FRITIMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRITIMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.286.685

Publication

21/01/2013
ÿþ ulod Wmd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IV~I~I~ININWIINIVIVVNI

*13011939"

V beh

aa

Bel Star

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

O 9 -ai- 2O 3

HA SELT

Ondememingsnr : a Q % á

Benaming

(voluit) : Fritimo

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dorpstraat 2 te 3945 Ham

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michel VRONINKS te Ham op 3 januari 2013, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door de hiernavolgende personen en met de volgende kenmerken:

1. VENNOTEN-OPRICHTERS:

1) De heer WYCKMANS Johan Maria August, geboren te Mortsel op 22 november 1966, ongehuwd, wonende te 3945 Ham, Kortestraat 15;

2) Mevrouw RAPEN Hilde, geboren te Lommel op 15 maart 1968, ongehuwd, wonende te 3945 Ham,

Kortestraat 15.

2, NAAM: Fritimo

3. ZETEL Dorpstraat 2 te 3945 Ham; kan naar om het even welke andere plaats in België binnen het nederlandstalig gebied of het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad overgebracht worden bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

4. DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

- Uitbating van frituur, snackbar,

- Traiteur voor meeneemgerechten of voor verbruik ter plaatse;

- Het verkopen van koude en warme snacks, belegde broodjes, koude en warme schotels en dranken; - Uitbating van taverne, restaurant;

- Het verzorgen van feesten en recepties;

- Klaarmaken en thuisbezorgen van maaltijden en bereide schotels;

- Het vormen en beheren van een onroerend en/of roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke onroerende en/of roerende goederen,

- Het aan- en verkopen van onroerende goederen, zowel in België als in het buitenland. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren, het in erfpacht of gebruik nemen van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld,

De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

Al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Dit doel dient zo ruim mogelijk geïnterpreteerd te worden.

Verwezenlijking van het doel: De vennootschap kan zowel 1n België als in het buitenland alle commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doei of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken, Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijkaardig of verwant is, en aldus door inbreng, fusie, onderschrijving, of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of te creëren vennootschappen en ondernemingen met een gelijkaardig of verwant doel.

De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen In pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

5. KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van nominale waarde zodat ieder aandeel een gelijke fractie vertegenwoordigt van het kapitaal. Alle aandelen werden.bij.de-oprichting -van .de.vennootschap.in .contanten onderschreven.envolledig volgestort..______ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijrâgëri bij Millé giscli Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

r ~ i

Voor-

t ettiouden aan het Belgisch

Staatsblad

6. DUUR: onbeperkt vanaf de oprichtingsdatum;^

 ^ -

7. BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan, ieder zaakvoerder' heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die ncdig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doei, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Een zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, ais eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen, welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vatten, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat deze handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. Een zaakvoerder kan aan een of meer personen, al dan niet vennoten, bijzondere volmachten verlenen voor bepaalde rechtshandelingen of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen. De algemene vergadering kan steeds bij maatregel of reglement van inwendige orde bepalen voor welke handelingen haar voorafgaande goedkeuring nodig is opdat de zaakvoerder geldig de vennootschap zou kunnen verbinden. Deze beperkingen zullen tegen derden niet kunnen worden ingeroepen tenzij de vennootschap aantoont dat deze hiervan kennis dragen of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoendé bewijs.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd, de Heer WYCKMANS Johan, voornoemd als vennoot-oprichter onder 1.1); die aanvaardde en bevestigde dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

S. GEWONE ALGEMENE VERGADERING: de vierde maandag van de maand juni te twintig uur; en voor het eerst in twee duizend veertien.

9. BOEKJAAR: neemt aanvang op één januari en eindigt op éénendertig december van het eropvolgende jaar, Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk vanaf de oprichtingsdatum tot éénendertig december twee duizend en veertien.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Michel VRONINKS te Ham

TegelijK met dit uittreksel werd neergelegd: een eensluidend afschrift van de oprichtingsakte de dato 3

januari 2013 dat uitsluitend bestemd is voor de publicatie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 30.08.2016 16508-0532-015

Coordonnées
FRITIMO

Adresse
DORPSTRAAT 2 3945 HAM

Code postal : 3945
Localité : Kwaadmechelen
Commune : HAM
Province : Limbourg
Région : Région flamande