GARAGE BOLLEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARAGE BOLLEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.689.758

Publication

09/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

. r - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111

*13105060*

1 bel aa Be Sta

i

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 -06- 2013

HeeffLef

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0887.689.758

Benaming (voluit) : Garage Bollen

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Vliegveldlaan 25 - 3990 Peer

Onderwerp(en) akte : FUSIE.

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester Jan CLOET, geassocieerd notaris te Peer op 20 juni 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders volgende besluiten heeft getroffen:

Vaststelling dat aan de voorafgaande wettelijke vereisten voldaan werd

Comparanten verklaren:

1. Op negentien maart tweeduizend dertien werd een,

fusievoorstel opgemaakt door de zaakvoerder van de BVBA, Garage Bollen, ondernemingsnummer 0887.689.758, en door de zaakvoerder van de BVBA Garage Bollen Auto's, ondernemingsnummer 0897.030.660.

2. Het fusievoorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Hasselt neergelegd op vijfentwintig maart daarna.

3. Het fusievoorstel werd bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier april daarna onder nummers 13052714 en 13052715.

4. De zaakvoerder van de fuserende vennootschappen heeft een, schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen op vijfentwintig april tweeduizend dertien.

5. De BVBA Hubert Vencken, met zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, heeft op verzoek van de fuserende vennootschappen, voor elke vennootschap een schriftelijk verslag opgesteld over het fusievoorstel overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen.

6. De stukken vermeld in artikel 697 §2 van het Wetboek vak vennootschappen lagen minstens één maand vóór de datum van deze vergadering in de zetel van de vennootschappen ter inzage.

7. Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden, hebben er zich geen belangrijke wijzingen voorgedaan, in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen.

Verslagen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt: " In het kader van de geplande fusie door overneming van BVBA GARAGE BOLLEN door BVBA GARAGE BOLLEN AUTO'S, laten de werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, mij toe te besluiten dat:

" de door het bestuursorgaan van BVBA GARAGE BOLLEN AUTO'S en van BVBA GARAGE BOLLEN toegepaste waarderingsmethode, namelijk de intrinsieke waarde per aandeel, past in het gegeven geval;

" deze waarderingsmethode leidt tot een waarde van 10,2002 EUR per aandeel voor BVBA GARAGE BOLLEN en tot een waarde van 438,5667 EUR per aandeel voor BVBA GARAGE BOLLEN AUTO'S;

" het relatief belang dat door het bestuursorgaan van BVBA GARAGE BOLLEN AUTO'S en van BVBA GARAGE BOLLEN wordt gehecht aan de gebruikte waarderingsmethodes passend is;

" de door het bestuursorgaan van BVBA GARAGE BOLLEN AUTO'S en van BVBA GARAGE BOLLEN voorgestelde ruilverhouding, zijnde 186 aandelen van BVBA GARAGE BOLLEN voor 7.997 nieuwe aandelen van BVBA GARAGE BOLLEN AUTO'S, als redelijk kan aanzien worden;

" er geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering te vermelden zijn."

BESLUITEN TOT FUSIE

Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

Besluiten tot fusie

a.De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat op de BVBA Garage Bollen Auto's, overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de BVBA Garage Bollen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel bepalen onder meer dat de heer Bollen Raf voormeld, houder van honderdzesentachtig (186) aandelen van de BVBA Garage Bollen, in ruil voor deze aandelen zevenduizend negenhonderd zevenennegentig (7.997) nieuw uit te geven aandelen in de BVBA Garage Bollen Auto's ontvangt.

b.De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt vastgesteld op één januari tweeduizend dertien.

Alle verrichtingen sinds deze datum door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden. c.De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven op deelname in de winst, is bepaald op de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als bepaald in voorgaande paragraaf.

Luik B - Vnrvnln

Overgang van de vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de BVBA Garage Bollen ten algemene titel over op de overnemende BVBA Garage Bollen Auto's.

Het overgegane vermogen is uitvoerig beschreven in voormeld fusievoorstel en in de voormelde verslagen van de zaakvoerder. Het overgedragen vermogen van de BVBA Garage Bollen bestaat uit:

Actief:

Totaal activa: 169.179,17

Passief:

Totaal passiva: 169.179,17

Voor analytisch uittreksel,

J'an Met & Nico Vanhaut Geaeeooieerde notarissen

Steenweg Wijchmaal 49 « 3990 PEER

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte;

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon (en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

n

Voor-

behl5uden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/04/2013
ÿþMod Word 11.1

blik1131

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

i

11111,11,181

i

Rechtbank van koophandel

2, 5 MO 2013 ta HAee

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0887.689.758

Benaming (voluit) : Garage Bollen

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Vliegveldlaan 25 - 3990 Kleine-Brogel (Peer)

Onderwerp(en) akte : Fusievoorstel

Er wordt voorgesteld dat een fusie zal worden doorgevoerd tussen BVBA GARAGE BOLLEN AUTO'S en BVBA GARAGE BOLLEN, ondernemingsnummer 0887.689.758. BVBA GARAGE BOLLEN AUTO'S, voornoemd, zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - verkrijgen van BVBA GARAGE BOLLEN, voornoemd, die de over te nemen vennootschap is.

BOEKHOUDING

De fusie tussen beide vennootschappen zal gebeuren op basis van de balansen per 31 december 2012 van BVBA GARAGE BOLLEN AUTO'S en van BVBA GARAGE BOLLEN. De balans van BVBA GARAGE BOLLEN AUTO'S betreft een jaarafsluiting, de balans van BVBA GARAGE BOLLEN betreft een tussentijdse staat.

De handelingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013 RUILVERHOUDING

Er bestaan 186 aandelen in de over te nemen vennootschap BVBA GARAGE BOLLEN die allen dienen geruild te worden.

Deze aandelen worden geruild in de verhouding van 186 aandelen van de over te nemen vennootschap BVBA GARAGE BOLLEN voor 7.997 aandelen van de overnemende vennootschap BVBA GARAGE BOLLEN AUTO'S.

Er zullen aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap BVBA GARAGE BOLLEN voor deze overneming 7.997 nieuwe aandelen worden uitgereikt van de overnemende vennootschap.

De uit te reiken nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard als de bestaande.

Er zal geen opleg in geld worden betaald.

WIJZE VAN UITREIKING VAN DE NIEUWE AANDELEN

De aandelen van de overnemende vennootschap die in vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap worden toegekend, worden als volgt aan hen uitgereikt:

Voor de fusie is het kapitaal vertegenwoordigd door 50.000 aandelen.

De 7.997 nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen. Zij zullen worden verdeeld onder de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap a rato van 186 aandelen van de over te nemen vennootschap voor 7.997 aandelen van de overnemende vennootschap.

RECHTEN DER AANDEELHOUDERS EN BIJZONDERE REGELINGEN

De nieuw uitgegeven aandelen van de BVBA GARAGE BOLLEN AUTO'S nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2013.

De zaakvoerder, de heer Raf Bollen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 14.02.2013 13036-0340-013
17/02/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsbias

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

11111111R110! j36* N

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

6 -02- 2012

HASSELT

Ondernemingsnr : 0887.689.758

Benaming GARAGE BOLLEN

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Vliegveldlaan 21 bus 2, 3990 Peer, België

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de algemene vergadering der aandeelhouders van 14 november 2011 wordt beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 01/01/2012 te verplaatsen van Vliegveldlaan 21 bus 2 te 3990 Peer naar Vliegveldlaan 25 te 3990 Peer.

Bollen Raf

Zaakvoerder

Bijsagen hij het Beigisah

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 14.11.2011, NGL 20.12.2011 11642-0593-013
24/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 17.12.2010, NGL 21.12.2010 10639-0121-012
17/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 18.12.2009, NGL 08.02.2010 10038-0474-012
26/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 19.12.2008, NGL 19.02.2009 09051-0319-013

Coordonnées
GARAGE BOLLEN

Adresse
VLIEGVELDLAAN 25 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande