GIRL NEXT DOOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GIRL NEXT DOOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.948.661

Publication

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 14.01.2015 15013-0300-009
12/02/2013
ÿþVoor-behouds aan hel Beigiscl Staatsbig

mod 11.1

Luik B ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NVI

*13026004*

Neergelegd ter grittie der

rechtbank y. koophandel te TONGEN

31 -01- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondememingsnr : ~j 7 _ 7!0 6 À

Benaming (voluit) : Girl Next Door

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leopold 111-straat 127

3724 Vliermaal

Onderwerp akte :BVBA: OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris met standplaats te Malle op 30 januari;; 2013, eerstdaags te registreren, blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte; Aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichter: Mevrouw ENGELEN Sofie Marie Ireen, ongehuwd, geboren te Bilzen op 27 februari 1975, wonende te 3724 Kortessem (Vliermaal), Leopold 111-straat 127.

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "Girl Nest Door".

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Advies bij aan- en verkoop alsmede de distributie en produktie van alle mogelijke dragers van;;; audiovisueel materiaal en aile activiteiten verband houdend met de totstandkoming, ontwikkeling,;; produktie, distributie en exploitatie van audiovisuele dragers; management van bioscopen; bestuur van vennootschappen; exploitatie van een public relations-, reclame-, promotie- en,; organisatiebureau, evenals het uitvoeren van studies en het verlenen van diensten in dat verband De vennootschap mag in België en in het buitenland alle activiteiten uitoefenen die rechtstreeks of; onrechtstreeks in verband staan met elke vorm van publiciteit en marketing, alsook het beheer en:, de uitbating van handelszaken die gelijkaardige activiteiten uitoefenen.

liet optreden en handelen als dienstverlener, als interim-manager, en/of ais tussenpersoon bij altei' vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven, de overheid op!; het gebied van: marketing- en communicatie, copywriting, sociale media, planning, organisatie,!I efficiëntie, human resources, publiciteit, reclame en/of het verschaffen van informatie aan;; bedrijfsleiding in de meest ruime zin;

Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming van derden, bij te dragen tot de vestiging en ontwikkeling van ondernemingen;

Handel in onroerende goederen, dit in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitzondering van de activiteiten welke voorbehouden zijn aan erkende] vastgoedmakelaars;

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële,! roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan; met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij kan de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

r mod 11.1



De vennootschap mag zich voor haar bestuurders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken. Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 3724 Vliermaal, Leopold III-straat 127.

Kapitaal:, Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/honderdste (1/100e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Het kapitaal werd bij de oprichting volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) door inbreng in geld.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk warden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Iedere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Algemene vergaderinh De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de voorlaatste vrijdag van de maand december om zestien uur.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen v66r de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken. Boekiaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één juli tot dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar.

Inventaris-Balans-Winstverdelingi Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voror-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen. Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op dertig juni tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Zaakvoerder: Tot gewoon en niet-statutair zaakvoerder wordt voor een onbepaalde duur aangesteld, mevrouw Sofie Engelen, voornoemd, alhier aanwezig, die deze aanstelling aanvaardt na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot het aanvaarden of het uitoefenen van een dergelijk mandaat.

Dit mandaat van zaakvoeder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN:

In toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen, verklaren comparanten uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap zodat deze verbintenissen geacht wordt van in den beginne door de vennootschap te zijn aangegaan en in het bijzonder deze sedert 1 januari 2013.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht:

Volmacht wordt verleend aan PeGeCo bv ovv bvba, met zetel te 3990 Peer, Albertus Morrenstraat 19b, vertegenwoordigd door de heer Peter Gerrits, wonende te 3990 Peer, Albertus Morrenstraat 19b, met mogelijkheid tot in de plaats stelling, om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen, alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen met name ondertekening van formulieren met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle .

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte met bankattest

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notes. hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ ?e'

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge







Coordonnées
GIRL NEXT DOOR

Adresse
LEOPOLD III-STRAAT 127 3724 VLIERMAAL

Code postal : 3724
Localité : Vliermaal
Commune : KORTESSEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande