FREAKS SCHERPENHEUVEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FREAKS SCHERPENHEUVEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.033.708

Publication

18/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

21.5 j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IMmium~~u111u~muun101

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van koophandel

0 6 HAART zog

te HASSELT

Griffie

Ondernemingsvr: 0479.033.708

Benaming

(voluit) : FREAKS SCHERPENHEUVEL

(verkort) :

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3540 klerk-de-Stad  Stevoortweg 28 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overneming (gelijkgestelde verrichting)

Uit een akte verleden voor notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 24 december 2013, "Geregistreerd: 13 blad(en) geen verzending te Hasselt, op 03/01/2014 boek 802, blad 67, vak 20 Ontvangen: vijftig euro (E 50,00) getekend: ea. Inspecteur K. BLONDEEL", blijkt dat de algemene vergaderingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FREAKS SCHERPENHEUVEL, met zetel te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2, BTW BE 0479.033.708, RPR Hasselt en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FREAKS HAIRGROUP, met zetel te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2, BTW BE 0478.100.825, RPR Hasselt, de hierna volgende beslissingen hebben genomen.

BERAADSLAGING

De vergadering van de onderscheiden vennootschappen vat de agenda aan en neemt, ieder afzonderlijk, vervolgens na beraadslaging met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen:

I. AGENDAPUNT: Kennisname van documenten

De vergaderingen nemen kennis en gaan over tot de bespreking van het fusievoorstellen waarvan de aandeelhouders verklaren dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

De voorzitter verklaart namens de zaakvoerder van de overnemende vennootschap en namens de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap dat er zich sinds datum van opstelling van het fusievoorstel geen enkele belangrijke wijziging heeft voorgedaan noch in de activa en passiva van het vermogen van de overnemende vennootschap noch in de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap.

II. AGENDAPUNT: ontbinding  goedkeuring fusie

De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FREAKS HAIRGROUP",, besluit tot ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FREAKS SCHERPENHEUVEL zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie door vereniging van alle aandelen in één hand.

De algemene vergaderingen van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap keuren allen het fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat, overeenkomstig het fusievoorstel, het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FREAKS SCHERPENHEUVEL, zowel de rechten als verplichtingen, als gevolg van hun ontbinding zonder vereffening van de algeheelheid van de activa en passiva van hun vermogen, onder algemene titel overgaan op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FREAKS HAIRGROUP", die houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap, niets uitgezonderd noch voorbehouden. Ingevolge deze beslissing tot fusie door alle algemene vergaderingen, houdt de overgenomen vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FREAKS SCHERPENHEUVEL vanaf heden op te bestaan.

Algeme e Voorwaarden:

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- overeenkomstig het fusievoorstel, gebeurt de overname zonder kapitaalverhoging. Overeenkomstig artikel 726 van het wetboek van vennootschappen, geeft deze overneming geen aanleiding tot enige toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschap in het bezit zijn van de overnemende vennootschap.

- Alle handelingen door de overgenomen vennootschap verricht sinds één juli tweeduizend dertien, worden geacht als gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, op last van deze laatste alle eventuele schulden te betalen, al haar verplichtingen en verbintenissen na te komen, al de kosten, belastingen en hoegenaamde lasten voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen en haar te vrijwaren van alle vorderingen.

- de goederen van de overgenomen vennootschap gaan over in de staat waarin zij zich bevinden. De vergadering van de overnemende vennootschap verklaart volledig kennis te hebben van de overgedragen goederen en rechten en geen omstandige beschrijving meer te vereisen.

- de overdracht omvat het geheel van activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap. De overnemende vennootschap in wiens voordeel de overdracht is gebeurd, wordt in de plaats gesteld van alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

- In het algemeen omvat de overdracht alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke of andere waarborgen, waarvan de overgenomen vennootschap geniet of om enigerlei reden titularis van is, ten overstaan van derden, de administraties inbegrepen.

- de diverse vermogensbestanddelen van de over te nemen vennootschap worden tengevolge van deze fusie in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de over te nemen vennootschap.

- Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

- Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, noch aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

M. AGENDAPUNT: kennisname vrijwillig ontslag van en kwijting aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschappen

De vergadering van de overnemende vennootschap neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, te weten: voornoemde heer REUTEN Robby Leon Lucie Eddy, wonende te 3540 klerk-de-Stad, Stevoortweg 22.

De vergadering beslist hem algehele décharge te verlenen over het door hem gevoerde beleid. IV. AGENDAPUNT: bevoegdheden

De algemene vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de besluiten genomen omtrent de voorgaande punten en voor het vervullen van de verdere formaliteiten bij de fusie.

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap om het register van aandelen van de overgenomen vennootschappen te vernietigen.

Fiscale erklarin . en

Deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 117 § 1 en 120 laatste alinea, van het Wetboek van de Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (W.I.B. '92) en van artikel 11 en 18 § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De overnemende vennootschap is ingeschreven als B.T.W.  belastingplichtige onder nummer BE 0475.100.825,

VOLMACHT

Aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B & F Knaepen-Smets, Kleine Hoolstraat 43 te 3540 Herk-de-Stad, wordt, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, bijzondere volmacht verleend om namens en voor rekening van de bij deze akte betrokken vennootschappen, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

'1roor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benoit LEVECQ, notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/11/2013
ÿþll. Mad 2,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 -11- 2013

Hiere

I 111111

" 13175909*

Va beha

aan

Belç Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0479.033.708

Benaming

(voluit) : FREAKS SCHERPENHEUVEL

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : STEVOORTWEG 28 BUS 2 3540 HERK-DE-STAD

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Het jaar tweeduizend dertien

Op 04 november ten maatschappelijke zetel, zijn verschenen:

ENERZIJDS :

De BVBA Freaks Hairgroup waarvan de zetel gevestigd Is te 3540 Herk de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2, ingeschreven in het handelsregister te Hasselt, met als ondernemingsnummer BE 0478.100.825

Opgericht onder de benaming Jelly & Beauty bij akte verleden voor Notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 17 juli 2002, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 14 augustus daaropvolgend, onder nummer 2002-08-14/139.

Naamswijziging in Freaks Hairgroup via buitengewone algemene vergadering op 29 juli 2004 voor notaris Levecq te Herk-de-Stad.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door

1.0e Heer Robby Reuten, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 22

ANDERZIJDS

De BVBA FREAKS SCHERPENHEUVEL, waarvan de zetel gevestigd is te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 28 bus 2 ingeschreven in het handelsregister te Hasselt, met ondememingsnummer BE 0479.033.708.

Opgericht onder de benaming FREAKS TIENEN BVBA bij akte verleden voor Notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 29 november 2002, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 20 december daaropvolgend, onder nummer 2002-12-2010152420.

Bij buitengewone algemene vergadering op 17 april 2009 voor notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad, werd de naam gewijzigd naar BVBA FREAKS SCHERPENHEUVEL en het kapitaal werd verhoogd, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 29 juni daaropvolgend, onder nummer 2009-06-29/0091391.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door

1.De Heer Robby Reuten, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 22

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De comparanten verklaren kennis te hebben van

1.De specifieke aansprakelijkheid van de Raad van Bestuur conform de vennootschappenwet.

pp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene - vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter griffie van de rechtbank van koophandel neer te leggen.

De comparanten verklaren eveneens dat op heden de totaliteit der aandelen van de BVBA FREAKS SCHERPENHEUVEL momenteel verenigd zijn in de schoot van de BVBA FREAKS HAIRGROUP,

De comparanten hebben het volgende geacteerd:

a) FUSIE - RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergadering een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door overneming door te voeren, waarbij de BVBA FREAKS HAIRGROUP de BVBA FREAKS SCHERPENHEUVEL zal overnemen met overgang van het gehele vermogen zowel de rechten als de verplichtingen - van de vennootschap BVBA FREAKS SCHERPENHEUVEL door de vennootschap BVBA FREAKS HAIRGROUP zonder uitreiking van nieuwe aandelen.

De BVBA FREAKS HAIRGROUP heeft als doel:

" Klein- en groothandel van schoonheidsproducten, reukwaren, toiletartikelen en alle andere artikelen die normaal in kappersalons kunnen verkocht worden, alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, het alles in de meest ruime zin, hierin begrepen alle elektrisch en bureelmateriaal;

" Fabricatie van schoonheids- en oosmetische producten en onderhoudsproducten;

" Management en opleiding geven;

" Uitbating van haarkappersalon voor dames, heren en kinderen;

" Het verstrekken van schoonheidszorgen, het verlenen van diensten van manu- en pedicure;

" Het ter beschikking stellen en de uitbating van zonnebanken;

" Haartoevoegingen, fabricatie van haarstukken;

" Nailcenter en grimeren.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België al in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel, rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De onderneming kan eveneens overgaan tot het oprichten van filialen en bijhuizen.

De BVBA FREAKS SCHERPENHEUVEL heeft als doel

-Uitbating van haarkappersalon voor dames, heren en kinderen;

" Klein- en groothandel van schoonheidsproducten, reukwaren, toiletartikelen en aile andere artikelen die normaal in kappersalons kunnen verkocht worden, alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, het alles in de meest ruime zin,

" Het verstrekken van schoonheidszorgen, het verlenen van diensten van manu- en pedicure;

" Het ter beschikking stellen en de uitbating van zonnebanken; -Management en opleiding geven;

" Haartoevoegingen, fabricatie van haarstukken;

" Naaicenter en grimeren

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België ai in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel, rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

emi

"

bïKhoyuden aan het Belgisch Staatsblad

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op' welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De onderneming kan eveneens overgaan tot het oprichten van filialen en bijhuizen.



Het doel van de BVBA FREAKS HAIRGOUP zal bijgevolg aangepast en uitgebreid moeten worden aan/met het doel van BVBA FREAKS SCHERPENHEUVEL,

De overnemende vennootschap zal alle kosten voortvloeiend uit de fusie dragen,

De zetel van de overnemende vennootschap blijft ongewijzigd.

b) BOEKHOUDING

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 juli 2013.

c) BIJZONDERE RECHTEN TOEGEKEND AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN

VENNOOTSCHAPPEN

Niet van toepassing

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge d) BIJZONDERE BEZOLDIGING

Niet van toepassing

e) BIJZONDERE VOORDELEN

Niet van toepassing

NEERLEGGING

De comparanten verklaren het fusievoorstel neer te leggen of te doen neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Waarvan akte

Herk-de-Stad, 04 november 2013

Robby Reuten zaakvoerder



Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 17.07.2013 13331-0271-013
23/07/2013
ÿþ~r

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

A

u

" 131 6526

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 -07- 2013

HASSELT

G++ffle

Ondernemingsnr : 0479.033.708

Benaming

(voluit) : FREAKS SCHERPENHEUVEL

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : DIESTERSTEENWEG 94 3510 HASSELT

(volledig adres)

" Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De bijzondere algemene vergadering van 01/06/2013 neemt nota van de verplaatsing van de

maatschappelijke zetel van de Diestersteenweg 94 3510 Hasselt naar de Stevoortweg 28 bus 2 3540 Herk de Stad en dit vanaf 0110612013.

Zij hecht haar goedkeuring aan dit punt.

Getekend, 01/06/2013

Reuten Robby,

zaakvoerder

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 27.07.2012 12359-0129-013
20/07/2012
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

5taatsbla

Asad 2.1

~

~:.

':k

i~~~~ .~-

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaizos*

im

-RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1.1 -07- 2012

teELT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0479.033.708

Benaming

(voluit) : FREAKS SCHERPENHEUVEL

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : DIESTERSTEENWEG 94 3510 HASSELT

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

De bijzondere algemene vergadering van 31/03/2012 neemt nota van de beslissing om de zaakvoerder Reuten Ronald, Stevoortweg 28 3540 Herk-de-stad, te ontslaan en dit vanaf heden.

zij hecht haar goedkeuring aan dit punt.

getekend,

31/03/2012

Reuten Robby,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van u'sk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1.

16/12/2011 : LE110030
26/07/2011 : LE110030
05/08/2009 : LE110030
29/06/2009 : HA110030
18/07/2008 : HA110030
12/07/2007 : HA110030
27/07/2006 : HA110030
03/04/2006 : LE110030
15/07/2005 : LE110030
07/07/2004 : LE110030
18/03/2003 : LE110030
30/12/2002 : LEA022373
20/12/2002 : LEA022373

Coordonnées
FREAKS SCHERPENHEUVEL

Adresse
STEVOORTWEG 28, BUS 2 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande