FRANGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRANGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.282.954

Publication

18/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 13.09.2013, NGL 14.11.2013 13659-0187-013
28/11/2014
ÿþ N.otl Wad 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- Neergalegi ter !Oie der rechtbank v. ki.Mhandal Antwerpen, afd, Ulsan

: 1.1 411* 21W.

Ille viffif~r riffie

IMIV~~WI~WII~I~I~III~

*19215029*

Ondernemingsnr : 0876.282.954

Benaming

(voluit) : FRANGE

(verkort) .

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3680 Maaseik, Grote Kerkstraat 31

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGIN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 7 november 2014, dewelke binnen de wettelijke termijn ter registratie zal worden neergelegd, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRANGE", dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT:

a) De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verminderen met honderdduizend euro (100.000,00 EUR) om het te brengen van driehonderd vijfenveertig duizend euro (345.000,00 EUR) op tweehonderd vijfenveertig duizend euro (245.000,00 EUR), en dit door terugbetaling aan de enige vennoot, pro rata zijn aandelenbezit, van een gelijk bedrag per aandeel.

Deze reële kapitaalvermindering dient expliciet aangerekend te worden op het werkelijk gestort kapitaal.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk akkoord te zijn dat de terugbetaling zal plaatsvinden door boeking op rekening-courant van de vennoot, meer bepaald door wegboeking van het debet-saldo waarna het resterende bedrag wordt ingeboekt op de creditzijde van de rekening-courant.

Aangezien alle aandelen in gelijke mate en volledig volstort werden en alle aandelen een gelijke fractiewaarde en geen aanduiding van nominale waarde hebben, zal de kapitaalvermindering doorgevoerd worden zonder afschaffing van aandelen, maar met een evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

b) Deze boeking zal echter pas gebeuren, indien binnen de twee maanden na de bekendmaking van dit besluit in het Belgisch Staatsblad, de schuldeisers volgens artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen, geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van de gemelde termijn, zal het bestuursorgaan slechts tot boeking overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen.

c) Aan het bestuursorgaan wordt machtiging gegeven om het besluit tot kapitaalvermindering tot uitvoer te brengen en de vervulling van de opschortende termijn en voorwaarde waarvan sprake in de vorige alinea's vast te stellen.

TWEEDE BESLUIT: De vergadering besluit de statuten aan te passen en te herwerken zodat deze statuten in overeenstemming kunnen gebracht worden met het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder met de hervormingen die aan dit Wetboek werden doorgevoerd zoals de vereffeningsregeling.

DERDE BESLUIT: Als gevolg van de voorgaande besluiten, besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

- Artikel 5 eerste zin luidt voortaan als volgt:

" Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijfenveertig duizend euro (245.000,00 EUR)."

- Artikel 24 wordt vervangen door de volgende tekst:

" De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient alle voorafgaande formaliteiten te vervullen.

Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding, vereffening en sluiting in één akte is voldaan gelden, benevens de wettelijke regels ter zake, volgende regels voor de ontbinding en vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

c de' laatste biz van Link B vermelden E;ectc, Naarn er noedanlgheid van de insl,u ne:7ie,erde +34taris hetzij van de persotra)n,er

bevoegd da rechtspersoon ter' an;aer d" . de" aen ie vertegenwoord,gen

Verso SJaan-, en har,dte'r.en,ng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

. ~r

~51i34~i- ~

Qhouden

?Jan het

Belgisch

Staatsblad

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De handelingen gesteld door de vereffenaar sedert zijn benoeming zijn principieel geldig en verbinden de vennootschap. De voorzitter van de rechtbank van koophandel kan deze handelingen evenwel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste verefffeningsjaar, overzenden aan de griffie van de rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede vereffeningsjaar moet deze omstandige staat nog slechts jaarlijks aan de griffie worden overgezonden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars of de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel."

VIERDE BESLUIT: De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de ir" sirumenterende notaris, hetze} van l t76'soí0;tly~>r bevoegd de res;htsperscon fen aar . een van derden te vertegenwoordroorn

Verso rdaarn en hano`fel,ening

13/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 14.09.2012, NGL 05.11.2012 12633-0373-013
30/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 09.09.2011, NGL 23.11.2011 11617-0166-014
20/01/2011
ÿþIf

Mod 2.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111

*11011176*

V beh

aa

Bel stag

Neergeteg"

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

1 1 -CI- 2411

De Haotdgtetifie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

0876.282.954

FRANGE

naamloze vennootschap



Zetel : 3680 MAASEIK, Grote Kerkstraat 31

Onderwerp akte : OMZETTING IN BVBA - ONTSLAG BESTUURDERS - BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDER









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 29 december 2010, dragende de melding: "Geregistreerd acht bladen geen verzending te Genk op 6 januari 2011. Boek 51133 blad 12 vak 18. Ontvangen: vijfentwintig euro. De e.a. inspecteur a.i. (getekend) Anne-Lise VANDENBORRE", houdende buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap' "FRANGE", dat mei eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen :

EERSTE BESLUIT LEZING VERSLAGEN INZAKE OMZETTING

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de raad van bestuur de dato 6 december 2010: en van hei verslag van een bedrijfsrevisor de dato 20 december 2010 aangaande de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld, met name per 30 september 2010.

De besluiten van het verslag van 20 december 2010 van de bedrijfsrevisor, VMB Bedrijfsrevisoren, burgerlijke CVBA, mei zetel te 3910 Neerpelt, Toekomstlaan 1, vertegenwoordigd door mevrouw Ingrid VOSCH, luiden letterlijk als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2010 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat per 30.09.2010 van 305.149,86 ¬ is niet kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Opgemaakt te Neerpelt op 20 december 2010.

De Bedrijfsrevisor

VMB Bedrijfsrevisoren

BV o.v.ve. CVBA

Vertegenwoordigd door Ingrid Vosch"

TWEEDE BESLUIT  OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering besluit de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam, de zetel, het doel en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige. vennootschap, en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves, onveranderd zullen behouden worden.

Het kapitaal van driehonderd vijfenveertig duizend euro (345.000,00 EUR) zal vertegenwoordigd zijn door: driehonderd vijfenveertig (345) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elke vennoot zal één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één (1) aandeel van de omgezette naamloze vennootschap.

De omzetting geschiedt op grond van:

A. de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

B. artikel 121 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten.

DERDE BESLUIT  ONTSLAG BESTUURDERS

De vergadering stelt het ontslag vast van de bestuurders :

- de heer GEELISSEN Frank François Geert, wonende te 3680 Maaseik, Javanastraat 60.

- de NV IMMOGEMA, met zetel te 3680 Maaseik, Grote Kerkstraat 31, ondernemingsnummer  BTW BE

0439.715.747, RPR Tongeren;













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-

heid.

Er wordt hen décharge verleend voor de uitoefening van hun mandaat.

VIERDE BESLUIT  BENOEMINGEN

De vergadering besluit de heer GEELISSEN Frank, voornoemd, te benoemen tot statutair zaakvoerder voor

onbepaalde duur.

VIJFDE BESLUIT  VASTSTELLING STATUTEN

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de vergadering de statuten van de omgezette

vennootschap vast. Zij bepalen onder meer :

ARTIKEL 1 : RECHTSVORM  NAAM : De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennoot-

schap met beperkte aansprakelijkheid, met als benaming: FRANGE.

ARTIKEL 2 : ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3680 Maaseik, Grote Kerkstraat 31.

ARTIKEL 3 : DOEL : De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van advies en hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, van

organisatie, planning en toezicht.

- Managementactiviteiten: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven

op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

- Verhuur van machines en installaties voor de bouwnijverheid, verhuur van kantoormachines en het verhuur

van personenwagens.

- Het coördineren van handelingen gericht op het ontwikkelen, bouwen en doen bouwen van bouwprojecten in en buiten België, het daartoe geven van instructies bij en het houden van toezicht op de uitvoering van bouwprojecten, het doen financieren van deze projecten, het verlenen van bemiddeling bij hypotheken, en andere financiële transacties, het verkrijgen, vervreemden, verhuren, administreren en exploiteren van onroerende zaken, het verlenen van bemiddeling daarbij en voorts het verrichten van alle handelingen welke met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden, daaruit voorvloeien of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

- Optreden als tussenpersoon belast met de controle op bouwwerken en de uitvoering ervan.

- Binnenhuisinrichting en architectuur.

- Immobiliënkantoor Handel in onroerende goederen.

- Kleinhandel in alle bouwmaterialen, cement-en betonproducten, zo ook de aan- en verkoop van alle artikelen die verband houden met in onderhavig doel gemelde ondernemingen.

- Handel in marmer en steen, ruw of gepolijst, in alle bouwmaterialen zowel rustieke als hedendaagse, in alle mogelijke marmer- of steenbewerkingsmachines en handwerktuigen.

- Import-export in genoemde producten.

- Aanneming van marmerbewerkingen en steenhouwerbedrijf.

- Algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen en onder de kap brengen, alsmede de coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiïng van gebouwen, restauratiewerken van gebouwen en monumenten; sloopwerk van gebouwen en kunstwerken; bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels, het bouwen van niet metalen kunstwerken; optrekken van niet metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken; waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer; droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt, leggen van tegelvloeren en mozaïk en het plaatsen van wandtegels, warmte en geluidsisolering; plafonneer  cementeer en alle andere pleisterwerken, plaatsen van chapes, leggen van parketvloer en het plaatsen van alle houten wand-, vloer- en plafondbekledingen, timmerwerk en schrijnwerk voor gebouwen; vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken; plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken, metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof, grond- en rioleringswerken; aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen; het aanplanten. Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stroom; installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerken en voor het installeren van waterverzachters; onderneming voor het schilderen van gebouwen, voor het behangen en garneren; plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas; gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal; onderneming voor het bedekken van gebouwen; metalen en niet metalen dakbedekkingswerken van gebouwen; steen- en marmerwerken voor gebouwen. Onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen; aanleggen van parkings en inritten; leggen van stoepdalles en betonklinkers; aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden evenals van parken en tuinen met inbegrip van de aanplantingen; plaatsen van afsluitingen, omheiningen, vangrails en veiligheidsinrichtingen; leggen van kabels en diverse leidingen; grondwerken, rioleringswerken; draineringswerken; algemene aannemingen van waterbouwkundige werken; ruimen van waterlopen; bitumineuze verhardingen en bestrijkingen; speciale bekledingen voor sportvelden; plaatsen van sport- en speel-pleinaccommodatie. Verkeerssignalisatie. Metaalconstructies en metalen kunstwerken. Industriële pijpleidingen en kanalisaties. Elektronische installaties. Speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werk-laatsen, pompstations, koelinstallaties. Aanleggen van moerriolen. Industriële schilderwerken. Het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon; het uitvoeren van algemene electriciteitswerken en electrische in-tallaties; de aan- en verkoop, onderhoud en herstelling, plaatsen, verdelen van elektrisch en elektronisch materiaal, antennes, alarminstallaties, elektrisch en elektronisch materiaal, anten-nes, alarminstallaties, elek-rische verwarmingstoestellen en installaties, koelinstallaties, airconditioning-, telefoon en muziekinstallaties; de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de installaties en herstellingen van en aan laag- en hoogspanningscabines, electrische en andere leidingen, benodigdheden en aanverwante artikelen, alsook het leveren en plaatsen van installaties en condensatoren, automatische besturing en regeltechniek; de groot- en kleinhandel in alle soorten electriciteit, electrische toestellen en huishoudapparaten, radio's en televisietoestellen, videotoestellen en alles wat hiermede verwant kan zijn, zoals depannage, fabricage, montage en verhuring, het aan- en verkopen, het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

huren en verhuren van videofilms en apparatuur en aanverwanten, het vervaardigen en plaatsen van licht-eclames; onderneming voor het leggen van kabels en diverse leidingen; voor het plaatsen van industriële elektronica; onderneming voor het installeren van electrische signalisatie voor wegen, spoorwegen, binnen-ateren, zee- en luchtwegen; electrische installaties der spoorwegen, roltrappen, goederen, borden- en personenliften, openbare verlichting en seininstallaties, openbare telefonie en telegrafieinstallaties; plaatsen van bliksemafleiders; plaatsen van warmte- en geluidsisolatie; vervaardigen en plaatsen van alarm- en beveiligingstoestellen, gebruikt in een alarm- of beveiligingssysteem met zwak- en sterkstroom; plaatsen van industriële meet- en controletoestellen; montage van hef- en transportbanden; onderneming voor het plaatsen van kabeltelevisienetten. Het plaatsen van electrische buiteninstallaties, electrische en electromechanische installaties van kunstwerken en nijverheidsinrichtingen, installaties van bovengrondse electriciteitsleidingen; het plaatsen van uitrusting voor afstandsbediening, -controle en  meting.

- Voor eigen rekening zowel in België als in het buitenland,

A. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhu-en, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

Het verwerven van participaties in eerder welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsfinanciële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

Het opnemen van bestuursmandaten in, en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen en verder alle verrichtingen die behoren tot de activiteit van een zogenaamde houdstermaatschappij en dit alles in binnen- en buitenland.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

- De vennootschap mag daarbij in België of in het buitenland aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële onroerende, roerende of financiële, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag aandelen nemen door inschrijving, inbreng deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijksoortige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

- Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

ARTIKEL 4 : DUUR : De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL  AANDELEN : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEHONDERD VIJFENVEERTIG DUIZEND EURO (345.000,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door driehonderd vijfenveertig (345) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ARTIKEL 10: BESTUUR :

A. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

B. Benoeming statutaire zaakvoerder

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd:

De heer GEELISSEN Frank François Geert, geboren te Maaseik op 10 mei 1968, wonende te 3680 Maaseik, Javanastraat 30.

Het mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend totdat de algemene vergadering hierover een andere beslissing zal nemen.

ARTIKEL 11 : ZAAKVOERDER : Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle

handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ARTIKEL 15 : TOEZICHT : Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen.

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wel daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 17 : JAARVERGADERING : Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap of een andere plaats aangeduid in de oproepingsberichten op de tweede vrijdag van de maand september.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. ARTIKEL 19 : STEMUITOEFENING :

a) Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen , betreffende de aandelen zonder stemrecht.

b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een last hebber laten vertegenwoordigen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke aandeelhouder op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, en drager van een schriftelijke volmacht, die ook kan worden gegeven bij wettelijk toegestaan elektronisch bericht, telefax of elk ander fototele-grafisch communicatiemiddel.

ARTIKEL 21 : BOEKJAAR : Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende kalenderjaar.

ARTIKEL 23 : RESERVES  WINSTVERDELING : Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. ARTIKEL 24 : ONTBINDING : Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal het liquidatiesaldo in gelijke delen worden verdeeld onder al de aandelen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

ARTIKEL 31 : CONTROLE : Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 15 van deze statuten.

ARTIKEL 32 : ALGEMENE VERGADERING : De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De formaliteiten van bijeenroeping en bekendmaking dienen door de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering;

-verslag van de raad van bestuur met staat van actief en passief.

-verslag van de bedrijfsrevisor.

Notaris Ivo VRANCKEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

.Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 10.09.2010, NGL 19.11.2010 10608-0181-014
03/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 11.09.2009, NGL 29.10.2009 09832-0071-009
01/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 12.09.2008, NGL 28.11.2008 08827-0006-009
16/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 14.09.2007, NGL 13.11.2007 07800-0110-009
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 11.09.2015, NGL 29.09.2015 15611-0174-013

Coordonnées
FRANGE

Adresse
GROTE KERKSTRAAT 31 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande