GIJSEN INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GIJSEN INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 465.759.851

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 23.06.2014 14203-0599-017
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.06.2012 12238-0537-015
23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 20.06.2011 11182-0377-015
11/01/2011
ÿþ MOtl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1111111N1,1,111§11W1 w

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

Ondernemingsnr : 0465.759.851

Benaming :

(voluit): GIJSEN INVEST

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap Zetel : 3620 Lanaken, Wolfstraat 3

Onderwerp akte: Statutenwijziging: kapitaalverhoging  doelwijziging  omzetting aandelen  1 aanpassing statuten aan wetboek van vennootschappen



Uit een akte, verleden voor ons, Meester Joel Vangronsveld, geassocieerd notaris te Eigenbilzen, op 23 december 2010, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de naamloze vennootschap "GIJSEN INVEST", met maatschappelijke zetel te 3620 Lanaken, Wolfstraat 3, hebbende het ondernemingsnummer 0465.759.851.





De vergadering heeft geldig de volgende besluiten genomen :

EERSTE BESLISSING :

a. De vergadering beslist tot de verhoging van het kapitaal door inbreng in geld met vijfentachtig duizend eurcl (85.000,00 ¬ ), om het te brengen van vijfenzestig duizend euro (65.000,00 ¬ ) naar honderd vijftigduizend eurc (150.000,00 ¬ ).

Voor deze kapitaalverhoging worden vijfentachtig (85) nieuwe aandelen uitgegeven, zodat het aantal aandelen gebracht wordt van vijfenzestig (65) op honderd vijftig (150).

Îb. Het voorkeurrecht werd aangeboden aan de bestaande aandeelhouders naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. De heer en mevrouw GIJSEN-GROSEMANS maken slechtst gedeeltelijk gebruik van hun voorkeurrecht en tekenen in op tien (10) nieuwe aandelen en doen voor het overige afstand van hun voorkeurrecht.

c. De kapitaalverhoging wordt als volgt gerealiseerd:

-volstorting van tienduizend euro (10.000,00 ¬ ) door de heer en mevrouw GIJSEN-GROSEMANS; hiervoor worden 1 hun tien (10) nieuwe aandelen toegekend.

-volstorting van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 ¬ ) door de heer GIJSEN Bart; hiervoor worden hem vijfentwintig (25) nieuwe aandelen toegekend.

- volstorting van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 ¬ ) door de heer GIJSEN Ann; hiervoor worden haar vijfentwintig (25) nieuwe aandelen toegekend.

- volstorting van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 ¬ ) door de heer GIJSEN Marijke; hiervoor worden haar; I vijfentwintig (25) nieuwe aandelen toegekend.

De vergadering stelt vast dat alle aandelen werden volstort en dat de kapitaalverhoging bijgevolg tot stand gekomen is. Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 735-0276404-39j geopend namens de vennootschap bij KBC Bank Veldwezelt.

Een bankattest, gedateerd op 23/12/2010, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris overhandigd en aangehecht.

d. Het artikel vijf van de statuten wordt aangepast aan de kapitaalverhoging.

' TWEEDE BESLISSING :

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur aangaande de

i wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september

2010.

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede een staat van activa en passiva;

afgeslotenp_er 30 september 2010 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Het verslag van de raad van bestuur alsmede de staat van activa en passiva blijven aan deze akte gehecht. _ De vergadering beslist tot de wijziging van het maatschappelijk doel door vervanging van artikel drie van de statuten door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

1. De aan- en verkoop, groothandel en fabricatie van grondstoffen en fabricaten van natuursteen, marmer, steen graniet, arduin of kunststof, sierschoorsteenmantels, grafmonumenten, omamenten, versieringswerken ert restauratiewerken van natuursteen, marmer, steen, graniet, arduin of kunststof.

2. Kleinhandel in bouwmaterialen, verwarmings- en sanitaire toestellen, begrafenis- en kerkhofbenodigdheden

snuisterijen, fantasieartikelen en antikwiteiten.

i

3. Onderneming voor binnenhuisinrichting. Het plaatsen van sierschoorsteenmantels, haarden, verwarmingstoestellen) grafmonumenten, ornamenten en andere versieringswerken van marmer, steen, graniet, arduin of kunststof.

4. Tussenpersoon in de handel, handelsvertegenwoordiging of commissionair.

5. De aankoop en verkoop, onderhands of publiek, ruiling, huur en verhuur van alle onroerende goederen. Het bouwen verbouwen, aannemen, onderaannemers, renoveren, saneren, verkavelen, oprichten of laten oprichten ald beroepsoprichter van alle onroerende goederen, grondwerken, ruwbouw, bedrijvigheden met betrekking tot de gehelei of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerkzaamheden of de coördinatie van deze bij de uitvoering dood { onderaannemers, dit zowel in de particulieren, openbare als industriële sector, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelname met derden, zowel in België als in het buitenland.

6. Het beheer en de bemiddeling inzake aankoop en verkoop, huur en verhuur, optreden als commissionair of agentuur1 bij transacties in verband met onroerende goederen. Dit alles in de ruimste zin des woords.

7. Het beheer van een onroerend vermogen. Dit omvat alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermede id verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de instandhouding, de verfraaiing, de verbouwing, de bebouwing, de ontwikkeling en de uitbating van deze goederen. De vennootschap mag onroerende goederen huren en verhuren, zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van haan onroerende goederen, of voor verbintenissen van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit.

1 De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende o4 I onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel. De vennootschap zal op aile wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, meif een zelfde, gelijklopen of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen,; I haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar produkten de vergemakkelijken of haar klantenbestand uit tel breiden. De bestuurders zijn bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren."

DERDE BESLISSING :

De vergadering beslist tot de omzetting van de bestaande aandelen aan toonder in aandelen op naam.

Hiertoe wordt in de zetel van de vennootschap een register van de aandelen op naam gehouden, waarin wordt I aangetekend :

1. de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, alsmede het getal van dei hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door del

overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de,'

rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

VIERDE BESLISSING :

De vergadering beslist ingevolge de voorgaande beslissingen en ingevolge de gewijzigde codificatie van dei

vennootschaprechtelijke bepalingen tot de vervanging van de volledige tekst van de statuten, door navolgende tekst :

STATUTEN (uittreksel)

Artikel 1  Naam

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Haar naam luidt "GIJSEN INVEST".

Artikel 2 - Zetel

De zetel is gevestigd te 3620 Lanaken, Wolfstraat 3.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. De aan- en verkoop, groothandel en fabricatie van grondstoffen en fabricaten van natuursteen, marmer, steen, graniet, arduin of kunststof, sierschoorsteenmantels, grafmonumenten, omamenten, versieringswerken er restauratiewerken van natuursteen, marmer, steen, graniet, arduin of kunststof.

2. Kleinhandel in bouwmaterialen, verwarmings- en sanitaire toestellen, begrafenis- en kerkhofbenodigdhedenj snuisterijen, fantasieartikelen en antikwiteiten.

3. Onderneming voor binnenhuisinrichting. Het plaatsen van sierschoorsteenmantels, haarden, verwarmingstoestellen, rafmonumenten, omamenten en andere versieringswerken van marmer, steen graniel arduin of kunststof.



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

























~--

4. Tussenpersoon in de handel, handelsvertegenwoordiging of commissionair.

15. De aankoop en verkoop, onderhands of publiek, ruiling, huur en verhuur van alle onroerende goederen. Het bouwenj verbouwen, aannemen, onderaannemen, renoveren, saneren, verkavelen, oprichten of laten oprichten als!

beroepsoprichter van alle onroerende goederen, grondwerken, ruwbouw, bedrijvigheden met betrekking tot de gehele] of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerkzaamheden of de coördinatie van deze bij de uitvoering door',

onderaannemers, dit zowel in de particulieren, openbare als industriële sector, zowel voor eigen rekening als voori rekening van derden of in deelname met derden, zowel in België als in het buitenland.

B. Het beheer en de bemiddeling inzake aankoop en verkoop, huur en verhuur, optreden als commissionair of agentuurl bij transacties in verband met onroerende goederen. Dit alles in de ruimste zin des woords.

7. Het beheer van een onroerend vermogen. Dit omvat alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermede irlj verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud I de instandhouding, de verfraaiing, de verbouwing, de bebouwing, de ontwikkeling en de uitbating van deze goederen. De vennootschap mag onroerende goederen huren en verhuren, zich borg stellen en onroerende goederen in pancc

geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van haar` onroerende goederen, of voor verbintenissen van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende oi

onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel. De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met

een zelfde, gelijklopen of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar ondememing te bevorderen

haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar produkten de vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te( breiden.

De bestuurders zijn bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren. Artikel 4  Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Artikel 5  Kapitaal

Het kapitaal bedraagt honderd vijftigduizend euro (150.000,00 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door honderd vijftig (150) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Artikel 11  Statuut van de bestuurders De vennootschap wordt bestuurd door natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd.

Er moeten tenminste drie bestuurders zijn. De raad van bestuur kan evenwel slechts uit twee leden bestaark wanneer voldaan is aan alle voorwaarden zoals vermeld in het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van ten hoogste zes jaar. Hurk opdracht eindigt bij de sluiting van de laatste jaarvergadering voorafgaand aan het verstrijken van deze termijn Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar. Bestuurders kunnen te allen tijde bij eenvoudige meerderheid door de Algemene Vergadering ontslagen worden. Een bestuurder die zijn ontslag geeft, moet zijn opdracht verder vervullen tot redelijkerwijze in zijn vervanging kart; worden voorzien. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders,] bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering; van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger ie burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naaai en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 12 - Vergadering van de raad van bestuur

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter, zo dikwijls als het belang van de vennootschap het,' i vereist en bovendien binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders of, indien ide vennootschap slechts twee bestuurders telt, na een daartoe strekkend verzoek van één bestuurder.

{ De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste der aanwezige bestuurders.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats aangewezen in de oproepingsbrief.

De oproepingsbrief tot een vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden. De oproeping bevat de agenda; over; de punten die daarin niet vermeld worden, kan slechts rechtsgeldig beraadslaagd en besloten worden wanneer; alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen.

Artikel 13 - Besluitvorming in de raad van bestuur

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer tenminste de meerderheid van zijn ' leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief of door middel van ieder ander communicatiemiddel, volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad van bestuur, maar slechts voor één vergadering. Elke bestuurder kan nochtans slechts één medelid van de raad van bestuur vertegenwoordigen.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Indien de raad van bestuur uit meer dan twee leden bestaat heeft, in_geval van staking van stemmen, de voorzitter



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge















!



."

een beslissende stem. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dik: vereisen, kunnen besluiten worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, in zoverre het

niet gaat om de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal. i

Artikel 14  Belangenconflict Wanneer een bestuurder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechterlijke aard heeft da( strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, is hij; verplicht de raad en, in voorkomend geval, de commissaris, hiervan op de hoogte te brengen en zijn verklaring alsook de rechtvaardigingsgronden te doen opnemen in de notulen, behoudens in de uitzonderingsgevallen= voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. De raad van bestuur en, desgevallend, de commissaris, rapporteren hierover overeenkomstig het Wetboek van

Vennootschappen. i

Artikel 15 - Interne bestuursbevoegdheid

De raad van bestuur is bevoegd alle handelingen van intern bestuur te verrichten nodig of dienstig ter verwezen-1 lijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen del algemene vergadering bevoegd is.

DIRECTIECOMITÉ I

i Artikel 16 's

I De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurders zijn. De voorwaarden voor d~ aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de

werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. I

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité benoemt deze onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, dir~ belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Demi vertegenwoordiger is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. DAGELIJKS BESTUUR Artikel 17

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap aan één of meer personen toekennen.

Deze worden:

" afgevaardigd of gedelegeerd bestuurder genoemd indien zij worden gekozen binnen de raad

" directeur genoemd indien zij worden gekozen buiten de raad I

De raad van bestuur mag tevens één of meer volmachtdragers benoemen en hun bevoegdheden vaststellen.

I EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

Artikel 18

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door:

" twee bestuurders gezamenlijk of een afgevaardigd of gedelegeerd bestuurder afzonderlijk

" een directeur afzonderlijk, voor wat het dagelijks bestuur aangaat

I " twee leden van het directiecomité, voor wat de aan het directiecomité toegekende bevoegdheden betreft

" binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden

Artikel 19 - Plaats en datum jaarvergadering i De bestuurders moeten de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd s 1 ieder jaar bijeenroepen op op de eerste vrijdag van de maand juni, om 10.00 uur. Indien dit een wettelijk= feestdag is, zal de jaarvergadering plaats vinden op de eerstvolgende werkdag. De raad van bestuur mag buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen telkens het belang deri vennootschap het vergt. Hij moet die bijeenroepen wanneer aandeelhouders die ten minste een vijfde van hei maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

I Alle algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap behalve indien de oproeping É anders vermeldt.

i Artikel 20 - Schriftelijke besluitvorming

I Met uitzondering van de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouder

eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. 1

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige anderei i informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming voor de jaarvergadering] dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit] getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen twintig dagen voor de hiervoor bepaalde] dag voor het houden van de jaarvergadering.

Is binnen de in het rondschei nn aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel mei

betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en d voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn !Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niefi

de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders. I

Artikel 21 - Toelating tot de vergadering

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam, uiterlijk vil/ dagen voor de datum der voorgenomen vergadering, hun voornemen aan de vergadering deel te nemen, bil gewone brief ter kennis brengen aan de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist warden, indien daarvan geen melding is gemaakt in drE oproeping tot de vergadering. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name/ van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergaderin0 vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gevolmachtigde! I de formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Artikel 22 - Uitoefening van stemrecht

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de algemene vergadering de uitoefening van he ! aan de betrokken aandelen verbonden stemrecht schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als

eigenaar. I

Het stemrecht van aandelen bezwaard met vruchtgebruik, wordt uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudend andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. Indien de blote eigenaar zich verzet, is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijk uitspraak dienaangaande.

I Artikel 23 - Verdaging van de vergadering

De raad van bestuur heeft het recht elke gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering één enkel maal met drie weken te verdagen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meel

aandeelhouders die ten minste een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, of door de commissarissen. ~

Artikel 24 - Voorzitterschap van de vergaderingen

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad

afwezigheid, door het oudste lid in leeftijd van die raad.

Artikel 25 - Notulen van de vergaderingen

van bestuur, of bij diens,

Afschriften van of uittreksels uit de notulen van de algemene vergaderingen worden geldig ondertekend volgens !dezelfde regel als hierboven voorzien voor de externe vertegenwoordiging.

Artikel 26 - Controle I

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe; beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen' benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie. Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel 27 - Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. I Artikel 28 - Winstbestemming

IOver de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen ¬ terzake.

!reservefonds.

wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van een

reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van he/

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden, en heeft de bevoegdheid om, mei

inachtneming van de wettelijke voorschriften, op het resultaat van het boekjaar interim-dividenden uit te keren. I

Artikel 29 - Benoeming van vereffenaars

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de bestuurders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd, De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging of homologatie van de benoeming door de algemene vergadering.

VIJFDE BESLISSING :

De vergadering verleent eenparig de machtiging aan de zaakvoerder om het nodige te doen voor de uitvoering van ¬ de beslissingen die heden werden genomen en geeft opdracht aan de notaris om de statuten aan te passen aard

Ide hiervoor genomen beslissingen en over te gaan tot de coördinatie ervan. I

Volmacht

De oprichter geeft volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Brepoelsi Accountants", met maatschappelijke zetel te 3740 Bilzen, Zeepstraat 4, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Ludo BREPOELS wonende te 3800 Sint-Truiden, Jan van Xantenlaan 18, met macht van indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten en inschrijvingen te vervullen in de Kruispuntbank del Ondernemingen (KBO), met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die, inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig zijn of noodzakelijk zijn bij alle privatieve of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de sociale kas, de formaliteiten inzakd douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enzovoort, met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

rVOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Joel Vangronsveld

Notaris met standplaats te Eigenbilzen

Tegelijkertijd neergelegd :

-- een eensluidend afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering

 het verslag van de raad van bestuur met staat van actief en passief

-- het formulier I (luik A en B) in twee exemplaren

-- het formulier Il in twee exemplaren

-- het analytisch uittreksel

-- de gecoördineerde statuten.

S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 23.06.2010 10209-0371-015
06/07/2009 : TG087253
19/06/2008 : TG087253
03/07/2007 : TG087253
19/07/2006 : TG087253
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 18.06.2015 15187-0536-017
01/07/2005 : TG087253
23/06/2004 : TG087253
21/06/2004 : TG087253
07/07/2003 : TG087253
08/09/2001 : TG087253

Coordonnées
GIJSEN INVEST

Adresse
WOLFSTRAAT 3 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande