G-RAPH

Société en commandite simple


Dénomination : G-RAPH
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.161.027

Publication

09/01/2012
ÿþ~

llI11_~* ~~

~~III ~ ~~

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

ee

CZI

Ondernemingsnr ^=' ;-

Benaming

(voluit) : G-raph

Zetel : Endepoelstraat 81. 3540 Herk-de-Stad

Onderwerp akte Oprichting

Heden,up1dauomÓer2O11zÜnommengekomnndnh~n~mxer~a~a

personen: 1^Oh,.Giæ|enGuntor. wonende ha354OHerk-De-8tad.EndepooUstnymtO1 2°Dhr. Gielen ,Jan, wonende te 3530 Helchteren, Sonnisstraat 125, Zij gaan over tot de oprichting van G-ra ph GCV. RECHTSVORM Gewone Commanditaire Vennootschap NAAM De gewonen commanditaire vennootschap heeft als vennootschappelijke benaming G-raph. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3540 Herk-de-Stad, Endepoelstraat 81. De zaakvoerder mag de zetel verplaatsen naar een andere plaats in België. Deze zetelverplaatsing wordt

bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. DUUR De vennootschap heeft onbepaalde duur. De vennootschap kan slechts vervroegd worden ontbonden indien:

de algemene vergodehng, volgens de regels voorwijziging van statuten hiertoe beslist en in de wettelijke

bepaalde gexmUen

~ DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België of in het buihankynd, alleen of in samenwerking niet den1en, alle mogelijke handelingen van commerciële, industriële, 8nonciële, roerende ut onroerende aard te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Het ontwerpen, het opmaken, het implementeren en onderhouden van websites en aile andere mogelijke; toepassingen via het internet; -Computeradviesbureau en de analyse in het algemeen inzake hardware -en softwaretoepassingen; -De ontwikkeling en de realisatie van programma's en gebruiksklare systemen;

-De aan - en verkoop van alle hard - en softwaretoepassi 'ng~n~ -Advies op vlak van communicatie in het algemeen via elle mogelijke kanaten; het ontwerpen er voeren varr reclame - en prornotiecampagnes via alle beschikbare media; -Alle fotografische activiteiten en het maken van videoreportages;

-Alle activiteiten van grafisch ontwerp en uitvoering vormgeving in het algemeen;

-Alle vormen van onderwijs, opleiding en training met betrekking tot de hiervoor opgesomde activiteiten; -Het huren, verhuren , kopen en verkopen van roerende - onroerende goederen;

'Hatuit8mvenenverhuronvmnbuokmn.fÜdmuhriften.wæek-enpuhUniteibmb|odmnnfanderdrukmerk;

i -Het verwerven, het beheer, het in licentie geven of nemen en het verdelen van industriële en intellectuele.

eigendomsrechten, auteurs- en uitvoeringsrechten en merchandising. '

, En alles te doen wa verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan. ;

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng fusie, inschrijving, samenwerking, financiële of andere tussenkomstl in alle bestaande of op te richten vennootsohappen, nndernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder: onderscheid, zowel in België als in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare : of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. De vennootschap mag deze belangen of~ deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken. De vennootschap mag zich ten gunste van de: vwnnoutachoppen, ondernemingon, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of een deelneming; ! heeft borgstellen of haar aval vodenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten en k/ædiet| ~ hoeo~on.hyputhæca|neufandanewoorÓnrgenver~rekkan~

~ '~~~ ~~ ~~~

Op4e~a~~mc van Lv~8wumeNon: Recto : mau~anAoedo~~homvunue instrumenterende notes, hetzij van uepeoo(o)nhen> bevoegd da rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal wordt bij oprichting vastgesteld op honderd (100,00) euro en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s) die al dan niet vennoot zijn, en die de bevoegdheid heeft of hebben alle handelingen te verrichten, die nuttig of noodzakelijk zijn tot het bereiken van het doel der vennootschap onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden op elk van de volgende wijzen:

a) door haar zaakvoerder(s). De zaakvoerder heeft de bevoegdheid de vennootschap afzonderlijk te vertegenwoordigen. Indien meer zaakvoerders worden aangeduid zijn zij bevoegd de vennootschap ieder afzonderlijk te vertegenwoordigen.

b) door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp

ervan. "

Evenwel zal de vennootschap geldig verbonden zijn door de handtekening van een volmachtdrager handelend binnen de grenzen van zijn volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder(s) tegenover de vennootschap in geval van overdreven volmacht.

ALGEMENE VERGADERING

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elk andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste zaterdag van de maand juni om 10u.

Bijkomende vergaderingen kunnen worden gehouden wanneer een vennoot erom verzoekt. De zaakvoerders zorgen voor de conventie der vennoten met vermelding van de agenda. Elk aandeel heeft recht op één stem. De statuten kunnen slechts worden gewijzigd bij unanimiteit.

BOEKJAAR - JAARREKENING - RESULTAAT

Het boekjaar loopt van 1 januari om te eindigen op 31 december van elk kalenderjaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op en de jaarrekening zoals voorgeschreven door de wet.

ONTBINDING- VEREFFENING

Indien de vennootschap ontbonden wordt zijn de zaakvoerder(s) van rechtswegen vereffenaar(s), behalve indien de algemene vergadering bij gewone meerderheid anders beslist.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal plaats vinden in juni 2013.

Met éénparigheid van stemmen wordt dhr. Gunter Gielen, woonachtig te 3540 Herk-de-Stad, Endepoelstraat 81 benoemd als zaakvoerder.

" TIJDELIJKE BEPALINGEN

Met éénparigheid van stemmen wordt bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Jo Plettinx, Molenstraat 4, 2270 Herenthout voor de formaliteiten in de KBO, activering van het BTW-nummer en de formaliteiten die dienaangaande moeten worden voldaan.

Hierbij neergelegd: oprichtingsakte

Dhr. Gielen Gunter Zaakvoerder

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van cie instrumenterende notaris,

otaris, hetzij v.._an de p

erso o n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
G-RAPH

Adresse
ENDEPOELSTRAAT 81 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande