GEERCO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GEERCO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.652.894

Publication

20/05/2014
ÿþ Mod Wort! 17.1

I+~.~~~~ ~! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~._



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

08 MEI 2814

Griffie

Ondernemingsnr : 0439.662.894

Benaming

(voluit) : GEERCO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kiezel naar Kleine Brogel 41 te 3990 Peer

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING.

Uit een akte, verleden voor meester Marij Hendrickx, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 27 maart 2014, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering en daaropvolgend de vergadering der raad van bestuur van de naamloze vennootschap "GEERCO", blijkt onder meer:

lI- 1) Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met een bedrag van negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,00), om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op negenhonderdtweeënzestigduizend euro (¬ 962.000,00), door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, voorafgaandelijk volledig afbetaald.

De later doorgevoerde kapitaalverminderingen zullen prioritair worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

2) Ingevolge voormelde kapitaalverhoging bedraagt het maatschappelijk kapitaal voortaan negenhonderdtweeënzestigduizend euro (¬ 962.000,00), vertegenwoordigd door tienduizend aandelen met elk een fractiewaarde van één/tienduizendste van het geplaatst kapitaal.

3) Tijdens de jaarvergadering gehouden op 5 maart 2014 werd de voltallige raad van bestuur vervangen door de volgende bestuurders, (her)benoemd voor een termijn van zes jaar, ingegaan op 5 maart 2014, en eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar 2020:

- de heer GEERITS Hendrik Wilhelmus, geboren te Kaulille op 15 april 1950, wonende te 3990 Peer, Overes 59A;

- mevrouw EVENS Rina Josephina, geboren te Neerpelt op 14 september 1952, wonende te 3990 Peer, Overes 59A;

- de heer GEERITS Carlo, geboren te Bree op 11 mei 1974, wonende te 3990 Peer, Suikerberg 1.

Overeenkomstig artikel 19 der statuten wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die samen optreden of de gedelegeerd-bestuurder alleen optredend.

1l1- De bestuurders, bijeengekomen in een raad van bestuur, hebben ondermeer besloten:

- de heer Geerits Hendrik en mevrouw Evens Rina, beiden voornoemd, te herbenoemen als gedelegeerd: bestuurders voor een nieuwe termijn van zes jaar, eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering in het jaar 2020.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd om in de bijlag en van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-fotografisch afschrift van het proces-verbaal;

-tekst der gecoördineerde statuten.

Getekend door geassocieerd notaris Marij Hendrickx te Zolder.

*14102232*

fágën liij liëtEélgiiïliStá tsrirád - /0705/2Of4 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.03.2013, NGL 30.09.2013 13613-0467-011
07/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.03.2012, NGL 05.06.2012 12147-0116-011
06/02/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie , na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN K00PHANDEL

2 ti -01 20V

HT

111111111111111 11111

*12031767*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11

u

Ondernemingsnr : 0439.652.894 - RPR Hasselt

Benaming (voluit) : Geerco NV

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kiezel naar Kleine Brogel 41

3990 Peer

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor Meester Paul G E E B E L E N, geassocieerde notaris, te Lommel;i op 28 december 2011, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Geerco'; met zetel te 3990 Peer : Kiezel naar Kleine Brogel 41, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en/ce

;' gedematerialiseerde aandelen en de statuten aan te passen aan het genomen besluit.

De volgende artikelen worden aangepast aan dit besluit en luiden voortaan als volgt :

Artikel 8 - Aard van de aandelen

A. Gedematerialiseerde aandelen en/of aandelen op naam.

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het registers van aandelen op naam. Dit: register wordt opgemaakt zoals is voorzien in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt; per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de uitgevoerde;; stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door;: overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van dein aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en; vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk;; ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke;; rechten.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende.; rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening opi` rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in: het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of; van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de!i volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door! middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap.

De raad van bestuur zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek,, aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de: vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die zij daartoe aanstelt. ln het<é register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van dei: vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

rnod 11.1

6. De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting " vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap.

De raad van bestuur zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de! vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouders en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

B. Overdracht en overgang van aandelen op naam en gedematerialiseerde aandelen.

1. De aandelen op naam worden overgedragen onder levenden volgens de bepalingen van de: overeenkomst waarin de overdracht wordt overeengekomen. De levering geschiedt door de verklaring van overdracht, ingeschreven in het register van aandelen, met vermelding van datum van de effectieve levering, ondertekend door de overdrager, de overnemer of hun lasthebbers.

Gedematerialiseerde aandelen worden overgedragen onder levenden volgens de bepalingen van de overeenkomst waarin de overdracht wordt overeengekomen en door de overschrijving van rekening van de overdrager op rekening van de overnemer.

2. De aandelen op naam gaan over door overlijden op de erfopvolgers volgens het moment dat zij er het bezit van bekomen. De levering geschiedt door de verklaring van overgang, ingeschreven in het register van aandelen, met vermelding van datum van de effectieve levering, ondertekend door de erfgenamen of legatarissen die instaan voor de levering, door de erfgerechtigde of hun lasthebbers.

Gedematerialiseerde aandelen gaan over door overlijden door de overschrijving van rekening van de erflater op rekening van de erfgerechtigde.

c. De raad van bestuur mag de aandelen splitsen in onderaandelen en kan verzameleffecten afleveren die verscheidene aandelen of onderaandelen vertegenwoordigen. Enkel de houder van een aantal onderaandelen, die samen een volledig aandeel vertegenwoordigen, kan de rechten, verbonden aan dat aandeel, uitoefenen, tenzij de wet anders bepaald.

Artikel 9.- Aandelen in onverdeeldheid - Vruchtgebruik op aandelen.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen, aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk aangewezen is door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Kan russen de gerechtigden geen overeenstemming worden bereikt, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de bedoelde rechten uit te oefenen in het gezamenlijk belang van alle gerechtigden. Wanneer een of meer aandelen aan echtgenoten gemeenschappelijk behoren en tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt wordt, dan kan de vrederechter, overeenkomstig artikel 1421 van het burgerlijk wetboek, een der echtgenoten op diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen. indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en tenzij de vruchtgebruiker en de bloot-eigenaar een van beiden bij geschrift aanwijzen, worden de aan het aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de! vruchtgebruiker, behalve het voorkeurrecht bij kapitaalsverhoging, zoals bepaald in artikel 6 van de statuten,

Artikel 28 - Deponering van de effecten

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel:, met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Tweede beslissing

De vergadering machtigt de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen en

geeft opdracht aan ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte; 2) uittreksel van de akte en 3) coördinatie der statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2011 : HA076123
08/07/2009 : HA076123
13/06/2008 : HA076123
12/06/2008 : HA076123
22/05/2007 : HA076123
14/04/2006 : HA076123
20/01/2006 : HA076123
19/04/2005 : HA076123
29/03/2004 : HA076123
12/06/2003 : HA076123
30/04/2003 : HA076123
08/05/2002 : HA076123
11/04/2001 : HA076123
01/01/1997 : HA76123
03/07/1996 : HA76123
10/02/1996 : HA76123
19/01/1990 : HA76123
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.03.2016, NGL 30.06.2016 16250-0417-012

Coordonnées
GEERCO

Adresse
KIEZEL NAAR KLEINE BROGEL 41 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : Kleine-Brogel
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande