GLENN MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLENN MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.708.886

Publication

29/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

23-12-2014

Griffie

*14313329*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507708886

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

GLENN MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Myriam FRANSMAN-DAELEMANS, notaris te Bree, op 22 december 2014, nog te registreren, blijkt dat :

1. De heer KENIS Glenn, zaakvoerder, geboren te Genk op 18 januari 1988, rijksregister nummer 880118 159-89, ongehuwd, wonende te 3960 Bree, Vrijheidslaan 34;

2. Mevrouw Kenis Jill, zaakvoerder, geboren te Genk op 6 september 1985, rijksregister nummer 850906 316-91, echtgenote van de heer Daniels Leroy Michel, geboren te Genk op 10 maart 1987, wonende te 3960 Bree, Vrijheidslaan 34;

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, waarvan de voornaamste bepalingen en statuten luiden als volgt :

Inbreng in geld.

De comparanten verzoeken mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die zij hebben opgericht, onder de naam  GLENN MANAGEMENT , met zetel te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Weg op Bree 52, waarvan het kapitaal VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (25.000,00 EUR) bedraagt en verdeeld is in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vóór het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters mij een financieel plan overhandigd, opgemaakt op heden en ondertekend door de oprichters, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden. Het verslag wordt door mij, notaris, bewaard. De comparanten verklaren en erkennen, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de 100 aandelen werd ingeschreven door comparanten als volgt:

- door de heer KENIS Glenn, voornoemde comparant sub 1 : voor vierentwintigduizend zevenhonderd vijftig euro (24.750,00 EUR), volledig volstort, waarvoor hem negenennegentig aandelen (99) worden toegekend;

- door mevrouw KENIS Jill, voornoemde comparant sub 2 : voor tweehonderd vijftig euro (250,00 EUR), volledig volstort, waarvoor haar één aandeel (1) wordt toegekend.

Hieruit blijkt dat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (25.000,00 EUR). Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer BE27 6451 0279 4773 bij de naamloze vennootschap Bank J. Van Breda, met zetel te 2000 Antwerpen, Ledeganckkaai 7, zoals blijkt uit een bewijs van deponering de dato 5 december 2014.

Rechtsvorm  naam  maatschappelijke zetel

De vennootschap heeft als rechtsvorm de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met als naam  GLENN MANAGEMENT .

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Weg op Bree 52.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door een beslissing van de zaakvoerder(s).

Onderwerp akte :

Weg op Bree 52

3670 Meeuwen-Gruitrode

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan tevens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) administratieve zetels, uitbatingszetels, bijkantoren, agentschappen, filialen, uitbatingen, kantoren of depots vestigen overal waar zij het noodzakelijk oordeelt, zowel in België als in het buitenland, ze overdragen of ontbinden en vereffenen. De overbrenging van de zetel naar het buitenland of naar een ander taalgebied maakt echter een statutenwijziging uit waartoe enkel kan worden beslist door de Algemene Vergadering volgens de daartoe vereiste meerderheden.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Doel

De vennootschap heeft tot doel&&, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland :

- Het verlenen van advies en bijstand aan de bedrijfswereld;

- Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, concurrentie, vernieuwing, globalisering, ecologische verbeteringen;

- Studie, organisatie en raadgevend bureau inzake administratie, bedrijfsvoering en beheer, commerciële, financiële- en handelsaangelegenheden, ecologie, energiebesparingen, milieuverrijking, uitstraling, duurzaam ondernemen, cultuur verrijkend aanbieden van basisproducten in een ruime volkerenmix met hun specifieke gebruiken en gewoontes;

- Administratiekantoor, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden in de ruimste zin, assistentie, ondersteuning, organisatie, commerciële optimalisatie, aantrekken, selecteren, opleiden, evaluatie en ontslaan van personeel, en alle activiteiten in verband met administratieve en zakelijke dienstverlening en bijstand aan derden, zowel particulieren, zelfstandigen, vrije beroepen, rechtspersonen als overheden;

- Sport- en recreatieonderwijs, het geven van sportopleidingen (voetbal, tennis, enz.), de activiteiten van sportinstructeurs, sportleraars en beroepstrainers (Nacebelcode 85.510);

- Alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen;

- Alle onroerende of roerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben;

- Deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken;

- Functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar uitoefenen voor andere vennootschappen. - Zowel in België als in het buitenland alle handels- en nijverheidsdaden stellen, alle financiële transacties uitvoeren en alle roerende en onroerende verrichtingen realiseren, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

- Met alle middelen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, in België of in het buitenland die een gelijkaardig, eenzelfde of aanverwant doel nastreven of die van die aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

Kapitaal

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is voor vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR) geplaatst en volledig volstort. Wijziging van het maatschappelijk kapitaal.

Enkel de (Buitengewone) Algemene Vergadering kan beslissen tot een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, dit gebeurt ten overstaan van een notaris en in overeenstemming met de bepalingen voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering, die tevens de duur van hun opdracht bepaalt.

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor, ingevolge de wet, de Algemene Vergadering der vennoten bevoegd is. De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachthebbers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen. Vertegenwoordiging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap in en buiten rechte&& elk afzonderlijk.

Bevoegdheidsbeperkingen :

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, is voor rechtshandelingen die vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR) te boven gaan de handtekening van minstens twee zaakvoerders vereist en voor het aankopen van onroerende goederen is de toestemming van de algemene vergadering vereist. Benoeming en ontslag

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college.

Niet-statutaire zaakvoerders

De niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde vennoten. Ze kunnen op dezelfde wijze te allen tijde worden ontslagen.

Het ongevraagde ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft enkel gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Bezoldiging zaakvoerders

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de Algemene Vergadering anders beslist. Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op 15 augustus om 17.00 uur.

Op de agenda van de jaarvergadering staan ten minste de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst, de kwijting aan de zaakvoerders en eventueel de commissarissen. Het bestuursorgaan en eventueel de commissarissen kunnen de algemene vergadering steeds bijeenroepen. Zij zijn verplicht een dergelijke vergadering te beleggen op aanvraag van één of meer vennoten die ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal bezitten. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen zullen gehouden worden op de plaats, de dag en het uur aangeduid in de bijeenroeping.

De zaakvoerders roepen de vennoten op tot een algemene vergadering ten minste vijftien dagen voor de vergadering. Deze oproepingen vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. De bijeenroeping gebeurt door middel van een aangetekende brief verzonden naar het adres dat in het aandelenregister is vermeld, tenzij de vennoten daartoe individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hun toestemming hebben gegeven, kunnen deze ook opgeroepen worden door middel van een gewone brief, een e-mail of een fax, verzonden naar het adres dat met de betrokken vennoten is afgesproken.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die ze krachtens de wet ter beschikking moeten worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Over niet in de agenda inbegrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien er geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Stemrecht en meerderheden

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Behoudens in de gevallen voorzien door de wet en de statuten, worden de beslissingen genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aanwezige of het vertegenwoordigde deel van het maatschappelijk kapitaal.

De buitengewone algemene vergaderingen (= die beraadslagen en besluiten over de

statutenwijzigingen en de vrijwillige ontbinding van de vennootschap) moeten voor notaris worden gehouden.

De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan geldig beraadslagen en besluiten wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Is de laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een tweede bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal. Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie vierde van de stemmen heeft verkregen en in het geval de wijziging betrekking heeft op het doel wanneer zij ten minste vier vijfde van de stemmen heeft gekregen. Verder moeten de wettelijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

formaliteiten en termijnen inzake bijzondere verslagen nageleefd worden.

Vertegenwoordiging op de algemene vergadering

De vennoot die niet persoonlijk op een algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen. De lasthebber moet zelf een vennoot zijn, tenzij de vennootschap slechts twee stemgerechtigde vennoten telt.

Minderjarigen en ontzetten mogen vertegenwoordigd worden door een lasthebber of een vertegenwoordiger die geen stemgerechtigde vennoot is.

Bureau en notulen

Het bureau der algemene vergadering bestaat uit de zaakvoerder(s) en een secretaris.

Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt, deze notulen worden ondertekend door de leden van de algemene vergadering en door de vennoten die erom verzoeken. Het register waarin de notulen worden opgetekend wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

Schriftelijke algemene vergadering

Het staat de vennoten vrij eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Uitzondering wordt gemaakt voor die beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Jaarrekening

De beschikkingen aangaande de inventarissen en de jaarrekening komen overeen met de thans of in de toekomst geldende regelen voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Winstbestemming

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Het deel van de winst dat de Algemene Vergadering bestemd heeft voor uitkering zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun maatschappelijke aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht.

Geen uitkering mag gebeuren indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Alarmbelprocedure

Wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal tengevolge van geleden verliezen, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van maximaal twee maanden nadat het verlies is vastgesteld (of vastgesteld had moeten worden), volgens de regels voorzien voor statutenwijzigingen beraadslagen en besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verliezen gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, de ontbinding zal plaatsvinden wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde gedeelte van ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Vrijwillige ontbinding en vereffening

De algemene vergadering kan besluiten tot ontbinding van de vennootschap volgens de regels voor de wijziging van de statuten. In geval van vrijwillige ontbinding zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemt bij gewone meerderheid.

De vereffenaars beschikken over &de wettelijk voorziene bevoegdheden, tenzij de algemene vergadering die ze benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering bepaalt ook de bezoldiging van de vereffenaars.

OVERGANGSBEPALINGEN

a) Eerste boekjaar - eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van

een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 30 juni 2016.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op 15 augustus 2016, om 17.00 uur.

b) Bekrachtiging verbintenissen

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen verklaren de comparanten alle rechtshandelingen te erkennen die, vooraleer de onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, sedert 1 oktober 2014 in naam en voor rekening van de onderhavige vennootschap werden gesteld. De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

c) Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Onmiddellijk na de oprichting werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder :

De heer Kenis Glenn, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en die bevestigt dat hij niet getroffen

is door een besluit dat zich daartegen verzet.

In geval van overlijden van deze laatste zal hij van rechtswege vervangen worden door mevrouw

Kenis Jill, voornoemd.

De duur van het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder is van onbepaalde duur.

d) Volmacht administratie

De comparanten en de zaakvoerder stellen de heer Smets Roland, kantoor houdende onder de benaming  Boekhoudkantoor SMETS Roland , gevestigd te 3300 Tienen, Oplintersesteenweg 499, ondernemingsnummer 0777.069.869, aan als bijzondere gevolmachtigde met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht wordt verleend om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de BTW-administratie te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten.

e) Benoeming commissarissen-revisoren

Op grond van artikel 141 van het Wetboek Vennootschappen acht de vergadering zich vrijgesteld

van de benoeming van één of meer commissaris(sen)-revisor(en).

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Myriam Fransman-Daelemans

Tegelijk neergelegd: een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte.

Coordonnées
GLENN MANAGEMENT

Adresse
WEG OP BREE 52 3670 MEEUWEN-GRUITRODE

Code postal : 3670
Localité : Gruitrode
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande