FRANSSEN HEIDI

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRANSSEN HEIDI
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.926.234

Publication

01/07/2014 : TGA012379
25/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude

aan het

Belgiscl

Staatsble

111.01

iazi



Neergelegd ter grIffle der er tUba k~ Y. koophandel Antwerpen, nid, ' angsren

14-11-2014

De griffieOriffie

Ondernemingsnr : 0476926234

Benaming

(voluit) : BVBA FRANSSEN HEIDI

(verkort)

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Statiestraat 19 bus 1, 3770 Riemst

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING- ONTBINDING EN VEREFFENING IN EEN AKTE

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maria Neven te RiemstiKanne op 22 augustus tweeduizend en' veertien, geregistreerd drie bladen geen verzending(en), te eerste registratiekantoor Tongeren 1 op 04 september 2014, Boek 580 blad 42 vak 6, Ontvangen de som van vijftig komma nul nui euro (¬ 50,00), De Ontvanger, E. Hubrechts (volgt de handtekening), dat volgende beslissingen genomen werden.

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME STUKKEN

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het, bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door nagenoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva (voorafgaandelijk dezer goedgekeurde jaarrekening) gevoegd afgesloten per dertig juni tweeduizend en veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUBERT VENCKEN", met zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, BTW BE 0441461153,. vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te voornoemd adres, Luiden= als volgt:

"BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap FRANSSEN HEIDI BVBA een boekhoudkundige tussentijdse staat afgesloten op 30.06.2014 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van ¬ 163.004,60 en een netto actief van ¬ 163.004,60.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele, normen, blijkt dat deze tussentijdse staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft met voorbehoud van de volledigheid van de eventuele schulden ten opzichte van de schuldeisers en van` rekening  courant ten bedrage van ¬ 2.254,46; dit alles in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met' succes gerealiseerd zullen worden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het instituut der bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te doen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van ¬ 15.060,46, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de

" algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Opgemaakt te Bree, 20 augustus 2014

Volgt de handtekening

Voor HUBERT VENCKEN BVBA

Hubert VENCKEN

Bedrijfsrevisor"

Het verslag van het bestuursorgaan, het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede de staat van activa en

passiva zullen neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

TWEEDE BESLUIT ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

Op de laatste biz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van negentien maart tweeduizend en twaalf tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passiva zoals bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3. de enige vennoot is aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluit met " eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de enige vennoot zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) ten aanzien van derden zijn luidens de staat van activa en passiva beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief alsmede de enige openstaande schuld, geboekt op rekening-courant waarvan de enige vennoot schuldeiser is, door de enige vennoot zal worden teruggenomen. DERDE BESLUIT  ONMIDDELLIJKE SLUITING VEREFFENING

De vergadering beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennoot-schap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op het volgende adres: 3770 Riemst, Statiestraat 19 bus 1.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan mevrouw Franssen Heidi voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de enige vennoot.

VIERDE BESLUIT KWIJTING VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering beslist (voor zover als nodig, gelet op artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen) om de zaakvoerder, voor de uitoefening van haar mandaat gedurende het lopende boekjaar tot op heden volledige kwijting zonder voorbehoud noch reserve te verlenen.

VIJFDE BESLUIT VOLMACHTEN

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de heer Ronny Coenegrachts van boekhoudkantoor Coenegrachts CVOA, met zetel te 3723 Guigoven-Kortessem, Tongersesteenweg 45 en ondernemingsnummer 0862090765.

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Maria Neven

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte

-het bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief en het verslag van de

' bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2013 : TGA012379
26/08/2011 : TGA012379
07/07/2010 : TGA012379
07/08/2009 : TGA012379
16/06/2008 : TGA012379
31/05/2007 : TGA012379
16/05/2005 : TGA012379
12/10/2004 : TGA012379
09/03/2004 : TGA012379
30/05/2003 : TGA012379

Coordonnées
FRANSSEN HEIDI

Adresse
STATIESTRAAT 19, BUS 1 3770 RIEMST

Code postal : 3770
Localité : RIEMST
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande