FREAKS HAIRGROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FREAKS HAIRGROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.100.825

Publication

19/05/2014
ÿþldod Woro 11.1

11-3 _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

si

Vs behs aar Bel* Staa

RECHTSANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

D 7 ME1 2414

Griffie

Ondernemingsnr : 0478.100.825

Benaming

(voluit) : FREAKS HAIRGROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3540 Herk-de-Stad -- Stevoortweg 28 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in geld  Wijziging statuten

Uit de notulen verleden voor notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 27 maart 2014, "Geregistreerd: 2 blad(en) geen verzending te Hasselt, op 28/03/2014 boek 805, blad 02, vak 16 Ontvangen: vijftig euro (£ 50,00) getekend: ea, Inspecteur K. BLONDEEL", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FREAKS HAIRGROUP", waarvan de zetel gevestigd is te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2, ondernemingsnummer 0478.100.825, RPR Hasselt, met eenparigheid de volgende beslissingen heeft getroffen:

EERSTE AGENDAPUNT: kapitaalverhoging door inbreng in geld

a) De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van honderd zeventienduizend euro (117000,00 EUR), teneinde het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (18.592,00 EUR) op honderd vijfendertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (135.592,00 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Inschrijving - storting: Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door de vennoten in verhouding tot hun actueel aandelenbezit. De storting of overschrijving in geld werd gedaan op een bijzondere rekening die geopend werd op naam van de vennootschap. Een attest van deze storting, afgeleverd door de bank, werd aan de notaris overhandigd.

b) De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, en dat het kapitaal van de vennootschap aldus werd gebracht op honderd vijfendertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (135.592,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Na attest van de notaris dat deze akte van kapitaalverhoging werd verleden, zal de vennootschap vrij over die rekening kunnen beschikken.

c) Ingevolge deze beslissingen, beslist de vergadering om het huidige artikel 5 van de statuten te vervangen door een nieuw artikel 5, waarvan de tekst luidt als volgt:

"Artikel 5.: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vijfendertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (135.592,00 EUR), en is vertegenwoordigd door honderd (100)' aandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

TWEEDE AGENDAPUNT : MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN VOLMACHT

Aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B & F Knaepen-Smets, Kleine Hoolstraat 43 te 3540 kerk-de-Stad, wordt, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, bijzondere volmacht verleend om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde. De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

VOOR ONTLEDEND UTTTREKSEL.

' Benoit LEVECQ, notaris.

3

?`oor->-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

-

coördinatie van de statuten met lijst;

Bijlagen bij heï BéïgiSéli Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Pp de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2014
ÿþ~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i5ECHTBANK van KOOPHANDEL teANTWERPEN, afdeling HASSELT

11 JULI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0478.100.825

Benaming

(voluit) : FREAKS HAIRGROUP (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3540 Herk-de-Stad, Stevoor er 28 bus 2 (volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in natura  Wijziging statuten

Uit de notulen verleden voor notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 11 juni 2014, "Geregistreerd: 3 blad(en) 3 verzending te Hasselt, op 24/06/2014 boek 5/442, blad 44, vak 16 Ontvangen: vijftig euro (E 50,00) getekend: ea. Inspecteur Els Theunissen", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FREAKS HAIRGROUP", waarvan de zetel gevestigd is te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2, ondernemingsnummer BTW BE 0478.100.825 - RPR Hasselt, met eenparigheid de volgende beslissingen heeft getroffen:

EERSTE AGENDAPUNT: KAPITAALVERHOGING BIJ WIJZE VAN INBRENG IN NATURA

a) Verslagen

- Overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de door de zaakvoerder aangewezen bedrijfsrevisor, de heer Benny Wouters, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Generaal Lemanstraat 16, op 21 mei 2014, het verslag opgemaakt met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura, over de toegepaste methoden van waardering, de waardebepalingen waartoe deze methoden Ieiden en de als tegenprestatie van de inbreng verstrekte werkelijke vergoeding.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"6 Besluit

De voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura bij de BVBA FREAKS HAIRGROUP bestaat uit de inbreng van een schuldvordering met een nominale waarde van 250.000 EUR door de inbrengers die in ruil hiervoor 184 nieuwe aandelen van BVBA FREAKS HAIRGROUP ontvangen. Tot besluit van mijn controlewerkzaamheden in het kader van artikel 313 van de Vennootschappenwet, met betrekking tot de voorgenomen verrichting, verklaar ik dat:

° mijn werkzaamheden werden verricht in overeenstemming met de algemene controlenormen en de specifieke normen inzake controle van inbreng uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

° de inbreng in FREAKS HAIRGROUP BVBA voldoende geïdentificeerd is en dat de beschrijving aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

° de methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leidt tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

° de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 184 volgestorte nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FREAKS HAIRGROUP BVBA" zonder aanduiding van nominale waarde tegen een onderschrijvingsprijs die hoger is dan de intrinsieke waarde doch dat de bestaande aandeelhouders en de onderschrijvers van deze kapitaalverhoging hiervan kennis hebben en er zich mee akkoord verklaren, zodat de wederzijdse rechten der betrokken partijen volkomen geëerbiedigd worden en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II

*1414 13

V

beh

aa

Bel

Staz

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge '~ Dit verslag werd opgesteld in uitvoering van Artikel 313 van de Vennootschapswetgeving en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat mijn verslag geen `fairness opinion" is.

Hasselt, 21 mei 2014 Benny Wouters Bedriffsrevisor".

- Overeenkomstig hetzelfde artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de zaakvoerder op 17 april 2014 een bijzonder verslag uitgebracht waarom zowel de inbreng in natura als de kapitaalsverhoging van belang zijn voor de vennootschap,

Een origineel van deze verslagen zal hieraan gehecht blijven om geregistreerd te worden samen met deze notulen. Een origineel van deze verslagen zal samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

b) Beslissing tot kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 EUR) om het te brengen van honderd vijfendertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (135.592,00 EUR) op driehonderd vijfentachtigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (385,592,00 EUR), door inbreng van gedeelten van rekening courant.

e) Tussenkomst - voorwaarden van de inbreng in natura - vergoeding

Vervolgens komen hier tussen: 1) vennoot, de heer REUTEN Ronald Victor Louisa Marc; 2) vennoot, de heer REUTEN Robby Leon Lucie Eddy;

Die, beiden aanwezig zoals gezegd, na voorlezing van het voorafgaande, verklaren:

- volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

- dat zij een zekere, opeisbare vordering bezitten op de vennootschap onder de vorm van een rekening-courant op hun naam;

- dat zij hun schuldvordering lastens de vennootschap, zoals gezegd onder b), in deze vennootschap wensen in te brengen.

Deze inbreng wordt vergoed door creatie van honderdvierentachtig (184) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, dewelke worden uitgegeven zonder uitgifteprijs, doch aan een onderschrijvingswaarde van duizend driehonderd achtenvijftig euro zeventig cent (1.358,70 EUR) per aandeel, zijnde de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De nieuwe aandelen die aan de inbrengers worden toegekend zijn van dezelfde aard als de bestaande aandelen en genieten van dezelfde rechten en en voordelen.

De nieuwe aandelen komen bijgevolg toe aan de inbrengende partijen in verhouding tot hun inbreng.

d) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt en volledig volgestort is, en dat het kapitaal aldus op driehonderd vijfentachtigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (385.592,00 EUR) is gebracht, verdeeld over tweehonderd vierenentachtig (284) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

e) Wijziging van artikel 5 van de statuten

Ingevolge het voorgaande, beslist de vergadering om artikel 5 te wijzigen als volgt:

"Artikel 5.: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd vijfentachtigduizend

vijfhonderd tweeënnegentig euro (385.592,00 EUR) en is vertegenwoordigd door tweehonderd

vierenentachtig (284) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

TWEEDE AGENDAPUNT : MACHTIGING

De vergadering besluit aile machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de

genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde statuten van de

vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van

vennootschappen.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - VOLMACHT

Aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B & F Knaepen-Smets, Kleine Hooistraat 43 te 3540 Herk-de-Stad, wordt, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, bijzondere volmacht verleend om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in

de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEN]) UITTREKSEL.

Benoit LEVECQ, notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte met het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerder,

beiden in origineel;

- coördinatie van de statuten met lijst;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

,nor,, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/10/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 29.09.2014, NGL 10.10.2014 14645-0501-014
18/03/2014
ÿþ Riad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

o 6 MU 2014

te F?xIgbEE_T

Z



N AI







Ondernemingsnr : 0478.100.825

Benaming

(voluit) : FREAKS HAIRGROUP

(verkort) :

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3540 Herk-de-Stad  Stevoortweg 28 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overneming (gelijkgestelde verrichting)  Verlenging boekjaar  Wijziging datum jaarvergadering van de overnemende vennootschap

Uit een akte verleden voor notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 24 december 2013, "Geregistreerd: 13 blad(en) geen verzending te Hasselt, op 03/01/2014 boek 802, blad 67, vak 20 Ontvangen: vijftig euro (E 50,00) getekend: ea. Inspecteur K. BLONDEEL", blijkt dat de algemene vergaderingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FREAKS SCHERPENHEUVEL, met zetel te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2, BTW BE 0479.033.708 RPR Hasselt, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KAPSALON LEONA, met zetel te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2, BTW BE 0465.612.272, RPR Hasselt, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SHOP TOT SHOP, met zetel te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2, BTW BE 0473.883.008, RPR Hasselt, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAIR & PRODUCTS, met zetel te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2, BTW BE 0479.605.909, RPR Hasselt, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAIR FREAK ACADEMY, met zetel te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2, BTW BE 0875.697.390, RPR Hasselt en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FREAKS HAIRGROUP, met zetel te 3540 klerk-de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2, BTW BE 0478.100.825, RPR Hasselt, de hierna volgende beslissingen hebben genomen. BERAADSLAGING

De vergadering van de onderscheiden vennootschappen vat de agenda aan en neemt, ieder afzonderlijk, vervolgens na beraadslaging met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen: L AGENDAPUNT: Kennisname van documenten

De vergaderingen nemen kennis en gaan over tot de bespreking van het fusievoorstellen waarvan de aandeelhouders verklaren dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

De voorzitter verklaart namens de zaakvoerder van de overnemende vennootschap en namens de zaakvoerder van de overgenomen vennootschappen dat er zich sinds datum van opstelling van het fusievoorstel geen enkele belangrijke wijziging heeft voorgedaan noch in de activa en passiva van het vermogen van de overnemende vennootschap noch in de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschappen.

II. AGENDAPUNT: ontbinding  goedkeuring fusie

De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FREAKS HAIRGROUP", besluit tot ontbinding van:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FREAKS SCHERPENHEUVEL, - de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KAPSALON LEONA,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SHOP TOT SHOP,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAIR & PRODUCTS, en

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAIR FREAK ACADEMY,

zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie door vereniging van alle aandelen in één hand.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge De algemene vergaderingen van de overgenomen vennootschappen en de overnemende

vennootschap keuren allen het fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat, overeenkomstig het

fusievoorstel, het gehele vermogen van:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FREAKS SCHERPENHEUVEL,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KAPSALON LEONA,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SHOP TOT SHOP,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAIR & PRODUCTS, en

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAIR FREAK ACADEMY,

zowel de rechten als verplichtingen, als gevolg van hun ontbinding zonder vereffening van de

algeheelheid van de activa en passiva van hun vermogen, onder algemene titel overgaan op de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FREAKS HAIRGROUP", die houdster is

van alle aandelen van de overgenomen vennootschappen, niets uitgezonderd noch voorbehouden.

Ingevolge deze beslissing tot fusie door alle algemene vergaderingen, houden de overgenomen

vennootschappen, met name:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FREAKS SCHERPENHEUVEL,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KAPSALON LEONA,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SHOP TOT SHOP,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAIR. & PRODUCTS, en

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAIR FREAK ACADEMY,

vanaf heden op te bestaan.

Algemene Voorwaarden:

- overeenkomstig het fusievoorstel, gebeurt de overname zonder kapitaalverhoging. Overeenkomstig

artikel 726 van het wetboek van vennootschappen, geeft deze overneming geen aanleiding tot enige

toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschap in het bezit zijn van

de overnemende vennootschap.

- Alle handelingen door de overgenomen vennootschap verricht sinds één juli tweeduizend dertien,

worden geacht als gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, op last van deze laatste

alle eventuele schulden te betalen, al haar verplichtingen en verbintenissen na te komen, al de kosten,

belastingen en hoegenaarnde lasten voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen en haar te

vrijwaren van alle vorderingen. "

- de goederen van de overgenomen vennootschap gaan over in de staat waarin zij zich bevinden. De vergadering van de overnemende vennootschap verklaart volledig kennis te hebben van de overgedragen goederen en rechten en geen omstandige beschrijving meer te vereisen.

- de overdracht omvat het geheel van activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschappen. De overnemende vennootschap in wiens voordeel de overdracht is gebeurd, wordt in de plaats gesteld van alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschappen.

- In het algemeen omvat de overdracht alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke of andere waarborgen, waarvan de overgenomen vennootschappen genieten of om enigerlei reden titularis van zijn, ten overstaan van derden, de administraties inbegrepen.

- de diverse vermogensbestanddelen van de over te nemen vennootschappen worden tengevolge van deze fusie in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de over te nemen vennootschappen.

- Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschappen vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschappen.

- Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschappen, noch aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

M. AGENDAPUNT: kennisname vrijwillig ontslag van en kwijting aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschappen

De vergadering van de overnemende vennootschap neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerder van al de overgenomen vennootschappen, te weten: voornoemde heer REUTEN Robby Leon Lucie Eddy, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 22 en van Juffrouw DANIËLS Sabine Marcella Josephine, geboren te Hasselt op 24 augustus 1977, die mede-zaakvoerder is van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAIR & PRODUCTS.

De vergadering beslist hen algehele décharge te verlenen over het door hen gevoerde beleid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge J IV. AGENDAPUNT: bevoegdheden

De algemene vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de besluiten genomen omtrent de voorgaande punten en voor het vervullen van de verdere formaliteiten bij de fusie.

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap om het register van aandelen van de overgenomen vennootschappen te vernietigen.

V. AGENDAPUNT: Verlenging van het boekjaar en wijziging van de datum van de jaarvergadering

De vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FREAKS HAIRGROUP beslist om het huidige lopende boekjaar dat aanvatte op 1 januari 2013 orn normaliter te eindigen op 31 december 2013, te verlengen tot en met 30 juni 2014.

De vergadering beslist vervolgens om de begin- en einddatum van het boekjaar te wijzigen, op een zodanige wijze dat het boekjaar van de vennootschap jaarlijks loopt van één juli tot en met dertig juni. Ingevolge deze beslissing beslist de vergadering om het huidige artikel 18 te vervangen door een nieuw artikel 30, dat luidt als volgt:

"Artikel 30. : Boeklaar - Jaarrekening

Het boekjaar begint elk jaar op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuur een inventaris op, mede de jaarrekening volgens de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. Voor zover de vennootschap hiertoe wettelijk gehouden is, stelt het bestuur bovendien een verslag op, 'jaarverslag" genoemd, waarin het rekenschap geeft van haar beleid; dit verslag bevat de commentaren, informaties en toelichtingen die vermeld zijn in het Wetboek van vennootschappen. Ten minste één maand voor de jaarvergadering overhandigt het bestuur de stukken voorschreven door het Wetboek van vennootschappen aan de eventuele commissaris(sen), of stelt zij deze ter beschikking van de vennoten indien er geen commissaris bestaat in de vennootschap.

De eventuele commissaris(sen) stellen met het oog op de jaarvergadering een omstandig schriftelijk verslag op, "controleverslag" genoemd, rekening houdend met hetgeen bepaald is het Wetboek van vennootschappen.

Ten minste vijftien dagen voor de jaarvergadering mogen de vennoten, de houders van certificaten die met de medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en de obligatiehouders op de zetel van de vennootschap kennis nemen van de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven documenten.

Het bestuur legt binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven documenten neer. " De vergadering beslist vervolgens om de datum van de jaarvergadering op een zodanige wijze te wijzigen dat de jaarvergadering van de vennootschap jaarlijks wordt gehouden op de eerste vrij dag van de maand december om achttien uur. De eerstvolgende jaarvergadering zal dus gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

Ingevolge deze beslissing beslist de vergadering om het huidige artikel 14 te vervangen door een nieuw artikel 19, dat luidt als volgt:

"Artikel 19. : Gewone algemene vergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd  op de eerste vrijdag van de maand december om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. "

VI. AGENDAPUNT: BEVESTIGING ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDER

De vergadering verwijst naar de beslissing van bijzondere algemene vergadering van 31 maart 2012, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 juli 2012 onder het nummer 12128726, inhoudende het ontslag per 31 maart 2012 van de statutaire zaakvoerder: de heer REUTEN Ronald Victor Louisa Marc, geboren te Hasselt op 18 april 1954, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 15 bus A.

Voor zoveel als nodig, bevestigt en bekrachtigt de buitengewone algemene vergadering voormeld ontslag en beslist hier ten gevolge om het huidige artikel 10 van de statuten te vervangen door een nieuw artikel 12, waarvan de tekst luidt als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Artikel 12.: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in deze statuten "het bestuur'), al

dan niet vennoten.

Tot statutaire zaakvoeder is aangesteld: de heer REUTENRobby Leon Lucie Eddy, wonende te 3540

Herk de-Stad, Stevoortweg 22.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de

uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het

Wetboek van vennootschappen,

Een zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te

vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder

kosteloos uitgeoefend."

VII. AGENDAPUNT: Wijziging van de statuten

De vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FREAKS

HAIRGROUP beslist om met éénparigheid van stemmen, in aansluiting met onderhavige fusie, de

statuten te coördineren en te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de genomen

beslissingen en met de huidige wetgeving, ondermeer door de aanpassing van de statuten in het kader

van de elektronische algemene vergadering.

Deze wijzigingen werden opgenomen in de hierna volgende herwerkte tekst van de statuten die

artikel per artikel na beraadslaging werden goedgekeurd :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: FREAKS HAIRGROUP

Zetel: 3540 Herk de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

-Klein- en groothandel van schoonheidsprodukten, reukwaren, toiletartikelen en alle andere

artikelen die normaal in kappersalons kunnen verkocht worden, alsmede kleine fantasie- en

textielartikelen, het alles in de meest ruime zin, hierin begrepen alle electrisch en bureelmateriaal;

-Fabricatie van schoonheids- en cosmetische produkten en onderhoudsprodukten;

-Management en opleiding geven;

-Uitbating van haarkapsalon voor dames, heren en kinderen;

-Het verstrekken van schoonheidszorgen, het verlenen van diensten van manu- en pedicure;

-Het ter beschikking stellen en de uitbating van zonnebanken;

- Haartoevoegingen, fabricatie van haarstukken;

- Nailcenter en grimeren.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen

die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen

en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële- en onroerende

verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de

verwezenlijking van haar doel, rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als

in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn

grondstroffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing

of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen

uitoefenen.

De onderneming kan eveneens overgaan tot het oprichten van filialen en bijhuizen.

Duur: onbepaalde duur

Kapitaal:, Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd

tweeënnegentig euro (18.592,00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder

vermelding van nominale waarde.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in deze statuten "het

bestuur"), al dan niet vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Interne bestuursbevoegdheden - Bezoldiging

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

In principe is de functie van zaakvoerder onbezoldigd. Nochtans kan de algemene vergadering een bezoldiging vaststellen, waarvan zij het bedrag bepaalt.

Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij afzonderlijk kunnen optreden.

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd -- op de eerste vrijdag van de maand december om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De oproepingen tot de algemene vergaderingen worden gedaan overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen. Iedere persoon kan aan deze oproeping verzaken en zal in ieder geval, indien hij aan de vergadering deelneemt of er zich laat vertegenwoordigen, worden beschouwd als regelmatig opgeroepen. Wanneer alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn op de algemene vergadering, moet ten aanzien van hen geen bewijs worden voorgelegd van een oproeping.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen.

Uitoefening van het stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door aile mede-eigenaars. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving.

Boekjaar; Het boekjaar begint elk jaar op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Winstverdeling: Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur. Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijfjaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap. Saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en. kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort,

zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten

laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

* * *

Fiscale verklaringen

Vo-1r-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

gr

l

Deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 117 § 1 en 120 laatste alinea, van het Wetboek van de Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (W.I.B. '92) en van artikel 11 en 18 § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De overnemende vennootschap is ingeschreven als B.T.W.  belastingplichtige onder nummer BE 0478.100.825.

VOLMACHT

Aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B & F Knaepen-Smets, Kleine Hoolstraat 43 te 3540 Herk-de-Stad, wordt, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, bijzondere volmacht verleend om namens en voor rekening van de bij deze akte betrokken vennootschappen, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Benoit LEVECQ, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

- coördinatie van de statuten met lijst;

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/11/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
22/11/2013
ÿþ~ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0478.100.825

Benaming

(voluit) : FREAKS HAIRGROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : STEVOORTWEG 28 BUS 2 3540 HERK-DE-STAD

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Het jaar tweeduizend dertien

Op 04 november ten maatschappelijke zetel, zijn verschenen:

ENERZIJDS

De BVBA Freaks Hairgroup waarvan de zetel gevestigd is te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2, ingeschreven in het handelsregister te Hasselt, met ais ondernemingsnummer BE 0478900.825

Opgericht onder de benaming Jelly & Beauty bij akte verleden voor Notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 17 juli 2002, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 14 augustus daaropvolgend, onder nummer 2002-08-14/139.

Naamswijziging in Freaks Hairgroup via buitengewone algemene vergadering op 29 Juli 2004 voor notaris Levecq te Here de-Stad.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door:

1. De Heer Robby Reuten, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 22

ANDERZIJDS

De BVBA KAPSALON LEONA, waarvan de zetel gevestigd is te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2 ingeschreven in het handelsregister te Hasselt, met ondernemingsnummer BE 0473.883.008.

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Benoît Levecq te Herk-de-Stad op 02 maart 1999, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 17 maart daaropvolgend, onder nummer 990317-337.

Het kapitaal werd verhoogd via buitengewone algemene vergadering op 17 april 2009 voor notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 01 juli daaropvolgend, onder nummer 09093173.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door

1. De Heer Robby Reuten, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 22

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De comparanten verklaren kennis te hebben van

1. De specifieke aansprakelijkheid van de Raad van Bestuur conform de vennootschappenwet.

2, De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de

algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter griffe van de

rechtbank van koophandel neer te leggen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V

V beh aa Be sten

HASSELT

jt1,11i1J1

<

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 2 -11- 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

a.

4.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten verklaren eveneens dat op heden de totaliteit der aandelen van de BVBA KAPSALON LEONA momenteel verenigd zijn in de schoot van de BVBA FREAKS HAIRGROUP.

De comparanten hebben het volgende geacteerd:

a) FUSIE - RECHTSVORM NAAM - DOEL - ZETEL

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergadering een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door overneming door te voeren, waarbij de BVBA FREAKS HAIRGROUP de BVBA KAPSALON LEONA zal overnemen met overgang van het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de vennootschap BVBA KAPSALON LEONA door de vennootschap BVBA FREAKS HAIRGROUP zonder uitreiking van nieuwe aandelen,

De BVBA FREAKS HAIRGROUP heeft als doel:

1.Klein- en groothandel van schoonheidsproducten, reukwaren, toiletartikelen en alle andere artikelen die

normaal in kappersalons kunnen verkocht worden, alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, het alles in de

meest ruime zin, hierin begrepen alle elektrisch en bureelmateriaal;

2.Fabricatie van schoonheids- en cosmetische producten en onderhoudsproducten;

3.Management en opleiding geven;

4.Uitbating van haarkappersalon voor dames, heren en kinderen;

5.Het verstrekken van schoonheidszorgen, het verlenen van diensten van manu- en pedicure;

6.Het ter beschikking stellen en de uitbating van zonnebanken;

7.Haartoevoegingen, fabricatie van haarstukken;

8.Nailcenter en grimeren,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België al in het buitenland, op alle wijzen en

manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen, zo

voor eigen rekening ais voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel,

rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te

verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op

welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De onderneming kan eveneens overgaan tot het oprichten van filialen en bijhuizen.

De BVBA KAPSALON LEONA heeft als doel,

9.Uitbating van haarkappersalon voor dames, heren en kinderen;

10.KIein- en groothandel van schoonheidsproducten, reukwaren, toiletartikelen en aile andere artikelen die

normaal in kappersalons kunnen verkocht worden, alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, het alles in de

meest ruime zin,

11.1-let verstrekken van schoonheidszorgen, het verlenen van diensten van manu- en pedicure;

12.Het ter beschikking stellen en de uitbating van zonnebanken;

13.Management en opleiding geven;

14.Haartoevoegingen, fabricatie van haarstukken;

15.Nailcenter en grimeren.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België al in het buitenland, op alle wijzen en

manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap Kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen, zo

voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel,

rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook,

De vennootschap kan ook functies van beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De onderneming kan eveneens overgaan tot het oprichten van filialen en bijhuizen.

Voo~-tíehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het doel van de BVBA ERFAKS HAERGOUP zal bijgevolg aangepast en uitgebreid moeten worden aanlmet het doel van BVBA KAPSALON LEONA.

De overnemende vennootschap zal alle kosten voortvloeiend uit de fusie dragen. De zetel van de overnemende vennootschap blijft ongewijzigd.

b) BOEKHOUDING

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 juli 2013.

c) BIJZONDERE RECHTEN TOEGEKEND AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN

VENNOOTSCHAPPEN

Niet van toepassing

d) BIJZONDERE BEZOLDIGING Niet van toepassing

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge e) BIJZONDERE VOORDELEN Niet van toepassing

NEERLEGGING

De comparanten verklaren het fusievoorstel neer te leggen of te doen neerleggen op de griffie van de

rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen,

Waarvan akte

Herk-de-Stad, 04 november 2013

Robby Reuten zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t"

22/11/2013
ÿþL

Mod Word ii.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

*13175408*

Vo behc

aan

Beiç Staal

iii



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 -11- 2013

HASSELT

ri f11'le

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0478.100.825

Benaming

(voluit) : FREAKS HAIRGROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : STEVOORTWEG 28 BUS 2 3540 HERK-DE-STAD

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

FUSIEVOORSTEL

Het jaar tweeduizend dertien

Op 04 november ten maatschappelijke zetel, zijn verschenen:

ENERZIJDS

De BVBA Freaks Hairgroup waarvan de zetel gevestigd is te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2, ingeschreven in het handelsregister te Hasselt, met als ondernemingsnummer BE 0478.100.825

Opgericht onder de benaming Jelly & Beauty bij akte verleden voor Notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 17 juli 2002, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 14 augustus daaropvolgend, onder nummer 2002-08-141139.

Naamswijziging in Freaks Hairgroup via buitengewone algemene vergadering op 29 juli 2004 voor notaris Levecq te Herk-de-Stad.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door:

1.De Heer Robby Reuten, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 22

ANDERZIJDS

De BVBA FREAKS SCHERPENHEUVEL, waarvan de zetel gevestigd is te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2 ingeschreven in het handelsregister te Hasselt, met ondernemingsnummer BE 0479.033.708.

Opgericht onder de benaming FREAKS TIENEN BVBA bij akte verleden voor Notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 29 november 2002, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 20 december daaropvolgend, onder nummer 2002-12-20/0152420.

Bij buitengewone algemene vergadering op 17 april 2009 voor notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad, werd de naam gewijzigd naar BVBA FREAKS SCHERPENHEUVEL en het kapitaal werd verhoogd, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 29 juni daaropvolgend, onder nummer 2009-06-29/0091391.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door

1.De Heer Robby Reuten, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 22

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten verklaren kennis te hebben van

I.De specifieke aansprakelijkheid van de Raad van Bestuur conform de vennootschappenwet,

2.De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de

algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter griffie van de

rechtbank van koophandel neer te leggen.

De comparanten verklaren eveneens dat op heden de totaliteit der aandelen van de BVBA FREAKS SCHERPENHEUVEL momenteel verenigd zijn in de schoot van de BVBA FREAKS HAIRGROUP.

De comparanten hebben het volgende geacteerd:

a) FUSIE - RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergadering een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door overneming door te voeren, waarbij de BVBA FREAKS HAIRGROUP de BVBA FREAKS SCHERPENHEUVEL zal overnemen met overgang van het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de vennootschap BVBA FREAKS SCHERPENHEUVEL door de vennootschap BVBA FREAKS HAIRGROUP zonder uitreiking van nieuwe aandelen.

De BVBA FREAKS HAIRGROUP heeft als doel:

" Klein- en groothandel van schoonheidsproducten, reukwaren, toiletartikelen en alle andere artikelen die normaal in kappersalons kunnen verkocht worden, alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, het alles in de meest ruime zin, hierin begrepen alle elektrisch en bureelmateriaal;

" Fabricatie van schoonheids- en cosmetische producten en onderhoudsproducten;

" Management en opleiding geven;

" Uitbating van haarkappersalon voor dames, heren en kinderen;

" Het verstrekken van schoonheidszorgen, het verlenen van diensten van manu- en pedicure;

" Het ter beschikking stellen en de uitbating van zonnebanken;

" Haartoevoegingen, fabricatie van haarstukken;

" Nailcenter en grimeren.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België al in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel, rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken,

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De onderneming kan eveneens overgaan tot het oprichten van filialen en bijhuizen.

De BVBA FREAKS SCHERPENHEUVEL heeft als doel:

" Uitbating van haarkappersalon voor dames, heren en kinderen;

" Klein- en groothandel van schoonheidsproducten, reukwaren, toiletartikelen en alle andere artikelen die normaal in kappersalons kunnen verkocht worden, alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, het alles in de meest ruime zin,

" Het verstrekken van schoonheidszorgen, het verlenen van diensten van manu- en pedicure;

" Het ter beschikking stellen en de uitbating van zonnebanken;

" Management en opleiding geven;

" Haartoevoegingen, fabricatie van haarstukken;

" Nailcenter en grimeren.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België al in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel, rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België ais in het buitenland.

Voor-ghouden aan het Belgisch

Staatsblad

Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen ot' vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De onderneming kan eveneens overgaan tot het oprichten van filialen en bijhuizen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Het doel van de BVBA FREAKS HAIRGOUP zal bijgevolg aangepast en uitgebreid moeten worden aan/met het doel van BVBA FREAKS SCHERPENHEUVEL,

De overnemende vennootschap zal aile kosten voortvloeiend uit de fusie dragen.

De zetel van de overnemende vennootschap blijft ongewijzigd.

b) BOEKHOUDING

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 juli 2013.

c) BIJZONDERE RECHTEN TOEGEKEND AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN

VENNOOTSCHAPPEN

Niet van toepassing

d) BIJZONDERE BEZOLDIGING

Niet van toepassing

e) BIJZONDERE VOORDELEN

Niet van toepassing

NEERLEGGING

De comparanten verklaren het fusievoorstel neer te leggen of te doen neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Waarvan akte

Herk-de-Stad, 04 november 2013

Robby Reuten zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/11/2013
ÿþ MIXE Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

bel'

aa E3e1 Staa

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 -11-2013

HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0478.100.825

Benaming

(voluit) : FREAKS HAIRGROUP

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : STEVOORTWEG 28 BUS 2 3540 HERK-DE-STAD

(volledig adres)

Onderwerp akte ; NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Het jaar tweeduizend dertien

Op 04 november ten maatschappelijke zetel, zijn verschenen:

ENERZIJDS :

De BVBA Freaks Hairgroup waarvan de zetel gevestigd is te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2, ingeschreven in het handelsregister te Hasselt, met als ondernemingsnummer BE 0478.100.825

Opgericht onder de benaming Jelly & Beauty bij akte verleden voor Notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 17 juli 2002, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 14 augustus daaropvolgend, onder nummer 2002-08-14/139.

Naamswijziging in Freaks Hairgroup via buitengewone algemene vergadering op 29 juli 2004 voor notaris Levecq te Herk de-Stad

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door:

1. De Heer Robby Reuten, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 22

ANDERZIJDS

De BVBA SHOP TO SHOP, waarvan de zetel gevestigd is te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2 ingeschreven in het handelsregister te Hasselt, met ondernemingsnummer BE 0473.883.008,

De statuten werden voor een laatste keer gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Levecq te Herk-de-Stad op 08 mei 2009, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 08 juli daaropvolgend, onder nummer 2009-07-08/0094813.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door

1, De Heer Robby Reuten, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 22

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De comparanten verklaren kennis te hebben van

1. De specifieke aansprakelijkheid van de Raad van Bestuur conform de vennootschappenwet.

2. De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter griffie van de rechtbank van koophandel neer te leggen,

De comparanten verklaren eveneens dat op heden de totaliteit der aandelen van de BVBA SHOP TO SHOP momenteel verenigd zijn in de schoot van de BVBA FREAKS HAIRGROUP.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten hebben het volgende geacteerd:

a) FUSIE - RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergadering een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door overneming door te voeren, waarbij de BVBA FREAKS HAIRGROUP de BVBA SHOP TO SHOP zal overnemen met overgang van het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de vennootschap BVBA SHOP TO SHOP door de vennootschap BVBA FREAKS HA1RGROUP zonder uitreiking van nieuwe aandelen.

De BVBA FREAKS HAIRGROUP heeft als doel:

1.Klein- en groothandel van schoonheidsproducten, reukwaren, toiletartikelen en alle andere artikelen die

normaal in kappersslons kunnen verkocht worden, alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, het altes in de

meest ruime zin, hierin begrepen alle elektrisch en bureelmateriaal;

2.Fabricatie van schoonheids- en cosmetische producten en onderhoudsproducten;

3.Management en opleiding geven;

4.Uitbating van haarkappersalon voor dames, heren en kinderen:

5.Het verstrekken van schoonheidszorgen, het verlenen van diensten van manu- en pedicure;

6.Het ter beschikking stellen en de uitbating van zonnebanken;

7.Haartoevoegingen, fabricatie van haarstukken;

8.Nailcenter en grimeren.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België al in het buitenland, op alle wijzen en

manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen, zo

voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel,

rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te

verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op

welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De onderneming kan eveneens overgaan tot het oprichten van filialen en bijhuizen.

De BVBA SHOP TO SHOP heeft als doel:

9.Klein- en groothandel van schoonheidsproducten, reukwaren, toiletartikelen en alle andere artikelen die

normaal in kappersalons kunnen verkocht worden, alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, het alles in de

meest ruime zin, hierin begrepen alle elektrisch en bureelmateriaal;

1O.Fabricatie van schoonheids- en cosmetische producten en onderhoudsproducten;

11.Management en opleiding geven;

12.Uitbating van haarkappersalon voor dames, heren en kinderen;

13.Het verstrekken van schoonheidszorgen, het verlenen van diensten van manu- en pedicure;

14,1-let ter beschikking stellen en de uitbating van zonnebanken;

15.Haartoevoegingen, fabricatie van haarstukken;

16.Nailcenter en grimeren.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België al in het buitenland, op alle wijzen en

manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen, zo

voor eigen rekening ais voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel,

rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De onderneming kan eveneens overgaan tot het oprichten van filialen en bijhuizen.

Het doel van de BVBA FREAKS HAIRGOUP zal bijgevolg aangepast en uitgebreid moeten worden aan/met het doel van BVBA SHOP TO SHOP.

u

r

De overnemende vennootschap zal aile kosten voortvloeiend uit de fusie dragen.

De zetel van de overnemende vennootschap blijft ongewijzigd.

b) BOEKHOUDING

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 juli 2013.

c) BIJZONDERE RECHTEN TOEGEKEND AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN

VENNOOTSCHAPPEN

Niet van toepassing

d) BIJZONDERE BEZOLDIGING

Niet van toepassing

e) BIJZONDERE VOORDELEN

Niet van toepassing

Waarvan akte

Herk-de-Stad, 04 november 2013

Robby Reuten zaakvoerder

Voor-

, :,iou4en

aan het

Belgisch Staatsblad

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lufk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



"13175Al2*

11111111

V ben aa Be Stae

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 -11- 2013

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0478.100.825

Benaming

(voluit) : FREAKS HAIRGROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : STEVOORTWEG 28 BUS 2 3540 HERK-DE-STAD

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Het jaar tweeduizend dertien

Op 04 november ten maatschappelijke zetel, zijn verschenen:

ENERZIJDS :

De BVBA Freaks Hairgroup waarvan de zetel gevestigd is te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2 ingeschreven in het handelsregister te Hasselt, met ais ondernemingsnummer BE 0478.100.825

Opgericht onder de benaming Jelly & Beauty bij akte verleden voor Notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 17 juli 2002, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 14 augustus daaropvolgend, onder nummer 2002-08-14/139.

Naamswijziging in Freaks Hairgroup via buitengewone algemene vergadering op 29 juli 2004 voor notaris Levecq te Herk-de-Stad.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door:

1. De Heer Robby Reuten, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 22

ANDERZIJDS

De BVBA HAIR FREAK ACADEMY, waarvan de zetel gevestigd is te 3540 Herk de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2 ingeschreven in het handelsregister te Hasselt, met ondernemingsnummer BE 0875.697.390.

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 18 augustus 2005, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 31 augustus daaropvolgend, onder nummer 05123791.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door

1. De Heer Robby Reuten, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 22

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De comparanten verklaren kennis te hebben van

1. De specifieke aansprakelijkheid van de Raad van Bestuur conform de vennootschappenwet.

2. De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter griffie van de rechtbank van koophandel neer te leggen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten verklaren eveneens dat op heden de totaliteit der aandelen van de BVBA HAIR FREAK ACADEMY momenteel verenigd zijn in de schoot van de BVBA FREAKS HAIRGROUP.

De comparanten hebben het volgende geacteerd:

a) FUSIE - RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergadering een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door overneming door te voeren, waarbij de BVBA FREAKS HAIRGROUP de BVBA HAIR FREAK ACADEMY zal overnemen met overgang van het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de vennootschap BVBA HAIR FREAK ACADEMY door de vennootschap BVBA FREAKS HAIRGROUP zonder uitreiking van nieuwe aandelen.

De BVBA FREAKS HAIRGROUP heeft als doel:

1.Klein- en groothandel van schoonheidsproducten, reukwaren, toiletartikelen en alle andere artikelen die'

normaal in kappersslons kunnen verkocht worden, alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, het alles in de

meest ruime zin, hierin begrepen aile elektrisch en bureelmateriaal;

2,Fabricatie van schoonheids- en cosmetische producten en onderhoudsproducten;

3.Management en opleiding geven;

4.Uitbating van haarkappersalon voor dames, heren en kinderen;

5.Het verstrekken van schoonheidszorgen, het verlenen van diensten van manu- en pedicure;

6.Het ter beschikking stellen en de uitbating van zonnebanken;

7.Haartoevoegingen, fabricatie van haarstukken;

8.Nailcenter en grimeren,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België ai in het buitenland, op alle wijzen en

manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen, zo

voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel,

rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België ais in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen, diie eenzelfde; gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te

verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op

welke wijze ook,

De vennootschap kan ook functies van beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De onderneming kan eveneens overgaan tot het oprichten van filialen en bijhuizen.

De BVBA HAIR FREAK ACADEMY heeft als doel:

9.Klein- en groothandel van schoonheidsproducten, reukwaren, toiletartikelen en alle andere artikelen die

normaal in kappersalons kunnen verkocht worden, alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, het alles in de

meest ruime zin, hierin begrepen alle elektrisch en bureelmateriaal;

10.Fabricatie van schoonheids- en cosmetische producten en onderhoudsproducten;

11.Uitbating van haarkappersalon voor dames, heren en kinderen;

12.Het verstrekken van schoonheidszorgen, het verlenen van diensten van manu- en pedicure;

13.Het ter beschikking stellen en de uitbating van zonnebanken;

14.Haartoevoegingen, fabricatie van haarstukken;

15.Nailcenter en grimeren.

16, Franchising.

17.Management.

18.Uitbating van zwembaden, saunas, dit in verband met het verstrekken van schoonheidsverzorging;

19.Het geven van lessen, cursussen en seminaries met ondermeer de volgende opleidingen : opleiding voor

kappers, opleiding voor etikettenleer, opleiding voor schoonheidsspecialisten, opleiding voor pedicure en

manicure.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België al in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel, rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

}

"

Voor-toetrocdRn Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of' vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

pan het Belgisch Staatsblad Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De onderneming kan eveneens overgaan tot het oprichten van filialen en bijhuizen.







Het doel van de BVBA FREAKS HAIRGOUP zal bijgevolg aangepast en uitgebreid moeten worden aanfinet het doel van BVBA HAIR FREAK ACADEMY.

De overnemende vennootschap zal alle kosten voortvloeiend uit de fusie dragen.



De zetel van de overnemende vennootschap blijft ongewijzigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge b) BOEKHOUDING

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 juli 2013.

c) BIJZONDERE RECHTEN TOEGEKEND AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN

VENNOOTSCHAPPEN

Niet van toepassing

d) BIJZONDERE BEZOLDIGING

Niet van toepassing

e) BIJZONDERE VOORDELEN

Niet van toepassing

NEERLEGG1NG



De comparanten verklaren het fusievoorstel neer te leggen of te doen neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Waarvan akte

Herk-de-Stad, 04 ncvember 2013

Robby Reuten zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/11/2013
ÿþOndernemingsnr: 0478.100.825

Benaming

(voluit) : FREAKS HAIRGROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : STEVOORTWEG 28 BUS 2 3540 HERK-DE-STAD

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Het jaar tweeduizend dertien

Op 04 november ten maatschappelijke zetel, zijn verschenen:

ENERZIJDS :

De BVBA Freaks Hairgroup waarvan de zetel gevestigd is te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2, ingeschreven in het handelsregister te Hasselt, met als ondernemingsnummer BE 0478.100.825

Opgericht onder de benaming Jelly & Beauty bij akte verleden voor Notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 17 juli 2002, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 14 augustus daaropvolgend, onder nummer 2002-08-141139.

Naamswijziging in Freaks Hairgroup via buitengewone algemene vergadering op 29 juli 2004 voor notaris Levecq te Herk-de-Stad.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door:

1. De Heer Robby Reuten, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 22

ANDERZIJDS

De BVBA HA1R & PRODUCTS, waarvan de zetel gevestigd is te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2 ingeschreven in het handelsregister te Hasselt, met ondernemingsnummer BE 0479.605.909.

Opgericht onder de benaming FREAKS KERMT BVBA bij akte verleden voor Notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 07 februari 2003, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 26 februari daaropvolgend, onder nummer 2003-02-26/0025232.

Naamswijziging naar HA1R & PRODUCTS via buitengewone algemene vergadering op 01 oktober 2010 voor notaris Benoit Levecq te Merk-de-Stad, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 11 februari 2011, onder nummer 2011-02-11/0023478.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door

1. De Heer Robby Reuten, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 22

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De comparanten verklaren kennis te hebben van

1. De specifieke aansprakelijkheid van de Raad van Bestuur conform de vennootschappenwet.

2. De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter griffie van de rechtbank van koophandel neer te leggen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 -TT- 2013 HASSELT

Griffie

*13175919<

H

Vc behc aar Bels Staal

}

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

3

~_.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten verklaren eveneens dat op heden de totaliteit der aandelen van de BVBA HAIR & PRODUCTS momenteel verenigd zijn in de schoot van de BVBA FREAKS HAIRGROUP.

De comparanten hebben het volgende geacteerd:

a) FUSIE - RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergadering een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door overneming door te voeren, waarbij de BVBA FREAKS HAIRGROUP de BVBA HAIR & PRODUCTS zal overnemen met overgang van het gehele veentogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de vennootschap BVBA HAIR & PRODUCTS door de vennootschap BVBA FREAKS HAIRGROUP zonder uitreiking van nieuwe aandelen.

De BVBA FREAKS HAIRGROUP heeft als doel:

1.Klein- en groothandel van schoonheidsproducten, reukwaren, toiletartikelen en alle andere artikelen die

normaal in kappersalons kunnen verkocht worden, alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, het alles in de

meest ruime zin, hierin begrepen alle elektrisch en bureelmateriaal;

2.Fabricatie van schoonheids-en cosmetische producten en onderhoudsproducten;

3.Management en opleiding geven;

4.Uitbating van haarkappersalon voor dames, heren en kinderen;

5.Het verstrekken van schoonheidszorgen, het verlenen van diensten van manu- en pedicure;

6.Het ter beschikking stellen en de uitbating van zonnebanken;

7 Haartoevoegingen, fabricatie van haarstukken;

8.Nailcenter en grimeren.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België al in het buitenland, op alle wijzen en

manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen, zo

voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel,

rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België ais in het buitenland,

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te

verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op

welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De onderneming kan eveneens overgaan tot het oprichten van filialen en bijhuizen.

De BVBA HAIR & PRODUCTS heeft als doel:

9.Uitbating van haarkappersalon voor dames, heren en kinderen;

10.KIein- en groothandel van schoonheidsproducten, reukwaren, toiletartikelen en alle andere artikelen die

normaal in kappersalons kunnen verkocht warden, alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, het alles in de

meest ruime zin,

11.Het verstrekken van schoonheidszorgen, het verlenen van diensten van manu- en pedicure;

12.Het ter beschikking stellen en de uitbating van zonnebanken;

13.Management en opleiding geven;

14.Haartoevoegingen, fabricatie van haarstukken;

15.Nailcenter en grimeren.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België al in het buitenland, op alle wijzen en

manieren die zij het best geschikt acht,

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen, zo

vocr eigen rekening als vocr rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel,

rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België ais in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of

vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te

verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op

welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De onderneming kan eveneens overgaan tot het oprichten van filialen en bijhuizen.

^ -" Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Het doel van de BVBA FREAKS HAIRGOUP zal bijgevolg aangepast en uitgebreid moeten worden aan/met het doel van BVBA HAIR & PRODUCTS.

De overnemende vennootschap zal alle kosten voortvloeiend uit de fusie dragen. De zetel van de overnemende vennootschap blijft ongewijzigd.

b) BOEKHOUDING

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 juli 2013.

c) BIJZONDERE RECHTEN TOEGEKEND AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN

VENNOOTSCHAPPEN

Niet van toepassing

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge d) BIJZONDERE BEZOLDIGING Niet van toepassing

e) BIJZONDERE VOORDELEN Niet van toepassing

NEERLEGGING

De comparanten verklaren het fusievoorstel neer te leggen of te doen neerleggen op de griffie van de

rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Waarvan akte

Hercc-de-Stad 04 november 2013

Robby Reuten zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4r

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 01.08.2013 13396-0433-014
23/07/2013
ÿþOndernemingsnr : 0478.100.825

Benaming

(voluit) : FREAKS HAIRGROUP

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : DIESTERSTEENWEG 943510 HASSELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De bijzondere algemene vergadering van 01/06/2013 neemt nota van de verplaatsing van de' maatschappelijke zetel van de Diestersteenweg 94 3510 Hasselt naar de Stevoortweg 28 bus 2 3540 Herk-de-; Stad en dit vanaf 0110612013.

Zj hecht haar goedkeuring aan dit punt.

Getekend, 01/06/2013

Reuten Robby,

zaakvoerder

Moa word 19.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

12  07.2013

HASSELT

Gr'rfrie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.04.2012, NGL 11.09.2012 12564-0391-014
20/07/2012
ÿþ le; Mod za

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behout

aan h Heigis Staatsb

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1.1 -07- 2012

H~S$g.T

.l .e

" iaiae~zs

Ondernemingsnr : 0478.100.825

Benaming

(voluit) : FREAKS HAIRGROUP

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : DiESTERSTEENWEG 94 3510 HASSELT

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

De bijzondere algemene vergadering van 31/03/2012 neemt nota van de beslissing om de zaakvoerder Reuten Ronald, Stevoortweg 28 3540 Hercc-de-stad, te ontslaan en dit vanaf heden.

zij hecht haar goedkeuring aan dit punt.

getekend,

31/03/2012

Reuten Robby,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/02/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
10/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.04.2011, NGL 02.05.2011 11102-0399-014
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 07.07.2010 10291-0537-013
15/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.05.2009, NGL 06.07.2009 09391-0046-014
11/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/04/2008 : HA108921
01/04/2008 : HA108921
02/07/2007 : HA108921
03/05/2007 : HA108921
27/07/2006 : HA108921
24/08/2005 : HA108921
15/07/2005 : HA108921
25/06/2004 : HA108921
05/02/2003 : HA108921
14/08/2002 : HAA020322
18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 12.12.2015 15688-0520-016

Coordonnées
FREAKS HAIRGROUP

Adresse
STEVOORTWEG 28, BUS 2 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande