GIMOR

Société en commandite simple


Dénomination : GIMOR
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.605.634

Publication

28/11/2014
ÿþ~ i Mod woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0843.605.634 Benaming

(voluit) : G1MOR (verkort) : RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

19 NOV. 2014

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap ALGEMENE VERGADERING DE DATO

Zetel : 3806 Velm, Velmerlaan 120 (volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Kapitaalverhoging

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE 18/11/2014:

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING IN GELD MITS CREATIE EN UITGIFTE VAN NIEUWE AANDELEN

De vergadering besluit om het kapitaal te verhogen met tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (E 22.500,00) om het kapitaal te brengen van vijfhonderd euro (¬ 500,00) op drieëntwintigduizend euro (¬ 23.000,00) door inbreng in geld, mits creatie en uitgifte van tweeduizend tweehonderdvijftig (2.250) nieuwe, aandelen, uit te geven en in te schrijven mits de globale prijs van tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ ' 22.500,00).

Deze tweeduizend tweehonderdvijftig (2.250) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Uitoefening voorkeurrecht

Vervolgens verklaren alle vennoten gebruik te maken van hun voorkeurrecht, voorzien door de statuten en het Wetboek van vennootschappen en verklaren in te schrijven op de kapitaalverhoging pro rata hun huidig aandelenbezit.

Inschrijving

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld als volgt

1/ De heer Giorgio Moretti, wonende te 3806 Velm, Velmerlaan 120, verklaart in te schrijven op de

kapitaalverhoging ten belope van een bedrag van éénentwintigduizend zeshonderd euro (¬ 21.600,00), hetwelk

volledig volstort wordt.

2/ Bij wijze van geldschieting wordt op de kapitaalsverhoging ingeschreven ten belope van een bedrag van

negenhonderd euro (¬ 900,00), netwel volledig volstort wordt.

Verklaring van volstorting

De verschijners verklaren en erkennen dat tot volledige volstorting van de kapitaalverhoging een globaal

bedrag van tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 22.500,00) werd gestort.

Vergoeding en aanvaarding

De vergadering beslist dat voormelde inbreng in geld vergoedt wordt door toekenning van tweeduizend tweehonderdvijftig (2.250) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, genummerd van éénenvijftig (51) tot en met. tweeduizend driehonderd (2.300), en wel als volgt:

1/ De heer Giorgio Moretti, voornoemd, ontvangt tweeduizend honderdzestig (2.160) nieuwe aandelen, genummerd van éénenvijftig (51) tot en met tweeduizend tweehonderdentien (2.210).

2/ Degene(n) die bij wijze van geldschieting hebben ingeschreven ontvangen negentig (90) nieuwe aandelen, genummerd van tweeduizend tweehonderdenelf (2.211) tot en met tweeduizend driehonderd (2.300).

TWEEDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,

V

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans drieëntwintigduizend euro (¬ 23.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd (2.300) aandelen, die elke een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

Artikel vijf, onder 5.1, eerste zin wordt als volgt vervangen:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieentwintigduizend euro (¬ 23.000,00) en is vertegenwoordigd

door tweeduizend driehonderd (2.300) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/tweeduizend driehonderdste (1/2.300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen".

VIERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De heer Giorgi° Moretti

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Kopie van de notulen de dato 18/11/2014

- Gecoördineerde versie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/02/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nlll i i i NI

i NI



*12044988*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

13 -02- 2012

HASSELT

Griffivt

Ondernemingsnr : 4

Benaming

(voluit) : GIMOR

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel ; 3806 Velm, Velmeriaan 120

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse akte de dato 9 februari 2012 blijkt de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap met volgende gegevens:

I. RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een handeisvennootschap onder de vomn van een gewone commanditaire

vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt "GIMOR".

li. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3806 Velm, Velmerlaan 120.

IiI. DOEL

De vennootschap heeft als doel:

l.Specifieke activiteiten

A/ Commerciële dienstverlening voor rekening van derden, voor eigen rekening, of in deelneming met derden, de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van kunststoffen in primaire vormen en van om het even welke goederen. Het voeren van een onderneming in import en export, groot en kleinhandel, en tussenhandel, in kunststoffen In primaire vormen, in menigvuldige goederen en alle handel in goederen in het algemeen,

B/ Het verlenen van diensten, advies, hulp, ondersteuning en bijstand van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en, geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

H.Algemene activiteiten

AI Het verwerven van participaties in eender welke vorm alsmede het betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en, vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij ai of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aire handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen,

CI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

D/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

E/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

FI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen,

III.Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen,

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : blaam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV.Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doei,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

IV.IDENTITEiT VENNOTEN

De heer Giorgio Moretti, wonende te 3806 Velm, Velmerfaan 120, neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde of beherende vennoot voor de duur van de vennootschap. Hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap.

Mevrouw Ann Moretti, wonende te 3600 Genk, Schepersweg 85, en mevrouw Veerle Moretti, wonende te 3890 Gingelom, Pater Gillardstraat 17, nemen deel aan de oprichting als commanditair es of stille vennoten voor de duur van de vennootschap. Zij staan slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van hun inbreng (of van hetgeen zij beloofd hebben in de vennootschap in te brengen), op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten.

V. DUUR

De vennootschap bestaat voor een bepaalde duur vanaf haar oprichting die eindigt op dertig juni tweeduizend veertien. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de statutaire regels betreffende statutenwijziging.

VI. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd euro (¬ 500,00) en is verdeeld in vijftig (50) aandelen

zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het voornoemde maatschappelijk kapitaal wordt gevormd door inbreng in speciën ten belope van een

bedrag van vijfhonderd euro (¬ 500,00).

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en volstort.

VII. BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

VIII. BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES, DÉ VERDELING VAN DE WINST EN DE VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld warden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

De vergadering van de vennoten kan evenwel een tantième toekennen aan de zaakvoerder(s).

De vennoten mogen echter bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten, Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

ll Î

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kan/kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s). Hij/zij heeft/hebben de bevoegdheden die het Wetboek van vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid andere over beslist.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

PC. BESTUUR

0e vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die gecornmanditeerde of beherende

vennoot mceten zijn.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt,

De bevoegdheid van de zaakvoerder(s) gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De enige zaakvoerder afzonderlijk optredend, en In geval er meerdere zijn, elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens welke zij optreden..

De zaakvoerder(s) kan/kunnen voor het verwezenlijken van het doel beroep doen op derden,

X.

OVERGANGSBEPALINGEN

Aanvang werkzaamheden  Eerste boekjaar

De vennootschap begint te werken op de datum van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het eerste boekjaar vangt aan bij de oprichting van de vennootschap en zal afgesloten worden op

éénendertig december tweeduizend dertien.

0e eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van het jaar tweeduizend dertien.

Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Benoemingen  aanvaardingen

0e heer Giorgio Moretti, wonende te 3806 Ver, Velmerbaan 120, die aanvaardt, wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, ingaand op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Oe bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

Overgangsregeling zaakvoerder

.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet. De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de , oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Xl. VOLMACHTEN

De ondergetekenden en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsioket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken 'en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die ' woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

1/ Marion DREESEN;

2/ Jolien VAN AERSCHOT.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Giorgio Moretti

Zaakvoerder / gecommanditeerde vennoot

Tegelijk hiermee neecelegchgetekende oprichtingsakte

Op de laatste biz. van Luist B.vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GIMOR

Adresse
VELMERLAAN 120 3806 VELM

Code postal : 3806
Localité : Velm
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande