GATTOPARDO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GATTOPARDO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 451.451.262

Publication

21/05/2014
ÿþMod Word 11.5

Neorgelee Lor jrtffte der raafianK y. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

O g " 05. 2014

de grliSriiffie

~

I11111111t 1,1,1,11111111111111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0451.451.262

Benaming

(voluit) : GATTOPARDO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1 Meilaan 16, 3654 Dilsen-Stokkern

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Het blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 21 februari 2014 dat volgende beslissingen werden genomen:

- Ontslag als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de heer Jean-Pierre Toebosch, 1 Meilaan 18 te 3650 Dilsen-Stokkem;

- Ontslag als bestuurder van mevrouw Cecile Neessen, 1 Meilaan 18 te 3650 Dilsen-stokkem;

- Benoeming als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de heer Angelo Geurts, Rijksweg 448/005 te 3630 Maasmechelen, voor een periode van zes jaar;

- Benoeming als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de heer Emiel Geurts, Sint-Lodewijkstraat 14 te 3600 Genk, voor een periode van zes jaar;

die allen verklaren te aanvaarden vanaf heden.

Opgemaakt te Dilsen-Stokkem om 21 februari 2014.

Jean-Pierre Toebosch,

gedelegeerd bestuurder

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/08/2014
ÿþNad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BE1- Neergeiega ier grime Ger recmutuitç r..v. koophandel Antwerpen, Md, Tongeren

" 2014 HATsBLAfe

Z 3 -Ji- 2314

grifene

Ondernemingsnr : 0451.451.262

" Benaming

GATTOPARDO

(veixoet)

Rechtsvorm naamloze vennootschap " " " "

Zetel Een Mails an, 13 3650 Dilsen-Stokkerri (volledig adres)

pnderwerp akte statutenwijziging

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Thierry VELGHE te Maasmechelen, op 26 juni 2014, geregistreerd op het eerste registratiekantoor te Tongeren 2 op 11 juli 2014, register 5, boek 550,; blad 35, vak 15, acht bladen, geen verzendingen. Ontvangen: vijftig euro (50,00 E), voor dei ontvanger (getekend) i.o. HAUBEN E., blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap MATTOPARDO", met maatschappelijke zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, BTW BE 0451.451.262, met eenparigheid van stemmen beslist heeft:

Eerste agendapunt.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag van 11 juni 2014 opgemaakt door de heer Luc DEWACHTER, bedrijfsrevisor, over de staat waarop heti actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 maart 2014.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de raad van bestuur, de staat van activa en passive en het verslag opgemaakt door de externe accountant zullen bewaard worden in het dossier van ondergetekende notaris.

De besluiten van het verslag van de externe accountant, luiden als volgt;

"Ondergetekende, Luc DE WACHTER, bedrijfsrevisor, wonende te 2950 KAPELLEN (ANTWERPEN), Reeboklaan 6, benoemd krachtens verzoekschrift dd. 28 april 2014 van de heer: Emiel GEURTS, gedelegeerd bestuurder van de NV "GATTOPARDO", verklaart op basis van zijn beperkt nazicht van de staat van activa en passiva per 31 maart 2014 van de NV "GATTOPARDO",' : en rekening houdende met de voorafgaandelijke kapitaalverlaging en  verhoging om het maatschappelijk kapitaal te brengen op achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550,00) Euro door incorporatie van beschikbare reserves, dat:

. mijn werkzaamheden er inzonderheid op gericht zijn na te gaan of er enige

overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva opgesteld door het bestuursorgaan van de vennootschap, heeft plaatsgehad;

" uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad;

. het netto-actief volgens deze staat van (91.566,43) niet kleiner is dan het

maatschappelijk kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550,00) Euro.".

Tweede agendapunt.

Kapitaaivermindering.

a, De vergadering beslist met ëënparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal te

verminderen met een bedrag van eenenzestigduizend negenhonderddrieëntachtig euro

negenentwintig cent (E 61.983,29) om het van eenenzestigduizend negenhonderddrieëntachtig &lro! negenentwintig cent (E 61.983,29) terug te brengen op nul euro (E 0,-). De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt: het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige. noden van de vennootschap.

Op de iamiste biz. von Luik B vermeldon . Recto : Neem en hoedanigheid van de instrumenterende notrs. iletzij von de perso(o)n(en) bevoogd de (Oeil:il-W:30On ton aanyjen von dorden ta vertegenwoordigen

Ver o: Nuire on handteening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van eenenzestigduizend negenhonderddrieëntachtig euro negenentwintig cent (¬ 61.983,29) om het van eenenzestigduizend negenhonderddrieëntachtig euro negenentwintig cent

(¬ 61.983,29) naar nul euro 0,-) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus

daadwerkelijk gebracht werd op nul euro

De aandeelhouders verklaren door mij, notaris, ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 317 en 318 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wiens vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de billagen tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben cm binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarden, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

Kapitaalverhoging.

b. De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het kapitaal te verhogen met achttienduizend vijfhonderdvijftig euro 18.550,-), om het kapitaal te brengen van nul euro (¬ 0,-)

op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,-).

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverhoging van achttienduizend vijf honderdvijftig euro 18.550,-), daadwerkelijk

verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,-), vertegenwoordigd door duizend vierhonderd (1.400) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Derde agendapunt.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en - vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2014. Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Vierde agendapunt.

Na rijpe beraadslaging besluit de vergadering met éénparigheid van stemmen de naam van "GATTOPARDO" te veranderen in "MEILAAN".

Als gevolg van deze beslissing en om in de statuten blijk te geven van deze wijziging beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen de statuten als dusdanig aan te passen.

Vijfde agendapunt.

Na rijpe beraadslaging besluit de vergadering met éénparigheid van stemmen de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3650 Dilsen-Stokkem, Eén Meilaan 18 naar 3630 Maasmechelen, Slakweidestraat 38.

Als gevolg van deze beslissing en om in de statuten blijk te geven van deze wijziging beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen de statuten als dusdanig aan te passen.

Zesde agendapunt.

De aandeelhouders ontslaan de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door het bestuursorgaan met het oog op de hierna vermelde doelswijziging. Aan dit bijzonder verslag van het bestuursorgaan is een staat van actief en passief van 31 maart 2014 gehecht.

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken en betuigt zijn instemming met de voorgenomen doelswijziging van de vennootschap en verklaart dat de

) formaliteiten voorzien door de artikelen 535 en 559 van het Wetboek van Vennootschappen zijn vervuld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge Na rijpe beraadslaging besluit de vergadering met éénparigheid van stemmen het doel van de vennootschap te wijzigen zoals hierna vermeld.

Als gevolg van deze beslissingen en om in de statuten blijk te geven van deze wijziging beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen de tekst in artikel 3 van de statuten integraal te vervangen zoals hierna bepaald.

Zevende agendapunt.

De vergadering beslist een volledige nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houden met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt:

AANWIJZING VAN DE VENNOOT

I. De naamloze vennootschap "LANDI PROJECTONTWIKKELING", met zetel te 3630

Maasmechelen, Slakweidestraat 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren met ondernemingsnummer 0461.462.850. Opgericht bij akte verleden voor notaris Emmanuë1 BOES te Lanaken, op 16 september 1997, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 september 1997, onder nummer 970927-030.

I/. De heer GEURTS Angelo Elisabeth Hendrik, geboren te Elsloo (Nederland) op 17 november

1972, ongehuwd, wonende te 3630 Maasmechelen, Rijksweg 448 bus 005.

De heer GEURTS Emiel Marie Johannes, geboren te Schinnen (Nederland) op 19 februari

1979, ongehuwd, wonende te 3600 Genk, Sint-Lodewijkstraat 14.

VORM en NAAM

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam

"MEILAAN".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Slakweidestraat 38.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland:

a. De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële, of andere vennootschappen.

b. De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

c. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, alsmede de agentuur bij het afsluiten van verzekeringen.

In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pend geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden, alsmede mag zij aile financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

d. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emmissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.

e. Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de oprichting als beroepsoprichter van bouwwerken, de procuratie, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen, de uitgifte van vastgoedcertificaten, het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en ondermeer het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet van acht juli negentienhonderd vierentwintig op de medeëigendom en het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen.

Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

I, Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van aile bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijke doel verband houden.

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

- organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole; - het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten; - het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en

financiële organisatie.

g. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten en octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame vast activa, alsmede de uitbating van een bureau voor nijverheidstudies.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, zoals voor het laatst gewijzigd door de wet van 6 april 1995.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag, zowel voor zichzelf, zowel als voor verbonden vennootschappen, zich borg stellen, aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere roerende en onroerende zekerheden en waarborgen verstrekken.

BEDRAG MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL EN STORTING

De verschijners verklaren dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,-) volledig geplaatst is.

Het is verdeeld in duizend vierhonderd (1.400) aandelen op naam zonder nominale waarde. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, vanaf de oprichtingsakte.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. BEVOEGDHEID, INTERN BESTUUR, EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijken van het doel, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere individuele zaakvoerder. RESERVE, WINSTVERDELING.

De nettowinst wordt als volgt verdeeld:

a. vijf ten honderd aan de wettelijke reserve, deze storting is niet meer verplichtend, wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

b. het saldo zal uitgekeerd of toegewezen worden volgens beslissing van de gewone algemene vergadering die aldus over het recht beschikt ai dan niet dividenden toe te kennen.

De dividenden zijn betaalbaar op de zetel van de vennootschap op de tijdstippen bepaald door de algemene vergadering.

VEREFFENING.

In geval van ontbinding om gelijk welke reden ook, zal de algemene vergadering de uitgebreidste rechten hebben voor het aanstellen van een of meer vereffenaars, voor het vaststellen van hun machten en hun vergeldingen en voor de regeling der wijze van vereffening.

Na betaling van de schulden en lasten van de maatschappij wordt het saldo van het maatschappelijk bezit verdeeld tussen de aandelen.

JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, gehouden de laatste vrijdag van de maand mei om zeventien uur (17u). Indien deze dag op een feestdag valt, dan zal de vergadering gehouden worden de eerstvolgende werkdag.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar, bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

De zaakvoerder moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

Hij kan op ieder ogenblik zowel een bijzondere als een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

.m ^

Vote.

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

De zaakvoerder is verplicht eenb~~n~~~~~ buitengewone algemene vergaderingbijeen te! roepen, binnen de drie weken na het verzoek gedaan door één of meer vennoten die alleen of! gezamenlijk

de hetnaoh~ ineooenzelfoem~wn~eneveq~au~nng Elk aandee geeft recht op één stan1 ledere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij

doorsen zoalsindazemtobdonHet(adevmnnobanovano~na

gevolmachtigde bepaald.toegelatenhun stem schriftelijk uit te brengen. BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap begint op I januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Achtste agendapunt.

De vergadering aanvaardt het ontslag dat gegeven werd door de bestuurders, de gedelegeerd bestuurder en de voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap:

'debmmtuundwno:  De heer GEURTS Angelo, voornoemd. - De heer GEUTS Emiel, voornoemd. Negende agendapunt.

/TVt gewone zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benommd, de heren GEURTS Angelo en : Emiel, beiden voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat hij niet~

getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Thierry Velghe.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie

- gecoördineerde statuten

- verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste bln van Luik Bvems*wn/ Recto ~'Naam en hoedanigheid van de instrornurnarende outa/ is, hez4 van mapwso(o)nfen bevoegd dvrechtspersoon ten aanzien van derden W"artegonw*u*ó\gen

24/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.12.2013, NGL 19.03.2014 14068-0235-010
05/11/2012 : TG087063
15/10/2012 : TG087063
26/08/2011 : TG087063
24/08/2011 : TG087063
07/09/2010 : TG087063
05/03/2010 : TG087063
04/09/2008 : TG087063
28/09/2007 : TG087063
11/06/2007 : TG087063
14/08/2006 : TG087063
12/07/2006 : TG087063
15/06/2005 : TG087063
08/06/2004 : TG087063
11/08/2003 : TG087063
08/11/2002 : TG087063
13/10/1999 : LE087153
15/06/1999 : LE087153
15/12/1993 : LEA9210

Coordonnées
GATTOPARDO

Adresse
1 MEILAAN 18 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande