GIDSENBOND MAASEIL

Association sans but lucratif


Dénomination : GIDSENBOND MAASEIL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 463.709.785

Publication

19/08/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

.,..w._..~,.~,,.,..~.,

NSergoleel 3eg prlf#19 der repiztbanlc v, koopNi,r,del Anfworpn afd. ruera

0 5 -08" 2014

De gritlá,ffie

V beh aa Bel Stal

19157

Ondernemingsnr : 0463.709.785

Benaming

(voluit) : Gidsenbond Maaseik V.Z.W.

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Bosstraat 4 3680 Maaseik

Onderwerp akte ; Wijziging Raad van Bestuur en Statutenwijziging

Tijdens de Algemene Statutaire Vergadering van 19 februari 2014 werd een nieuwe Raad van Bestuur verkozen

Voorzitter Godelieva Weetjens, woonachtig te Dilsen-Stokkem, geboren op te Rotem op 26 oktober 1955 Ondervoorzitter : Sylvain Maes, woonachtig te Beringen, geboren te Koersel op 19 januari 1950 Penningmeester: Rosa Liefsoons, woonachtig te Maaseik, geboren te Berbroek op 20 juli 1946 Secretaris : Housen Eddy, woonachtig te Maaseik, geboren te Maaseik op 15 januari 1960

Tijdens de Algemene Statutaire Vergadering van 2 juli 2014 werden de nieuwe statuten van de Gidsenbond Maaseik V.Z.W. goedgekeurd.

STATUTEN

De Statutaire Vergadering van 02 / 07 / 2014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten integraal te wijzigen en te vervangen door onderstaande tekst.

TITEL I - NAAM - ZETEL - DOEL  DUUR

Artikel 1

De vereniging draagt de naam: Gidsenbond Maaseik v.z.w. hierna de vereniging genoemd

Artikel 2

De zetel van de vereniging is gevestigd Bosstraat 4 B-3680 Maaseik en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Tongeren en kan slechts verplaatst worden door een Statutaire Vergadering.

Artikel 3

De vereniging heeft tot doel de belangen van haar leden (erkende toeristische gidsen) te behartigen, de' contacten tussen de leden onderling, deze met de officiële instanties (toeristische diensten) en deze met de, klanten (toeristen) te bevorderen en te vergemakkelijken, de informatie-uitwisseling tussen de leden te bevorderen en de kwaliteit van de door de leden uitgevoerde gidsbeurten te garanderen. Tevens staat de vereniging nieuwe toeristische gidsen, in zoverre deze het lidmaatschap hebben verworven, met raad en daad. bij.

De vereniging organiseert of coördineert gebeurlijk bijscholingen ten voordele van de leden en houdt hen in de mate van het mogelijke op de hoogte van mogelijkheden tot deelname aan bijscholingen, georganiseerd door andere organisaties of verenigingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De vereniging mag aile rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijke doel en dit zonder beperkingen in tijd of frequentie.

De vereniging mag eveneens aile activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Artikel 4

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel ontbonden worden bij beslissing van een Statutaire Vergadering.

TITEL il: LEDEN

Artikel 5

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De vereniging telt enkel effectieve leden, verder in deze statuten leden" of "lid" genoemd.

Artikel 6

Als lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke persoon in het bezit van het vereiste bekwaamheidsdiploma, erkend door Toerisme Vlaanderen, en die door de Ledenvergadering als dusdanig wordt aanvaard en dit op voorstel van het Bestuur. Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de voorzitter.

De Ledenvergadering beslist bij gewone meerderheid over aanvaarding van kandidaten als lid. Een weigering van een kandidaat moet gemotiveerd worden. Bij niet-aanvaarding van een kandidaat, wordt deze hiervan schriftelijk door het Bestuur op de hoogte gebracht en wordt hem of haar ook de reden van weigering meegedeeld.

De leden van de vereniging verbinden zich er toe enkel gidsbeurten uit te voeren indien ze, in de functie van toeristisch gids, het statuut van zelfstandige in hoofd- of bijberoep bezitten. Ze verbinden zich er tevens toe om, zolang ze de functie van toeristisch gids uitvoeren, in regel te zijn en te blijven inzake de geldende regel- en wetgeving omtrent dit statuut van zelfstandige. De leden zullen ook voldoen aan alle reglementaire en wettelijke verplichtingen van de bevoegde overheden.

Alle leden verbinden zich tot het volgen van de deontologische code voor toeristische gidsen, zoals opgesteld door Toerisme Vlaanderen.

Teneinde de pluraliteit van de vereniging te waarborgen verbinden de leden zich er toe de vereniging niet te betrekken in enige politieke activiteit of zelf politieke standpunten te verkondigen ten aanzien van de groepen die ze gidsen.

De leden verbinden er zich toe zich te houden aan de op de vergaderingen gezamenlijk ingenomen standpunten of beslissingen.

Artikel 7

De leden zijn tot een jaarlijkse bijdrage verplicht. Deze bedraagt maximum E 100,-. Jaarlijks bepaalt de eerste Statutaire Vergadering van het lopende kalenderjaar het bedrag van het verschuldigde lidgeld voor het lopende jaar.

Artikel 8

leder !id verplicht zich er toe de Ledenvergaderingen bij te wonen of, indien hij of zij in de onmogelijkheid verkeert aanwezig te zijn, het Bestuur vooraf op de hoogte te brengen.

Artikel 9

Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk aan de voorzitter ter kennis worden gebracht.

Wordt eveneens als ontslagnemend beschouwd.het lid dat zijn of haar lidgeld niet betaalt na hiertoe te zijn aangemaand .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MDa 2.2

De Ledenvergadering kan leden ontslaan indien deze zware fouten gemaakt hebben in de uitoefening van hun functie of indien ze de deontologische code van toeristisch gids, zoals opgesteld door Toerisme Vlaanderen, niet nageleefd hebben. Het is het Bestuur dat tot het ontslag van leden aan de Ledenvergadering voorstelt. Leden die voorgesteld worden tot ontslag hebben het recht vooraf gehoord te worden door de Ledenvergadering teneinde hun zaak te bepleiten.

Ontslag van leden door de Ledenvergadering kan enkel mits de helft van de aanwezige en vertegenwoordigde leden hiermee instemt. Het tot ontslag voorgedragen lid heeft hierbij zelf geen stemrecht.

Artikel 10

Elk lid waarvan de houding, het gedrag, de geschriften en de gedragingen in het openbaar of het privé-leven onverenigbaar zijn met het doel van de vereniging of de goede faam ervan zou kunnen benadelen kan worden uitgesloten.

Het Bestuur mag beslissing van de Ledenvergadering, de leden schorsen die zich schuldig hebben gemaakt aan een ernstige inbreuk met betrekking tot de statuten, het reglement van inwendige orde of tot de wetten en gebruiken met de eer en de wellevendheid.

Ontslagnemende of ontslagen leden hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbreng vorderen.

TITEL III: BESTUUR

Artikel 11

Het Bestuur bestaat uit een voorzitter, een eventuele ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester. Cumulatie van bestuursfuncties is niet toegelaten behalve indien een bestuurslid aftreedt of wegens omstandigheden niet meer in staat is of in de onmogelijkheid verkeert zijn of haar mandaat tijdelijk of definitief verder te vervullen. In dit geval zal de functie uitgevoerd worden door een ander bestuurslid tot het eigenlijke bestuurslid zijn of haar functie opnieuw kan opnemen of tot een nieuw bestuurslid verkozen wordt op de volgende Ledenvergadering.

Artikel 12: Duur van het mandaat van de bestuursleden

De bestuursleden worden benoemd voor een periode van drie jaar. Dit mandaat is steeds hernieuwbaar. Ieder bestuurslid, aangewezen om een vacature in te vullen die ontstaan is in de loop van een mandaat, wordt slechts benoemd voor de duur van de voltooiing van dit mandaat.

Artikel 13: Wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuursleden

De bestuursleden worden benoemd door de Ledenvergadering met een gewone meerderheid. Hiervoor moet minimum de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de Ledenvergadering.

De bestuursleden oefenen hun mandaat kosteloos uit. Wel kan het Bestuur terugbetaling bevelen van sommige kosten die door de leden en bestuursleden van de vereniging worden gedragen en voorspruiten uit de uitoefening van hun mandaat.

De akten betreffende het ontslag en de benoeming van het Bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 14: Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuursleden.

Het mandaat van de bestuursleden eindigt door afzetting door de Ledenvergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat en, (in voorkomend geval), door overlijden of in geval van wettelijke onbekwaamheid.

De afzetting door de Ledenvergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de Ledenvergadering.

Een bestuurslid dat vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan het Bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuursleden onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet het Bestuur binnen de twee maanden de Ledenvergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van het betrokken bestuurslid dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 15: Bevoegdheden van de bestuursleden.

Het Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Het Bestuur is bevoegd voor aile aangelegenheden (o.a. algemene representatie van de vereniging, bepalen en voeren van het beleid, controleren van de rekeningen, opstellen van de begroting, voorbereiding van de vergaderingen,.._) , met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de Statutaire Vergadering zijn voorbehouden. Het Bestuur treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De voorzitter is belast met de algemene leiding van de vereniging en met de zorg voor de getrouwe naleving van de statuten en het gebeurlijke huishoudelijke reglement. Hij of zij roept het Bestuur, de Statutaire Vergadering en de Ledenvergadering samen, bepaalt de te behandelen onderwerpen, legt hun volgorde vast en leidt de vergaderingen.

De voorzitter kan zijn bevoegdheden tijdelijk geheel of deels overdragen aan de ondervoorzitter. Bij ontstentenis van beiden worden de bevoegdheden door de secretaris waargenomen.

Tegenover derden wordt de vereniging verbonden door de handtekening van de voorzitter en de secretaris, voor financiële aangelegenheden door de voorzitter en de penningmeester,

De ondervoorzitter vervangt de voorzitter bij diens afwezigheid.

De secretaris maakt aantekeningen van de handelingen en besluiten van de vergaderingen en deelt deze

mede aan de leden.

Hij of zij verzorgt de briefwisseling en houdt het archief bij.

Tijdens de eerste Statutaire Vergadering van het kalenderjaar geeft hij of zij een overzicht van de activiteiten

van het afgelopen jaar.

De secretaris is belast met de organisatie van de bestuursverkiezingen en de andere stemmingen.

Bij ontstentenis van de voorzitter of ondervoorzitter vertegenwoordigt hij of zij de vereniging.

De penningmeester is belast met de aansprakelijkheid voor het beheer van de geldmiddelen van de vereniging. Hij of zij zorgt voor de inning van alle aan de vereniging toekomende bedragen en voor de betaling van de door de vereniging verschuldigde bedragen

Alle kasgelden van de vereniging staan onder beheer van de penningmeester. Zij dienen te worden geplaatst op een door het Bestuur aangewezen bankrekening, waarop enkel de penningmeester en een tweede volmachthouder, eveneens lid van het Bestuur, bevoegdheid heeft. Deze bevoegdheid geldt voor bedragen van ¬ 1000,- per handeling.

Bij het einde van elk boekjaar sluit hij of zij de rekening van het afgelopen jaar af, en maakt de jaarrekening en de begroting voor het volgend boekjaar op. Deze worden op de eerste Statutaire Vergadering van het kalenderjaar ter goedkeuring voorgelegd.

De goedkeuring van de rekening door de Statutaire Vergadering houdt de kwijting van het Bestuur in.

Het Bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuursleden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

De beslissingen van het Bestuur worden ter kennis gebracht van de leden op de Ledenvergadering, per gewone brief of per e-mail. Deze beslissingen worden genotuleerd en bijgehouden door de secretaris.

De bestuursleden zijn niet persoonlijk gebonden door de verbintenissen van hun vereniging. Hun verantwoordelijkheid beperkt zich tot de uitoefening van het ontvangen mandaat.

De handelingen die de vereniging verbinden, moeten gezamenlijk worden ondertekend door twee bestuursleden van wie één van de twee de voorzitter, of indien deze niet beschikbaar is, de ondervoorzitter moet zijn.

Artikel 16

Het Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of, indien deze onbeschikbaar is, door de ondervoorzitter. Het bijeenroepen gebeurt telefonisch, schriftelijk, hetzij per brief, hetzij per e-mail.

De vergaderingen van het Bestuur worden voorgezeten door de voorzitter. indien deze belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter.

Artikel 17

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mon 2.2

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris. Bij ontstentenis van deze bestuursleden kunnen twee andere bestuursleden deze documenten geldig ondertekenen.

Artikel 18

Het Bestuur kan een huishoudelijk reglement uitvaardigen, indien het dit nodig acht.

TITEL 1V: DE LEDENVERGADERING

Artikel 19

De Ledenvergadering is samengesteld uit alle leden en wordt voorgezeten door de voorzitter, door de ondervoorzitter of door de secretaris.

Een lid kan zich echter door een ander lid op de Ledenvergadering laten vertegenwoordigen. Een lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk lid beschikt slechts over één stem op de Ledenvergadering.

Artikel 20

De Ledenvergadering is o.a bevoegd voor:

- het goedkeuren en wijzigen van de statuten,

- de (her)benoeming en de afzetting van de bestuursleden,

- de kwijting van de bestuursleden

- de goedkeuring van de jaarlijkse begroting en van de rekening,

- de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

- de benoeming en de uitsluiting van een lid van de vereniging,

- alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

Artikel 21

De Ledenvergadering komt ten minste vier maal per jaar samen, met inbegrip van de Statutaire Vergadering.

De Ledenvergadering wordt geldig bijeengeroepen door de voorzitter of door de ondervoorzitter indien de voorzitter niet beschikbaar is, telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

De dag, de plaats en het uur van bijeenkomst wordt bepaald door de het Bestuur. De oproeping voor de Ledenvergadering, die ook een agenda bevat, wordt door de secretaris per brief of per e-mail ten minste acht dagen véér de vergadering aan de leden overgemaakt.

Artikel 22

De eerste Statutaire Vergadering wordt gehouden voor 31 maart van het lopende boekjaar.

Artikel 23

De het Bestuur is verplicht de Ledenvergadering samen te roepen wanneer 113 van de leden daartoe een verzoek richt aan het Bestuur en dit per brief of per e-mail waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is het Bestuur verplicht de Ledenvergadering samen te roepen binnen de dertig dagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

Artikel 24

De oproepingen tot de Ledenvergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend worden door de voorzitter of de secretaris,

Artikel 25

De oproepingse-mail of -brief, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door het Bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door een lid, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet tenminste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen behandeld worden in een rubriek "varia", doch enkel mits toestemming van de voorzitter of zijn plaatsvervanger.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

M0r? 22

Artikel 26

De Ledenvergadering kan slechts rechtsgeldig beslissen indien de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien dit niet het geval is, moet binnen de vier weken een nieuwe Ledenvergadering samen worden geroepen, die rechtsgeldig kan beslissen, ongeacht het aantal aanwezige leden

De beslissingen van de Ledenvergadering worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, behalve in de gevallen door de wet op de vzw's bepaald. Bij staking van stemmen zal er een nieuwe stemming gehouden worden. Bij staking van deze stemming beslist de stem van de voorzitter of diegene die op dat ogenblik de vergadering voorzit.

Stemmingen over personen dienen steeds schriftelijk te gebeuren.

Indien ten minste de helft van de aanwezige of vertegenwoordigde leden hierom verzoekt, gebeurt de stemming schriftelijk.

Artikel 27: Statutenwijziging

Een statutenwijziging dient altijd goedgekeurd te worden door een Statutaire Vergadering.

leder lid van de vereniging kan een voorstel tot wijziging van de statuten indienen.

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan moet binnen de vier weken een tweede vergadering worden bijeengeroepen waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van de helft der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede Ledenvergadering..

Artikel 28

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris. Deze notulen kunnen op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee andere bestuursleden.

TITEL V: REKENINGEN EN BEGROTINGEN

Artikel 29

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

Het Bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komend boekjaar voor; Beide worden ter goedkeuring op eerste Statutaire Vergadering van het kalenderjaar voorgelegd.

TITEL VI: ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 30

Behoudens in geval van ontbinding van rechtswege kan slechts een Statutaire Vergadering tot ontbinding besluiten indien de helft van de leden op deze vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is en er bovendien de akkoord gaat om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de Ledenvergadering vermeld worden.

Indien de helft van de leden op deze Ledenvergadering niet aanwezig of vertegenwoordigd is, dan moet een tweede Ledenvergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een de helft meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

;

Y

MOI) 2_2

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een belangeloze doelstelling.

Binnen de 30 dagen na de neeriegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 31

Voor ailes wat in deze statuten niet is voorzien ot geregeld, blijft de bestaande wet van toepassing.

Aldus opgemaakt en aangenomen op de Statutaire Vergadering van 2 juli 2014 Te Maaseik, op 2 juli 2014

Getekend door

Godelieva Weetjens, Voozitter

Eddy Housen, Secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2011
ÿþ MOO 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voc behoL

aan I

Belgi Staats

Neergelegd ter gritfte der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 7 -OSS- 2011

Gekiooiov ;,' "

ONITEUR BELGE DIRECTION

- 3 -06-

X111 088490*

Ondememingsnr : 0463.709.785

Benaming

(voluit) : GIDSENBOND MAASEIK V.Z.W. (verkort) :

BELGISCH STAATSBLAD

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk BESTUUR

Zetel : VENLOSESTEENWEG 368 3640 KINROOI

Onderwerp akte : Samenstelling Bestuur + Adreswijziging Zetel van de Vereniging

Op de Algemene Vergadering van 11 februari 2011 werd de samenstelling van de Raad van

' gewijzigd.

Ondervoorzitter Kris BLEUKX heeft ontslag genomen.

Bestuur:

Nieuwe samenstelling Raad van Bestuur

Voorzitter: René RANS

Penningmeester. Rooske LIEFSOONS

Secretaris: Sylvain MAES

Het nieuwe adres van de zetel is

Bosstraat, 4 3680 MAASEIK

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
GIDSENBOND MAASEIL

Adresse
BOSSTRAAT 4 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande