GARAGE DAVO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARAGE DAVO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.086.995

Publication

26/08/2014 : TG052625
29/10/2014
ÿþOndernemingsnr : 0421.086.995 MONITEUR BELO:-

Benaming (voluit) GARAGE DAVO 2 2 -10- 2014

(verkort) : BELGISCH STAATSBLAD

" Rechtsvorrn naamloze vennootschap

Zetel : Maastrichtersteenweg 527

(volledig adres) 3700 Tongeren

Onderwerp(en) akte: OMVORMING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - ONTSLAG BESTUURDERS - BENOEMING ZAAKVOERDER - VASTSTELLING NIEUWE TEKST DER STATUTEN

Uittreksel afgeleverd vt5ór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank vani Koophandel te Antwerpen, afdeling Tongeren.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank; Liesse, notaris te Antwerpen, op 30 september 2014, blijkt het volgende:

1. Na voorafgaandelijke kennisname van de desbetreffende verslagen van de raad van bestuur en dei bedrijfsrevisor met staat van activa en passiva per 30 juni 2014, besliste de vergadering de vennootschap om te i vormen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten, de burgerlijke vennootschap meti handelsvonn onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WOUTERS, VAN MERODE & CO, BEDR1JFSREV1SOREN", rechstpersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0476.381.945, met zetel te 2060 Antwerpen, Bredastraat 140 B302, in deze functie vertegenwoordigd door de heer Dirk Wouters, bedrijfsrevisor, de dato 30 september 2014, luidt ais volgt:

"8, Conclusie

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 30 juni 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de! omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad onder voorbehoud van eventuele financiële gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale en sociale : aangelegenheden.

Het netto-actief volgens deze staat van 426.194,56¬ is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van; : 61.500,00 e.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk : achten.

Antwerpen, 30 september 2014

BVBA Wouters, Van Merode & D° Bedrijfsrevisoren

Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder-vennoot

Dirk Wouters,

Bedrijfsrevisor"

2. De in functie zijnde bestuurders werden eervol ontslagen, te weten:

1/ De heer DAENEN Vital Lambert René, geboren te Vroenhoven op 22 juni 1949, wonende te 3700

Tongeren, Hoger-Opstraat 20;

2/ Mevrouw VOS Jeannine Ida Marie, geboren te Millen op 15 april 1951, wonende te 3700 Tongeren,,

Hoger-Opstraat

3/ De heer DAENEN Karel, geboren te Luik op 1 juni 1977, wonende te 3770 Riemst, Mgr, Kerkhofslaan

12.

Het ontslag van sub 2.1/ als bestuurder impliceert tevens zijn ontslag als afgevaardigd bestuurder.

3. De heer DAENEN Vital, voornoemd, werd benoemd ais statutaire zaakvoerder voor de verdere duur van de vennootschap.

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der reolitiank y, koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

-

1h -10- 2014

De griffier, Griffie

*14198445*

O

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4. De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden vastgesteld en hieruit blijkt ondermeer

1/ Rechtsvorrn naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "GARAGE DAVO".

2/ Zetel: De zetel is gevestigd te Tongeren, Maastrichtersteenweg 527.

3/ Kapitaal: 61.500,00 euro.

4/ Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

5/ Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een

twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtnenning van een gelijk recht voor elk aandeel,

61 Verdeling vereffeningsaido: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen,

7/ Externe verteg_enwoordiginq: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

8/ Statutaire zaakvoerder: voor de duur van de vennootschap aangesteld: de heer DAENEN Vital Lambert René, geboren te Vroenhoven op 22 juni 1949, wonende te 3700 Tongeren, Hoger-Opstraat 20.

9/ Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Het uitbaten van werkplaatsen voor het onderhouden en herstellen van motorvoertuigen van welke aard ook, koetswerk inbegrepen, evenals de aankoop, de in- en uitvoer, de distributie en de verkoop, zo rechtstreeks als als tussenpersonen van alle motorvoertuigen, leefwagens, caravans met onderdelen, bijhorigheden en nevenproducten, brandstoffen inbegrepen, het verhuren van wagens en vrachtwagens, alsmede het presteren van aile mogelijke diensten die kunnen verband houden met wat voorafgaat, alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op het even welke andere wijze mogen deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doe

In [let algemeen zal de vennootschap in België zowel als in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houdend met haar maatschappelijk doen of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

10/ Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede dinsdag van de maand juni om veertien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur,

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

5. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRUNINX", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Tongeren 0421.230.913, met zetel te 3700 Tongeren, Bolleberg 24, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatssteiling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij aile belastingadministraties, waaronder de "S.T,W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht,

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, staat van activa en passive, verslag raad van bestuur, verslag bederevisor,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

11/12/2014
ÿþ Mad Waad 11.1

terligin In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1111,1M011111111

ç g er griffie der recbtbank

v. koophandel Antwerpen, aid. Tongeren

0 2 -12- 2014

griHferiffie

Ondernemingsnr : 0421.086.995

Benaming

(voluit) : Garage Davo

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Maastrichtersteenweg 529 - 3700 Tongeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 25 november 2014:

Met éénparigheid van stemmen wordt volgende zaakvoerder vanaf heden benoemd, de BVBA Holding Davo, Maastrichtersteenweg 529 te 3700 Tongeren, met als ondernemingsnummer 0567.746.443 en met ais vaste vertegenwoordiger Dhr, Karel Daenen, Mgr. Kerkhofslaan 12 te 3770 Riemst,

Vital Daenen

Statutair Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/09/2012 : TG052625
04/08/2011 : TG052625
18/01/2010 : TG052625
02/10/2009 : TG052625
17/07/2009 : TG052625
22/08/2008 : TG052625
06/09/2007 : TG052625
29/09/2006 : TG052625
29/09/2005 : TG052625
24/09/2004 : TG052625
15/09/2003 : TG052625
21/10/2002 : TG052625
06/10/2001 : TG052625
31/10/2000 : TG052625
22/12/1999 : TG052625
26/02/1997 : TG52625
26/02/1997 : TG52625
01/01/1996 : TG52625
24/12/1988 : TG52625
01/01/1988 : TG52625

Coordonnées
GARAGE DAVO

Adresse
MAASTRICHTERSTEENWEG 527 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande