De vierhonderd vijftig (450) nieuwe aandelen worden onmiddellijk uitgegeven en aan de inbrenger overhandigd en ingeschreven in het daartoe bestemde register.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering beslist tot boeking van de gemelde uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

ZESDE BESLUIT:

De vergadering beslist tot een tweede kapitaalverhoging met vierhonderd vierentwintigduizend vierhonderd en vijf euro om het kapitaal van honderd vierenveertigduizend euro te verhogen tot vijfhonderd achtenzestigduizend vierhonderd en vijf euro, door incorporatie in het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie. Deze vergadering beslist dat deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

ZEVENDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat ook deze kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

ACHTSTE BESLUIT:

De vergadering beslist tot wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten inzake de kapitaalverhoging.

Artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfhonderd achtenzestigduizend vierhonderd en vijf euro (¬ 568.405,00) vertegenwoordigd door vijfhonderd zesenzeventig (576) aandelen, die ieder een fractiewaarde hebben van één vijfhonderd zesenzeventigste (1/576ste) van het vermogen van de vennootschap.

Het kapitaal is volledig volstort."

NEGENDE BESLUIT:

De vergadering beslist tot aanpassing in verband met de bijeenroeping van de algemene vergadering welke voortaan vijftien dagen voor de algemene vergadering bij aangetekend schrijven moet verzonden worden, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De vergadering beslist tot wijziging van artikel 17 a) eerste alinea (twee zinnen).

Artikel 17 a) eerste alinea zal voortaan luiden:

"Tenzij de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt de algemene vergadering bijeengeroepen minstens vijftien dagen op voorhand bij aangetekende brief of voor ontvangst getekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen; minstens vijftien dagen op voorhand, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen; de bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere perscnen die erom verzoeken.n

TIENDE BESLUIT:

De algemene vergadering beslist tot invoering van de mogelijkheid tot benoeming van een vennootschap ais zaakvoerder van de vennootschap, waarbij in zulk geval het systeem van de vaste vertegenwoordiger dient georganiseerd te worden.

De vergadering beslist na de eerste drie alinea's van artikel 11 der statuten volgende, vierde alinea, bestaande uit drie zinnen, in te lassen:

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

"Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootsohap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

ELFDE BESLUIT:

De vergadering beslist de tekst van artikel 21 der statuten inzake de aanduiding en bevoegdheden der vereffenaars volledig te schrappen en te vervangen door een nieuwe tekst, daar het mandaat van de vereffenaar dient bevestigd te worden door de Rechtbank van Koophandel.

Artikel 21 der statuten zal voortaan luiden:

"Aanduiding en bevoegdheden der vereffenaars.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de zaakvoerder (s) in functie, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van de stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging van de vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren Indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars vormen een college.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

1n voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigheld niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng," TWAALFDE BESLUIT:

De vergadering machtigt de zaakvoerders om de genomen beslissingen uit te voeren, en machtigt de instrumenterende notaris om de statuten te coordineren en deze neer te leggen ter griffie.

DERTIENDE BESLUIT:

De vergadering verleent aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, " Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Michel Vroninks te Ham.

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een eensluidend afschrift van het proces-verbaal de dato 30 april 2012 dat uitsluitend bestemd is voor de publicatie; het verslag der bedrijfsrevisor de dato 24 april 2012; het bijzonder verslag der zaakvoerders de dato 9 april 2012 en de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

1 houde4n aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste t- iz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/05/2012
ÿþMaa Waro 71.1

!~ tt

rra ,,FE`ut " =

Voorbehouden

aan het

Belgisch _.. staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaa9oa3a"

Qndernemingsnr : 0881.349.027

Benaming

{valuil} : FORUM-FUNDAMENT

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 4 -05- 2012

1-1fflg1_T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Truibroek 56 te 3945 Ham

(volledig adres)

Onderwen akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders d.d. 29 maart 2012, werd:

"kennis genomen van het ontslag als zaakvoerder, met ingang van 29 maart 2012, van:

- de heer Simon LEEN,

- mevrouw Ann BUELENS.

* beslist in hun vervanging te voorzien en als nieuwe zaakvoerder te benoemen, met ingang van 29 maart

2012, van:

mevrouw Natalie BAEKELAtVDT, wonende te 2930 Brasschaat, lçlavetheide 88,

- de heer Filip DEBECKER, wonende te 2930 Brasschaat, Klaverheide 86.

Deze mandaten zijn onbezoldigd,

De vennootschap wordt voortaan bestuurd door 3 zaakvoerders, benoemd voor onbepaalde duur,

met name:

mevrouw Maria SIMONS, wonende te 2440 Geel, Meerhoutseweg 22,

- mevrouw Natalie BAEKELANDT, wonende te 2930 Brasschaat, Klaverheide 86,

- de heer Filip DEBECKER, wonende te 2930 Brasschaat, Klaverheide 86.

Getekend, Filip DEBECKER, zaakvoerder.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recta: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ta vertegenwoordigen

Verso : Naam en hendtekentng.

16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.04.2011, NGL 10.06.2011 11158-0275-012
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 27.08.2010 10484-0082-010
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.04.2009, NGL 15.05.2009 09153-0148-008
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.04.2008, NGL 08.07.2008 08396-0100-008
14/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.04.2007, NGL 05.06.2007 07207-0357-008

Coordonnées
FORUM-FUNDAMENT

Adresse
TRUIBROEK 56 3945 HAM

Code postal : 3945
Localité : Kwaadmechelen
Commune : HAM
Province : Limbourg
Région : Région flamande