GILISSEN & JANSSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GILISSEN & JANSSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.849.178

Publication

26/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14301966*

Neergelegd

24-02-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0546849178

Benaming (voluit): Gilissen & Janssen (verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3500 Hasselt, Luikersteenweg 165

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen, op eenentwintig februari tweeduizend veertien hebben

de heer GILISSEN Eric Yves Charles Hélène Stanislas, geboren te Rocourt op 28 mei 1969, wonende te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 33 en

mevrouw JANSSEN Sofie Jeanne Francine, geboren te Genk op 13 oktober 1981, wonende te 3000 Leuven, Penitentienenstraat 37

een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Gilissen & Janssen en met zetel te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 165 opgericht.

De duur van deze vennootschap is niet beperkt.

Het kapitaal bedraagt twintigduizend euro, vertegenwoordigd door honderd twintig aandelen. Het bestaat geheel uit inbrengen in geld en is volledig geplaatst door de oprichters.

Zij plaatsen elk tienduizend euro, volledig volgestort en ontvangen elk zestig aandelen van de vennootschap.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van 18.600,00 euro werd gedeponeerd op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING België naamloze vennootschap.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van notaris, al dan niet in associatief verband, onder eerbiediging van de wettelijke en deontologische bepalingen die het notariaat beheersen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden op elk van de volgende wijzen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

a) iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder;

b) door een volmachtdrager, van wie de volmacht bepaald is wat betreft het voorwerp ervan en slechts betrekking kan hebben op verrichtingen waarvoor een notaris een volmacht mag verlenen. De volmacht mag niet de notariële activiteit zelf tot voorwerp hebben.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd op de wijze bepaald door de algemene vergadering.

Statutaire zaakvoerders van deze vennootschap zijn:

a) GILISSEN ERIC, geassocieerd notaris, burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 165, ondernemingsnr. 0546.802.361.

Voor de uitvoering van dit mandaat is de heer Gilissen Eric, voornoemd, vaste vertegenwoordiger van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Gilissen Eric, geassocieerd notaris.

b) JANSSEN SOFIE, geassocieerd notaris, burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 165, ondernemingsnr. 0546.802.856.

Voor de uitvoering van dit mandaat is mevrouw Janssen Sofie, voornoemd, vaste vertegenwoordiger van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Janssen Sofie, geassocieerd notaris.

Zij zijn individueel bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de derde woensdag van de maand mei om 19.30 uur.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Overgangs- en slotbepalingen.

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015.

Voor ontledend uittreksel.

Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Eveneens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
GILISSEN & JANSSEN

Adresse
LUIKERSTEENWEG 165 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande