GEBROEDERS SMETS

Divers


Dénomination : GEBROEDERS SMETS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 453.676.819

Publication

22/04/2014
ÿþv ~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

0 9 APR, 201k

Griffie

megil ga neeg

"

11111W I,21

V beh

aa

Bel stag

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0453.676.819

Benaming (voluit) : Gebroeders Smets

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Heidestraat 15 - 3590 Diepenbeek

Onderwerp(en) akte : Kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor Meester Phil VANHAEREN, geassocieerd notaris,s vennoot van de burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een! besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, `Karl Smeets & Phil Vanhaeren, geassocieerde notarissen", met zetel te Hasselt op zesentwintig maart tweeduizend veertien,! ter registratie aangeboden, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende! beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLUIT -- LEZING VERSLAGEN

In uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen :

1/ heeft bvba "Hubert Vencken", bedrijfsrevisoren, een verslag opgemaakt over de inbreng in natura; deze heeft, overeenkomstig artikel drieëndertig van de wet van! tweeëntwintig juli negentienhonderd drieënvijftig houdende oprichting van het Instituut der! Bedrijfsrevisoren, als vertegenwoordiger aangeduid : de heer Hubert Vencken,; bedrijfsrevisor-zaakvoerder.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato vier maart tweeduizend? veertien luiden als volgt:

"Uit mijn onderzoek met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in GEBROEDERS SMETS BVBA bestaande uit de omzetting van de schuldvordering welke ontstaan is uit de uitkering van een netto dividend, voor een totaal bedrag van £ 17.856, 00, is gebleken dat, naar mijn mening en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het! Instituut der Bedrjfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan' van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen' bestanddelen en voor de bepaling van de waarde van de verhoging van de, bestaande aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; alsook voor dei naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van' reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

2. onder voorbehoud van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van £ 17.856, 00, de waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen schuldvordering, na de uitkering van het netto! dividend;

3. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 124 nieuwe volgestorte aandelen van GEBROEDERS SMETS BVBA, waarvan 61 nieuwe volgestorte! aandelen voor de heer Marc SMETS, waarvan 62 nieuwe volgestorte aandelen voor! de heer Wim SMETS en waarvan 1 nieuw volgestorte aandelen voor de heer Bert: SMETS; het eigen vermogen van de vennootschap zal verminderen met een bedrag van £ 2.000,00;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

î 4. deze kapitaalverhoging volledig kadert in de programmawet van 28 juni 2013,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge artikel 537 W1B92.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Bree, vier maart 2014."

2/ heeft de zaakvoerder in een bijzonder verslag het belang van deze inbreng uiteengezet.

Lezing wordt gegeven van beide verslagen.

TWEEDE BESLUIT  INBRENG IN NATURA EN

KAPITAALVERHOGING

ai_Tnbreng

11 de heer SMETS Marc, voornoemd, verklaart inbreng te doen, door opname als kapitaal, van zijn schuldvordering, die zeker, vaststaand en opeisbaar is, tot beloop van achtduizend achthonderd en acht euro (8.808,00 EUR.), ten laste van de vennootschap. 2/ de heer SMETS Wim, voornoemd, verklaart inbreng te doen, door opname als kapitaal, van zijn schuldvordering, die zeker, vaststaand en opeisbaar is, tot beloop van achtduizend negenhonderd achtentwintig euro (8.928,00 EUR.), ten laste van de vennootschap.

3/ de heer SMETS Bert, voornoemd, verklaart inbreng te doen, door opname als kapitaal, van zijn schuldvordering, die zeker, vaststaand en opeisbaar is, tot beloop van honderd twintig euro (120,00 EUR.), ten laste van de vennootschap.

b) apitaalverhoging

Ingevolge deze inbreng in natura beslist de vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92, het kapitaal te verhogen met zeventienduizend achthonderd zesenvijftig euro (17.856,00 EUR.) om het aldus te brengen van negentien duizend euro (19.000,00 EUR.) op zesenendertig duizend achthonderd zesenvijftig euro (36.856,00 EUR.), mits creatie en uitgifte van honderd vierentwintig (124) nieuwe aandelen zonder nominale waarde; deze nieuwe aandelen zullen in dezelfde rechten genieten als de reeds bestaande aandelen en zullen in het resultaat deelnemen vanaf heden.

c) Vergoeding

Als vergoeding voor hun voormelde inbreng worden toegekend :

- Aan de heer SMETS Marc, voornoemd, éénenzestig (61) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

- Aan de heer SMETS Wim, voornoemd, tweeënzestig (62) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

- Aan de heer SMETS Bert, voornoemd, één (1) nieuw aandeel zonder nominale waarde.

DE' E BESLUIT  VASTSTELLING EN VERWEZENLIJKING VAN

DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt de verwezenlijking van de voormelde kapitaalverhoging vast, zodat het kapitaal thans gebracht is op zesendertig duizend achthonderd zesenvijftig euro (36.856,00 EUR.), vertegenwoordigd door achthonderd vierenzeventig (874) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Zij besluit dienovereenkomstig artikel vijf van de statuten te wijzigen zoals hierna bepaald in het vijfde besluit.

VIERDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN AAN GEWIJZIGDE

PROCEDURE VAN VEREFFENING

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de wet van twee juni tweeduizend en zes tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen inzake de procedure van vereffening van vennootschappen, gewijzigd door de wet van negentien maart tweeduizend en twaalf.

Zij besluit dienovereenkomstig artikel tweeëntwintig van de statuten te wijzigen zoals hierna bepaald in het vierde besluit.

VIJFDE BESLUIT -- AANPASSING STATUTEN

Ingevolge voorgaande besluiten, besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt :

Artikel vijf, paragraaf één wordt vervangen door :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zesendertig duizend achthonderd zesenvijftig euro (£ 36.856,00) en is verdeeld in achthonderd vierenzeventig (874) gelijke aandelen

Luik B - VPrvnln

zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel tweeëntwintig wordt vervangen door :

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel worden voorgelegd.

De Voorzitter van de Rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel. Zo de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in artikel 184 Wetboek Vennootschappen omschreven voorwaarden, dan wijst de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel zelf een vereffenaar aan.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan van verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor ' aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft."

ZESDE BESLUIT -- COORDINATIE - VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte, gecoördineerde statuten, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de zaakvoerder.

Meester Phil Vanhaeren, geassocieerd notaris.

0

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voi r-

beho-idén

aan het

Belgisch

Staatsblad

12/06/2013 : HA087655
12/06/2012 : HA087655
15/06/2011 : HA087655
17/06/2010 : HA087655
10/06/2009 : HA087655
16/06/2008 : HA087655
27/10/2005 : HA087655
17/06/2005 : HA087655
17/06/2004 : HA087655
09/07/2003 : HA087655
11/06/2002 : HA087655
21/06/2000 : HA087655

Coordonnées
GEBROEDERS SMETS

Adresse
Zetel (volledig adres) : Heidestraat 15 - 3590 Diepenbeek

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande