GECKO INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GECKO INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.546.986

Publication

31/12/2014
ÿþBenaming (voluit) :GECKO-1NVEST

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :3620 Lanaken,Houterstraat 71

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Kapitaalverhociinci

Uit een akte verleden voor mij, Meester Ann VRANKEN, geassocieerd notaris te Bilzen, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANGRONSVELD & VRANKEN, geassocieerde notarissen", met zetel te Bilzen, Dorpsstraat 71 op 4 december 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk "GECKO-INVEST" met maatschappelijke zetel te 3620 Lanaken, Houterstraat 71, is samengekomen.

Het hierna volgende werd met eenparigheid van stemmen beslist:

1. Liggen thans voor in het licht van de ingevolge de voorgestelde verhoging van het kapitaal door inbreng in ' natura overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen opgestelde verslagen:

-Het controleverslag opgesteld door de bedrijfsrevisor de heer Ira Nicolaij, namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ira Nicolaij bedrijfsrevisor", met zetel te 3800 Sint-Truiden, de dato 21 oktober 2014, waarvan de conclusie luidt als volgt:

"In verband met de geplande kapitaalverhoging ten bedrage van 570.000,00 EUR bij de BVBA GECKO INVEST met zetel te Lanaken, Houterstraat 71, werd het dossier van de inbreng in natura bestaande uit 2 percelen grond gelegen te Hasselt, Boomkensstraat, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut van de Bedrlfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat op going concern basis:

" de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

" de inbreng bestaat en de methode van waardering verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 570.000,00 EUR, die ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De waardering is gebaseerd op een schattingsverslag opgesteld door een externe deskundige;

de in te brengen onroerende goederen belast zijn met een hypothecaire inschrijving voor een

totaal bedrag van 260.288,20 EUR. Er worden echter géén schulden mee ingebracht; ik uitdrukkelijk een voorbehoud wens te formuleren vanwege het risico dat bestaat dat de

vennootschap zou kunnen ontzet worden, indien de oorspronkelijke schuldenaars hun

financiële verplichtingen tegenover betrokken financiële instelling niet nakomen; de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 162 nieuwe, volstorte aandelen van de BVBA GECKO iNVEST aan de Heer CHRISTOFFELS Cornelis, wonende te Lanaken, Houterstraat 71.

Ik wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 21 oktober 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr :0536.546.986

l'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-Behouden aan Let `~elgisch Staatsblad Luik B - vervolg

(handtekening)

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR,

Ira NICOLAIJ,

bedrijfsrevisor."

-Het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerders de dato 20 oktober 2014. De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van voormelde verslagen.



EERSTE BESLISSING -- KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

A. KAPITAALVERHOGING

1. Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Kapitaalverhoging door inbreng in natura ten bedrage vijfhonderd zeventig duizend euro (¬ 570.000,00), zonder uitgiftepremie, om het kapitaal te brengen van driehonderd vijftig duizend euro (¬ 350.000,00) op negenhonderd twintigduizend euro (¬ 920.000,00), mits creatie van honderd tweeënzestig (162) nieuwe aandelen op naam, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van ieder één/tweehonderd tweeënzestigste ( 11262ste) van het maatschappelijk kapitaal;

2. Vergoeding  ruilverhouding  bepaling van de rechten van de aandeelhouder - nieuwe fractiewaarde bestaande aandelen

a) Ten gevolge van deze kapitaalverhoging worden honderd tweeënzestig (162) volledig volgestorte aandelen op naam, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van ieder één/tweehonderd tweeënzestigste (11262ste) van het maatschappelijk kapitaal, toegekend aan de inbrengende vennoot, de heer CHRISTOFFELS Cornelius, voornoemd.

b) Deze honderd tweeënzestig (162) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten en zijn dividendgerechtigd vanaf heden. De nieuw gecreëerde aandelen bekomen vanaf nu stemrecht.

c) De fractiewaarde van de bestaande honderd (100) aandelen, voor kapitaalsverhoging ieder één/honderdste (1/100S1e ) van het maatschappelijk kapitaal, wordt vervangen door een fractiewaarde van ieder één/tweehonderd tweeënzestigste (11262ste) van het maatschappelijk kapitaal.

3. Toekenning aan de vennoot, de heer CHRISTOFFELS Cornelis, van deze honderd tweeënzestig (162) nieuwe "

Ten gevolge van deze kapitaalverhoging warden honderd tweeënzestig (162) volledig volgestorte aandelen op naam, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van ieder éénitweehonderd tweeënzestigste ( 1/262ste) van het maatschappelijk kapitaal, uitgegeven en allen toegekend aan de vennoot, de heer CHRISTOFFELS Cornelis, voornoemd,

Aile betrokken partijen gaan akkoord met bovenstaande uitgifte van nieuwe aandelen.

4. Wijze van uitreiking

De honderd tweeënzestig (162) nieuwe aandelen van de vennootschap zullen uitgereikt worden als volgt:

De nieuw uitgereikte aandelen zullen vermeld worden in het aandelenregister van de vennootschap.

5. Aanpassing van artikel 5 van de statuten

De vergadering beslist vervolgens artikel 5 van de statuten over kapitaal en aandelen te wijzigen als volgt:

"Artikel 5: KAPITAAL

"Het kapitaal bedraagt negenhonderd twintigduizend euro (¬ 920.000,00).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd tweeënzestig (262) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde die elk één/tweehonderd tweeënzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen,"

B. VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG

De voorzitter van buitengewone algemene vergadering verzoekt mij, notaris, de

eigendomsovergang naar aanleiding van de inbreng in natura, vast te stellen en akte te verlenen van

de omschrijving van het onroerende goed dat zich in het overgegane vermogen bevindt.

DE INGEBRACHTE GOEDEREN

STAD HASSELT, vijfde afdeling, artikel 09735

1. Een garage op en met grond gelegen te Boomkensstraat +107 nummer, gekadastreerd of het geweest, sectie F, volgens titel deel van nummer 4731Y12 en volgens huidig kadaster nummer 0473N13, met een oppervlakte volgens titel en huidig kadaster van vijf are zesenvijftig centiare (5 a 56 ca).

2. Een garage, op en met grond en aanhorigheden gelegen en gestaan ter plaatse 'Boomkensstraat +107', gekadastreerd of het geweest, sectie F, volgens titel nummer 473/W/3 en volgens huidig kadaster 473/B/4, met een oppervlakte volgens huidig kadaster van twee are

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

" iiehouden aan laat'

Staatsblad

4 Luik B - vervolg

tweeënzeventig centiare (2a 72ca),

HYPOTHECAIRE TOESTAND

Het hiervoor beschreven onroerend goed is vrij en onbelast van inschrijvingen,

overschrijvingen en/of voorrechten,

Bodemtoestand

1. De inbrenger verklaart dat er op de grond die het voorwerp is van onderhavige akte, bij zijn weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

De dienst milieu van de Stad Hasselt heeft bij brief van 1 oktober 2014 bevestigd dat er voor voorschreven goederen geen milieuvergunning werd afgeleverd.

2. De inbrenger heeft het bodemattest dewelke betrekking heeft op het hierbij ingebrachte

goed en dat werd afgeleverd door OVAM op 4 september 2014.

De inhoud van deze bodemattesten luidt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts ingebrachte worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

3. De inbrenger verklaart met betrekking tot het ingebrachte goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

4, Voor zover voorgaande verklaring door de inbrenger te goeder trouw afgelegd werd, neemt de vennootschap de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart hij dat de vennootschap hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

5, De notaris wijst de vennootschap er echter op dat:

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van zelfde decreet) onverminderd van toepassing blijven.

6. Zich steunend op de verklaringen van de comparanten en op de gegevens hierboven vermeld, bevestigt de instrumenterende notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de overdracht van gronden werden toegepast.

TWEEDE BESLUIT  MACHTIGINGEN

al Aan het bestuursorgaan worden alle bevoegdheden verleend voor de uitvoering van de

besluiten over de voorgaande punten van de agenda,

b1 De buitengewone algemene vergadering beslist om ondergetekende notaris Ann Vranken

de opdracht te verlenen tot coördinatie van de statuten van de vennootschap gezien de voormelde

statutenwijzigingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Geassocieerd Notaris Ann VRANKEN

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift dienende voor de neerlegging ter griffie bij de rechtbank van koophandel, lijst met

oprichting en wijzigende statuten en de gecoördineerde statuten, bijzonder verslag van de

zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor, formulier II.

11/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13303999*

Neergelegd

09-07-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0536546986

Benaming (voluit): GECKO INVEST

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3620 Lanaken, Houterstraat 71

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

I. OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor mij, Meester Ann VRANKEN, geassocieerd notaris met standplaats te Bilzen, op 8

juli 2013, blijkt dat :

1. De heer CHRISTOFFELS, Cornelis Winandus André, geboren te Genk op dertig november negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 3620 Lanaken, Houterstraat 71.

2. De heer CHRISTOFFELS, Joris, geboren te Genk op zevenentwintig februari negentienhonderd éénennegentig, wonende te 3620 Lanaken, Houterstraat 71.;

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam GECKO INVEST.

Het kapitaal bedraagt DRIEHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 350.000,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer CHRISTOFFELS Cornelis, wonende te 3620 Lanaken, Houterstraat 71, titularis van één (1) aandelen

2. De heer CHRISTOFFELS Joris, wonende te 3620 Lanaken, Houterstraat 71, titularis van negenennegentig (99) aandelen

Totaal honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van DRIEHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 350.000,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen voorafgaandelijk dezer op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de BNP Paribas Fortis.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal in het dossier van ondergetekende notaris bewaard blijven.

II. STATUTEN (uittreksel)

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt  GECKO INVEST .

Artikel twee - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3620 Lanaken, Houterstraat 71.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden,

voor eigen rekening of voor rekening van derden of met medewerking van derden, in de meest ruime zin:

a) De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen;

b) De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze;

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

d) In de meest ruime betekenis het voor eigen rekening deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken voor eigen rekening van om het even welke verrichting inzake portefeuille-, kapitaal- of vermogensbeheer;

e) Het financieren van aan- en verkooptransacties al dan niet op termijn, van alle roerende en onroerende goederen, het verstrekken van leningen en kredieten, alsmede alle commerciële en financiële verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten;

f) Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat:

- de verwerving al dan niet op lijfrente, de vervreemding, het in leasing geven, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende goederen, de procuratie, het verlenen of het verwerven van rechten op onroerende goederen;

- tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in de onroerende goederen, dit in de meest ruime

zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het KB d.d. 06/09/1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

- het nemen en afstaan van optierechten ter zake het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

- het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de mede-eigendom; het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen;

g) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel, inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of in pandgeving van onroerende goederen;

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat:

- organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

- het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

- het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie;

- alle activiteiten in de ruimste zin op het gebied van beheer, management en marketing.

h) Consulting op het gebied van publiciteit, public-relations en diverse manifestaties; het verzorgen van public-relations activiteiten en het verzorgen en inrichten van manifestaties allerhande;

i) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, licenties, know-how en aanverwante immateriële duurzame vaste activa; alsmede de uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies;

j) Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen;

k) Het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en verkoop, de invoer- en uitvoerhandel; het voeren

van algemene tradingactiviteiten, met inbegrip van de groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel;

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen, die van

aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit

zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen

in België of in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het

maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt driehonderdvijftigduizend euro (350.000 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of

rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wanneer er meerdere zaakvoerders benoemd worden, dan vormen zij geen college, tenzij de algemene

vergadering anders beslist.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden in de maand juni op de derde woensdag om 19.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel veertien - BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle

personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de

beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit

door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit ten gevolge van

een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de

bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald

in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt,

en eindigt het op eenendertig december tweeduizend veertien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

Luik B - Vervolg

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 mei 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

In het bijzonder bekrachtigt de vennootschap bij deze de overeenkomst die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werd getekend op 25 juni 2013, betreffende de aankoop van het onroerend goed gelegen te 3500 Hasselt, Bosstraat 34-36.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie: De heer CHRISTOFFELS Cornelis Winandus André, echtgenoot van mevrouw PAULUSSEN Nadine Marie Thérèse Andrée, wonende te 3620 Lanaken, Houterstraat 71 en De heer CHRISTOFFELS Joris, ongehuwd, wonende te 3620 Lanaken, Houterstraat 71, die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerders vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerders niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

Volmacht werd verleend aan CVBA Van Havermaet Groenweghe, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Greet Haesen, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Grotstraat 2, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek tot vrijstelling van bijdragen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Ann VRANKEN

Notaris met standplaats te Bilzen

Tegelijkertijd neergelegd :

Elektronisch :

-- een elektronisch afschrift van de oprichtingsakte;

-- het elektronisch analytisch uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 24.08.2015 15488-0066-013

Coordonnées
GECKO INVEST

Adresse
HOUTERSTRAAT 71 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande