GIL'ART

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GIL'ART
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.516.867

Publication

20/02/2014
ÿþMod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

p lie der

rechtbank V. knephodol ta TONGEREN

1 1 -02- 2014

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0841.516.867

Benaming

(voiuit) : GIL'ART

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Paalsteenlaan 29, 3620 Neerharen-Lanaken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Door een beslissing van de zaakvoerder is gebleken dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap "GML'ART BVBA" evenals het adres van de handelswerkzaamheid gewijzigd wordt van 3620 Neerharen-Lanaken, Paalsteenlaan 29 naar 3620 Lanaken, Van Kerckernstraat 24 bus 2 en dit met ingang van 02.01.2014.

GILISSEN Wilhelmus Gerardus Hubertus,

zaakvoerder

11111111

*19097269*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van derdon to vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 30.08.2013 13546-0037-013
14/12/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11187745*

bet- aa

Be

Sta;

rechtbank y, koophandel te TONGEREN

i-Neuripee ter griffie der 0 2 -12- 2011

De Hoofdgriffier, Grime

" Onderneniin¬ gsnr ://. W6.

Benaming

(voluit) : Gifart

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3620 Neerharen-Lanaken, Paalsteenlaan 29

Onderwerp akte : Uittreksel uit de oprichtingsakte:

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Véronique DELILLE, geassocieerd notaris te Rekem-Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen", met zetel te Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13, op achtentwintig november tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, dat door de heer GILISSEN Wilhelmus Gerardus Hubertus, geboren te Maastricht, (Nederland) op drie augustus negentienhonderd achtendertig, echtgenoot van mevrouw ADAMS Maria Magdalena Elisabeth, geboren te Heerlen (Nederland) op eenendertig mei negentienhonderd eenenvijftig, wonende te 3620 Neerharen-Lanaken, Paalsteenlaan 29, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met naam "Gil'art" en met zetel te 3620 Neerharen-Lanaken, Paalsteenlaan

29.

Kapitaal:

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op ACHTENTACHTIGDUIZEND EURO - 88.000,00 EUR, en is

vertegenwoordigd door achtentachtig (88) aandelen zonder nominale waarde, hebbende elk een fractiewaarde

" van één/achtentachtigste (1/88ste) deel van het kapitaal.

' Het is bij de oprichting volledig volstort en wordt gevormd door de inbreng in natura van de hierna beschreven onroerende goederen, gewaardeerd op ACHTENTACHTIGDUIZEND EURO - 88.000,00 EUR. BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN

Gemeente LANAKEN  vierde afdeling  Neerharen:

1. Een magazijn op en met grond en aanhorigheden gelegen langs Van Kerckemstraat nummer +24, gekend volgens titel sectie A deel van nummer 3031C en thans gekend volgens kadaster sectie A nummer

" 303/0 en met een oppervlakte volgens kadaster van tien aren zeventig centiaren (10a7Oca) en volgens meting van tien aren tweeënzestig centiaren (10a62ca).

2. Een perceel grond gelegen ter plaatse genaamd "Bij de Schuttehoove", gekend volgens titel sectie A deel

" van nummer 302/W en thans volgens recente kadastrale gegevens sectie A nummer 3021Y en met een oppervlakte volgens titel en volgens kadaster van zestien centiaren (O0al6ca).

' 3. Een perceel grond gelegen ter plaatse genaamd "Bij de Schuttehoove", gekend volgens titel sectie A deel van nummer 301/A en thans volgens recente kadastrale gegevens sectie A nummer 301/C en met een, oppervlakte volgens titel en volgens kadaster van tweeëndertig centiaren (OOa32ca).

4. Een perceel park gelegen ter plaatse genaamd "Bij de Schuttehoove", gekend volgens titel sectie A nummer 276/K en thans volgens kadaster sectie A deel van nummer 276/P en met een oppervlakte van tachtig centiaren (00a8Oca).

5. Een deel van een gebouw op en met grond en aanhorigheden, dit deel aangewend als "werkplaats" doch het gebouw kadastraal gekend als woning gelegen langs de Paalsteenlaan +29, gekend volgens titel sectie A nummers 276/E, 276/G en 276/H en thans volgens kadaster sectie A deel van nummer 2761M en met een' oppervlakte van vijfenvijftig centiaren (OOa55ca).

OPMETINGSPLAN

Het onroerend goed sub 1) staat afgebeeld op een plan na meting opgemaakt door landmeterskantoor, BOGAERTS te Lanaken op zeven september tweeduizend en elf, aangepast op zeven november tweeduizend en elf, "ne varietur" getekend door partijen en mij notaris. Dit plan blijft aan deze akte gehecht.

De onroerende goederen sub 2) en 3) staan afgebeeld op een plan opgemaakt door landmeterskantoor BOGAERTS te Lanaken op twintig januari tweeduizend en elf, gehecht aan een akte van verkoop verleden voor notaris Dorine MERLO te Rekem-Lanaken op vier maart tweeduizend en elf, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Tongeren op negen maart tweeduizend en elf onder formaliteitnummer 75-T-09/03/201102961. De nieuwe kadastrale aanduidingen 3021V en 301/C staan aangeduid op voormeld opmetingsplan, opgemaakt door landmeterskantoor BOGAERTS op zeven september tweeduizend en elf, aangepast op zeven: november tweeduizend en elf.

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het onroerend goed sub 4) staat afgebeeld onder LOT la op het voormeld opmetingsplan opgemaakt door landmeterskantoor BOGAERTS te Lanaken op zeven september tweeduizend en elf, aangepast op zeven november tweeduizend en elf.

Het onroerend goed sub 5) staat afgebeeld onder LOT 1b op het voormeld opmetingsplan opgemaakt door landmeterskantoor BOGAERTS te Lanaken op zeven september tweeduizend en elf, aangepast op zeven november tweeduizend en elf.

REVISORAAL VERSLAG

De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "BOES & Co. BEDRIJFSREVISOREN" met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Plein 32, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer BOES Joseph-Michel, bedrijfsrevisor, aangeduid overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft een verslag opgesteld betreffende voormelde inbreng in natura en de waardering ervan, gedateerd op éénentwintig november tweeduizend en elf, waarvan het besluit luidt als volgt:

"De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA GIL'ART bestaat uit de inbreng door de heer Wilhelmus G.H. Gilissen van een onroerend goed voor een waarde van 88.000,00 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 88 aandelen van de vennootschap BVBA GIL'ART zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 1.000,00 EUR per aandeel.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de op te richten vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2. De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting."

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- Managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten.

- Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met de public relations en communicatie.

- Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort.

- Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort.

- De vennootschap heeft tot doel het optreden als dienstencentrum inzake administratieve, financiële, commerciële, sociale, personeels- en andere aangelegenheden ten dienste van derden en in het algemeen, tegen vergoeding, het waarnemen van het beheer van andere vennootschappen en dit in de meest ruime zin van het woord.

- De vennootschap heeft tevens tot doel het behouden en in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium gevormd door de inbrengen en inkomsten van roerende en onroerende goederen; het nemen van deelnemingen onder om het even welke vorm in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen en alle andere beleggingsvormen, de verwerving door aankoop, onderschrijving of elke andere wijze alsook de vervreemding door verkoop, ruil of elke andere wijze van roerende waarden van alle aard, het beheer, de controle over de tengeldemaking van deze participaties. Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tengeldemaken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

- Het beleggen van vermogen in effecten, registergoederen, schuldvorderingen en andere vermogenswaarden, het verkrijgen, beheren, exploiteren en vervreemden van deze beleggingsobjecten of rechten daarop, zulks met uitzondering van die beleggingen waarvoor de overheid een vergunningsplicht oplegt. Dit alles voor zover het gaat om beleggingen van eigen vermogensbestanddelen.

- Onder het doel der vennootschap is mede begrepen het deelnemen in, het bestuur voeren over, het financieren van, het zekerheid geven voor schulden van, zich verbinden tot hoofdelijk medeschuldenaar met of zich op andere wijze interesseren bij andere ondernemingen of vennootschappen alsmede de uitvoering van pensioenregelingen en het sluiten van kansovereenkomsten.

- Zij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse handel.

- Zij kan het mandaat van bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen.

- Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren.

- Het beleggen in aandelen.

- Beleggen in waardepapieren (aandelen, obligaties, enzovoort).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Algemene audit-activiteiten.

- De financiering en de organisatie ten dienste van het ontwerpen, het creëren, het verwerven, het verkopen, het promoten, het verzamelen, het onderzoeken, het bestuderen, het bijleren van kunst, het beleggen in kunst, enzovoort.

- Het geven van enige leiding aan een kunstcentrum.

De vennootschap mag, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap kan alle financiële, commerciële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel. De vennootschap kan tevens alle handelingen stellen met betrekking tot het beheer van alle roerende goederen en waarden. De vennootschap mag, op welke wijze dan ook, belangen nemen in andere vennootschappen en ondememingen. De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Voorzover een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder van de vennootschap, dient deze rechtspersoon te handelen naar de voorschriften van artikel 61 paragraaf twee van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, In alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekening en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

Jaarvergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de vijftien juni om vijftien uur (15u00). Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De zaakvoerders mogen buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Maatschappelijk jaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Verdeling winst:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering.

Verdeling batig saldo vereffening:

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans, zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot ais een derde (niet-vennoot) kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Slotverklaringen:

- Het eerste boekjaar begint op achtentwintig november tweeduizend en elf en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf. Het betreft dus een verlengd boekjaar.

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden op vijftien juni tweeduizend en dertien om vijftien uur (15.00u), overeenkomstig de statuten.

- Benoeming niet-statutaire zaakvoerder terstond komen alle vennoten in algemene vergadering bijeen en beslissen één niet-statutaire zaakvoerder te benoemen. Zij kiezen tot deze functie, de heer GILISSEN Wilhelmus voornoemd, hier aanwezig en die verklaart te aanvaarden.

De zaakvoerder is aangeduid voor een onbepaalde duur.

Over het al dan niet toekennen van een bezoldiging en de hoogte ervan, wordt jaarlijks beslist door de algemene vergadering

-;d obr-"

behouden "

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, voor Registratie.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Bijlagen hij -het Belgisch- Staatsblad ÿÿ14)1212011 Annexes xes di Moniteur b

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 28.08.2015 15503-0244-012
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 30.08.2016 16512-0272-013

Coordonnées
GIL'ART

Adresse
VAN KERCKEMSTRAAT 24, BUS 2 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande