GARAGE & TUINBOUW BECKERS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GARAGE & TUINBOUW BECKERS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 477.777.854

Publication

27/02/2013
ÿþt s

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1.5 -02- 2013

HA I Brutte

h ~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0477.777.854

Benaming

(voluit) : GARAGE & TUINBOUW BECKERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Amandinaweg 50 te 3540 Herk-de-Stad

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING: KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Raf LENAERTS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vereist & Lenaerts", geassocieerde notarissen, met zetel te 3545 Halen op 15 januari 2013 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders beslist heeft:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal met drieënzeventigduizend tweehonderd vierennegentig euro (73.294,00 EUR) te verhogen om het van duizend euro (1.000,00 EUR) op vierenzeventigduizend tweehonderd vierennegentig euro (74.294,00 EUR) te brengen door inbreng door de heer BECKERS Arthur Romain Ghislain, hierna ook "de inbrenger" genoemd, van volgend onroerend goed, gewaardeerd op een bedrag van drieënzeventigduizend tweehonderd vierennegentig euro (73.294,00 EUR):

BESCHRIJVING VAN HET GOED:

STAD HERK-DE-STAD - EERSTE AFDELING

1. Een perceel bouwland ter plaatse gekend als "Klein Groot Veld", thans gekadastreerd als sectie C, deel van nummer 596/E, met een oppervlakte volgens meting van drieënvijftig are zevenennegentig centiare (53a97ca), zoals dit goed afgebeeld staat als lot 1 op het opmetingsplan opgemaakt door de heer Denis Ballet en mevrouw Kristien Ballet, landmeters-experten te Hasselt (Spalbeek) op dertig augustus tweeduizend en twaalf, hetwelk gehecht is gebleven aan hierna vermelde akte verleden voor notaris Raf LENAERTS te Halen op acht januari tweeduizend dertien.

2, Een perceel laagstamboomgaard ter plaatse gekend als "Kloosterbosch", thans gekadastreerd als sectie B, nummer 7361D, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van zevenenzestig are achtendertig centiare (67a 38ca).

3. Een perceel laagstamboomgaard ter plaatse gekend als "Kloosterbosch", thans gekadastreerd als sectie B, nummer 7311E, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van zevenentachtig are eenenzestig centiare (87a 61 ca).

4. Een perceel bouwland ter plaatse gekend als "Klein Groot Veld", thans gekadastreerd als sectie C, nummer 610/E, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van één hectare vijf are drieëntwintig centiare (1 ha 5a 23ca).

5. Een perceel bouwland ter plaatse gekend als "Klein Groot Veld", thans gekadastreerd als sectie C, nummer 605/F, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van drieënzeventig are negenenvijftig centiare (73a 59ca).

6. Een perceel bouwland ter plaatse gekend als "Het Groot Veld", thans gekadastreerd als sectie C, nummer

4851D, met een oppervlakte volgens titel van negentig are vierenvijftig centiare (90a 54ca) en thans volgens

kadaster van achtentachtig are vijftien centiare (88a 15ca).

TWEEDE BESLISSING

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen en

tevens om de inhoud van dit artikel te wijzigen door schrapping van de verplichting tot bekendmaking van

overdracht van de aandelen:

"Artikel 5.  Maatschappelijk kapitaal en inbrengen

1. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vierenzeventigduizend tweehonderd

vierennegentig euro (74.294,00 EUR), volledig volstort, vertegenwoordigd door driehonderd negentien (319)

aandelen.

De vennootschap heeft geen andere maatschappelijke naam dan die welke hiervoor werd vermeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zijn voor overdracht vatbaar, mits eenparig akkoord van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Deze overdracht zal gebeuren aan de intrinsieke waarde van elk aandeel, rekening houdend met de eventuele meer- en minderwaarden.

Er zal rekening gehouden worden, voor de berekening van deze intrinsieke waarde, met de çeferentiewaarde vastgesteld door de eindemandaatsvergoeding, berekend door de lastgever voor de vennootschap, op het ogenblik van de overdracht,

3.De overnemer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap van de rechten en de plichten die eraan verbonden zijn.

4.Wanneer een vennoot uittreedt of overlijdt binnen een termijn die korter is dan drie jaar te rekenen van zijn in vennootschapstreding, zullen de vennoot of zijn rechtverkrijgenden recht hebben op de waarde van de aandelen van deze vennoot met dien verstande dat voor deze waardebepaling geen rekening wordt gehouden met de referentiewaarde vastgesteld door de eindemandaatsvergoeding, derhalve niet met de eventuele meerwaarden vervat in deze referentiewaarde."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist om de heer BECKERS Urbain, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Groot-veldweg 3 te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap en dit voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering zal dit mandaat onbezoldigd zijn. De heer BECKERS Urbain, hier aanwezig, verklaart dit mandaat te aanvaarden.

VIERDE BESLISSING

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering aan de zaakvoerderS en ondergetekende notaris de nodige machten te verlenen voor de opmaak en neerlegging van de coördinatie van de statuten als gevolg van de voormelde beslissingen,

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte en de gecoördineerde tekst der statuten.

Getekend: Raf LENAERTS, geassocieerd Notaris te Halen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/03/2011
ÿþ Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

01 -03- 2011

FiAaT

IIl11,11.11.1111,11114!1111130INII~n961~I11,11.11.1111,11114!11111~38

Var behoL aan 1 Belgi Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0477.777.854

Benaming

(voluit) : Garage & Tuinbouw Beckers

Rechtsvorm : Vennootschap ander firma

Zetel : Amandinaweg 50; 3540 Herk-de-Stad

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 6/11/2010 werd besloten om dhr. Theo Beckers, wonende te Amandinaweg 50, 3540 Herk-de-Stad te ontslaan als zaakvoerder en dit vanaf 06/112010 wegens overlijden.

Beckers Arthur

Zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2007 : TGA012699

Coordonnées
GARAGE & TUINBOUW BECKERS

Adresse
AMANDINAWEG 50 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande