GE INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GE INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.626.755

Publication

02/09/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

2 2 AUG, 2013

te HASSELT

Griffie

tt 111111

V belt

aa

Be Stat

i

Ondernerrlingsnr : Benaming GE INVEST

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 3910 NEERPELT - HEERSTRAAT 63

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Dirk, notaris met standplaats te Overpelt ,in mijn kantoor, vervangende haar ambtgenoot, Meester Wendy GEUSENS, met standplaats te Hamont-Achel (Hamont), wettelijk belet, geregistreerd twintig bladen, geen verzendingen, te Neerpelt op 6 augutus 2013, boek 549, blad 75 vak 13, ontvangen vijftig euro, de e.a. inspecteur a.L L Hoogstijns (handtekening), blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht uit de partiële splitsing van de naamloze vennootschap Kantoor Geebelen-Exelmans, met zetel te Neerpelt, Heerstraat 63, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt onder nummer 0437.601.048 en met BTW-nummer 0437.601.048, waarvan hierna een uittreksel van de statuten overeenkomstig artikel 69 van het Wetboek van Vennootschappen.

Oprichter

De naamloze vennootschap KANTOOR GEEBELEN-EXELMANS, met zetel te 3910 Neerpelt, Heerstraat 63, Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt onder nummer 0437.601.048 en met BTW-nummer 0437.601.048.

Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: «GE INVEST».

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3910 Neerpelt, Heerstraat 63,

Do el

De vennootschap heeft als doel:

A. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, en dit in de

ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

- bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van bedrijfsbeheer in de ruime

zin van het woord, waaronder bedrijfsorganisatie, managementtechnieken en  adviezen, personeelszaken,

administratie en financiën, productie, verkoop en marketing, en algemeen bestuur;

- de controle op of het participeren in het bestuur van vennootschappen of ondernemingen door het

opnemen van alle mogelijke mandaten binnen vennootschappen of ondernemingen;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

- de vertegenwoordiging en het optreden als tussenpersoon, bijvoorbeeld op commercieel vlak;

B. Voor eigen rekening:

- het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemers;

- het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nilverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

Op de laatste blz. van Lulk a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn inzaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan die bepalingen voldoet.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

Bedrag en samenstelling van het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenvijftig duizend zevenhonderd vijfentwintig euro tweeëntwintig cent (¬ 51.725,22) en is verdeeld in duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Ingevolge deze goedkeuring werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GE INVEST" opgericht met een inbreng vanuit de naamloze vennootschap "KANTOOR GEEBELEN-EXELMANS" ten belope van driehonderd negenenzestig duizend negenhonderd tweeëntwintig euro drieënveertig cent (¬ 369.922,43), waarvan de boekhoudkundige verwerking van het eigen vermogen vastgelegd werd als volgt:

DEenenvijftig duizend zevenhonderd vijfentwintig euro tweeëntwintig cent (¬ 51.725,22) kapitaal; []Vijfduizend honderd tweeënzeventig euro tweeënvijftig cent (¬ 5.172,52) wettelijke reserve;

OVijfentwintig duizend driehonderd drieënzeventig euro zesenetachtig cent (¬ 25.373,86) belastingvrije reserves

[]Tweehonderd zevenentachtig duizend zeshonderd vijftig euro drieëntachtig cent (¬ 287.650,83) beschikbare reserves;

Voorafgaand aan het vastleggen van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GE INVEST" werd beslist dat het kapitaal van de naamloze vennootschap KANTOOR GEEBELEN-EXELMANS ingevolge de partiële splitsing ten belope van eenenvijftig duizend zevenhonderd vijfentwintig euro tweeëntwintig cent (¬ 51,725,22) overgedragen wordt.

Dit kapitaal van éenenvijftig duizend zevenhonderd vijfentwintig euro tweeëntwintig cent (¬ 51.725,22) wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Over de inbreng in natura is door een bedrijfsrevisor, de Besloten Vennootschap onder de vorm van een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Hubert Vencken, ingeschreven op de ledenlijst van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onder nummer B00137, met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, en door de oprichters van de vennootschap verslag uitgebracht conform de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura luiden letterlijk als volgt:

"Uit mijn onderzoek met betrekking tot de geplande inbreng in natura van de activa- en passivabestanddelen van NV KANTOOR GEEBELEN - EXELMANS naar aanleiding van de partiële splitsing van de NV ten bedrage van ¬ 369.922,43 in de op te richten BVBA GE INVEST is gebleken dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het in te brengen onroerend goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3.de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 369.922,43. ln het kader van de geplande splitsingsoperatie kan deze methode van waardering aan boekwaarden als logisch en aanvaardbaar weerhouden worden;

4.de als tegenprestatie verstrekte vergoeding uit 1.250 aandelen bestaat van BVBA GE INVEST aan de aandeelhouders van NV KANTOOR GEEBELEN - EXELMANS.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Onderhavig verslag werd opgesteld in het kader van de geplande inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA GE INVEST, onder opschortende voorwaarde van de realisatie van de voorgenomen partiële splitsing van de bestaande NV KANTOOR GEEBELEN - EXELMANS. Het huidige verslag mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Bree, 30 juli 2013

BVBA HUBERT VENCKEN, Hubert Vencken, bedrijfsrevisor,"

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om ernstige redenen.

Bevoegdheden zaakvoerders

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennoot-schap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden,

Algemene vergadering

leder jaar, de eerste juni om vijftien uur moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de daaraan voorafgaande werkdag, op hetzelfde uur gehouden. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van tweeduizend en veertien,

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien, met dien verstande dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GE INVEST" de verrichtingen door de overdragende vennootschap 'KANTOOR GEEBELEN-EXEL MANS" in haar naam gesteld sedert één januari tweeduizend en dertien boekhoudkundig voor haar rekening neemt, betreffende de in de nieuwe vennootschap ingebrachte vermogensbestanddelen.

Winstbesteding

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het re-'sultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Controle

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen zo de wettelijke bepalingen de benoe-ming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

Iedere commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor de termijn van drie jaar.

Hun opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin hij vervalt.

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Ontbinding - vereffening

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging bepaalt.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffe-ning of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld, Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Benoeming  aanvaarding  bezoldiging

De heer GEEBELEN Ortwin, wonende te Hamont-Achel, Kluiskens 5 en de heer GEEBELEN Guy Leonard Paul, wonende te Neerpelt, Herent 94 verklaren hierbij het mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat. Zij zijn afzonderlijk bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

De bezoldiging van de zaakvoerders zal bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering worden vastgelegd.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Dirk Seresia

1 ~l

I e Woor-behhuden aan het Belgisch Staatsblad



Samen hiermee neergelegd : de expeditie van de akte, het verslag van de oprichter en het verslag van de revisor.ekst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 24.12.2014 14703-0228-012
27/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 26.10.2015 15654-0151-012
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 31.08.2016 16513-0560-011

Coordonnées
GE INVEST

Adresse
HEERSTRAAT 63 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande