FREAKS AARSCHOT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FREAKS AARSCHOT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.474.805

Publication

26/03/2014
ÿþMod Word 111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbankvan koophandel

1 3 IUT 2014

te HASSELT

Griffie

11311111101

Ondernemingsnr : 0873.474.805

Benaming

(voluit) : FREAKS AARSCHOT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3540 Herk-de-Stad  Stevoortweg 28 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Regime artikel 537 WIB  Kapitaalverhoging door inbreng in natura  Wijziging maatschappelijk doel  Wijziging statuten

Uit de notulen verleden voor notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 24 december 2413, "Geregistreerd 8 blad(en) geen verzending te Hasselt op 03/01/2014 boek 802 blad 67 vak 16 Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00) getekend: ea. Inspecteur K. BLONDEEL", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FREAKS A.ARSCHOT", waarvan de zetel gevestigd is te 3540 Herk de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2, met ondernemingsnummer 0873.474.805, RPR Hasselt, roet eenparigheid de volgende beslissingen heeft getroffen:

EERSTE AGENDAPUNT: KAPITAALVERHOGING BIJ WIJZE VAN INBRENG IN NATURA

a) Verslagen

- Overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de door de zaakvoerder aangewezen bedrijfsrevisor, de heer Benny Wouters, bedrijfsrevisor, op 9 december 2013, het verslag opgemaakt met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura, over de toegepaste methoden van waardering, de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden en de als tegenprestatie van de inbreng verstrekte werkelijke vergoeding.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"6 Besluit

De voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura bij de BVBA FREAKS AARSCHOT bestaat uit de inbreng van een schuldvordering met en nominale waarde van 73.000 EUR door de inbrenger die in ruil hiervoor nieuwe aandelen van BVBA FREAKS AARSCHOT ontvangt.

Tot besluit van mijn controlewerkzaamheden in het kader van artikel 313 van de Vennootschappenwet, met betrekking tot de voorgenomen verrichting, verklaar ik dat;

° mijn werkzaamheden werden verricht in overeenstemming met de algemene controlenormen en de specifieke nonnen inzake controle van inbreng uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

° de inbreng in FREAKS AARSCHOT BVBA voldoende geidentificeerd is en dat de beschrijving aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

° de methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leid tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

° de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 730 (zevenhonderd en dertig) volgestorte nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FREAKS AARSCHOT BVBA" zonder aanduiding van nominale waarde tegen een onderschrïjvingsprijs die; hoger is dan de intrinsieke waarde doch dat de bestaande aandeelhouders en de onderschrijvers van; deze kapitaalverhoging hiervan kennis hebben en er zich mee akkoord verklaren, zodat de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

wederzijdse rechten der betrokken partijen volkomen geëerbiedigd worden en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Dit verslag werd opgesteld in uitvoering van Artikel 313 van de Vennootschapswetgeving en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat mijn verslag geen `fairness opinion" is.

Hasselt, 9 december 2013 Benny Wouters Bedrijfsrevisor".

- Overeenkomstig hetzelfde artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de zaakvoerder op 21 november 2013 een bijzonder verslag uitgebracht waarom zowel de inbreng in natura als de kapitaalsverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

Een origineel van deze verslagen zal hieraan gehecht blijven om geregistreerd te worden samen met deze notulen. Een origineel van deze verslagen zal samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

b) Beslissing tot kapitaalverhoging

Op basis van voomoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met drieënzeventigduizend euro (73.000,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op eenennegentigduizend zeshonderd euro (91.600,00 EUR), door inbreng van een gedeelte van de rekening courant op naam van Reuten Robby.

e) Tussenkomst - voorwaarden van de inbreng in natura - vergoeding

Vervolgens komt hier tussen, vennoot, de heer REUTEN Robby.

De inbreng wordt vergoed door creatie van zevenhonderddertig (730) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, dewelke worden uitgegeven zonder uitgifteprijs, doch aan een onderschrijvingswaarde van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel, zijnde de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De nieuwe aandelen die aan de inbrenger worden toegekend zijn van dezelfde aard als de bestaande aandelen en genieten van dezelfde rechten en en voordelen.

Zoals vermeld in het verslag van de bedrijfsrevisor, zet de vergadering echter uiteen dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding niet rechtmatig is aangezien zich ten gevolge van de kapitaalverhoging een verschuiving voordoet in de intrensieke waarde.

Na voorgaande uiteenzetting, verklaart de voomoemde onderschrijver van de kapitaalverhoging kennis te hebben van deze verschuiving in intrensieke waarde en verklaart zich hiermee akkoord.

d) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaaIverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt en volledig volgestort is, en dat het kapitaal aldus op eenennegentigduizend zeshonderd euro (91.600,00 EUR) is gebracht, verdeeld over negenhonderd zestien (916) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

e) Wijziging van artikel 6 van de statuten

Ingevolge het voorgaande, beslist de vergadering om het huidige artikel 6 van de statuten te

vervangen door een nieuw artikel 5, hetwelk luidt als volgt:

"Artikel 5. : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt eenennegentigduizend zeshonderd euro

(91.600, 00 EUR) en is vertegenwoordigd door negenhonderd zestien (916) aandelen, zonder

vermelding van nominale waarde."

TWEEDE AGENDAPUNT: Wijziging van het doel

a) De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 21 november 2013 waarin het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt toegelicht. Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 30 september 2013.

De vergadering stelt vast dat alle vennoten zich onverkort aansluiten bij de inhoud van voormeld verslag.

Een origineel van dit verslag, geparafeerd door de voorzitter van de vergadering en de notaris, zal hieraan gehecht blijven om geregistreerd te worden samen met deze notulen.

b) De vergadering beslist om het maatschappelijk doel uit te breiden door de volgende tekst:

"- Uitbating drankgelegenheid, traiteur, restaurant, broodjesbar en andere activiteiten in de

horeca;

- De verkoop van produkten door middel van automaten;

": J - Klein- en groothandel van goederen, onder meer textiel, lederwaren, geschenkartikelen, bloemen, bureelartikelen en dergelijke;"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge c) De vergadering beslist om. het huidige artikel 4 van de statuten te vervangen door een nieuw artikel 3, waarvan de tekst hierna onder `herwerkte statuten' intergaal wordt weergegeven.

DERDE AGENDAPUNT : ACTUALISATIE EN OMWERKING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist vervolgens de statuten te coërdineren en te wijzigen om ze in

overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen, met de bepalingen en de terminologie

van het huidige wetboek van vennootschappen, door weglating van wetsartikelen en door de

aanpassing van de statuten in het kader van de elektronische algemene vergadering.

Deze wijzigingen werden opgenomen in de hierna volgende herwerkte tekst van de statuten die

artikel per artikel na beraadslaging werden goedgekeurd

Itechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: FREAKS AARSCHOT

Zetel: 3540 Herk-de-Stad  Stevoortweg 28 bus 2

Doet

De vennootschap heeft tot doel :

Uitbating van haarkappersalon voor dames, heren en kinderen;

Klein- en groothandel van schoonheidsproducten, reukwaren, toiletartikelen en alle andere artikelen

die normaal in kappersalons kunnen verkocht worden, alsmede kleine fantasie- en textielartikelen,

het alles in de meest ruime zin;

Het verstrekken van schoonheidszorgen, het verlenen van diensten van manu- en pedicure;

- Het ter beschikking stellen en de uitbating van zonnebanken;

- Management en opleiding geven;

- Haartoevoegingen, fabricage van haarstukken;

- Nailcenter en grimeren.

- Uitbating drankgelegenheid, traiteur, restaurant, broodjesbar en andere activiteiten in de horeca;

- De verkoop van produkten door middel van automaten;

- Klein- en groothandel van goederen, onder meer textiel, lederwaren, geschenkartikelen, bloemen,

bureelartikelen en dergelijke;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen

die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen

en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële- en onroerende verrichtingen,

zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar

doel, rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn

grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of

op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen

uitoefenen.

De onderneming kan eveneens overgaan tot het oprichten van filialen en bijhuizen.

Duur: onbepaald

Kaaitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt eenennegentigduizend zeshonderd euro (91.600,00 EUR) en is vertegenwoordigd door negenhonderd zestien (916) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

pestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in deze statuten "het bestuur"), al dan niet vennoten.

Bevoegdheden van de zaakvoerders: Interne bestuursbevoegdheden

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij elk afzonderlijk kunnen optreden.

Jaarvergadering  voorwaarden toelating: Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op negenentwintig juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

De oproepingen tot de algemene vergaderingen worden gedaan overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen. Iedere persoon kan aan deze oproeping verzaken en zal in ieder geval, indien hij aan de vergadering deelneemt of er zich laat vertegenwoordigen, worden beschouwd als regelmatig opgeroepen. Wanneer alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn op de algemene vergadering, moet ten aanzien van hen geen bewijs worden voorgelegd van een oproeping.

Uitoefening van het stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht.

Boekjaar: Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op eenendertig december.

Winstverdeling: Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voora£genonaen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur. Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

VIERDE AGENDAPUNT : MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - VOLMACHT

Aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B & F Knaepen-Smets, Kleine Hoolstraat 43 te 3540 Herk-de-Stad, wordt, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, bijzondere volmacht verleend om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Benoit LEVECQ, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte met het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerder,

beiden in origineel;

- coördinatie van de statuten met lijst;

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4,,

_gr.-

1 i

C ,, "

m

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/11/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 05.08.2013 13407-0541-013
23/07/2013
ÿþ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NIIIIIII~VYIIIII

*1311 529*

i

1

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 -07- 2013

HAS~SL~T

I lC

Ondernemingsnr : 0873.474.805

Benaming

(voluit) : FREAKS AARSCHOT

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : DIESTERSTEENWEG 943510 HASSELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De bijzondere algemene vergadering van 01/06/2013 neemt nota van de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de Diestersteenweg 94 3510 Hasselt naar de Stevoortweg 28 bus 2 3540 Herk de-; Stad en dit vanaf 0110612013,

Zij hecht haar goedkeuring aan dit punt,

Getekend, 01/06/2013

Reuten Robby,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Hecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 03.08.2012 12390-0273-013
20/07/2012
ÿþ ,.~ Mod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- HECHTBANK VAN KOOPHANDEL

behouden 1 1 -07- 2012

aan het Griffié-IASSELT

Belgisch

Staatsblad

~Illlfllllll IIIIIIII

*12128722*













Ondernemingsnr : 0873.474.805

Benaming

(voluit) : FREAKS AARSCHOT



Rechtsvorm : BVBA

Zetel : DIESTERSTEENWEG 94 3510 HASSELT

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

De bijzondere algemene vergadering van 31/03/2012 neemt nota van de beslissing om de zaakvoerder Reuten Ronald, Stevoortweg 28 3540 Herk-de-stad, te ontslaan en dit vanaf heden,

zij hecht haar goedkeuring aan dit punt,

getekend,

31/03/2012

Reuten Robby,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/02/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
16/12/2011
ÿþV~

beh

aai

Bel

Staa

ICI

MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tier griffie der

Rechtbank van Koophanaei

te Leuven, de 0 f DEC, 2011 DE G!FFIER.

Griffie

I HO II 11 lu

16 IIIIIIII~

*111893"

r

Ondernemingsnr : 0873.474.805

Benaming

(voluit) : FREAKS AARSCHOT

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : DIESTSESTRAAT 3 3200 AARSCHOT

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De bijzondere algemene vergadering van 22/11/2011 neemt nota van de beslissing om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Diestsestraat 3 3200 Aarschot naar de Diestersteenweg 94 3510 Kermt en dit vanaf heden.

zij hecht haar goedkeuring aan dit punt.

getekend,

22/11/2011

Reuten Robby,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 13.07.2011 11305-0457-013
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 07.07.2010 10291-0547-013
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 23.07.2009 09477-0233-014
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 16.07.2008 08420-0196-014
11/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 19.07.2007 07440-0128-013
27/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 29.06.2006, NGL 26.07.2006 06540-3135-015
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 18.07.2016 16333-0006-015

Coordonnées
FREAKS AARSCHOT

Adresse
STEVOORTWEG 28, BUS 2 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande